- 23 Mart 2014
- 120
- 168
Güzel bir ivme yakaladık herşey çok güzel olacakKolaylıklar dilerim seacım. Bekliyoruz . Her zaman..
Evet haklısın canım bu sefer dışarıda işlerim vardı. İş çıkışı gec kaldım . Belki de alışkanlıkları yeni kırıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel bir ivme yakaladık herşey çok güzel olacakKolaylıklar dilerim seacım. Bekliyoruz . Her zaman..
Evet haklısın canım bu sefer dışarıda işlerim vardı. İş çıkışı gec kaldım . Belki de alışkanlıkları yeni kırıyoruz.
Ben bugün kaçamak yaptım
Sabah 5 dilim salam 1 bardak greyfurt suyu ve maalesef gözleme küçük hanım yemeyince dayanamadım ve yedim
Öğle kapuska yoğurt ve tam 5 tane hurma çok oldu biliyorum ma sütün kaymağına önce 2 tane koydum yerken tadı dondurma gibi geldi muhteşemdi tavsîye ederim bu aradasonra kaymağım bitmemişti 3 tane daha yedim
Ama saat 14 te bitti yeme işim şu an aşırı açım biraz süt îçeceğim
Sabah pilates akşam yürüyüş bolca limonlu su
Bugünlük bu kadar yarın görüşürüz öptüm
Günaydın kizlaarr
dünkü mönüm
Yumurta
peynir
zeytin
Badem
1 kuru iNcir
2 parça tavuk
sebze çorbası
yoğurt
1 elma
yarım saat yürüyüş
bolca su
Merhaba seacım kolaylıklar diliyorum
Merhabalar. Herkes iyidir umarım. Dünkü menümü yazayım
sabah: 1 yumurta, peynir zeytin, çiğ fındık, 1 elma
öğlen: et sote, domates çorbası, salata, bir avuç badem
spor yok yine malesef
evet :)Yürüyüşlere bir an önce başla lütfen
Güzel bir ivme yakaladık herşey çok güzel olacak
Ben bugün kaçamak yaptım
Sabah 5 dilim salam 1 bardak greyfurt suyu ve maalesef gözleme küçük hanım yemeyince dayanamadım ve yedim
Öğle kapuska yoğurt ve tam 5 tane hurma çok oldu biliyorum ma sütün kaymağına önce 2 tane koydum yerken tadı dondurma gibi geldi muhteşemdi tavsîye ederim bu aradasonra kaymağım bitmemişti 3 tane daha yedim
Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah süper bi kahvaltı yaptım 2 yumurta biraz peynir domates zeytin yedim .
Saat 4 te evdeydim eve gelince ıspanaklu yumurta ve Çorba yedim. Sonra acıkmadım. Spor yok malesef .
Birazdan da yüne kahvaltımı yapacağım.. Görüşmek üzere kızlar...
Salata yoğurtCum; sen hatanın farkındasın da yine de olmamış diyorum..bu tarz olmamış yani:)) neyse istikrarlı gidişe devammm..kaçamaklar bizi yildiramazBen bugün kaçamak yaptım
süper gidiyorsun canım aynı kararlılıkla devammmGünaydın kızlar dünkü menüm
Sabah süper bi kahvaltı yaptım 2 yumurta biraz peynir domates zeytin yedim .
Saat 4 te evdeydim eve gelince ıspanaklu yumurta ve Çorba yedim. Sonra acıkmadım. Spor yok malesef .
Birazdan da yüne kahvaltımı yapacağım.. Görüşmek üzere kızlar...
Süpersin devammmGunaydın,
Dünkü menum
Sabah : domates, salatalık, peynir, 10 zeytin 1 avuc cig badem ve ceviz, 1/4 simit
ogle : iskender, salata
aksam : zeytinyaglı pırasa ve yogurt
Dün 30 dk kadar yurudum.
su da tam 2 lt kısın cok su içemiyorum sizde durumlar nasıl?
aramıza hosgeldin fazla kiloları sağlıkla verelim..mönün de guzelmisMerhaba arkadaşlar ben de size katılmak istiyorum aslında Karatay yapıyordum duraklamadan sıkıldım yazıyı yeni okudum ve öğlen yemeğimi yedim boy 1.64 kilo 67.0 sabah zeytin,pastirma yumurta, peynir, ceviz fındık şekersiz çay öğlen barbunya pilaki , yoğurt ,2 yemek kaşığı pilav Akşam tarhana çorbası ve yoğurt yicem
Gunaydın kızlar,
Bugun nasılız? Super olma yolunda herkese guzel gunler :)
Gunaydın,
Dünkü menum
Sabah : domates, salatalık, peynir, 10 zeytin 1 avuc cig badem ve ceviz, 1/4 simit
ogle : iskender, salata
aksam : zeytinyaglı pırasa ve yogurt
Dün 30 dk kadar yurudum.
su da tam 2 lt kısın cok su içemiyorum sizde durumlar nasıl?
Merhaba arkadaşlar ben de size katılmak istiyorum aslında Karatay yapıyordum duraklamadan sıkıldım yazıyı yeni okudum ve öğlen yemeğimi yedim boy 1.64 kilo 67.0 sabah zeytin,pastirma yumurta, peynir, ceviz fındık şekersiz çay öğlen barbunya pilaki , yoğurt ,2 yemek kaşığı pilav Akşam tarhana çorbası ve yoğurt yicem
Bugün mönüm
Süt
peynir
ceviz
zeytin
yumurta
1 elma
6 kaşık bulgur pilavı
3 pirzola
Yoğurt
Yogurt
1 sebze corbasi
Merhaba arkadaşlar ben de size katılmak istiyorum aslında Karatay yapıyordum duraklamadan sıkıldım yazıyı yeni okudum ve öğlen yemeğimi yedim boy 1.64 kilo 67.0 sabah zeytin,pastirma yumurta, peynir, ceviz fındık şekersiz çay öğlen barbunya pilaki , yoğurt ,2 yemek kaşığı pilav Akşam tarhana çorbası ve yoğurt yicem
Bugün mönüm
Süt
peynir
ceviz
zeytin
yumurta
1 elma
6 kaşık bulgur pilavı
3 pirzola
Yoğurt
Yogurt
1 sebze corbasi
Günaydın seacımmmmm süper olma yolunda bir adım daha...
Menün çok güzel seacım. Ben 2,5 litre içiyorum. Elimde Şişe ile dolaşıyorum .
Herkese cevap verdim. Gelelim bana . Kızlar sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım yumurta peynir zeytin yedim.
Öğleyin 1 bardak süt
Saat 14:30 da komşumda çok gğzel balık yedik ve öğünü kapattım
DWRKEN KOCACIM GEÇ GELDI. Burası vahim PIZZA CANI ISTEDI ONA PÜZZA YAPTUM VE MALESEF KENDIM YEDIM CESAYI HAK EDIYORUM . ((((((
Sabah Kalkıp güzel kahvaltımı yaptım. Yoluma devam edeceğim .
Salata yoğurtcummmmm kaçamak yok lütfen artık tamam. Vereceğiz daha da mutlu olacağız.
Gunaydın kızlar,
Bugun nasılız? Super olma yolunda herkese guzel gunler :)
Salata yoğurtCum; sen hatanın farkındasın da yine de olmamış diyorum..bu tarz olmamış yani:)) neyse istikrarlı gidişe devammm..kaçamaklar bizi yildiramaz
günaydın kızlarBugün mönüm
Süt
peynir
ceviz
zeytin
yumurta
1 elma
6 kaşık bulgur pilavı
3 pirzola
Yoğurt
Yogurt
1 sebze corbasi
nerelerdesin lawyer topiği açtın kayboldun özletme kendiniMerhabalar herkese. Fazla giremiyorum arkadaşlar regldi nezleydi ve iş yoğunluğuydu derken depresyona girmiş gibiyim devamlı uyumak istiyorum. Umarım bir kaç güne düzelir.
Yusufun annesi aramıza hoşgeldin. Karatay'da bir süre sonra duraklama oluyor, zaten biz de tam o noktada başka bir yöntem arayışına girmiştik ve işe yaradı. Karatay'dan sonra bu diyeti uygulamakta zorlanmazsın, arkadaşımın da dediği gibi çok benzer hatta daha kolay.
Herkese güzel bir gün diliyorum hepinizi öpüyorum
Hosbulduk arkadslar karataydaki yasaklar çok bu da bana daha mantıklı geldi ve burdayım 1 günde 900 gr gitmiş ama akşam canım bişey yemek istemedi en son 14 te yedim birde ben zayıflatan su içmeye başladım onun da etkisi var galiba istahsizliga ve sindiime bi kaç gün deneyeyim o suyun tarifine de yazarım size
Merhabalar herkese. Fazla giremiyorum arkadaşlar regldi nezleydi ve iş yoğunluğuydu derken depresyona girmiş gibiyim devamlı uyumak istiyorum. Umarım bir kaç güne düzelir.
Yusufun annesi aramıza hoşgeldin. Karatay'da bir süre sonra duraklama oluyor, zaten biz de tam o noktada başka bir yöntem arayışına girmiştik ve işe yaradı. Karatay'dan sonra bu diyeti uygulamakta zorlanmazsın, arkadaşımın da dediği gibi çok benzer hatta daha kolay.
Herkese güzel bir gün diliyorum hepinizi öpüyorum