• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hakan Çepni Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

dritacıgımmmmm !!!!
Ben de ocak ayında hasan beye ameliyat olucam,aklımdaki yöntem ve cc deki memişlere sahipsin seni ççoooooooooooooooooooook merak ediyorum bana ulasır mısın ? özelden msj yazamyorm albüm de göremiyorum , bana özelden mail atar msın seninle görüşmeyi çok istiyormmmm Çok saol canımmmmm:18:

bende salı hakan çepniyle görüşmeye gidicem ama bu olumsuz şeylerden sonra güvenim sarsıldı:(

Canım sana tavsiyem, buradaki olumlu ve olumsuz hiç bir yorumdan etkilenmeden doktorunu seç.! Hangi doktora karar verirsen ver, mutlaka kendi insiyatifinle davranıp karar ver.
Diğer forumlarda da şahit oluyoruz. Hasta, bir doktor hakkında bilgi toplamaya çalışıyor, x kişi kalkmış; aman ben o doktora ameliyat oldum ve sonuçtan memnun kalmadım vs. gibi sözlerle üyenin aklını karıştırıyor. Özelden o üyeye yazdıkları da ayrı...
İyi de, aynı doktora ameliyat olup ta çok memnun olduğunu yazan üyeler de var. ee şimdi o üyeler yalancımı?
Sen sen ol kimsenin etkisinde kalmadan kendi kararını kendin ver (diğer ameliyat olmak isteyen,doktor araştıran arkadaşlara da, herzaman bunu tavsiye ederim)
Aklına takılan herşeyi doktorunla görüş ve ondan aldığın güvene göre hareket et.:34:
Bu arada, bu forumda gözlemlediğin, olumsuzluklar hakkında doktoruna sorular soracaksan, aman dikkkat!!! zira, ispiyonculukla falan suçlanabilir, veya başkalarının suçlanmasına sebep olabilirsin:ssz:

bende salı hakan çepniyle görüşmeye gidicem ama bu olumsuz şeylerden sonra güvenim sarsıldı:(

bende hakan beyle görüşmeye gidicem ama ameliyatında dren kullanmıyormuş uzmanlar kapsül olumunu önlemek için diren ve masaj şart diyo napcam ben ya:(

Unutmaki her doktorun başarıyla sonuçlanan hastası oldugu gibi başarısızlıkla sonuçlanan hastasıda vardır ..Her opersyonu başarıyla sonuçlanan,bütün hastaları mutlu olan bir cerrah olsaydı hiçkimse diger cerrahları seçmez hep o cerraha ameliyat olurlardı öyle degilmi :34: Bazen bu forumda bazı doktorların olumsuz sonuçlarınıda okuyabiliyoruz,bazı doktolarında hep olumlu yorumlarını okuyoruz ama unutma..Herkes burayı bilmiyor,her mutsuz olan girip birşeyler yazamıyor..Yani bu risk her zaman,hangi doktorla gidersen git var olacaktır..
Süper,sorunsuz sonuçları garanti eden bir cerrah olsaydı çok zenginler,ünlülerde o doktora giderdi ve harika sonuçlar alırlardı..Ama gördünmü bilemiyorum çok ünlülerinde başarısızlıkla sonuçlanan ve düzeltilmeyen estetik sonuçlarıda var..

Hiçbir doktor bilerek hastasının üzelecegi,kötü sonuç alcagı bir şey yapmaz.Bunuda istemez.. Her ameliyat bazı komplikasyonlar içerir.BUnları göze alarak ameliyat olduk biz.Bazımız ufak tefek sorun yaşadı,bazımız yaşamadı.Ameliyat öncesi sayfalar dolusu imzalatılan kagıtları okusan zaten ameliyat olmaktan vazgeçersin herhalde..

Eklemek istedigim diger konu ise dren hakkında yazdıgın şeyler olacak..Dren ameliyattan sonra gögüste kan sızmaları var ise kullanılır.Yoksa dren kullanılmaz.İçeride kan birikmesi olmaması için kullanır cerrahlar bunu.Eger kan birikmesi oluşursa komplikasyonlar oluşabilir..Ama her ameliyatta dren kullanılacak diye birşeyde yoktur zaten.Yani senin durumuna göre karar verilecek,uygulanacak bir işlemdir bu :34:

Kapsül bu ameliyatı olan herkesde olan bir durumdur..Ama ilerlerse tabiki ek cerrahi bir operasyona neden olurki buda bu ameliyatın komplikasyonlarındandır..Dren kullanılıp kullanılmaması kapsülü etkilemez.Bu senin vücudunun proteze verecegi bir tepkidir çünkü :34: Masajıda senin gögüs durumuna göre verir doktor.Forumu okursan bazı hastalara masaj önerilirken bazı hastalara doktorları masaj yapmasını önermiyor..

Umarım içine sinen bir cerrah bulup sende bu ameliyatı olabilirsin :34:

Canım sana tavsiyem, buradaki olumlu ve olumsuz hiç bir yorumdan etkilenmeden doktorunu seç.! Hangi doktora karar verirsen ver, mutlaka kendi insiyatifinle davranıp karar ver.
Diğer forumlarda da şahit oluyoruz. Hasta, bir doktor hakkında bilgi toplamaya çalışıyor, x kişi kalkmış; aman ben o doktora ameliyat oldum ve sonuçtan memnun kalmadım vs. gibi sözlerle üyenin aklını karıştırıyor. Özelden o üyeye yazdıkları da ayrı...
İyi de, aynı doktora ameliyat olup ta çok memnun olduğunu yazan üyeler de var. ee şimdi o üyeler yalancımı?
Sen sen ol kimsenin etkisinde kalmadan kendi kararını kendin ver (diğer ameliyat olmak isteyen,doktor araştıran arkadaşlara da, herzaman bunu tavsiye ederim)
Aklına takılan herşeyi doktorunla görüş ve ondan aldığın güvene göre hareket et.:34:
Bu arada, bu forumda gözlemlediğin, olumsuzluklar hakkında doktoruna sorular soracaksan, aman dikkkat!!! zira, ispiyonculukla falan suçlanabilir, veya başkalarının suçlanmasına sebep olabilirsin:ssz:

Yine çok güzel yazmışsın canım,parmaklarına saglık :54: Özel mesajlarla neler dönüyor kimbilir,ama birşeyler döndügü belli..Ben ilgilenmiyorum kulaklarımı tıkadım yoluma bakıyorum :36: Elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum,başarabiliyorsam ne mutlu bana.. Herşeyim net,ortada..İsteyen inanır,istemeyen inanmaz ne yapcan kardeşim her zaman iyiler oldugu gibi kötülerde olacak hayatta...:36:

Yine çok güzel yazmışsın canım,parmaklarına saglık :54: Özel mesajlarla neler dönüyor kimbilir,ama birşeyler döndügü belli..Ben ilgilenmiyorum kulaklarımı tıkadım yoluma bakıyorum :36: Elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum,başarabiliyorsam ne mutlu bana.. Herşeyim net,ortada..İsteyen inanır,istemeyen inanmaz ne yapcan kardeşim her zaman iyiler oldugu gibi kötülerde olacak hayatta...:36:

Merhaba
Şu özel mesajlarda neler dönüyor bana da bilgi verirseniz kimlerin reklam yaptığını yakalayıp gerekli müdahaleyi yaparız. Burada bazı doktorlar(!) yazı yazdırıyor diye bizi suçlayanlara(!) da kapak olur.
Bunları bize bildirin ki ağzı olan konuşanı susturalım...

Merhaba
Şu özel mesajlarda neler dönüyor bana da bilgi verirseniz kimlerin reklam yaptığını yakalayıp gerekli müdahaleyi yaparız. Burada bazı doktorlar(!) yazı yazdırıyor diye bizi suçlayanlara(!) da kapak olur.
Bunları bize bildirin ki ağzı olan konuşanı susturalım...

Özel mesajlarda neler yazıldıgını bilemem tabiki.Ama birşeylerin yazıldıgını anlayacak mesajı okudugumdan dolayı böyle yazdım.O yazıyıda size göstermek için kötü içerik yaptım bakarsınız..

Ben bu zamana kadar yaşadıgım sürecimi paylaştım arkadaşlarımla.Yaşadıgım herşey gerçek..Bu yazılarımı hiçbirşekilde doktorum yazdırmıyor..Asla.. Doktoruma ilk görüşmeye gittigimde sizi Kadınlar Kulübü sayesinde tanıdım..dedigimde bile neymiş o,böyle şeyleri boşverin,herşey yazılıp çizilir..Dogurusuda vardır yanlışıda,inanmayın..demişti..O günden sonrada asla doktorumla aramda bile Kadınlar Kulübünün konusu olmadı,bırakın onun bana yazı yazdırmasını..Bunları daha öncede açıklamıştım,yine açıkliyim zira yeni arkadaşlar var,yanlış düşünülmesin..
Teşekkürler..

Jelesec .!.:
ya ben Hasan bey konusunda yazdım çizdim burada ameliyat olan fanatik hastaları var hepsi bana tavır aldı o yüzden artık açık açık yazmak istemiyorum ama geçmiş yazılarımda var canım :34: ben ve yakınım ameliyat olduk ben lipo yakınım meme büyütme oldu 2.mizde bin pişman olduk ben revizyon oldum dünya para verdim yakınım tekrar Hsan beye oldu düzeltme ameliyatını yine mutsuz meme ucu yamuk ve his yok ...

ben kararını etkilemek istemem her doktorun vardır mutsuz memnun olmayan hastaları canım kendin için en iyisini bulman dileğiyle...

unutmadan benim doktorum barış bey değil ama yaptığı meme büyütmeleri gördüm ve çok beğendim aklında olsun

Buyrun özelden yazılan mesaj ... Jelesec talebi ile burada yayınlıyorum ...

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/559843-butun-estetikseverlerin-geyik-muhabbeti-453.html

aşşkitabi nicli arkadaşımıza forumda açıktan sorduğu bir mesaj özelden cevap vermem o arkadaşında, mesaj sayısı yeterli olmadığı için bizim topikten yazdığı mesaj ''kötü içerikle bildirilmiş'' ( hastayı kendi doktoruma yönlendirdiğim zannedildi herhalde ) benimde yazdığım özel mesajım duruyordu (genelde dosyalarım) Kazene gönderdim oda yayınladı...konu bu çok fazla soran olduğu için açıklama gereği duydum!!!

Sizlerden ricam kimse yorum yazmasın herşey acık seçik ortada zaten:34: polemik oluşmasın sevgiler....

Son düzenleme:
Evet canım ben şehir dışından gittim. 7 saatlik yol olduğu için yüzyüze görüşme imkanım olmadı. Fakat benden önce 3 yakınım aynı doktora ameliyat olduğu için, doktor hakkında endişem yoktu.Geriye kalan sadece doktorumun beni istediğim sonuca ulaştırmasıydı. Ameliyat öncesi bir çok kez telefonla görüşerek, aklıma takılanları sorup bilgi aldım. Ameliyat günü sabah erkenden hastaneye gidip muayenemi oldum ve nasıl bir sonuç istediğimi kendisine belirttim. Bu konuda da anlaşınca ameliyatımı oldum:34:

uzun zaman sonrasında tekrar merhaba :)
canım ben hakan beye nasıl ulaşacağım acaba? internette verilen telefondan defalarca aradım açan bakan yok:( bende antalyadan gideceğim önceden görüşmek netleştirmek istiyorum. sen yaptırdığında 7 saatlik yoldan gittim demişsin. bi kaç sorum daha olacak.ücreti ne zaman ve nasıl ödedin? hastanede ne kadar kaldın? illaki yanında biri olması gerekiyor mu? yola ne zaman çıktın ve zorlandın mı? doktor beye ulaşmam lazımm özel mesaj atamıyorum:((

uzun zaman sonrasında tekrar merhaba :)
canım ben hakan beye nasıl ulaşacağım acaba? internette verilen telefondan defalarca aradım açan bakan yok:( bende antalyadan gideceğim önceden görüşmek netleştirmek istiyorum. sen yaptırdığında 7 saatlik yoldan gittim demişsin. bi kaç sorum daha olacak.ücreti ne zaman ve nasıl ödedin? hastanede ne kadar kaldın? illaki yanında biri olması gerekiyor mu? yola ne zaman çıktın ve zorlandın mı? doktor beye ulaşmam lazımm özel mesaj atamıyorum:((

Merhaba sevgili yekisi :34:
Mesajını yeni gördüm canım,geç cevap verdiğim için lütfen kusura bakma:16:
Ameliyat ücretini hastanede ve peşin ödedim canım. Ben hastanede bir gece kaldım ve yanımda refakatçim vardı.
Forumdan bazı arkadaşlarımız refakatçisiz girdiler ameliyata ama bana sorarsan mutlaka yanında refakatçin olsun derim...
Ameliyatın ertesi günü doktorumun izniyle yola çıktım ve çok şükür sorun yaşamadım.
Bendeki telefon numarasını sana özelden yazıyorum canım:34:

forumdaki ilk günüm:) geliiş amacım herkesle ortak,meme estetigi olmak istiyorum google dan arma yapınca hem forumda yazılanları okurdum sorularıma cevap bulurum belki diye de üye oldum
boyum 1,75 kilom 65 goguslerim oldukca kucuk doktor tavisyerleriniz ucret bilgilerinizi bana gonderirseniz çok mutlu olurum.

Merhabalar:) Hakan bey gerçek anlamda çok iyi bir doktor ,mütevazı bir insan. Güven veren ve hastasiyla çok ilgili olan nadir doktorlardan biri. Cuma günü ameliyat oldum, bugün normal şekilde oturup kalkabiliyorum ve ilk günkü agrimdan eser kalmadı. İlk günde öyle şiddetli bir ağrım olmadı gerçi ama sırtım agrimisti yatmaktan... Hakan bey 'göğüs çapın dar, çok büyük olmaz 'demişti ama istediğim büyüklükte olmuş acayip mutluyum:)) Elleriyle bir şaheser yarattı, darısı tüm isteyenlere;)

Merhabalar:) Hakan bey gerçek anlamda çok iyi bir doktor ,mütevazı bir insan. Güven veren ve hastasiyla çok ilgili olan nadir doktorlardan biri. Cuma günü ameliyat oldum, bugün normal şekilde oturup kalkabiliyorum ve ilk günkü agrimdan eser kalmadı. İlk günde öyle şiddetli bir ağrım olmadı gerçi ama sırtım agrimisti yatmaktan... Hakan bey 'göğüs çapın dar, çok büyük olmaz 'demişti ama istediğim büyüklükte olmuş acayip mutluyum:)) Elleriyle bir şaheser yarattı, darısı tüm isteyenlere;)

merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 5 yıldır cesaret edipte gidemeyenlerdenim ben sizin aksinize karın germe ve gögüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum fiyatı nedir ki acaba :18:

Ben de 5 Ekimde Konya numune hastanesinde Hakan Çepni ye meme büyütme ameliyatımı yaptırdım. silikonlarım 350 cc yuvarlak kas altı yöntemle takıldı.Hastanede 1 gece kaldıktan sonra taburcu oldum. Başka şehirde olduğum için 7 saatlik yolcukluktan sonra evime döndüm çok şükür bu konuda hiç bir sorun yaşamadım. Ben Hakan çepniden çok memnun kaldım ameliyat öncesi ve sonrası ilgiliydi ve hala en ufak bir sorunda hemen ilgileniyor sağolsun.Özelde ameliyat olsam daha fazlası olamazdı sanırım:46:Zaten daha önce kızkardeşim ve ardından iki arkadaşımız Hakan beye ameliyat oldukları için kendisi hakkında yeterince bilgi sahibi olmuştum. Şu an göğüslerim oldukça yumuşadılar boyutundanda çok memnunum. Bir an önce şekillenmeleri için sabırsızlanıyorum:92:

hakan beyden randevu almak için sabırsızlanıyorum :)

Merhaba kızlar 350 cc protez tercih eden hanımlar 1.70 boylarında gördüğüm kadarıyla, acaba 1.60 boy 48 kgde çok büyük mü durur 350 cc kas altı?? İyice kafam karıştı:44:

Back
X