görüşmeye gittiğim dr olduğunda Allahtan mani çıkmazsa mutlaka paylaşırım bu arada biri olimpos hastanesinde estetik amaçlı değil nefes mi kemik mi artık öyle bir ameliyat olmuş kbbcıya bende hastanenin adını duyunca plastik cerrahta vardır dedim öyle gittim ragıp özdemire konuştum fotoğraf bile görmedim o dr u söylememde en azından benim görüştüğüm diğer dr largibi yok senin istediğin gibi olmaz diyip kendi kafasında kurup konuşmadı en azından beni dinledi fikir verdi mesala ben çok kaldırmam burnu dedi bende zaten öyle bişey istemediğimi söyledim ama ısrar edersen kaldırırım burnunu sonra yine gelirsin düzelttirmeye genelde çok kaldıranlar burnunu geri geliyor dedi yani illa olmaz demiyor fikir veriyor fotoğraf sordum ama göstermedi ücret ödersem gösteriyor galiba ama bende burunları önceden görcem ki ücret ödicem dimi tek fotoğraf konusunda niye göstermiyor diye bir tereddütüm olmuştu oda şimdi geldi aklıma söyliyim dedim hadi fotoğraf göstermesi için ücret ödedim yaptığı burunlar kötü diyelim para boşuna gitcek görcem ki karar vercem sana (özel hastane ya benim fikrim ücret yani o yaptığım burun çok dedi foto göstermedi ücret diye bişey demedi)yani ama dr ları gördükten sonra en son çare o diye düşünüyorum hadi nural olmazsa gitcem ısrar etcem foto isticem artık görcem ücret isterse dicem görüdüğümde beğenirsem zaten ücret vercem diye bakalım en son çare o bende inş. iyi olur birazda şans ( çok konuştummm:))ama ayrıntılı anlatıyım yanlış bilgi vermiyim diye bende bu yaz olmalıyım kafaya taktım iyice bu arada bende teşekkür edrim akın beye nasıl ulaşcam ki
Sağol canım ya uzun uzun yazmışsın Antalya'dan çokaz insan var zaten yazan tabi her estetik olan da burada değildir onu da düşünmek lazım. Dr un resim göstermemesi ne garip ya parayla mı olur bu iş, sen önce hastanı tatmin et ki içi rahat sana güvensin. Hepsinin ayrı bir prensibi var, dediğin gibi kimisi seni dinlemez bildiğini okur, kimi Dr kendine güvenmez olur olmaz der. Çok zor bu iş gerçekten:-( Akın Demiralay ı belki kendi sitesinden tlf veya mail yazarak ulaşabilirsin. Ben birinden duydum iyi diye ama görmedim yaptığı burnu. Antalya'ya geliyormuş hastası için ama ön görüşme nasıl oluyor o kısmını çözemedim görüşmeden de zor tabi aynı gün görüp ameliyat olacak halimiz yok herhalde
Sen Hadi beyle görüş bakalım öncelik o sanırım. Bi de özerdemler var onlara gittinmi görüşmeye? Yorum yazanlar olmuş ama güven vermedi fazla :-/