Dr. Hakan Seven' e Giden Var mı?

selam doğum yapacak arkadaşlar sakın asya sağlıkta doğum yapmayın
ben 25 gün önce doğurdum orda hiç memnun değilim .

arkadaşlar asya sağlıkda ayten hanım var o nasıl peki giden var mı aranızda?

arkadaşlar asya sağlıkda ayten hanım var o nasıl peki giden var mı aranızda?

ayten hanıma gitmedim ama hastanede beklerken konuştuğum kadınlar arasında ayten hanımında en az hakan bey kadar iyi bir doktor olduğu söyleniyor.

hakan beye giden arkadaşlar hakan beyin cinsiyet konusunda yanılma payı varmı

sanmıyorum hiç duymadım

kızlar merhaba ben de bugün asya sağlığa gittim, önceden randevu almadığım için beni direk sevim hanıma yönlendirdiler...herneyse muayenemi oldum, 6 haftalık hamileyim :)
bana aç karna yapılması gereken bazı tahliller yazdı...yaklaşım 8-9 tane, emekli sandığına bağlı çalışanım, acaba bu tahlillerin maliyeti bana ne kadar olur, bilenler varsa cevaplarsanız sevinirim...

arkjadaşlar buraya yorum yapıp hakan beyin hastası olanlar şimdiye kadar hepinz doğurmuşsunuzdur. nasıl buldunuz hastane ve personelini odalarınasıl? benim dr orda doğum yaptırıyormuş memnun kaldınız mı acaba?

slm ben 28 04 2011 kızımı dünyaya getirdim hakan beyden çok ama çok memnun kaldım çok ilğilendiler hastane çalışanlarıda çok iyi ben sezeryanla doğum yaptım ama 8 saat sancı odasında suni sancı aldım ama normal doğum olmadı ebeler o kadar ilğilendilerki anlatamam suan 2 kez hamileyim dün öğrendim ve tekrardan hakan beye gidecem

Benim kızkardeşim 2sene önce doğum yaptı,bende Mayıs 16 yumurtalık ameliyatı oldum ve şimdide 7 aylık hamileyim doğumumu Hakan beyin yapmasını istiyorum memnun kaldım,hast.belki süper değil ama Hakan bey insanda güven sağlıyo o yüzden onu düşünüyorum

acaba son zamanlarda giden varmı hakan beye çok kararsızım 2 tahlihsiz hamilelik geçirdikten sonra karar vermek zor oluyor sanırım

13 mayısta randevum var hakan beye, sezeryen sonrası normal doğum yaptırdığı için kendisini tercih ettim, araştırdığım kadarıyla da herkes çok memnun kendisinden. Memnun kalacağımı düşünüyorum. Görüşme ve muayene sonrası da görüşlerimi yazarım.

merhaba kızlar dr. hakan sevenin methini çok duydum şuan gidenler varmı acaba :44:

Her konuda üstün başarısı var bi sor istersen

evet methini çok duydum birde yeri annemlere çok yakın ama bana uzak çalışıyorumda.. arayıp randevu almaya çalıştım taaa 2 ay sonrasına verdi şok oldum doğrusu böyle yoğunsa hastaları ile yeterince ilgilenebilirmiki
bi boşuk bulup gelmeliyimm

Canım bende 2. Boyut ayrıntılı ultrason için gitmiştim. Arkadaşımın doktoru oydu. Ben de gittim haziranda istedim temmuzda randevu verdi. Hatta bugün 2 de randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…