Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seriğin küçük bir yer olması orada çok fazla burun estetiği yapılamayacağı anlamını taşımaz arkadaşlar.Sonuçta bu durum hizmet sektörünün en önemli alanı yani sağlık,dolayısıyla doktorun hüneri ve başarısı önemli diye düşünüyorum..Serik küçük olmasına rağmen engin beyin ameliyatları oldukça fazla bunu muayeneye gittiğinizde bizzat doktor beyin bilgisayarından görebilirisniz..benim resimlerimede bakablirsinz:) hatta ameliyatım aralıkta,ameliyattan sonrada deneyimlerimi paylaşacağım..
konuya cevap yazanların hepsinin ilk mesajı
serik gibi küçük bi yerde ameliyat olan bu başlığın açılmasını bekleyen ne çok kişi varmış.
yokmu hiç yardım edecek yaa ne yapacam ben çok zor durumdayım
kızlar serik küçük yer diye hekimi de mi küçük allah aşkına ya...sonuçta bu doktorun kendini geliştirmesiyle alakalı bir mevzu.tıp fakültesinde olur işe yaramaz ya da bir sürü paranızı alır bir kaç ay sonra burnunuz çöker.önemli olan şey deneyim,bilmem anlatabildim mi?
Engin Beyin hastalarının hiç biri ameliyat sonrasında herhangi bir sorun yaşamıyorlar ki ben de onlardan biriyim.ne doğru düzgün morluğum oldu ne acı hissettim ne de yaptırdığıma pişman oldum hatta yine olsa yine yaptırırım yani.Bulabileceğiniz en mükemmel doktor,kaçırmayın derim ben.
ayrıca fiyatı da bu kadar takmayın yani öyle yüksek meblağlarda değil.hem kötü bir doktora yaptırıp çöken burnunuzu tekrar yaptırmaya vereceğinize...bence doğru adrestesiniz fıstıklar.öptümmmm
Merhaba canım bende Antalya'da yaşıyorum yeni okulum bitti,seninle aynı şikayetleri paylaşıyordum ve Dr. Engin beye gittim. 25 Eylülde gerçekleşti operasyonum ve şu anda o kadar rahat nefes alıyorum ki anlatamam, bende estetik müdahale yaptırdım ve çok çok memnunum.Engin beyin tecrübesine güvenebilirsin,normal şartlarda bu ameliyatlarda morluklar oluşuyormuş bende sadece ikinci gün de göz kapaklarımda hafif oluştu ve geçti.Cildimin çok hassas olmasına rağmen dikiş izim hiç belli değil ve hiç bir şekilde acı çekmedim dikiş alınırken.O kadar ilgili bir doktor ki gittiğine hiç pişman olmayacaksın.. Şimdiden geçmiş olsun..
Atatürk araştırma ve eğitim hastanesinde doç dilek şenen bir görün bilmiyorum fakat iyi diyorlar.Birde erkek plastik cerrah vardı ona da iyi diyorlardı bir görüş.