neyse artık :) hani ben gerçekten engin beyi anlamış değilim yani zaten onun konuşmaları gerçekten üzdü beni ve ben ondan çok şey de istemedim sende öyle yazmışsın yok adama ufak problemleri sorun ettceğin izlenimi vermişsindir diye ben ona kızdım yapmadım eminim buna çünkü ve nekadar tanıyosun diye böyle konuşmana şaşırdım yorumuna bende hatta düşündüm bir ara ne konuştum ben diye öyle yaptım mı diye ama yok yapmadım ki ben hiç birzaman tek taraflı düşünen biri değilimdir doktor öyle konuştuktan sonra da çok düşünmüştüm naptım diye bişey yapmadım oldu cevabım bana zaten çok konuşma fırsatı çok tanımadı bile neyse önemli değil en azından açıkladın :)))ben yazdıklarını okudum..Sana şuursuz demedim ama yazılanları okuyunca sinir oluyo insan ister istemez ..foruma uzun süre girmiyorum bi giriop okuyayım diyorum işte hep aynı muabbet...senin durumunu bilmiyorum eğer kırdıysam özür dilerim ama anlattıkların ve ben yasadıklarım biraz farklı engin bey hakkında demekki durumlarımız farklı..geçmiş olsun tekrar psikoloğa öncesindede gitsen olur amelyat için demiyorum buraya yazdıklarını anlat mesela...Dün sahte hesap muabbetine kızdım biraz da o yüzden sert bi yorum oldu kırmak istemedim..insanları kırmak en son isteyeceğim şey afedersin
anlıyorum şuanda seni (gec oldu biraz ama)..hani bian senin açından bakmadım olaya zaten dediğim gibi başka bişeye kızmıştım..demekki doktor ve senin aranda bi mevzu benim yorum yapmam saçma olmuş ..tekrar kusura bakma kırmak istemedim ben şuan iyiyim inşallah sende en kısa zaman da istediğin bi şekilde ameliyatını olursun..geçmiş olsun şimdiden..
Hastane ve hekim arayışım Medical Park Hastanesi KBB polikliniğinden Özgür Hakan Yüksel ile yaptığım görüşme ile devam etti. Hekim benimle çok kısa bir süre ilgilendi daha ziyade asistanı ile ayrıntıları konuştuk diyebilirim. Hekim iyi niyetli ve yoğun olduğu izlenimi bırakan bir tavır sergiledi ama süreci asistana delege etmesi beni biraz endişelendirdi. Bu bizim işimiz sen bize güven sözü sanırım somut davranışlar yerine kullanılınca insanda ister istemez olumlu etki bırakmıyor. Üstüne üstlük hastane çalıştığım kurum deviasyon ve konka operasyonu için yaklaşık 2000 TL lik bir ödeme yapıyor iken rinoplasti için benden 2750 TL ek ücret talep etti. Bu durumda hastane benden toplam 4750 TL para kazanacaktı Oysa komşumuzun aynı ameliyatı bu hastanede 2500 TL karşılığında ve 1 ay önce olduğunu biliyordum. Komşumuzdan bahsettiğimdeyse uzuuuun görüşmeler sonucu ek bedeli 1500 TL ye çektiler. Bu arada ameliyatın devisayon kısmını kbb hekimi rinoplastiyi plastik cerrah yapacak idi. Plastik cerrah Mahmut Ulvi Kayalı ile de görüştüm. Açıkçası Özgür bey'den daha az güven verdi diyebilirim. Hasta ile mesafesinin uzak olması, görüşme sırasında karşısındakinin ifade ettiklerinden çok kendisinin yönlendirdiği biçimde ve dominant bir duruş sergilemesi pek de olumlu bir etki bıraktı diyemem. Somut olarak eleştireceğim elbette bir saygısızlığı olmadı hiçbir hekimin ama yıllardır düşündüğünüz bir operasyonda genel anestezi altında kendinizi emanet edeceğiniz hekime gerçekten güven duymalısınız. Ayrıca bu hekim de tüm ayrıntılar için asistanını görevlendirmişti. Hastane personeli hem yeterince ilgili değil hem de yeterli bilgi birikime sahip değildi. Soğuk ve ticari bir işletme havası vardı açıkçası. Tutar 1250 bandına çekilebilecekken ve görüşmelerimiz sürerken ben görüşmelerde içime sinmeyen bişeyler olduğundan ameliyattan vazgeçtim. Ta ki iznimin bittiği son akşama kadar... O gün Med star hastanesi web sitesine göz attık. Ve hastaneden ertesi güne randevu aldık. Tercihim KBB uzman hekimi Engin Erkal'dan yana oldu. Nedeni ise hekimin hastane web sitesinde ilgi alanının bu alan olması ve daha ziyade bu forumdur...Sonrasını diğer mesajda anlatıyor olacağım.
peki sizin yaptığınız ne üst dille para isteyenlere ameliyat olanların sonucu kötüymüş engin bey iyimiş Allah Allah reklam gibi geldi siz niye çok fiyat istiyen dr ları kötülüyosunuz ozaman belki içlerinde memnun olanlarda vardır ne biliyosun beni eleştirmişsinde kendine bak bence ayrıca devlet hastanesindeki dr la ne alaka adam açıkça söylemiş memnuniyetsizlik çok diye 60 tl alıyorum paraya değmez diyor haklıda ee diğer adam parada alıyor madem çok iyi ne psikloğu yani adam laf dolandırmasın ozaman yaptığın kıyasa bak ayrıca sen devlette olamamışsın olupta memnun olanda çok sende yazma düşünceni ozaman ordaki dr lara da ayıp
selam;
uzun bir süredir yazmak istiyor olsam da vakitsizlikten ihmal ettim. Daha önce ameliyat öncesi ve karar aşaması ile ilgili yorumlarıma ektir;
ameliyattan vazgeçmiş/ertelemişken hastanenin web sitesi ve bu forum vasıtasıyla engin bey'in çalıştığı hastaneden randevu aldım. Muayene sırasında riskler ve olasılıklar üzerine konuştuk. Ben zaten şahsen işin ustasına çok karışmak ve yönlendirmekten yana değilimdir; keza onu da yönlendirmedim.sadece sorularını yanıtladım ki o gereken tüm soruları sordu. Bana bazı örnekler gösterdi. Gayet başarılı operasyonlardı bana kalırsa. Sakin, açık ve samimi bilgilendirme biçimi benim karar vermemi sağlayan en önemli faktörlerdir diyebilirim. çok yoğun ve yorgun görünüyor olmasına rağmen benim süre kısıtımı da dikkate alarak yoğun programının içine bir de benim ameliyatımı ekledi. Ameliyat günü, ameliyat sonrası, hastane istirahat dönemi ve kontroller sırasında çok bilinçli, kendinden emin, usta ve ehil bir hekime kendimi emanet etmiş olmanın rahatlığı içinde idim bunu belirtmek isterim. Hasta kabul personelinden asistanına yatan hasta birimindeki hemşirelere ve hastanenin hızlı-sistematik işleyişine ve konforuna kadar samimiyetle söylüyorum ki çok disiplinli, ilgili ve yerli yerinde bir resim var gözümün önünde. Gerçekten bu kadar araştırdıktan sonra en doğrusu ile karşılaşmış olmak konusunda çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Engin bey sadece bir kbb hekimi değil; bu operasyonlarda doğala yakın rinoplastide bence çok başarılı. Hem sağlıklanıyorsunuz hem varsa aklınızı kurcalayan eksikliklerden kurtuluyorsunuz. Işini çok önemseyerek yapıyor. Hastalarının da her anını takip ediyor, izliyor. Onlarla dostça ve yakın ama yerinde bir samimiyet geliştiriyor. Onları önemsiyor. Hatta rastladığım en merhametli doktor diyebilirim. Cemile arkadaşa ve bu foruma tekrar tekrar teşekkür ederim. çok rahat bir süreç geçirdim, çok iyi bir sonuç elde ettim. Hem ön resmi hem de profil açısından istediğime birebir yakın bir halim var diyebilirim şimdi. Ameliyat sonrası dikkat etmemi istediği, uygulamamı istediği her şeye son derece özen gösterdim süreci 2 haftada atlattım hatta 3 haftadır normal yaşamımı sürdürüyorum. Karar aşamasındaki arkadaşlara gönül rahatlığıyla engin bey'e ameliyat konusunda başvurmalarını tavsiye ederim. Arkalarına bile bakmasınlar. Pişman olmayacaklar...
Sitede bazı yerlerdede yazdım hadi nural çok başarılı kardeşim görümcem kuzenim ve bir çok arkadaşımın burnunu yaptı...özelden isim veririm muayenesi ücretsiz resimlere bakarsınız...bende bu sektördeyim hadi beyi iyi tanırım hatta bütün kbb doktorlarını...burun estetiğinde ve doğal görünümde tek geçerim...plastik cerrah AKIN beyde iyi ama doğal görüntü derseniz ilk isim hadi bey
mail adresimi gondersem oraya gonderebilirmisin ARZU ( menas_07@hotmail.com )arzu merhabalar yazında hadi beyin cok basarılı olduğunu ve resim gonderebileceğini soylemişsin bana gonderirsen cooook sevinirim hadi beye ameliyat olmayı düşünüyorumm malesefkii hala kararsızım sabısızlıkla bekliyorum paylaşımını :)
ben teşekkür ederim ne demek ..bu forma yazarken inan tek amacım senin gibi arkadaşlarıma yardımcı olmak ve fikir vermekti.engin hocam samimiyetle söylüyorum bende çoook emeği olan bir hekimdir .o kadar çok güvendim ki en baştan 5 saatten fazla süren ameliyatımı olmaya karar verirken hiç geri adım atmadım...sende atmamışssın gerçekten acayip sevindim canımcımm:)
Açıkçası şunu söylemek isterim; eleştiride sınırlar önemlidir. Evet ben de burdaki arkadaşlara yol gösterici olmak adına deneyimlerimi ve karşılaşmalarımı yazdım. Sahte bir hesap olmadığının belgesi niteliğindeydi bana kalırsa. Hekimleri de asla suçlamadım. Ayrıca hekimlerden hiçbir saygısızlık görmedim. Zaten insan ilişkileri ayna misalidir. Saygı da karşılıklıdır. Sözü fazla uzatmak ve savunma yapma ihtiyacı görmüyorum. Tek bir konuda söz söyleyeceğim; Engin bey sizinle yaptığı görüşmede ve tespitlerde son derece haklıymış; kendisiyle ilgili kanaatimde de haklı olduğumu görüyorum gerçekten işinin ehli. Siz ameliyat olun artık ve toplum sağlığı düzelsin.konuşmalarına dikkat et millletin işine karışma işine bak sen övüyonmu öv banane tek dr o kalsa gitmem emin ol ne fotosu isticeksem nerden çıkarıyosan artık yok adım gerçek değilmiş yokkk art niyetmiş HAYIRDIR NOLUYO dr dan memnunsan memnunsun BANANE ben ameliyat olmıcama göre banane SEN ameliyat olmuşsun memnunsun eminsin çok iyi öv geç madem eminsen niye eleştiri zor geldi bak memnun olmadığımdan eminim hiç memnun olana karışmıyorum hatta herkese çoğu yerde gidin ben memnun olmadım sevmedim siz gidin görün diyorum niyeee korkum gocunmam yok dimi giden gitsin sendeki art niyetin taaaaa kendisi fiyata kadar girmiş adamları tutturduğundan para koparmakla suçlamışsın kötülemişsin bide utanmadan kendini övüp ben niye kimseyi kötülemedim çocuk gibi diyosn yaaaa bak kendine dön oku yazılarını kendini eleştir önce millete sataşmadan kii sataşsan nolur bana yani hayırdır bu nedir SEN ÇOK hemde çok ART NİYETLİYİSİN varyaaa ÇOK GÜZEL REKLAM YAPMIŞSIN ENGİN ERKALIN sayfasına girip engin erkalı öv ama diğerlerini yerin dibine sok ki herkes aaaa bak öbür dr lar çok kötüymüş parada insanlıkta çok kötüymüş engin erkal iyimiş buna gidelim desinler dimiii iyi çok güzel yani (bide çelişen yerin çok anladıkta internet gitmişti dün yazamadım içimde kaldı hani eleştirdiğin dr lar var yaaa seni dinlememiş dominantmış ya niye işin ustasına niye karışıyosun hani huyun değildi kimbilir naptın adamlara ne dedin (tek taraflı olmaz tabikide dimi senin bana dediğin gibi şimdi ben soruyorum) ama engin beyin hiç işine karışmamıştın İŞİN USTASININ İŞİNE KARIŞMAKTAN YANA DEĞİLDİN NOLDU BİRDEN HUY DEĞİŞTİİİİ İLGİNÇÇÇÇ devlettekileri niye eleştirmedim ben bende gidip onları eleştirim çocuk gibi diyosun ya adam zaten açıkca yapmam ameliyatını demiş parada kazanmıyorum demiş adam olana yeter bu adam açıkca güzel yapamam yapsamda para almıyorum değmez demek istemiş daha ne istiyosun engin erkal gibi dolandırmamış lafı engin erkal bana rapor getir yapıyım dedi rapor götürsem yapcaktı hiç işim olmadı yani burnumu beğendi kendide söyledi bunu zaten psiklog bahane oldu gitmicemi bildiğinden neyse sen devlettekileri eleştirmemişsin çocuk gibi ama diğerlerini Allah ne verdiyse eleştirmişsin çocuk gibiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?