- Konu Sahibi irem tuana
-
canım merhaba
bende 2004 yılında hakan beye gitmeye başladım evet çok memnum kaldım çok pozitif bu seneye kadar tüm kontrollerimdede devam ettim önceden duygu hastanesindeydi şimdi asya sağlık merkezi adı altında kendi hastanesinde fakat doğumlara henüz orada başlamadı şimdi 8 haftalık hamileyim başta hakan beye gitmeyi tercih ediyorum ancak randevu sorunu yaşıyorum bu sebeple duygu hastanesinde üner beye başladım oda çok ama çok iyi bir doktor şimdi çok kararsızım
İremcim Hakan bey'i kuzenlerimden biliyorum 2 kuzenim bir de kuzenimin eşin hep Hakan beye gittiler ve çok çok memnunlar. Doğumları çok rahat olmuş. Ve çok iyi moral veriyormuş hastasına. Ben anadolu yakasında olduğum için Hakan beye gidemedim. Önceden Duygu hastanesinde çalışıyordu. Şimdi burayı açmışlar. Bebişin hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım bende kücükköyde özel duygu hastanesine gidiyorum doktorum üner bey cok iyi bir doktor
canım merhaba
bende 2004 yılında hakan beye gitmeye başladım evet çok memnum kaldım çok pozitif bu seneye kadar tüm kontrollerimdede devam ettim önceden duygu hastanesindeydi şimdi asya sağlık merkezi adı altında kendi hastanesinde fakat doğumlara henüz orada başlamadı şimdi 8 haftalık hamileyim başta hakan beye gitmeyi tercih ediyorum ancak randevu sorunu yaşıyorum bu sebeple duygu hastanesinde üner beye başladım oda çok ama çok iyi bir doktor şimdi çok kararsızım
arkadaslar bende 2004 te kucukkoy duygu hastanesinde dogumumu yaptım .dr hakan beydi.cok memnun kaldım .şimdide kendi yerini acmıs ama tam bir bilgim yok .bu hafta içinde gitmek istiyorum .asya saglık merkezine giden arkadaslarım biraz bilgi verirmisiniz? mesela randevulumu? ssk var mı? cumartesi hakan bey var mı??
kusura bakmayın cok sordum ..şimdiden tesekkur ederim
canım o zaman benim randevu almam gerek .bu cumartesi olmasada inş tanısırız canım .ben evde test yaptım pozitif biraz daha bekliyim diyorum ,hani kalp atısını falan gormek için .sen ilk ne zaman gittin?kac aylıksın? Ilk bebegin mi? Alalh tamamını erdirsin canım
mehabalar bende doktorum hakan çok seviyorum.. Ama izini kaybetttim tam olarak nerde çalişiyor yazabilirseniz sevinir..onun gibisi yok bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?