- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi irem tuana
-
Canım bende 2. Boyut ayrıntılı ultrason için gitmiştim. Arkadaşımın doktoru oydu. Ben de gittim haziranda istedim temmuzda randevu verdi. Hatta bugün 2 de randevum var
SAĞOL CANIM YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA :)anladım canım yok yaa çok yoğun dr. la zor oluyor.. benim sorun var birde
teşekkür edeim ilgine
Allah sağlıkla evladını kucağına almanı nasip etsin inşallahhhhh
valla ben telefonda bebek için geliceğimi söyledim asistanı hakan beyin artık gebe olmayan hastalara bakmadıgını söyledi.bence çok saçma iyi bir doktor olması yada olabilmesi hasta ayıracagını anlamına gelmez
sen sağsalim kucagına alırsın inşallah
valla ben telefonda bebek için geliceğimi söyledim asistanı hakan beyin artık gebe olmayan hastalara bakmadıgını söyledi.bence çok saçma iyi bir doktor olması yada olabilmesi hasta ayıracagını anlamına gelmez
sen sağsalim kucagına alırsın inşallah
sezeryanlımısın normalmi canımgel gel salı günü ordayım
canım bi sorsana hakan beye sezeryan doğum sonrası normal doğum oluyormu çok merak ediyorum hiç dogurtmuşlarmı öyleslm ben 28 04 2011 kızımı dünyaya getirdim hakan beyden çok ama çok memnun kaldım çok ilğilendiler hastane çalışanlarıda çok iyi ben sezeryanla doğum yaptım ama 8 saat sancı odasında suni sancı aldım ama normal doğum olmadı ebeler o kadar ilğilendilerki anlatamam suan 2 kez hamileyim dün öğrendim ve tekrardan hakan beye gidecem
İlki sezeryan olduğunda yapmıyorlar ama normal doqum benim qorumcemin ilki sezeryandi yapmadilarcanım bi sorsana hakan beye sezeryan doğum sonrası normal doğum oluyormu çok merak ediyorum hiç dogurtmuşlarmı öyle
öylemi özeller yapıyor diye duymuştum desene hiç umut yokkİlki sezeryan olduğunda yapmıyorlar ama normal doqum benim qorumcemin ilki sezeryandi yapmadilar
peki canım tek bebekse özel yaparmı ki benim arkadaşim 4 yıl ara vermiş sezer yan asyada dogurmuyu düşünüyorEvettt qorumcemden biliyorum bende ama belki her özelde olmaz yani
Tamam canim tanidigim yok oyle yapan ama nisanda qidicem hakan beye sorarim ozaman tekrar yazarim sanapeki canım tek bebekse özel yaparmı ki benim arkadaşim 4 yıl ara vermiş sezer yan asyada dogurmuyu düşünüyor
varmı tanıdığın asya sağlıkta yapann
teşekkür canımmTamam canim tanidigim yok oyle yapan ama nisanda qidicem hakan beye sorarim ozaman tekrar yazarim sana
sormayı unutma canım bana biri 3 yıl yeterli demişti gittiğin de sorarmısın canım 3 yıl yeterlimi diyeSezeryandan sonra 4yil arayla normal dogum olabilirmi diye sorarim bakalim ne dcek
sordunmu canım ilkim sezeryanTamam canm sorar yazarmm tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?