• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hakan Çepni Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

Ben de 5 Ekimde Konya numune hastanesinde Hakan Çepni ye meme büyütme ameliyatımı yaptırdım. silikonlarım 350 cc yuvarlak kas altı yöntemle takıldı.Hastanede 1 gece kaldıktan sonra taburcu oldum. Başka şehirde olduğum için 7 saatlik yolcukluktan sonra evime döndüm çok şükür bu konuda hiç bir sorun yaşamadım. Ben Hakan çepniden çok memnun kaldım ameliyat öncesi ve sonrası ilgiliydi ve hala en ufak bir sorunda hemen ilgileniyor sağolsun.Özelde ameliyat olsam daha fazlası olamazdı sanırım:46:Zaten daha önce kızkardeşim ve ardından iki arkadaşımız Hakan beye ameliyat oldukları için kendisi hakkında yeterince bilgi sahibi olmuştum. Şu an göğüslerim oldukça yumuşadılar boyutundanda çok memnunum. Bir an önce şekillenmeleri için sabırsızlanıyorum:92:

uzun zaman araştırdıktan sonra dr. hakan cepni yle telefonda görüşüp sonunda 9 aralık için randevu aldım silikon gögüs büyütme için.ist dan gidicegım ıcın telefonda gorusmeler oldu sımdılık sagolsun doktor bey cok ılgılendı ve sabırsızlıkla o gunun gelmesını beklıyorum heyecan cok fazla sımdıden:1: amelıyat sonrası süreci yazarım olduktan sonra.umarım hersey sorunsuz ve ıstedıgım gıbı olur:17:

uzun zaman araştırdıktan sonra dr. hakan cepni yle telefonda görüşüp sonunda 9 aralık için randevu aldım silikon gögüs büyütme için.ist dan gidicegım ıcın telefonda gorusmeler oldu sımdılık sagolsun doktor bey cok ılgılendı ve sabırsızlıkla o gunun gelmesını beklıyorum heyecan cok fazla sımdıden:1: amelıyat sonrası süreci yazarım olduktan sonra.umarım hersey sorunsuz ve ıstedıgım gıbı olur:17:

Canım şimdiden hayırlı olsun. Hakan bey dünya tatlısı bir insan hiiiç heyecan yapma. İnşallah herşey yolunda gider ve sende istediğin göğüslere kavuşursun:21: seni ekliyorum canım hakan beyin eserini resimlere bakarak görebilirsin:34:

canım tesekkur edıyorum sana cok cokkkkk:46: mesjını okudum ama cevap yazamıyorum özelden.acayıp moral oldu yazdıkların.sımdı bakıcam resımlerıne

drita cok oldum ama boyunu ve kılonu yazabılırmısın acaba? gayet uyumlu duruyor buyuklugu resımlerde ve ne kadar buyuklukte sılıkon konuldu

drita cok oldum ama boyunu ve kılonu yazabılırmısın acaba? gayet uyumlu duruyor buyuklugu resımlerde ve ne kadar buyuklukte sılıkon konuldu

Canım çok olmak ne demek aşk olsun. Sonuçta ameliyat olacaksın ve aklına takılan herşeyi araştırman çok güzel. Benim boyum 1.70 kilom 63 protez ise, 350 cc kasaltı yöntemi ile takıldı. Aklına takılan ne varsa sorabilirsin canım memnuniyetle cevap veririm:34:

ayyy nasıl mutlu oldum senı bulunca bole bugece:) benımde boyum 1.70 kılo 60..ıns senınkı gıbı dururlar:1: ben ıst dan gıdıp cuma amelıyat olucam pazar donucem.ıse ne zaman baslayabılırım sence amelıyattan kac gun sonra işim agır degıl kocaaaaa gun oturuyorum sayılır:) ve amelıyat sonrası cok agrın sızın oldumu?

ayyy nasıl mutlu oldum senı bulunca bole bugece:) benımde boyum 1.70 kılo 60..ıns senınkı gıbı dururlar:1: ben ıst dan gıdıp cuma amelıyat olucam pazar donucem.ıse ne zaman baslayabılırım sence amelıyattan kac gun sonra işim agır degıl kocaaaaa gun oturuyorum sayılır:) ve amelıyat sonrası cok agrın sızın oldumu?

Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana denizciğim:34: boyumuz aynııı kilo da neredeyse aynı valla süperrrr. denizciğim sana tavsiyem eğer sığarsa,350cc den aşağısını taktırma derim. Bizim ölçülerimize göre süper bir ölçü bence. Tabii doktorunun ne dediği de önemli. mesela kızkardeşime 300 cc anca sığdı daha büyüğünü almadı göğsü. Ama o da memnun fakat hani seninki kadar olsaydı daha iyiydi diyor bana:9: Ben Hakan beye eğer sığarsa 350 cc istediğimi söyledim o da göğüs yapımın müsait olduğunu bunu yapabileceğini söyledi. Ameliyat esnasında 325cc, 350cc, 375cc sırasıyla denemiş ve en uygun olanın 350 cc olduğuna karar vermiş:31: senin içinde en uygun boyutu takacağına eminim sen yeterki ne büyüklükte istediğini güzelce anlat.
ben ameliyatın ertesi günü yola çıkmak zorundaydım Hakan bey herşey yolunda deyince de 7 saatlik yolculuktan sonra evime geldim. Sen iki gün sonra çıkacaksın daha iyi olmuş.
ilk 4 gün yatıp kalkmakta zorlandım hemen herkes gibi ve destek aldım. işin yorucu değilse rahatlıkla 1 hafta sonra işe beşlarsın bence. Bende öyle oldu. Çok şükür öyle dayanılmaz ağrılarım olmadı eve geldikten sonra. Sadece ameliyat sonrası epey ağrı hissettim ama ağrı kesicilerle ağrım dindi. İkinci gün o kadar rahatladım ki. İlk ağrıların seni sakın korkutmasın canım inan buna değer:92:

Vayyy ne güzel haberler bunlar yahuu,,aramıza yeni bir kişi daha katılıyor desenize.Arkadaşlık teklifini kabul ettim,benim fotolarada bakabilirsin canım..Şimdiden hayırlısı olsun diyelim :34:

Vayyy ne güzel haberler bunlar yahuu,,aramıza yeni bir kişi daha katılıyor desenize.Arkadaşlık teklifini kabul ettim,benim fotolarada bakabilirsin canım..Şimdiden hayırlısı olsun diyelim :34:

tesekkur edıyorum canm:) resımlere baktım super gorunuyor:46: sımdılık bole baktıkca resımlere ah ahhhh deyıp duruyorum son 3 gun kavusucam ıns yeni cicişlere:32:

tesekkur edıyorum canm:) resımlere baktım super gorunuyor:46: sımdılık bole baktıkca resımlere ah ahhhh deyıp duruyorum son 3 gun kavusucam ıns yeni cicişlere:32:

Son 3 gün canımcıgımm..:52:şunun şurasında ne kalmışki..Hadi güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..:31:

son uc gunde gecti:=) sabah 6 ucagıyla konya dayım kısmet olursa:46: uyku muyku kalmadı heyecandan:1: yarın bu saatlerde mutlu olmak tek umıdim suan:9:

arkadaşlar annemin gögsü alındı yaklaşık 8 sene önce. estetik ameliyat olmak istiyor ama bir türlü cesaret edemiyor. konyada hangi doktoru önerirsiniz. bu durumda olan varsa bilgi verirse çok sevinirim

arkadaşlar annemin gögsü alındı yaklaşık 8 sene önce. estetik ameliyat olmak istiyor ama bir türlü cesaret edemiyor. konyada hangi doktoru önerirsiniz. bu durumda olan varsa bilgi verirse çok sevinirim

Konya numune hastanesinde Hakan çepni ile görüşmenizi öneririm. Annenize geçmiş olsun. Umarım ameliyatı başarılı geçer:34:

Back
X