• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hakan Seven' e Giden Var mı?

Canım bende 2. Boyut ayrıntılı ultrason için gitmiştim. Arkadaşımın doktoru oydu. Ben de gittim haziranda istedim temmuzda randevu verdi. Hatta bugün 2 de randevum var

anladım canım yok yaa çok yoğun dr. la zor oluyor.. benim sorun var birde
teşekkür edeim ilgine
Allah sağlıkla evladını kucağına almanı nasip etsin inşallahhhhh

arkadaşlar
hakan beye randevu aldım henüz gebe degilim ve bebek için gideceğim sizce doğru tercih mi yaptım ?

valla ben telefonda bebek için geliceğimi söyledim asistanı hakan beyin artık gebe olmayan hastalara bakmadıgını söyledi.bence çok saçma iyi bir doktor olması yada olabilmesi hasta ayıracagını anlamına gelmez
sen sağsalim kucagına alırsın inşallah

valla ben telefonda bebek için geliceğimi söyledim asistanı hakan beyin artık gebe olmayan hastalara bakmadıgını söyledi.bence çok saçma iyi bir doktor olması yada olabilmesi hasta ayıracagını anlamına gelmez

allah razi olsn canm Allah allah tuhaf gercekten ama doktor acayip bi sekilde yogun ondan olabilir canm

Günaydınnnn b

Bende uzun zamandır Dr. Hakan Seven'e gidiyorum ....
Muhtemelen bir yanlış anlaşılma olmuştur,ben ve birçok arkadaşım randevumuzu alıp gidebiliyoruz,hem hamile bayanlarla, hemde diğer tüm sorunları olan herkesle yakından ilgileniyor hakan bey ...

Evet gerçekten herkesle yakından ilgileniyor hakan bey ve ne zaman gitsem orada bekleyenler onun hastası oluyo çok kişi geliyo randevu almada da sıkıntı olmuyor onlar sana tarih veriyor uyuyosa gidiyorsun zaten arada 15 20 gün oluyor oda normal

slm ben 28 04 2011 kızımı dünyaya getirdim hakan beyden çok ama çok memnun kaldım çok ilğilendiler hastane çalışanlarıda çok iyi ben sezeryanla doğum yaptım ama 8 saat sancı odasında suni sancı aldım ama normal doğum olmadı ebeler o kadar ilğilendilerki anlatamam suan 2 kez hamileyim dün öğrendim ve tekrardan hakan beye gidecem
canım bi sorsana hakan beye sezeryan doğum sonrası normal doğum oluyormu çok merak ediyorum hiç dogurtmuşlarmı öyle

Back
X