44. Sayfadaki burnu yapan dr dan yukarıdaki bi arkadaş çok memnun kalmış yazılanları okumuşsundur. Umarız fotolarını da ekler görebiliriz yoksa sadece buraya bukadar uzun uzun doktorlar hakkında yazıp sonra da ayrılan bi daha kk ya uğramayan çok üyeler var. Elbette memnun olanlara bi sözüm yok ne mutlu onlara ama burada amaç biraz da somut delillerle yardımcı olmak arayışda olan arkadaşlara.
Sen zaten gitmişsin sanırım o dr a öyle anladım Melism ve memnun kalmamışsın görmene gerek yok fotografları
25555555555555555555555555555555555555555
Ameliyat olmadan önceki dönemim herkes gibi çok düşünüp, araştırıp, gerçekten isteyip istemediğime karar vermekle, burnumla ameliyattan sonraki burnum arasında sürekli kıyaslama yapıp kendimi yorar mıyım diye sormakla geçti. Eşim ile birlikte tv izlerken bile "bak bunun burnu estetik ve çok kötü, fazla belli oluyor, çok kalkık, çok yandan basık vs" yorumlarda bulunuyorduk, benim ve tabiki onun en büyük korkusu yapmacık ve "merhaba ben kötü zevke sahip bir doktorun elimden çıkma estetiğiiim" diye bağıran bir burna sahip olmamdı. (şu an fazla memnun, bu performansa şaşırıyorum tabi ama bu, burnumun ikimizinde istediği gibi olmasından kaynaklandı) İsteğim, kemik eğriliğimin giderilmesi ve zaten öne doğru hafif eğik olan burnumun gülerken ve konuşurken iyice eğilmesi probleminin çözülmesiydi. Ameliyat öncesine kadar bunu bıkmadan Engin Bey'e ilettim, belki içinden kızmıştır ama sabırla karşıladı :) Her neyse, normalde hayatta Kadınlar Kulübü'ne girmez, giren arkadaşlarımla arkadaşlığımı gözden geçirirdim (amacım kötülemek değil ancak ciddi manada samimiyetsiz geliyor), ancak başka herhangi bir kaynak olmamasından dolayı buradan ulaştığım bilgiler beni Engin Bey'e götürdü, ki müteşekkirim. Şunu da bilmek gerekiyor, herkesin burnu, cildi, bünyesi, otu püsürü aynı değil, gerçekten olup bittikten sonrasını görmeden, daha önce şu şöyle, bu böyle yapılmış gibi düşüncelerle sonuca da çok çıkılmıyor, malesef. Engin Bey fotoğraf göstermiyor falan denmiş ama zaten n'olur göstermesin (okuyorsa özür dileyerek söylüyorum) kendisi kötü fotoğrafçı, kendi resimlerimi başkasının gözünden görsem (burun anlamında söylemiyorum) koşarak kaçarım, öyle bir tipleme yok :) Ve şaka bir yana, onu seçmekle doğru kararı verdiğimi biliyorum. Her neyse son halim bu şekilde, daha da kimse bana mesajla, yorumla, maille, ekşisözlük yoluyla vs fotoğraf demesin :)
Eki Görüntüle 697244 Eki Görüntüle 697243
gökhan uğur da varmış antalyada duydun mu hiç
Hayır duymadım Gökhan Uğur'u tlf numarasını bulursan belki onunla da görüşürsün. Hadi Nural' ı arayabildınmi?
artık bilmiyorum ne yaptı kendine mi güvenmedi naptı dedim ya bedava yapsa gitmem paylaştım ne olduysa birazda derdimi paylaştım işte... artık iki dr var önümde artık gökhan uğur ve hadi nural ikisinden biri olsa da şu dr işinden kurtulsam poems gökhan uğura mail attım cvbını paylaşıcam hadi beyi kontör yükleyip arıcam onuda paylaşırım elimden geldiğince yardımcı olabilirsem ne mutlu bana k.bakmayın artık hep aynı şeyleri anlattım durdum engin beyle ilgili ama merak ettim niye bukadar çelişti sabrı nerde kaldı diye ayrıntıya girdim işte anlatcak bişey kalmadı en ince ayrıntısına kadar bu böyle oldu ben anlam veremedim son yazdığım konuşamasına anlam veren varsa yazsın tek verdiğim anlam denedi heralde atlıcam yok o burun benim burna benzemiyor benim burnum daha güzel dicem sandı ordada bak güzel olduğunu biliyorsun bide estetik istiyorsun psikoloğu ondan istedim dicekti heralde ama olmadı evet burun benzemiyordu ama bu benim burnumun güzel olduğu anlamında değil güzel olsa niye hem paramı sokağa atıyım hem ameliyat acısını çekeyim neyseeee hala konuşuyorummm :) tutamıyorum bu konuda kendimi yazıyorum da yazıyorummmm iyi sıkmış canımı....unutcammm inş.
Melism içini dökmüş paylaşmıssınmerak etme doğru kişiyi bulup iletişim kurduğunda unutursun olanları. Neyse sonuçta memnun olan hastaları çok, olabilir herkes herkesle doğru iletişimi yakalayamayabilir. Arayışda olan başka kimseler vardır belki onlar için doğru kişi olabilir. Dediğim gibi bazen doktor hasta da olsa kişiler uyuşamayabiliyor böyle deyip kapatalım;-)
Yardımların için teşekkürler görüşmelerinin sonuçlarını bekliyorum, Akın beyden cevap gelmedi mi?
Selam kızlar !
Öncelikle bende uzun zamandır ameliyat olmak istiyordum, sizin gibi birçok doktoru araştırdım. Lakin Engin hocam dışında hiçbir doktor güven veremedi.. ilk görüşmemizden bu yana onu kendi yanımda sanki yıllardır tanıdığım bir yakın gibi hissettim. Her daim güler yüzü ve anlayışıyla karşıladı beni. Ameliyat öncesinden sonrasına kadar hiç çizgisini bozmadı. Burnumda oldukça problem olmasına rağmen doktorum harika sonuçlar ortaya çıkardı. Eski halimden eser yok şimdi :) üstelik henüz 15. günümdeyim.. Bu kadar kısa sürede hiçbir şişlik ve morlukta kalmaması cabası ! Ellerine sağlık doktorum :) Bu arada sırf bu yorumu yazmak için kulübe üye olmuş bulunmaktayım (!) ve buradaki yorumlar sayesinde bir kez daha iyi ki dedim ki müteşekkirim. Her aynaya baktığımda Engin hocamı seçmekle doğru bir karar verdiğimi yineliyorum.. Engin hocamı çok seviyor ve buradan da kendisine çok çokkk teşekkür ediyorum.. Hoşça bakın zatınıza, sağlıcakla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?