- 30 Ağustos 2010
- 534
- 72
seacım söz vallahi iki gündür kapuska yoğurt yiyorum
yok canım o kadar da degil yani ben olsam bıkarım normal ye bence :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seacım söz vallahi iki gündür kapuska yoğurt yiyorum
Ödem olabilir reglime 3 gun var ben Yemessem çabuk veriyorum fazla yersek de alıyorum hemen önceki gun de 600 gr gitti 2 günde 1.5 kilo gitti sabah ılık olarak zayıflatan suyu içiyorum sonra guzel kahvalti 10 da tv em de plates yapıyorum 40 dk sürüyor yaklaşıkşimdi farkettim 1 günde mi 900 gr gitti nasıl oldu ödemdir muhtemelen de yine de çok sırrını hemen açıkla bekliyorum heyecanla
1 lt suyun icine yarım elma dilimliyoruz 1 adet limon dilimliyoruz ince dilimlicez 1 adet çubuk tarçın içine 1 çay kaşığı karbonat karıştırıp en az 3 _4 saat dinlendiriyoruz ben 1 surahiye yapıyorum ve sadece bu sudan içiyorumsuyun tarifini hemen alsak
bugün de yedim yanında 3 köfte 2 kaşık bezelye vardı 1 tabak kadar kaldı onu da yarın yerim ve biter ama uzuuunnca bir süre yapmam mesela gelecek kışyok canım o kadar da degil yani ben olsam bıkarım normal ye bence :)
bunu ben de sık sık yapıyorum tarçın ve karbonat koymuyorum ama1 lt suyun icine yarım elma dilimliyoruz 1 adet limon dilimliyoruz ince dilimlicez 1 adet çubuk tarçın içine 1 çay kaşığı karbonat karıştırıp en az 3 _4 saat dinlendiriyoruz ben 1 surahiye yapıyorum ve sadece bu sudan içiyorum
Bu feridun kunak tarifi videolari da var alkali su oluyor tarçın da tatlı isteğini yok ediyorbunu ben de sık sık yapıyorum tarçın ve karbonat koymuyorum ama
hızlı alıp hızlı veriyorsan ödemin çok oluyor demektir felluzun da adet öncesi 2 kg a yakın ödemi olur bitince de hepsi giderÖdem olabilir reglime 3 gun var ben Yemessem çabuk veriyorum fazla yersek de alıyorum hemen önceki gun de 600 gr gitti 2 günde 1.5 kilo gitti sabah ılık olarak zayıflatan suyu içiyorum sonra guzel kahvalti 10 da tv em de plates yapıyorum 40 dk sürüyor yaklaşık
Tamam olur ölçümü aldım öncede 2 haftada 2 beden incelmeyi yapmıştım çok etkili oldu ben geçen sene nisanda 85 kiloydum ara vere vere bu kadar düştümhızlı alıp hızlı veriyorsan ödemin çok oluyor demektir felluzun da adet öncesi 2 kg a yakın ödemi olur bitince de hepsi gider
ben de ebruyla pilates yapıyorum yeniden başlaması iyi oldu aynı anda yapmak daha zevkli oluyor bugün yapamadım dışarıda işim vardı kaçırdım
ölçülerini al 1 ay sonra kontrol et pilates çok inceltiyor daha önce işe yaramıştı
birbirimizin pilates koçu olalım ne dersin?
işteee diyette en korkulan an!!!!Akşam caya misafir geliyormuş yogurt çorba ve sebze dışında bişey yiyemiyoruz mu kaçamak yapmak istemiyorum misafirler de uzaktan geliyor yemesem ayıp olur offfff ne yapcam
vayy süperTamam olur ölçümü aldım öncede 2 haftada 2 beden incelmeyi yapmıştım çok etkili oldu ben geçen sene nisanda 85 kiloydum ara vere vere bu kadar düştüm
mantar sote ıspanaklı börek baklava Pogaca içli köfte misafir hep bozuyo diyeti yarın tartı günü ya almak istememişteee diyette en korkulan an!!!!
sindirimi zor gıdalar yersen gece boyunca sistem çalışır menüde ne var bilemiyorum ama et ve türevlerinde ayrıca salatadan uzak durursan sorun olmaz yatmadan a evde biraz hareket edersen sindirimin kolaylaşır ama en önemlisi stres yapma çok mecbur kalırsan da az ye ve yarın kaldığın yerden devam et dünyanın sonu değil yabak pembe gözlüklerimi de taktım:))
rumuz adı : adim_adim_zayifim
başlangıç tarihi: 9 mart
başlangıç kilo: 89,7 kg
bu hafta: 89 kg
fark: 700 gr
yüzde: % 0,774
beden: 44-46
spor: düzensiz yürüyüş
Evet belki verdim ama bana göre başarı değil. Sporsuz olmadı. Sporu artıracağım