- Konu Sahibi irem tuana
-
alıştırma yapmış bebiş gelsremmi gelmesemmi diyorAyyy kzlaaarr sormayin dun hastanedeydk sancm vardi azda kanaama ama cok sukur bisey yokmus idrar yolu enfeksiyonuymus cok korktmm esim aradi cantayi qetiriyorum diyo :)
Bide doqumhaneye soktular muayene icin oraya ottdgmda qirdiqimde cok korktm doqumdan degildr muayeneyi sewmiorm yaaaaaaaa :))::):):):):):)):):):
hayırlısıyla doğurursun bu arada senin ki pilanlıymıydı hamilelik kimileri çin takvi,mme bakıp yada rus ona göre yapıyor bebişAyyyyy :) az kaldi gelicek sabrszlaniyormmm :)
bazıları pilanlıyormuş ben yeni öğrendim yumurtladığı günü hesaplayıp hamile kalıyorlarmış kimileri o gün tek ilişkiyle erkk oluyormuş sürekli ilişkiye girdiğin dede kız oluyormuş kimilerde çıkıyormuş canım rabbim bilir tabi ne verirse o olur bu arada kaç yaşın dasın sen canımPlanli degill ole oldu iste ewlendikten 3ay sonra baktmki 6haftalik hamileym :)
bu arada SON AYIN ÇOK DİKKAT KENDİNE CANIMEwet asyadaa yaptrdm daa ayy kaca yaptrmistm ki unuttm ya vallaahii ama arayinca soyluyolar 120 mi neydi sanki ya ole bisiy olmasi lazmmm
ne güzel yardımcı olması sana :) hayırlısıyla atlatsaydın dogumuBen 21 yasndayimm dikkat etmemm mii zatrn bisey yaptgm yok esim saolsu . Cok destek ve yardmci oluyorr
Emin ol çok özleyecek tabi ooo tekmeleri bambaşka duyguİnsallaaahh bi atlatsaydimmm insallah yaparmmm ama hamilelihi ozlicemm kesinliklee oynamalarini sisliqinibenimki cok hareketleri ayaklati elleri hissediliyo yaa
Doğduğunda bazı bebekler çok uyur bazıları gece gündüz ağlar ben kızım uyur ken özlüyorum bazen göğsümde uyuyayım gözlerimi kapatıp onun minik atan kalbini dinliyorum karnında sanki elleri avcımda minik çok güzel bi duygu bazen kızım ne çabuk büyüsün sen diyorumEmin ol çok özleyecek tabi ooo tekmeleri bambaşka duygu
:)Elim karnmda ggeziyom bende hissediyorum ellerini cok qzel bisiy ya karnimi titretmesi falan vok duygulaniyorum bzen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?