Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar burnumuzun kemiğinin üstünde ödem oluyo mu? ben elleyince tırtık tırtık bişeyler geliyo. barış beye sordum elledi, masaj bişeler yaptı, yok oldu. şimdi yine var. artık adamın ellerinin sihirli olduğuna inanmaya başladım :tomato:
ya acaba neden oluyo.böle diince bende korkuyorum acaba olmasammı diye benneyaptımki
arkadaşlar burnumuzun kemiğinin üstünde ödem oluyo mu? ben elleyince tırtık tırtık bişeyler geliyo. barış beye sordum elledi, masaj bişeler yaptı, yok oldu. şimdi yine var. artık adamın ellerinin sihirli olduğuna inanmaya başladım :tomato:
ya benzeri bir sorun bendede var.. 2 ay geçti ameliyatin üzerinden simdi eskiden kemerin oldugu yerde sanki yine bi çikinti olusmus gibi :s Duffy herhalde sende benzer bi sorun yasamistin? Anlatirmisin cnm geçti mi sendeki? Buda mi sisligin bir hediyesi yoksa?
kendim söyleyip sonra kendimi teselli etmişim yahu :içelim:
kaydirigubbakcemile3
ben en iyisi ameliyata girmeden peşin peşin sorayım sonradan çıkar mı diye gerçi hoş adam he sonradan ordan geri kemik çıkacak mı dicek benimkide laf işte saçma soru şuan yazarken farkettim :kedi: en iyisi susup paşa paşa ameliyata girmek![]()
mrvfb sen diğer doktorla ne zaman görüşeceksin?
bilemiyorum ya o kadar karasızım ki.bide bidaha istanbula git gel sonra tekrar git çok zor oluyo.barış bey aklımıza yattı ama işte bazı tereddütlerim var ameliyat olursam onunla bidaha konuşacam.sen kesin barış bey e mi olacaksın?
merhaba peline ben de üniversite öğrencisiyim ve 18 gün önce ameliyat oldum.yardımcı olmak isterim sana.özelden mesaj atmaya çalıştım foto için falan ama başaramadım,linkin açık dğil şuanda.açarsan eğer ya da sen bana özelden mesaj atarsan,blgi vermek isterim.görüşmek üzere...
mrvfb canım tasarımı gordum cok guzel olmus bence barıstan vazgecme derım ama genede sen bılırısn ben cok begendım ve baska bıseyde dedı onu sana msnde solerım:))))
:))))heheheh ya onun burnunun tam kendısıne gore oldugunu yanı yapcagı teknıge cok uydugunu falan soledı bu arada senın morluklar nasl oldu ay benım halen kahve rengı kaldı gecer bılmıyom bıde hane dedım burnum bır acayıp onden dokiciğim zamanla düzelcek dedi bıde benım gercekten cok gec ınıyor bakalım masaj yapıcam
mrvfb canım tasarımı gordum cok guzel olmus bence barıstan vazgecme derım ama genede sen bılırısn ben cok begendım ve baska bıseyde dedı onu sana msnde solerım:))))
ebrucum arnıca diye bir krem onu mu alsak acaba keşke basta alsaydım şimdi sankı leke kalmıs gıbı ya benım mesala gunes gorunce hemen sısıyorum bakıslarım tuaf oluyor gercı hıc duzgun olmadı:))) bakalım belkı zamanlaa ıner gercı ınsınde