Dr Engin Erkal - Antalya Hasta yorumları

Sağol canım ya uzun uzun yazmışsın Antalya'dan çokaz insan var zaten yazan tabi her estetik olan da burada değildir onu da düşünmek lazım. Dr un resim göstermemesi ne garip ya parayla mı olur bu iş, sen önce hastanı tatmin et ki içi rahat sana güvensin. Hepsinin ayrı bir prensibi var, dediğin gibi kimisi seni dinlemez bildiğini okur, kimi Dr kendine güvenmez olur olmaz der. Çok zor bu iş gerçekten:-( Akın Demiralay ı belki kendi sitesinden tlf veya mail yazarak ulaşabilirsin. Ben birinden duydum iyi diye ama görmedim yaptığı burnu. Antalya'ya geliyormuş hastası için ama ön görüşme nasıl oluyor o kısmını çözemedim görüşmeden de zor tabi aynı gün görüp ameliyat olacak halimiz yok herhalde
Sen Hadi beyle görüş bakalım öncelik o sanırım. Bi de özerdemler var onlara gittinmi görüşmeye? Yorum yazanlar olmuş ama güven vermedi fazla :-/

evet gittim gökhan beyede konuştuk ama anlaşamadık o foto gösterdi hep yan profilden gösteriyordu ben ucuna takıntılıyım dedim :) ön profilden istedim gösterdi bende değişim olmamış dedim benim istediğim burun biraz kalkık olsun kemik alınsın istiyorum dedim oda olup olabilecek bukadar kalkık napcan aynı kalsın pinokyo burnu gibi oluyor kaldırınca dedi kemiği alırız ucu kalkar çok değişmez bukadar anca dedi tamam dedim düşüneyim :) çıkş o çıkış olmadı o da :) ama sende ön profil sıkıntısı yoksa bi düşün yan profilden güzel burunlardı fiyat 5500 ama hemen 2 3 gün içinde karar verir gün alırsan 5000 olurmuş

Ben aynen senin dediğin gibi sadece profilden iyi duran bir burun görmüştüm, kız illa ucu biraz kalksın demiş ama dr u iyi olmaz diye yapmamış. Yan evet iyiydi ama sanki hiçbirşeyi değişmemişti önden bakınca. bence onca para verip hemen hemen aynı durması biraz can sıkıcı. 1 sene dolunca yeniden ucu için Dr arıyordu kaldıracakmış biraz. Ankaradaydı arkadaş bilmiyorum kimdi doktoru. Ben de biraz ucu kalksın istiyorum sonuçta bunun adı estetikse bütünde güzel durmalı sadece yandan olmaz bence. Örnekleri de yok değil burada gayet güzel önden yandan çok iyi değişime uğramış arkadaşlar vardı belki görmüşsündür sende. Ayrı bir başlıkta paylaşmışlar benim msaj sayım az daha herkesi göremiyorum ama.

Bi de anlamadım neden fiyat hızlı karar verince düşüyor, okadar acil olan ne ki? Bunu da ilk defa duydum

bilmiyorum ki neden düşüyor dr la konuştum fiyatı asistandan öğrenebilirsiniz dedi ben çıktım asistan girdi dr un yanına elinde kağıtla çıktı 5500 yazıyordu düzde olur öğrenciymişsin ama 2 3 güne gelirsen dedi anlamadım zaten olmıcam diye dr la konuştuktan sonra kararımı verdim kafamda bence burun ucu daha önemli tamam yan zaten kemik bile alınsa değişiyor hemen ama burun ucu yandan kemikte alsalar değişmez bence dr un dediği saçma üstteki kemik alınınca ucu düzeliyor oda yeter pinokyo burnu sevmem diyor sanki kendi burnunu yapcak sen kendi burnunu kaldıma banada karışma istediğimi yap işte ama yok öyle dr dün akın demirlaya mail attım cvp bekliyorum

Son düzenleme:
hakan demirede gittim ama görüşemedim bile 100 tl görüşme ücreti istiyorlar o an düşündüm veriyim mi para diye ama sonra öğrenciliğim geldi aklıma her dr a para ödeyip görüşsem şimdi olmıcak ki altı üstü yaptığı burunları gösterip ne yapılabilir konuşulcak zaten beğenirsem para ödicem zaten bu arada muhammet dilberin yaptığı burunlar maşallah hem ön hem yan çok güzel burda gördüm imkan olsa hiç düşünmem gün alır giderim olurum ama yok işte

Son düzenleme:

Uff kötü olmuş para işi:/ Sanırım birtek Hadi Nural kaldı bu durumda görüşülecek. Akın beye de mail yazmışsın inş cvp verir bakalım ne olacak. İkisi de olmazsa herhalde ben Antalya'dan vazgeçerim yada biraz daha burada takılıp dr bakarım Senin cevabını ve izlenimlerini bekliyorum çok sağol yazdıkların için

Hadi Nural ın yaptığı burunu gördüm ama sadece profilden resim koymuş arkadaş güzel olmuş, keşke önden de koysaydı. Sadece kemiği alınan burnun ucu değiştirilmediyse önden bakınca eski burunla aynı görüyor genelde. Ya da bazıları top gibi duruyor nedense. Hafif kaldırılınca çok hoş görüntü veriyor önden de. Tabi doğal yapılmak şartıyla abartısız dozunda olacak. Bence dr un zevkinden çok bizimki önemli yoksa başkasının dediği sevdiği gibi olacaksa ne diye burnumu yaptırayım ki...

evet son iki dr kaldı bugün hadi nuralın bi videosunu izledim tam istediğim şekilde konuşmuş hastayada soruyor ne istiyorsumn diye görmüşsündür belki videoyu googlda hadi nural yazınca çıkıyor işte dr lar böyle konuşsaydı keşke banada ama kendilrini belli etmeleride güzel oldu baştan yaparım diyip geçselerdi daha kötü olcaktı ama o yaparım desede yaptığı burunları gördükten sonra vazgeçerdim yinede gerçi mail iki dr ada attım hadi beyede attım cvp gelmedi gelirse cvp hemen paylışıcam zaten antalyada ikimiz varız bu formda galiba şimdilik antalyada estetik olcak :)

evet para işi kötü oldu hangi birine vercez görüşme ücreti ama hakan demirlede görüşmek isterdim onuda öven çok ama foto yok anlamadım aslında benim istediğim burum tuvana türkayın burnu ki onun eski hali de çok kötü benim bile okadar değil şimdiki halim sence o bayanın burnu nasıl

poems öncesi sonrası fotoğraflarınız diye bir bölüm var orda 44. sayfada engin erkalın yaptığı bir burun var baktın mı

Son düzenleme:

hadi beyin numarasını nasıl bulabilirim internetten tek mail atabildim numara olsa arıcam görüşme günü için varsa yardımcı olurmusunuz

poems öncesi sonrası fotoğraflarınız diye bir bölüm var orda 44. sayfada engin erkalın yaptığı bir burun var baktın mı

Baktım şimdi ama önden yoktu fotograf yandan fena değildi, tek bir fotoyla karar verilmezki :/

Hadi Nuralın vıdosunu da izledim evet çok açıklayıcıydı bütün dr lar böyle ön muayene yapıyorlar mı melism? Yoksa kbb cı olduğu içinmi böyle, diğer görüştüğün dr lar bukadar incelediler mi peki kulak burun muayenesi gibi... Hadi bey iyi bir dr a benziyor ama görüşmeden emin olamaz insan. Kesin yaptığı örnekleri görmek lazım inş gösterir o da.

Muhammet Dilberin Facebook sayfasında hiç fotoğraf göremedim sen nerden görüyorsun hasta fotoğraflarını? Çok methedilmiş merak ettim de

Dediğin tuvana Türkay a da baktım evet sonuç çok iyiydi öncesi de çok kötü değilmiş bence Sen diyorsun benimki bile ondan iyi durumda ozaman fazla korkma bence zaten kötü bir burnun yokmuş. Doğru dr u buldunmu bence sonuç iyi olur merak etme. Ama ucunu hafif kaldır mutlaka çok hoş duruyor ya:) şöyle hafif kavis olsun yani, kemiği alıp öylece dümdüz bırakılanları ben açıkçası pek beğenmiyorum. Tabi herkesin kendi zevki;-)

Merhaba;

Öncelikle ilgili başlıkta forum açma olanağı sağlayan bu siteye ve bu forumu başlatan arkadaşa teşekkür ediyorum sayelerinde en doğru kararı verdim ve en ideal sonucu elde ettim. Uzuuun araştırmalarımın ardından ameliyatımı yapan ve minnettar kaldığım hekim olan Engin Erkal'ı bulmamı sağladınız...Çok çok teşekkür ederim.

Merhaba;

Ben de sanırım sizler gibi uyku kalitenizi bozan solunum ile ilgili şikayetler yaratan deviasyon ve konka teşhisi ile ameliyat olmayı aklıma koydum. Ameliyat fikri tabi ki endişe vericiydi ama bu ameliyatla eş zamanlı yapılacak bir rinoplasti yani estetiğin de olabileceği fikri bu endişemin yerini açıkçası merak ve cesarete bıraktı. Bir kamu kurumunda çalışıyorum ve bu ameliyatla birlikte yapılacak estetiğin amirlerime izahı, sonrasında ki istirahat ve ameliyat sonrası komplikasyonların uzun erimli olması ameliyat kararım için 2 sene beklememe neden oldu. Bu tip bir opersyonun benzerleri içinde en zoru olduğunu da ayrıca öğrenmiştim kararımı verdiğimdeyse bir araştırmaya girdim. Antalya'da tam 5 hastane 8 hekimle görüştüm. İlki Tıp Fakültesi olması ve Doç ya da Prof dr.ların ameliyata girecek olmasından dolayı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Kbb polikliniğiydi( Oktay Dinç ) . Asistan Hekim ( Duygu Karataş ) bana ameliyat günü de verdi ancak doçentinin doktora tezinin bitmesini beklemek durumunda olduğunu iletti. Genellikle bu tip engellerden dolayı ameliyat tarihi/randevusu verme süreleri 2,5 ay ila 3,5 ay arasında değiştiğini ve ayrıca ameliyata da asistan hekimlerin yani öğrencilerin girdiğini...Kaldı ki burada yapılan ameliyatlarda da bir tür denek olduğunuzdan sonucu kestirmeniz zor. Ben de bu hastane tercihinden vazgeçtim. Sonrasında Antalya eğitim araştırma hastanesi KBB ve plastik cerrahi polikliniği ile görüştüm. Üstün Osma ve Bu forumda adı geçen tüm hekimleri ile...Hekimler günde en az 50 hasta bakıyorlar bunun süresi de 10 dakika yani meramınızı bile anlatmanıza zaman yok üstelik de ameliyat için 6 ay sonrası gibi bir süre veriyorlardı. Ameliyat olma eşiği gerçekten hayati tehlike arzeden durumlar, sağlık sigortanızın üzerine fark ödeyerek ameliyata uzman doktorun girmesi ya da süreyi öne çekme teklifi de edemezsiniz çünkü artık böyle bir uygulama yok. Fark ödeyemezsiniz ve hekimin sizin ameliyatınızdan bir kazancı olmadığı gibi riskli bir operasyon geri dönüşü fazla memnuniyetsizlik ihtimali yüksek, çok hastaları var ve siz aslında bu hastane için iş yükü oluşturuyorsunuz. Sözün kısası Eğitim Araştırma Hastanesi'nden de vazgeçtim. Diğer hekim ve hastane ziyaretim Antalya devlet hastanesineydi. KBB ( Erol Çetinkaya ) polikliniği önünde uzayan kuyruk ve hekimin bu tip operasyonlara girmediğine dair görüşmem sonrası plastik cerrahi pol den Ümit Okan Özcan ile görüştüm o da bana bu tip ameliyatları hastane yoğunluğu ve riskinden dolayı yapmadığını anlatarak dürüstçe yeni sağlık sisteminde bu tip ameliyatların uzun, yorucu ve riskli olmasına rağmen performans prim sisteminde hekime hiçbir getirisi olmadığını ( yaklaşık 60 TL :) ) kendisinin yerinde olsam yapıp yapmayacağımı belirterek bir itirafta bulundu...Dolayısıyla bu hastane de listeden çıktı. Devamını 2. bir mesaj kutusunda yazıyor olacağım...

Hastane ve hekim arayışım Medical Park Hastanesi KBB polikliniğinden Özgür Hakan Yüksel ile yaptığım görüşme ile devam etti. Hekim benimle çok kısa bir süre ilgilendi daha ziyade asistanı ile ayrıntıları konuştuk diyebilirim. Hekim iyi niyetli ve yoğun olduğu izlenimi bırakan bir tavır sergiledi ama süreci asistana delege etmesi beni biraz endişelendirdi. Bu bizim işimiz sen bize güven sözü sanırım somut davranışlar yerine kullanılınca insanda ister istemez olumlu etki bırakmıyor. Üstüne üstlük hastane çalıştığım kurum deviasyon ve konka operasyonu için yaklaşık 2000 TL lik bir ödeme yapıyor iken rinoplasti için benden 2750 TL ek ücret talep etti. Bu durumda hastane benden toplam 4750 TL para kazanacaktı Oysa komşumuzun aynı ameliyatı bu hastanede 2500 TL karşılığında ve 1 ay önce olduğunu biliyordum. Komşumuzdan bahsettiğimdeyse uzuuuun görüşmeler sonucu ek bedeli 1500 TL ye çektiler. Bu arada ameliyatın devisayon kısmını kbb hekimi rinoplastiyi plastik cerrah yapacak idi. Plastik cerrah Mahmut Ulvi Kayalı ile de görüştüm. Açıkçası Özgür bey'den daha az güven verdi diyebilirim. Hasta ile mesafesinin uzak olması, görüşme sırasında karşısındakinin ifade ettiklerinden çok kendisinin yönlendirdiği biçimde ve dominant bir duruş sergilemesi pek de olumlu bir etki bıraktı diyemem. Somut olarak eleştireceğim elbette bir saygısızlığı olmadı hiçbir hekimin ama yıllardır düşündüğünüz bir operasyonda genel anestezi altında kendinizi emanet edeceğiniz hekime gerçekten güven duymalısınız. Ayrıca bu hekim de tüm ayrıntılar için asistanını görevlendirmişti. Hastane personeli hem yeterince ilgili değil hem de yeterli bilgi birikime sahip değildi. Soğuk ve ticari bir işletme havası vardı açıkçası. Tutar 1250 bandına çekilebilecekken ve görüşmelerimiz sürerken ben görüşmelerde içime sinmeyen bişeyler olduğundan ameliyattan vazgeçtim. Ta ki iznimin bittiği son akşama kadar... O gün Med star hastanesi web sitesine göz attık. Ve hastaneden ertesi güne randevu aldık. Tercihim KBB uzman hekimi Engin Erkal'dan yana oldu. Nedeni ise hekimin hastane web sitesinde ilgi alanının bu alan olması ve daha ziyade bu forumdur...Sonrasını diğer mesajda anlatıyor olacağım.

Ameliyat kararımdan son kontrole kadar tüm süreçlerde; hastane personeli ( hasta kabul peronelinden, Engin Bey'in asitanına, ameliyathane ekibine, ameliyat sonrası yatan hasta biriminde görevli tüm hemşirelere, temizlik ve bakım ekibine kadar ) ve Engin bey'den yeterli ve doğru hizmet aldığımı belirtmek isterim. Tüm süreçleri ayrıntılarıyla anlatmış iken son ve en önemli aşamayı böyle bir paragrafta geçmek istemiyorum ancak şimdilik forumdan ayrılmak durumundayım. Yarın devam ediyor olacağım.

evet bende hafif kavisi seviyorum 44.sayfadaki burun dedim çünkü ben gittim o dr a beğenmedim saçma sapan konştu bana ama belki sen beğenirsin diye söyledim bütün dr lar burnuma baktı ama bukadar yani hadi bey kadar kapsamlı değil tek gökhan özerdem bakmadı tuvana türkayın eski burnu çok kötü gibi geldi bana ama yeni burnunu çok beğendim kavislisi biraz daha kalkık olsa güzel olur diye düşündüm

muhammet dilber methadilmicek gibi değil gerçekten çok mükemmel yaptığı burunlar var ben burdan gördüm burunları lindsoyln diye bir bayanın fotosunu gördüm maşallah Allah nazardan korusun çok güzel olmuş bunun gibi bi kaç kişi daha gördüm güzel olmuştu ama en çok dediğim bayanın burnunu beğendim yinede hepsi her yaptığı burun çok güzel keşke imkanım olsada gitsem bak burda GELİŞMİŞ ARAMA YAP yazan yere yaz muhammet dilber diye orda kilerin profillere bak biri albüm koymuştur ben öyle buldum lindsn fotoları

44. Sayfadaki burnu yapan dr dan yukarıdaki bi arkadaş çok memnun kalmış yazılanları okumuşsundur. Umarız fotolarını da ekler görebiliriz yoksa sadece buraya bukadar uzun uzun doktorlar hakkında yazıp sonra da ayrılan bi daha kk ya uğramayan çok üyeler var. Elbette memnun olanlara bi sözüm yok ne mutlu onlara ama burada amaç biraz da somut delillerle yardımcı olmak arayışda olan arkadaşlara.

Sen zaten gitmişsin sanırım o dr a öyle anladım Melism ve memnun kalmamışsın görmene gerek yok fotografları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…