• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Engin Erkal - Antalya Hasta yorumları

Ameliyat olmadan önceki dönemim herkes gibi çok düşünüp, araştırıp, gerçekten isteyip istemediğime karar vermekle, burnumla ameliyattan sonraki burnum arasında sürekli kıyaslama yapıp kendimi yorar mıyım diye sormakla geçti. Eşim ile birlikte tv izlerken bile "bak bunun burnu estetik ve çok kötü, fazla belli oluyor, çok kalkık, çok yandan basık vs" yorumlarda bulunuyorduk, benim ve tabiki onun en büyük korkusu yapmacık ve "merhaba ben kötü zevke sahip bir doktorun elimden çıkma estetiğiiim" diye bağıran bir burna sahip olmamdı. (şu an fazla memnun, bu performansa şaşırıyorum tabi ama bu, burnumun ikimizinde istediği gibi olmasından kaynaklandı) İsteğim, kemik eğriliğimin giderilmesi ve zaten öne doğru hafif eğik olan burnumun gülerken ve konuşurken iyice eğilmesi probleminin çözülmesiydi. Ameliyat öncesine kadar bunu bıkmadan Engin Bey'e ilettim, belki içinden kızmıştır ama sabırla karşıladı :) Her neyse, normalde hayatta Kadınlar Kulübü'ne girmez, giren arkadaşlarımla arkadaşlığımı gözden geçirirdim (amacım kötülemek değil ancak ciddi manada samimiyetsiz geliyor), ancak başka herhangi bir kaynak olmamasından dolayı buradan ulaştığım bilgiler beni Engin Bey'e götürdü, ki müteşekkirim. Şunu da bilmek gerekiyor, herkesin burnu, cildi, bünyesi, otu püsürü aynı değil, gerçekten olup bittikten sonrasını görmeden, daha önce şu şöyle, bu böyle yapılmış gibi düşüncelerle sonuca da çok çıkılmıyor, malesef. Engin Bey fotoğraf göstermiyor falan denmiş ama zaten n'olur göstermesin (okuyorsa özür dileyerek söylüyorum) kendisi kötü fotoğrafçı, kendi resimlerimi başkasının gözünden görsem (burun anlamında söylemiyorum) koşarak kaçarım, öyle bir tipleme yok :) Ve şaka bir yana, onu seçmekle doğru kararı verdiğimi biliyorum. Her neyse son halim bu şekilde, daha da kimse bana mesajla, yorumla, maille, ekşisözlük yoluyla vs fotoğraf demesin :)

44. Sayfadaki burnu yapan dr dan yukarıdaki bi arkadaş çok memnun kalmış yazılanları okumuşsundur. Umarız fotolarını da ekler görebiliriz yoksa sadece buraya bukadar uzun uzun doktorlar hakkında yazıp sonra da ayrılan bi daha kk ya uğramayan çok üyeler var. Elbette memnun olanlara bi sözüm yok ne mutlu onlara ama burada amaç biraz da somut delillerle yardımcı olmak arayışda olan arkadaşlara.

Sen zaten gitmişsin sanırım o dr a öyle anladım Melism ve memnun kalmamışsın görmene gerek yok fotografları:-)

evet gittim psikologtan memnuniyet raporu alcakmışım işte onu diyen dr ben memnun kalmadım gidersen fotolara bakarsn anlarsın ki bendn rapor istedikten sonra kararımı verdim olmıcam diye kendi fotoğrf gösterdi bak benim yaptığım burunlara çok kötü burunlar diye bilmiyorum memnun olanı ben hoşlanmadım bana bedava desede gitmem artık moralimi bozdu bu benim düşüncem ama bu ameliyat olan nefes problemi için mi olmuş yoksa estetiktemi olmuş anlamadım umarım iyi olmuştur foto paylaşır senin açından iyi olur ben de hadi beyin numarasınıda buldum arıcam bakalım 1 ayada gitcem Allah nasip ederse hadi beyin konuşmalarını beğendim umarım isteklere karşı çıkmak yerine dinleyip olur yada olmaz şunu yapalım daha iyi olur der de şu dr arama yükünden kurtuluruz

Son düzenleme:
ben dün bu sayfada bişey okudum doktora sakın doğal burun yap demeyin biz dedik yan profili düzeltti önden aynı yani eski burnumuzun hemen hemen aynı oldu diyorlar acaba doğal oldu diyenler eski burundan güzel oldu mu yani eski burunun yakınımı demek doğal kafam karıştı dr a doğal burun demicem

Son düzenleme:
gökhan uğur da varmış antalyada duydun mu hiç

Son düzenleme:
Ameliyat olmadan önceki dönemim herkes gibi çok düşünüp, araştırıp, gerçekten isteyip istemediğime karar vermekle, burnumla ameliyattan sonraki burnum arasında sürekli kıyaslama yapıp kendimi yorar mıyım diye sormakla geçti. Eşim ile birlikte tv izlerken bile "bak bunun burnu estetik ve çok kötü, fazla belli oluyor, çok kalkık, çok yandan basık vs" yorumlarda bulunuyorduk, benim ve tabiki onun en büyük korkusu yapmacık ve "merhaba ben kötü zevke sahip bir doktorun elimden çıkma estetiğiiim" diye bağıran bir burna sahip olmamdı. (şu an fazla memnun, bu performansa şaşırıyorum tabi ama bu, burnumun ikimizinde istediği gibi olmasından kaynaklandı) İsteğim, kemik eğriliğimin giderilmesi ve zaten öne doğru hafif eğik olan burnumun gülerken ve konuşurken iyice eğilmesi probleminin çözülmesiydi. Ameliyat öncesine kadar bunu bıkmadan Engin Bey'e ilettim, belki içinden kızmıştır ama sabırla karşıladı :) Her neyse, normalde hayatta Kadınlar Kulübü'ne girmez, giren arkadaşlarımla arkadaşlığımı gözden geçirirdim (amacım kötülemek değil ancak ciddi manada samimiyetsiz geliyor), ancak başka herhangi bir kaynak olmamasından dolayı buradan ulaştığım bilgiler beni Engin Bey'e götürdü, ki müteşekkirim. Şunu da bilmek gerekiyor, herkesin burnu, cildi, bünyesi, otu püsürü aynı değil, gerçekten olup bittikten sonrasını görmeden, daha önce şu şöyle, bu böyle yapılmış gibi düşüncelerle sonuca da çok çıkılmıyor, malesef. Engin Bey fotoğraf göstermiyor falan denmiş ama zaten n'olur göstermesin (okuyorsa özür dileyerek söylüyorum) kendisi kötü fotoğrafçı, kendi resimlerimi başkasının gözünden görsem (burun anlamında söylemiyorum) koşarak kaçarım, öyle bir tipleme yok :) Ve şaka bir yana, onu seçmekle doğru kararı verdiğimi biliyorum. Her neyse son halim bu şekilde, daha da kimse bana mesajla, yorumla, maille, ekşisözlük yoluyla vs fotoğraf demesin :)

Eki Görüntüle 697244 Eki Görüntüle 697243

Ne mutlu size istediğiniz sonucu alarak böyle mutluluk içinde nükteli bir şekilde yazmak... Burnunuz güzel olmuş güle güle kullanın ama Engin bey herkese sizin kadar sabırlı davranmamış galiba yukarda melism arkadaşımızdan,belki okumuşsunuzdur psikolog raporu istemiş. Madem bir estetik cerrah hastalarının arzuladığı değişimler adına bu denli endişeliyse ozaman kendisi belki ek branş olarak psikoloji eğitimini de almalı. Böylece karşıdaki insanı rencide etmeden konuya vakıf olarak hastasını yönlendirebilir veya kibarca reddedebilir, diye düşünüyorum...

Hayır duymadım Gökhan Uğur'u tlf numarasını bulursan belki onunla da görüşürsün. Hadi Nural' ı arayabildınmi?

buldum canım numarayı da kontorüm yoktu arayamadım :) arıcam iki dr uda gökhan uğur istanbuldan gelmiş galiba artık antalyada çalışıyomuş ama emin değilim bu bilgilerden yanlış bilgiler vermiyim arıyıp kendine sorcam bilgileri paylaşcam seninle :) buarada çok doğru engin bey psikolog olmalıymış burun için gittim psikolojiden çıktı ne alakaysa artık acaba fındık gibi burnum varda ben mi göremiyorum yada kemik alınsın ucu biraz kalksın öyle istiyorum dedim engin beye çok mu şey istedim acaba bide işin tuhafı yaparım istediğin burnu güzel de yaparım ama beğenmezsin memnun edemem seni uğraşırım diyor madem yaparsın niye memnun olmıym sabrı nerde kaldı ki hiç adama çok istektede bulunmadım ki ruh hastası yaptı rapor getir memnuniyet raporu yapıyım dedi götüreyim bari de yapsın çok iyi adam yaaa bulunmaz kumaş :D öyle sandı kendini neyse artık memnun olan olsun ben duycağımı duydum fotolarıda gösterdi görceğimi gördüm onun değişiyle çok burun yaptım ama bak çok kötü burunlardı gördüğün gibi onlar memnun oldu sen olmazsın psikolog raporu al dedi kendimde bi yerlerimi beğenmemek bir hastalıkmış benim tarzımdaki kızlar kendini beğeniyormuş (hatta hastalığın adınıda söyledi ama unuttum) :) aynı böyle konuştu benim kimseye yalan borcum yok ki niye adam gibi muamele görsem kötüliyim plastik cerrah yada kbb cı değilim ki adama rakip olayım memnun olana ne mutlu güle güle kullansın ki ben de zaten buraya foto koyan bayanın burnunu görüp gitmiştim (yandan gördüm mail atmıştı sağolsun ) ama ben sabır saygı görmedim gittiğime pişman oldum

ilk başlardaki muhabbetin nerden geldiğini hani ben istemeden foto açtı dedim ya çok kötü dimi burunları diye konuşup foto gösterdi demiştim onuda paylaşayım bana okadar laf etti yok güzel burnun da nevar falan işte senin tarzında kızlar kendilerini çok beğeniyor senin beğenmemen bir hastalık vs vs vs sonra bana dediki senin burnuna benzeyen bir burun var onu göstereyim (bunu diğer onun tabiriyle çok kötü burunları gösterdikten sonra yaptı) neyse açtı burnu iki foto değiştiriyor neyse (zaten burnu gördüm alaka yok bence) estetikten sonrası hangisi dedim işte bu dedi 2.ye nasıl olmuş dedi diğerleri gibi dedim oda demez mi o çok beğendi naptıysam dedi sen beğenmezsin dedi şimdiiiii burda çelişen şu madem o burun kötü hani sen çok kötü burunları yapmıştın yaaa naptıysan beğenmişlerdi ee benim burnumda güzeldi kendimi beğenmediğim için hasta yapmıştın güzel olduğumu söylemiştin de niye benim burnumu çok kötü bulduğun burna benzettin eğer benzettiysen e sen kötü burunları yapmıştın beğenip gittilerde benim burnumu ona benzetiyorsan demekki benimde kötü niye yapmam memnun edemem dedin ki öyle bilmiş bilmiş kesinlikle konuşmadım ne istiyorsun dedi söyledim ama onada sizce ne olabilir istediklerim olurmu dedim olur yaparım ama rapor getir sen güzel kızsın seninki hastalık dedi ben anlayamadım neyaptı ne yapmaya çalıştı madem güzeldim madem burnum güzeldi niye o buruna senin ki gibi dedin hadi dedin niye benimki gibi olan burnu yaptın da beğendide benim kini niye yapmam asla raporsuz yapmam dedin çok uzatmamak için ilk üstü biraz kapalı anlatmıştım ama şimdi bunu nasıl açıklıcaksınız adam naptığını bilmiyor bikere ve haa belki dersiniz adamı bunaltmıştır diye ama inanın hiç bişey demedim ki (bunaltmıştır diye düşünmek saçma olur sabırlıymış ya bunaltsanda dinliyormuş) ve onada sordum olurmu diye bana kendinde beğenmediğin yerleri söyle dedi burnum alnım dedim okadar konuştum sonra o bir konuştu ...... moralimi bozdu olan bu BELKİ DE aklınca beni denedi adam senin burnuna benziyor diye gösterdiğinde tepki falan mı bekledi artık aaaa omu benim burnuma benziyor olmaz benim burnum daha iyi falan gibi bilmem ben anlam veremedim

artık bilmiyorum ne yaptı kendine mi güvenmedi naptı dedim ya bedava yapsa gitmem paylaştım ne olduysa birazda derdimi paylaştım işte... artık iki dr var önümde artık gökhan uğur ve hadi nural ikisinden biri olsa da şu dr işinden kurtulsam poems gökhan uğura mail attım cvbını paylaşıcam hadi beyi kontör yükleyip arıcam onuda paylaşırım elimden geldiğince yardımcı olabilirsem ne mutlu bana k.bakmayın artık hep aynı şeyleri anlattım durdum engin beyle ilgili ama merak ettim niye bukadar çelişti sabrı nerde kaldı diye ayrıntıya girdim işte anlatcak bişey kalmadı en ince ayrıntısına kadar bu böyle oldu ben anlam veremedim son yazdığım konuşamasına anlam veren varsa yazsın tek verdiğim anlam denedi heralde atlıcam yok o burun benim burna benzemiyor benim burnum daha güzel dicem sandı ordada bak güzel olduğunu biliyorsun bide estetik istiyorsun psikoloğu ondan istedim dicekti heralde ama olmadı evet burun benzemiyordu ama bu benim burnumun güzel olduğu anlamında değil güzel olsa niye hem paramı sokağa atıyım hem ameliyat acısını çekeyim neyseeee hala konuşuyorummm :) tutamıyorum bu konuda kendimi yazıyorum da yazıyorummmm iyi sıkmış canımı....unutcammm inş.

Son düzenleme:
artık bilmiyorum ne yaptı kendine mi güvenmedi naptı dedim ya bedava yapsa gitmem paylaştım ne olduysa birazda derdimi paylaştım işte... artık iki dr var önümde artık gökhan uğur ve hadi nural ikisinden biri olsa da şu dr işinden kurtulsam poems gökhan uğura mail attım cvbını paylaşıcam hadi beyi kontör yükleyip arıcam onuda paylaşırım elimden geldiğince yardımcı olabilirsem ne mutlu bana k.bakmayın artık hep aynı şeyleri anlattım durdum engin beyle ilgili ama merak ettim niye bukadar çelişti sabrı nerde kaldı diye ayrıntıya girdim işte anlatcak bişey kalmadı en ince ayrıntısına kadar bu böyle oldu ben anlam veremedim son yazdığım konuşamasına anlam veren varsa yazsın tek verdiğim anlam denedi heralde atlıcam yok o burun benim burna benzemiyor benim burnum daha güzel dicem sandı ordada bak güzel olduğunu biliyorsun bide estetik istiyorsun psikoloğu ondan istedim dicekti heralde ama olmadı evet burun benzemiyordu ama bu benim burnumun güzel olduğu anlamında değil güzel olsa niye hem paramı sokağa atıyım hem ameliyat acısını çekeyim neyseeee hala konuşuyorummm :) tutamıyorum bu konuda kendimi yazıyorum da yazıyorummmm iyi sıkmış canımı....unutcammm inş.

Melism içini dökmüş paylaşmıssın:-) merak etme doğru kişiyi bulup iletişim kurduğunda unutursun olanları. Neyse sonuçta memnun olan hastaları çok, olabilir herkes herkesle doğru iletişimi yakalayamayabilir. Arayışda olan başka kimseler vardır belki onlar için doğru kişi olabilir. Dediğim gibi bazen doktor hasta da olsa kişiler uyuşamayabiliyor böyle deyip kapatalım;-)

Yardımların için teşekkürler görüşmelerinin sonuçlarını bekliyorum, Akın beyden cevap gelmedi mi?

Melism içini dökmüş paylaşmıssın:-) merak etme doğru kişiyi bulup iletişim kurduğunda unutursun olanları. Neyse sonuçta memnun olan hastaları çok, olabilir herkes herkesle doğru iletişimi yakalayamayabilir. Arayışda olan başka kimseler vardır belki onlar için doğru kişi olabilir. Dediğim gibi bazen doktor hasta da olsa kişiler uyuşamayabiliyor böyle deyip kapatalım;-)

Yardımların için teşekkürler görüşmelerinin sonuçlarını bekliyorum, Akın beyden cevap gelmedi mi?

evet herkesin güzel anlayışı farklı iyi kide olmamış böyle önden görmek lazım burun iyimi kötümü yandan herkezin güzel burun önden güzel durmuyor.önden foto görmeden kimsenin lafıtla yok artık dr bulmak ki gidip yerinde görcem :) hayır akın beyden ses yok gökhan uğur mail attı öngörüşme ücretsiz fiyat 2500 5000 arasıymış iyi birine benziyor ne sorduysam cevapladı istediğin burunu anlatırsın bende şu şöyle olur yada olmaz derim tasarlarız dedi gitcem onada görüşmekte fayda var nekadar dr araştırırsam okadar iyi Hadi bey den cvp yok ama daha onuda arıyım da fiyat sorcam ama kontör yükleyince :) (öğrencilik)

Selam kızlar !
Öncelikle bende uzun zamandır ameliyat olmak istiyordum, sizin gibi birçok doktoru araştırdım. Lakin Engin hocam dışında hiçbir doktor güven veremedi.. ilk görüşmemizden bu yana onu kendi yanımda sanki yıllardır tanıdığım bir yakın gibi hissettim. Her daim güler yüzü ve anlayışıyla karşıladı beni. Ameliyat öncesinden sonrasına kadar hiç çizgisini bozmadı. Burnumda oldukça problem olmasına rağmen doktorum harika sonuçlar ortaya çıkardı. Eski halimden eser yok şimdi :) üstelik henüz 15. günümdeyim.. Bu kadar kısa sürede hiçbir şişlik ve morlukta kalmaması cabası ! Ellerine sağlık doktorum :) Bu arada sırf bu yorumu yazmak için kulübe üye olmuş bulunmaktayım (!) ve buradaki yorumlar sayesinde bir kez daha iyi ki dedim ki müteşekkirim. Her aynaya baktığımda Engin hocamı seçmekle doğru bir karar verdiğimi yineliyorum.. Engin hocamı çok seviyor ve buradan da kendisine çok çokkk teşekkür ediyorum.. Hoşça bakın zatınıza, sağlıcakla..

Selam kızlar !
Öncelikle bende uzun zamandır ameliyat olmak istiyordum, sizin gibi birçok doktoru araştırdım. Lakin Engin hocam dışında hiçbir doktor güven veremedi.. ilk görüşmemizden bu yana onu kendi yanımda sanki yıllardır tanıdığım bir yakın gibi hissettim. Her daim güler yüzü ve anlayışıyla karşıladı beni. Ameliyat öncesinden sonrasına kadar hiç çizgisini bozmadı. Burnumda oldukça problem olmasına rağmen doktorum harika sonuçlar ortaya çıkardı. Eski halimden eser yok şimdi :) üstelik henüz 15. günümdeyim.. Bu kadar kısa sürede hiçbir şişlik ve morlukta kalmaması cabası ! Ellerine sağlık doktorum :) Bu arada sırf bu yorumu yazmak için kulübe üye olmuş bulunmaktayım (!) ve buradaki yorumlar sayesinde bir kez daha iyi ki dedim ki müteşekkirim. Her aynaya baktığımda Engin hocamı seçmekle doğru bir karar verdiğimi yineliyorum.. Engin hocamı çok seviyor ve buradan da kendisine çok çokkk teşekkür ediyorum.. Hoşça bakın zatınıza, sağlıcakla..

Gecmıs olsun! Foto görebilir miyiz?

Bu foruma girenlerin cidden algımayamadığı.. her saniye forumda olmayan cevap verip paylasım yapömayan sahtekar...yok arkadaşım böyle bi şuursuzluk..her neyse ..Sen doktora ameliyattan sonra ki aşamada ufak problemleri takacak izlenimi verirsen tabiki doktor ameliyatını yapmak istemez ben olsam bende yapmam..ayrıca ne var ameliyat sürecini daha rahat geçirmek için bende psikoloğa gittim..Engin bey e ameliyat olmaya 1 saatte karar verdim ben çünkü 2 tane canlı örneğini gördüm ve sağolsun izinli gününde benm 5 saaatlik ameliyatımı yaptı ..ameliyattan kaçacak kendine güvenmeyecek bi doktor değil emin olun..

sana göre öyle olmayabilir benden psikolog raporu falan isteyemez istiyosada ameliyat sürecini iyi geçirmen için istiyorum deseydi bende bunu takmaz takdir ederdim emin ol ki memnun edemem seni ben çok kötü burunları yaptım naptıysam beğenip gittiler ne demek yani benim verdiğim izlenim mi bu ayrıca herkezin kendi düşüncesidir herkez kendine baksın memnunsan ne mutlu sana ki ben dr a öyle bi izlenim falan vermedim eminim buna GÜVENEMEDİ KENDİNE

Son düzenleme:
Ayrıca yanımdamıydın yada nekadar tanıyosun beni sen yok öyle izlenim vermişim

buraya msj atıyosan da şuursuz falan bune evet bazı arkadaşlar foto yok diye güvenemiyor olabilir ne alaka şuursuzlukla ve yazılarımı oku bida bence..... bana amaliyat sürecini iyi geçir diye vermedi psikolog tavsiyesini ki herkez düşüncesini paylaşabilir ben memnun olanlara yk nasıl memnun oldunuz nasıl beğendiniz nasıl inandınız diyomuyum ki sen bana yok öyle izlenim vermişsindir diyebiliyosun kii ben güveniyorum kendime ve öyle izlenim vermediğime merak etme sen öyle bişi yok tanımadığın hiç konuşmadığın insanlarla ilgili yorum yapma memnun kaldıysan yaz öv ama nedir milleti şuursuzlukla yok ufak sorunları takacağını hissettirirsen diye suçluyosun

Son düzenleme:
ben yazdıklarını okudum..Sana şuursuz demedim ama yazılanları okuyunca sinir oluyo insan ister istemez ..foruma uzun süre girmiyorum bi giriop okuyayım diyorum işte hep aynı muabbet...senin durumunu bilmiyorum eğer kırdıysam özür dilerim ama anlattıkların ve ben yasadıklarım biraz farklı engin bey hakkında demekki durumlarımız farklı..geçmiş olsun tekrar psikoloğa öncesindede gitsen olur amelyat için demiyorum buraya yazdıklarını anlat mesela...Dün sahte hesap muabbetine kızdım biraz da o yüzden sert bi yorum oldu kırmak istemedim..insanları kırmak en son isteyeceğim şey afedersin:(

Back