Dr. Hakan Seven' e Giden Var mı?

İremcim Hakan bey'i kuzenlerimden biliyorum 2 kuzenim bir de kuzenimin eşin hep Hakan beye gittiler ve çok çok memnunlar. Doğumları çok rahat olmuş. Ve çok iyi moral veriyormuş hastasına. Ben anadolu yakasında olduğum için Hakan beye gidemedim. Önceden Duygu hastanesinde çalışıyordu. Şimdi burayı açmışlar. Bebişin hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım bende kücükköyde özel duygu hastanesine gidiyorum doktorum üner bey cok iyi bir doktor

canım merhaba

bende 2004 yılında hakan beye gitmeye başladım evet çok memnum kaldım çok pozitif bu seneye kadar tüm kontrollerimdede devam ettim önceden duygu hastanesindeydi şimdi asya sağlık merkezi adı altında kendi hastanesinde fakat doğumlara henüz orada başlamadı şimdi 8 haftalık hamileyim başta hakan beye gitmeyi tercih ediyorum ancak randevu sorunu yaşıyorum bu sebeple duygu hastanesinde üner beye başladım oda çok ama çok iyi bir doktor şimdi çok kararsızım

hakan bey duygudayken bende duyguya gıdıordum.hamile oldugumu ilk ogrendıgımde,de yşim hanıma gıttım fakat hiç memnun kalmadım.şimdi yine hakan beye başladım ve cok memnunm randevu sorunu var dıyosun arkadaaşım duygudada var randevu sorunu .hakan bey dogumları beşyuzevler şafak hastanesinde yapıyo ssk anlaşmasıda var.bende 13 haftalık hamişim hakan bey burası sana yetişr buyk ıhtımalle dedi bundan sonrası allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucamıza almayı nasip etsin insaallah

teşekur edrım arkadaşım allah hepimize saglıkla kucamıza almayı nasıp etsın insallah:1hug:

Merhaba Arkadaşlar;

Ben Nurcan bu siteye Dr.um Hakan Seven ile ilgileri karıştırırken buldum ve dikkatimi çekti ben 5 yıllık evli ve çok tatlı bir kızı olan anneyim ve benim başımdan çok ilginç bir olay geçti yıllar önce kızıma hamşile kalmış ve haberim yokrtu çeşitli antibiyotikler kullandım bilinçsizce aradan iki ay geçti ve hamile olduğumu öğrendim öğrendim ancak içtiğim ilaçlar aklıma gelince bir an durakladım ve sevincini ne eşim ne ben yaşayamadık....

Artık konuyla ilgili öyle bir tedirginlik yaşıyoruz ki korkudan Dr.Aramalarına baladık ve araştırma hastaneleri ile başlayıp bir kaç özel hastaneye daha başvurduk sonuç hep aynı dille '' Hanfendi hazırlıklı olun çocuğunuz büyük ihtimalle % 50 sakat doğacaktır '' dediler .... O an kendinizi benim yerime koyun ve bir defa düşünün bu konunun benim ve çevremin psikolojisini nasıl darmadağın edeceğini haftalarca ağladım ve aldırmak istemiyordum derken eşim bir acente tanıdığı vesilesi ile Dr. Hakan bey ile tanıştık ve daha ilk muayenesinde '' Bu bebeği doğurmak istiyormusunuz '' dedi bizde '' elbette '' dedik.....
Okadar sıcak kanlı ve kültürel yönden ileri ve psikolojik yardımlaşması gelişmiştiki beni oldukça düşünce akışı yönünden rahatlatmıştı ve daha olgun düşünüyor güçlü olmaya çalışıyordum. Periyodik muayeneler her ay düzenli olarak devam ediyordu ve biz ayay kızımızın gelişimini izliyorduk heycanlıydık ve zamanı gelmiş Hakan Bey in önerdiği hastanede doğumumuzu gerçekleştirmiştik.....

İlk olarak bebeğimin sağlığın sorduğumda Hakan Beyi karşımda buldum ve çok mükemmel sağlıklı bir kızım olduğunu öğrendim ve dünyalar benim olmuştu ona minnettar olduğumuzu düşünüyorum....
Kendisine çok teşekkür eder yeni anne adaylarına seslenirim Dr.Hakan Seven işinde uzman , güvenle muayene olabilirsiniz....

Yazdıklarımı sıkılmadan okuduğunuz için teşekkürler.......

Sevgiler...
Nurcan

bende hakan beyin hastasıyım tedavi görüyorum ve doktorumun bilgisi,sıcakkanlılığı, sevecenliği, insanlara yaklaşımı mükemmel ben çok memnunum avrupa yakasında oturanlara tavsiye ederim adam sanki psikiyatra.s

hihoyyythihoyyyt
sana katılıyom tek kelimeyle harika dr

canım bende hakan beyin hastasıydım klinik açmamıştı daha bende bundan önce bilge hastanesine gittim 2tane düşük yaptım ama normal birşeymiş gibi davranıyorlar 3gebelikte hakan beye başladım ama 3 bebeyimide kaybettim bugün hakan bey öyle samimiki onun o sıcaklığı insanı iyi motive ediyor eminimki tedavimin sonuncunu alıcamallahan hepimizin yardımcısı olsun

arkadaslar bende 2004 te kucukkoy duygu hastanesinde dogumumu yaptım .dr hakan beydi.cok memnun kaldım .şimdide kendi yerini acmıs ama tam bir bilgim yok .bu hafta içinde gitmek istiyorum .asya saglık merkezine giden arkadaslarım biraz bilgi verirmisiniz? mesela randevulumu? ssk var mı? cumartesi hakan bey var mı??
kusura bakmayın cok sordum ..şimdiden tesekkur ederim

canım bende hakan beye gıdıyorum .yerı kucukoy meydanında .cumartesı oglene kadar muayne var ve muayneler randevulu bıde daha sssk lan anlasması yok .olcak dıyolar ama nezaman bılmıyorum .ve daha dogumlara baslamdı kendı yerınde ınsallah bana yetısır dogumhaneler.dr .mu cok sevıyorum once allaha sonra ona cok guvenıyorum onun sayesınde hamılelıklerımd cok sorun yasayan ben bu hamılelıgım de oldukca rahat ve problemsız bır hamılelık yasıyorum .hayırlısıyla ınsallah kızımı alırım kucama .nıltug canım bende bu cumartesı gıdıcem 1.30 randevum belkı karsılasırız senınleyerimseniben

canım o zaman benim randevu almam gerek .bu cumartesi olmasada inş tanısırız canım .ben evde test yaptım pozitif biraz daha bekliyim diyorum ,hani kalp atısını falan gormek için .sen ilk ne zaman gittin?kac aylıksın? ilk bebegin mi? alalh tamamını erdirsin canım

Mehabalar bende doktorum hakan çok seviyorum.. Ama izini kaybetttim tam olarak nerde çalişiyor yazabilirseniz sevinir..onun gibisi yok bence..

canim benim dun sancilandim aniden gittim hakan beye aslinda cumartesi gidicektim biraz erken oldu .nst ye bagladi alttan bakti erken dogum tehlikesi var dedi insallah hayirlisiyla gunumuzu dolduruuruz.ben ilk gittigimde 5 haftaliktim ama tabi kalp atisini gorememistik bencede sen biraz daha bekle burarda bu benim 3 cu bebegim olacak kismetse 8aylik hamileyim allah hepimizi n bebeklerini hayirlisiyla kucamiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…