- 1 Nisan 2013
- 158
- 1
- 116
bence sana psikolog lazım kendini bilmiyosun bir ikinciside burda engin erkala eleştiri yapınca toplum sağlığımı bozuluyormuş vayyy adam neymiş beee ne alaka burda senden başkası rahatsız olmadı yani senin kadar rahatsız olan olmadı olan söyledi cevapladım kapandı konu sana noluyor ki burda msjları okuyan bana hak veren kişilerde var merak etme yazdıklarından anlaşılıyor ne olduğun çok gülüyorum sana yaaa toplum sağlığı düzelcekmiş alakaya bak hele neyse evet aynadır insanlar doğru seninle konuşmamış bile dr lar layığını bulur herkes ben engin erkalı senin diğer dr ları aşağıladığın kadar aşağılamadım ki gidin dedim soranlara karaınızı verin belki iyi olur ben memnun olmadım saygı görmedim dedim bukadar sen napmışsın yok ilgilenmemişler yok para koparmışlar falanlar.... daha ne dicen ha sen eleştirirsin milletin dr larını senin dr eleştirilince sahte hesap yalan.... yok öyle dünya bende eleştiririm YOL GÖSTERMEK AÇISINDAN bende eleştirdiğin dr lara gitcem sen eleştiriyosan kesin yalandır veeee niye sahte hesap olmadığını kanıtlamaya çalışıyosun demekki var bişey engin erkalın neyiysen artık ama sana tavsiyem bana değil kendine başkasının sağlığına değil kendi sağlığına bakkkk yazdım yazacağımı dahada yazarım yorulmam sorun yok.......sen millete yardımcı falan olmuyosun dr reklamı yapıyosun reklamı benim üstümden yapma relamın ters dönebilir
Son düzenleme: