Dr Engin Erkal - Antalya Hasta yorumları

neyse artık :) hani ben gerçekten engin beyi anlamış değilim yani zaten onun konuşmaları gerçekten üzdü beni ve ben ondan çok şey de istemedim sende öyle yazmışsın yok adama ufak problemleri sorun ettceğin izlenimi vermişsindir diye ben ona kızdım yapmadım eminim buna çünkü ve nekadar tanıyosun diye böyle konuşmana şaşırdım yorumuna bende hatta düşündüm bir ara ne konuştum ben diye öyle yaptım mı diye ama yok yapmadım ki ben hiç birzaman tek taraflı düşünen biri değilimdir doktor öyle konuştuktan sonra da çok düşünmüştüm naptım diye bişey yapmadım oldu cevabım bana zaten çok konuşma fırsatı çok tanımadı bile neyse önemli değil en azından açıkladın :)))

anlıyorum şuanda seni (gec oldu biraz ama)..hani bian senin açından bakmadım olaya zaten dediğim gibi başka bişeye kızmıştım..demekki doktor ve senin aranda bi mevzu benim yorum yapmam saçma olmuş ..tekrar kusura bakma kırmak istemedim ben şuan iyiyim inşallah sende en kısa zaman da istediğin bi şekilde ameliyatını olursun..geçmiş olsun şimdiden..

teşekkür ederim inş iyi olur benim burnumda. önemli değil bu arada açıkladın en azından iyi olman da güzel şans inş benimde şansım olur bu konuda

Selam;
Uzun bir süredir yazmak istiyor olsam da vakitsizlikten ihmal ettim. Daha önce ameliyat öncesi ve karar aşaması ile ilgili yorumlarıma ektir;
Ameliyattan vazgeçmiş/ertelemişken hastanenin web sitesi ve bu forum vasıtasıyla Engin Bey'in çalıştığı hastaneden randevu aldım. Muayene sırasında riskler ve olasılıklar üzerine konuştuk. Ben zaten şahsen işin ustasına çok karışmak ve yönlendirmekten yana değilimdir; keza onu da yönlendirmedim.Sadece sorularını yanıtladım ki o gereken tüm soruları sordu. Bana bazı örnekler gösterdi. Gayet başarılı operasyonlardı bana kalırsa. Sakin, açık ve samimi bilgilendirme biçimi benim karar vermemi sağlayan en önemli faktörlerdir diyebilirim. Çok yoğun ve yorgun görünüyor olmasına rağmen benim süre kısıtımı da dikkate alarak yoğun programının içine bir de benim ameliyatımı ekledi. Ameliyat günü, ameliyat sonrası, hastane istirahat dönemi ve kontroller sırasında çok bilinçli, kendinden emin, usta ve ehil bir hekime kendimi emanet etmiş olmanın rahatlığı içinde idim bunu belirtmek isterim. Hasta kabul personelinden asistanına yatan hasta birimindeki hemşirelere ve hastanenin hızlı-sistematik işleyişine ve konforuna kadar samimiyetle söylüyorum ki çok disiplinli, ilgili ve yerli yerinde bir resim var gözümün önünde. Gerçekten bu kadar araştırdıktan sonra en doğrusu ile karşılaşmış olmak konusunda çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Engin bey sadece bir kbb hekimi değil; bu operasyonlarda doğala yakın rinoplastide bence çok başarılı. Hem sağlıklanıyorsunuz hem varsa aklınızı kurcalayan eksikliklerden kurtuluyorsunuz. İşini çok önemseyerek yapıyor. Hastalarının da her anını takip ediyor, izliyor. Onlarla dostça ve yakın ama yerinde bir samimiyet geliştiriyor. Onları önemsiyor. Hatta rastladığım en merhametli doktor diyebilirim. Cemile arkadaşa ve bu foruma tekrar tekrar teşekkür ederim. Çok rahat bir süreç geçirdim, çok iyi bir sonuç elde ettim. Hem ön resmi hem de profil açısından istediğime birebir yakın bir halim var diyebilirim şimdi. Ameliyat sonrası dikkat etmemi istediği, uygulamamı istediği her şeye son derece özen gösterdim süreci 2 haftada atlattım hatta 3 haftadır normal yaşamımı sürdürüyorum. Karar aşamasındaki arkadaşlara gönül rahatlığıyla Engin Bey'e ameliyat konusunda başvurmalarını tavsiye ederim. Arkalarına bile bakmasınlar. Pişman olmayacaklar...

Öncelikle bu polemiklere katılmak istemediğimi bu başlıkta yazmamak konusunda 1 aydan uzun süredir düşündüğümü bilmenizi isterim. Çok da hoşlandığım bir iletişim şekli değil. Ancak Engin bey'i tavsiye eden bu forumda Engin Bey hakkında sayfalarca olumsuz yorum yapılmış olması çok ironik. Hekim hastasıyla ilgili karar verendir ve size tavsiyelerde bulunabilir. Uygun bulmazsanız o hekime muayene ya da ameliyat olmazsınız. Nasıl bir öfkedir ki bilinçli olarak Engin bey'den çok çok memnun kalmış hastaların yazdığı bu foruma hakkında bir yığın kötü şey yazılıyor. Burada bir art niyet olmadığını düşünmek safdillik olur bana kalırsa. Kaldı ki eğer başka hekim arıyorsanız bu web sitesinde buna dair bir çok forum var oralarda yazabilirdiniz. Hem hekim hakaret mi etmiş, zaman mı ayırmamış, kaba mı davranmış, sesini mi yükseltmiş. Anladığım kadarıyla hayır. Ameliyat etmek istemeyebilir. Mesela bana bir devlet hastanesi hekimi ben bu ameliyatı yapmam çok fazla geri dönüşü var memnun edilmesi zor hem de bu tip ameliyatlar içinde en zor olanı ve hatta devlet bana bundan 60 tl para veriyor dedi. Şimdi ben onu başbakanlığa şikayet mi etseydim çocuklar gibi. Hayır haklıydı çünkü...Psikoloğa da yönlendirebilir. 10 yıl üniversite okuyor bu insanlar kimi zaman hepimizin psikolojik desteğe ihtiyacı olabiliyor, bunu sıradan insandan daha doğru tespit edebilir. Ayrıca belki karşı tarafın üslubunda da ister istemez hatalar vardı. Biz burada mahkeme değiliz kimseyi yargılama hakkına sahip değiliz. Ama polemiği bence uzatmamakta fayda var. O yoğunlukta onca hastayı memnun et çıksın 1 hasta hakkınızda 3 sayfa olumsuz istihbarat yazsın hem de milyonlarca insanın ulaştığı bir portalda. Engin bey adına çok üzüldüm. Gerçekten övgüyü hakeden ve işini son derece iyi yapan bir hekim. Ayrıca engin beyi yeren arkadaşın ameliyat olup memnun olan hastalarından sürekli fotoğraf yani ispat istemesi de manidar. Kişinin kendisi kendi ismini bile vermiyor mahlas kullanıyor karşı taraftan eski ve yeni halini gösteren fotoğraf istiyor 70 milyonun önünde. Yayınlamak isteyen elbet yayınlayabilir ama sırf karşı taraf provake ediyor diye niye yayınlasın ki ? Engin bey in nasıl ameliyat yaptığını görmek isteyen gidip muayene olduğunda hastalarının fotoğraflarını zaten görebilir. Çok başarılı örnekler görecektir eminim ki ben gördüm. Bir sürü deviasyon ve rinoplasti ameliyatı geçiren insanla karşılaştım, milyonlarca lira para döküyorlar bu işe ve üst dille konuşan hekimlere üstelik de ve sonuçlar hiç iç açıcı değil. O yüzden bu mütevazi hekimi lütfen artık yerden yere vurmayın, hem işi hem insanlığı açısından doğru bir insan. Herkese memnun kalacakları bir seçim ve sonuç dilerim.

Son düzenleme:
öncekikle size neee sen memnunsan öv sanane beni üzdü haa ameliyat etmiceği için değil zaten o konuşmalarından sonra olmazdım bir ikincisi eğer ameliyat olmak isteseydim gider psikologtan rapor alırdım üçüncü engin erkalı övün mü bu sayfanın adı aç bak bakalım alglayamadın heralde tanıyan varmı diyor bu fornda çok kişi çok dr hakkında kötü bişey yazmış o dr dan memnun olanlar olmayanlara hiç bişey yazmıyor ki size noluyor ne bilinçsiz bir konuşma cemile arkadaşımız yazdı bişeyler konuştuk kapattık nolmuş yani bakın nekedar güzel BİDE PARDONDA MANİDAR OLAN NEDİR AÇ OKU FORMU BEN NEZAMAN FOTO İSTEMİŞİM YAAA BAK SEN NELER YAPMIŞIM BEN GİDİP KONUŞMADAN ÖNCE İSTEDİM BİR ARKADAşIMIZDA GÖNDERDİ FOTO HEPSİ BU ve asla foto istemedim görüştükten sonra isteyenler var evet ama ben değilim açın da güzel güzel okuyun ne neyin cevabı ayy çok güldürdünüz beni foto istiyomuşum halen ayrıca bana bu şekilde konuşamazsın yok manidarmışım DUR İTİRAF EDİYİMM BEN KBB OLCAM RAKİP ODA GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ DOKTOR HERKES SIRADA BAŞKA YOK ONDAN ONU KÖTÜLÜYORUM Kİ BANA GELİN DİYE NE AMACI YA şu forma üye olduysanız size kimseye sataşma hakkını kimse vermiyor ve burda memnun olabilirsin biri memnun olmayabilir sizin memnun olmayana saçma sapan suçlarda bulunmanız gerektiğini kim söylüyor haa bende senden şüpheliyim belki dr un akrabasısın belki asistanı artık kim bilir nesin niye bukadar insanlar sataşcak kadar öfken ki sataş umrumda olmazsn ne diye başkalarıyla plomiğe girmek şahsen ben olsam çok çok memnun olsam dr dan biride yerin dibine soksa bak yerin dibiii yinede ona bişey demem olabilir derim geçerim banane ben övdüm yeri gelir söylerim memnunum diye tamam yeter öyle millet ne yazmış git başka yere yaz hayırdır kuralları sen mi koyuyosun bu şekilde konuşmalrı hiç sevmem ama çok saçma ithamlr bunlar ben yaşadıklarımı paylaştım ki kimse psikolog tavsiye etmedi merak etme fotoya ihtiyacım yok benim yakından gördüm gidip kendi gösterdi isteyen istediğini yazsın ben bunu düşünüyorum

Son düzenleme:
kim kendi ismini vermiyor Allah Allah orada yazan ismi görmüyosun galiba açık melis dimi ki senden bilinçli olduğun kesindir emin ol bilinçli olarak dr övülüyomuş yani ben bilinçsizim ama sizin için sinirlerimi bozamıcam sizin gördüğünüz fotoları orda bende gördüm emin olun zaten bakışımız farklı burdan belli size noluyor ya bukadar haddinizi aşıyosunuz tanımadığınız kişiyle ilgili.... bide foto istemedim dr la konuştuktan sonra bunu da siz çıkardınız heralde ben poemse cvp verdim oda genel konuştuk zaten kimse foto koymuyor diye o engin beye dedi bende ben ameliyat olsam memnun olsam koyarım foto yani koycm anlamında dedim hepsi buuu nevar millet foto istiyor haklılarda nevar bunda ama ben engin beyin yaptığını merak edip foto istemedim offff niye açıklama yapıyorum size ne yaaa kısaca msj atarsın yaptığım yanlış olabilir SANA GÖRE BAŞKASINA GÖRE ama bana göre değil BİLİNÇLİ konuşursun melism yaptığın yanlış bana göre burda yazma ben art niyet gördüm diye bende ona göre cvp veririm bitti ne bilincim kaldı ne art niyetim maşallah yok mu daha ama ben sizden daha bilinçliyim bence ben üzüntümü paylaştım gitmeyin demedim kimseye çok gitmek istesem rapor alır giderim eeeeee dediği gibi ben çok kötü burunları yaptım naptıysam beğenip gittiler seni memnun edemem rapor alırsan yaparım buydu dediği işte memnun edemem bu yani ben zaten onun işine karışmadım alttan alttan laf çarpma yok sen işine karışmamışsın o yapmış ben ona napabiliriz dedim o sen ne istiyosun dedi bende ucu düzelsin kemer gitsin kavis olsun istyrm ama siz de fikir verin yapın dedim amannn bu konudan bıktım ne anlatıyosam daha kime ne anlattım anlatcağımı ben gittim olmadı gidene şans

peki sizin yaptığınız ne üst dille para isteyenlere ameliyat olanların sonucu kötüymüş engin bey iyimiş Allah Allah reklam gibi geldi siz niye çok fiyat istiyen dr ları kötülüyosunuz ozaman belki içlerinde memnun olanlarda vardır ne biliyosun beni eleştirmişsinde kendine bak bence ayrıca devlet hastanesindeki dr la ne alaka adam açıkça söylemiş memnuniyetsizlik çok diye 60 tl alıyorum paraya değmez diyor haklıda ee diğer adam parada alıyor madem çok iyi ne psikloğu yani adam laf dolandırmasın ozaman yaptığın kıyasa bak ayrıca sen devlette olamamışsın olupta memnun olanda çok sende yazma düşünceni ozaman ordaki dr lara da ayıp

sizin burda yaptığınız neee niye bu dr ları kötülüyosunuz ne zorun var benim niyetim kötüymüş böyle yaptığımdan senin niyetin ne sana onlar soğuk davranmış bana bu dr ne fark var ki fiyatıda yazmışsın büyük indirimi de niye bukadar yazdın şimdi adamlara parayı tutturduğuna diye yansıdı gitmicekler BELKİ BURDA OKUYAN 70MİLYONLAR bende bu drlara üzüldüm napcazzz şimdi her neyse önce kendine bak madem insanlık için dr için üzüldün bu dr ları niye kötülüyosun belki memnun olanlar vardır onlarda sana bilinçsiz desinler ayrıca bende eleştiricem beğenmediğim dr u SOMUT OLARAK

Son düzenleme:

melism sanirim buradaki baslik adi gecen doktoru "ovme ama asla elestirememe" adi altinda algilanmis! Bence daha fazla yorum yazarak polemik yaratiyorsun surekli bir atisma cvp hakki doguyor ve reklama giriyor(iyi yada kotu)...Forum yoneticileri de zaten uyariyor asla hakarete izin yok ama elestiri ve memnuniyetsizlikler yazilabilir diye. Sen hakaret iceren birsey yazmamaissin okudugum kadariyla. Bu sitede hep olumlu elestiriler yazilacaksa zaten ozaman amac ne? 100 doktor varsa ve her yazan yuzdeyuz memnunsa biz nasil fikir sahibi olacagiz elbette memenuniyetsizlikler de yazilacak bundan dogal bisey yok...Ki biz belirttik de memnun olan arkadaslar da var etkilemeyelim diger gorusmeyi dusuneneleri diye ve kapattik konuyu... Yukarda yazan arkadas niye bu kadar rahatsiz oldu anlamak zor???

dygcal, ne mutlu sana memnunsun, doktorunuzdan cok memnun kalmissiniz darisi tum isteyenlerin basina, bence doktorunuzu ovmek adina diger kurumlarda calisan veya farkli ucretler alan doktorlari elestirmeyiniz ozaman. cunku bu halinizle ikileme dusmus oluyorsunuz:))

ben teşekkür ederim ne demek ..bu forma yazarken inan tek amacım senin gibi arkadaşlarıma yardımcı olmak ve fikir vermekti.engin hocam samimiyetle söylüyorum bende çoook emeği olan bir hekimdir .o kadar çok güvendim ki en baştan 5 saatten fazla süren ameliyatımı olmaya karar verirken hiç geri adım atmadım...sende atmamışssın gerçekten acayip sevindim canımcımm:)

BEN AMELİYATIMI DEVLET HASTAHANESİNDE OLDUM EMİN OLUN HEKİMİNİZ ENGİN HOCAM KADAR HAKİMSE BU KONUYA KESİNLİKLE UYGUN ŞARTLARI HAZIRLIYOR...HERKEZ İSTEDİĞİNİ YAZSIN TABİKİ ÖZGÜRDÜR .HERKEZİN DURUMU FARKLIDIR KESİNLİKLE .....AAAMMMAAA HİÇ BİR PLATFORMDA ENGİN HOCANIN BAŞARISINI ÖZGÜVENİNİ VE EN ÖNEMLİSİ MESLEKİ İLGİ VE BİLGİSİNİ ANLATMASIN..burdan bir kez daha çooook Teşekkür ederim doktoruma :)

arzu merhabalar yazında hadi beyin cok basarılı olduğunu ve resim gonderebileceğini soylemişsin bana gonderirsen cooook sevinirim hadi beye ameliyat olmayı düşünüyorumm malesefkii hala kararsızım sabısızlıkla bekliyorum paylaşımını :)

mail adresimi gondersem oraya gonderebilirmisin ARZU ( menas_07@hotmail.com )

burda başka dr lar konuşulmuş diyennnn sen napıyon aaaaaa doğru başka yerde başka başlıkta konuyla alakası olmayan yerde konu dışı dr eleştirmek serbestti senin kitabında engn erkalı gidin bu başlıkta değil başka başlıkta eleştirin burda övün burda başka dr lar eleştirin kuralmı var böyle madem burda başka dr konuşulmasından rahatsızsın sen niyeee konuşuyosun DUR BEN SÖYLİYİM sen başka başlıkta başka dr eleştiriyosun veee dedin ya bu ne öfkedir eleştirmişsin haketmiyor yok çocukluk falan diye sen niye o dr ları soğukluktan ilgi olmayışından tut para konusuna kadar eleştirdin (4750 den okadar fiyat düşmüşler ya yani tututurduğundan para koparıyolar ben komşum dedim bilmem ne dedim fiyat düştü) bu daha kötü sen dicen ben yaşadım ee bende yaşadım nolmuş ben güzelce konuştum o küçük düşürdü üzdü bende üzüntümü paylaştım sanane SEN BANA SATAŞMADAN ben sana laf attım mı yada herhangi bişey foto istedim mi banane senin burnundan sen niye yazıyosun hiç tanımadığın biriyle şu şekilde konuşuyosun anlamış değilim bişeyleri eleştiriyorsan sen aynı şeyleri yapma ki etkili olsun tamam hadi herkes işine baksın ben kimseyi kötülemedim sen memnun oldun diye napalım yani gidip rapor alıp ameliyatmı olayım bende mi öveyim ne uzattınız ya yeter artık hadi uzatıyosunda üslubuna dikkat et haa farkındayım şuan bende dikkat etmiyorum ama yeter hakedene

konuşmalarına dikkat et millletin işine karışma işine bak sen övüyonmu öv banane tek dr o kalsa gitmem emin ol ne fotosu isticeksem nerden çıkarıyosan artık yok adım gerçek değilmiş yokkk art niyetmiş HAYIRDIR NOLUYO dr dan memnunsan memnunsun BANANE ben ameliyat olmıcama göre banane SEN ameliyat olmuşsun memnunsun eminsin çok iyi öv geç madem eminsen niye eleştiri zor geldi bak memnun olmadığımdan eminim hiç memnun olana karışmıyorum hatta herkese çoğu yerde gidin ben memnun olmadım sevmedim siz gidin görün diyorum niyeee korkum gocunmam yok dimi giden gitsin sendeki art niyetin taaaaa kendisi fiyata kadar girmiş adamları tutturduğundan para koparmakla suçlamışsın kötülemişsin bide utanmadan kendini övüp ben niye kimseyi kötülemedim çocuk gibi diyosn yaaaa bak kendine dön oku yazılarını kendini eleştir önce millete sataşmadan kii sataşsan nolur bana yani hayırdır bu nedir SEN ÇOK hemde çok ART NİYETLİYİSİN varyaaa ÇOK GÜZEL REKLAM YAPMIŞSIN ENGİN ERKALIN sayfasına girip engin erkalı öv ama diğerlerini yerin dibine sok ki herkes aaaa bak öbür dr lar çok kötüymüş parada insanlıkta çok kötüymüş engin erkal iyimiş buna gidelim desinler dimiii iyi çok güzel yani (bide çelişen yerin çok anladıkta internet gitmişti dün yazamadım içimde kaldı hani eleştirdiğin dr lar var yaaa seni dinlememiş dominantmış ya niye işin ustasına niye karışıyosun hani huyun değildi kimbilir naptın adamlara ne dedin (tek taraflı olmaz tabikide dimi senin bana dediğin gibi şimdi ben soruyorum) ama engin beyin hiç işine karışmamıştın İŞİN USTASININ İŞİNE KARIŞMAKTAN YANA DEĞİLDİN NOLDU BİRDEN HUY DEĞİŞTİİİİ İLGİNÇÇÇÇ devlettekileri niye eleştirmedim ben bende gidip onları eleştirim çocuk gibi diyosun ya adam zaten açıkca yapmam ameliyatını demiş parada kazanmıyorum demiş adam olana yeter bu adam açıkca güzel yapamam yapsamda para almıyorum değmez demek istemiş daha ne istiyosun engin erkal gibi dolandırmamış lafı engin erkal bana rapor getir yapıyım dedi rapor götürsem yapcaktı hiç işim olmadı yani burnumu beğendi kendide söyledi bunu zaten psiklog bahane oldu gitmicemi bildiğinden neyse sen devlettekileri eleştirmemişsin çocuk gibi ama diğerlerini Allah ne verdiyse eleştirmişsin çocuk gibiii

Son düzenleme:

Cemile merhaba;
Biz hastanede kontrol sırasında sanırım senin annen ile de tanıştık. KBB ile ilgili bir rahatsızlığı dolayısıyla orada idi. Bekleme salonunda hepimiz sıra beklerken tanışmış, sende ki maddi manevi tüm değişimleri ve ailece hekime müteşekkir olduğunuzu orada da sohbetleşmiştik. Sanırım ailece biz de aynı duygular içindeyiz. Hoş ça kal :)

Açıkçası şunu söylemek isterim; eleştiride sınırlar önemlidir. Evet ben de burdaki arkadaşlara yol gösterici olmak adına deneyimlerimi ve karşılaşmalarımı yazdım. Sahte bir hesap olmadığının belgesi niteliğindeydi bana kalırsa. Hekimleri de asla suçlamadım. Ayrıca hekimlerden hiçbir saygısızlık görmedim. Zaten insan ilişkileri ayna misalidir. Saygı da karşılıklıdır. Sözü fazla uzatmak ve savunma yapma ihtiyacı görmüyorum. Tek bir konuda söz söyleyeceğim; Engin bey sizinle yaptığı görüşmede ve tespitlerde son derece haklıymış; kendisiyle ilgili kanaatimde de haklı olduğumu görüyorum gerçekten işinin ehli. Siz ameliyat olun artık ve toplum sağlığı düzelsin.

sen işine bak toplum sağlığı na değil kendi sağlığına bak sen sanane be yaran çok heralde gocunuyosun ben netim kendimden sen saygısızlık yaparsan kendinde daha fazlasını alırsın benden toplum üzerine oynama haaa senin gibilerin hakkımda söylediği umrumda olmaz sen kendine bakkk SAYGISIZLIK YAPMA HADDİNİ BİL sanane ameliyat olurum olmam dertmi sana HASTAMISIN NESİN kimsin sen de bana dr doğru düşünmüş diyosun sen kimsin sanane sen kendine bak çeliştiklerine bak

Son düzenleme:
sen nasıl eleştirdiğini görmedin mi adamları para konusuna kadar aşağılamışsın baştan savmakla suçlamışsın daha napcan sövseydin bide oldu olcak insanın kendini bilmemesi çok büyük hastalık yani yazık neyse kendi işne bak haddini aşma noldu zoruna gitti heralde sahte hesap olmadığını başka dr eleştirincemi kanıtladın değişikkkkk ya ilginç yaklaşım beni bilen bilir ben kendimi bilirim senin gibiler umrumda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…