• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

arkadaşlar burnumuzun kemiğinin üstünde ödem oluyo mu? ben elleyince tırtık tırtık bişeyler geliyo. barış beye sordum elledi, masaj bişeler yaptı, yok oldu. şimdi yine var. artık adamın ellerinin sihirli olduğuna inanmaya başladım :tomato:

arkadaşlar burnumuzun kemiğinin üstünde ödem oluyo mu? ben elleyince tırtık tırtık bişeyler geliyo. barış beye sordum elledi, masaj bişeler yaptı, yok oldu. şimdi yine var. artık adamın ellerinin sihirli olduğuna inanmaya başladım :tomato:

ya acaba neden oluyo.böle diince bende korkuyorum acaba olmasammı diye benneyaptımki

ya benzeri bir sorun bendede var.. 2 ay geçti ameliyatin üzerinden simdi eskiden kemerin oldugu yerde sanki yine bi çikinti olusmus gibi :s Duffy herhalde sende benzer bi sorun yasamistin? Anlatirmisin cnm geçti mi sendeki? Buda mi sisligin bir hediyesi yoksa?

ya benzeri bir sorun bendede var.. 2 ay geçti ameliyatin üzerinden simdi eskiden kemerin oldugu yerde sanki yine bi çikinti olusmus gibi :s Duffy herhalde sende benzer bi sorun yasamistin? Anlatirmisin cnm geçti mi sendeki? Buda mi sisligin bir hediyesi yoksa?

yapabileceğimiz bir şey varsa şimdiden yapalım ama barış bey yok hiç bir şey dedi zaten her şey çok güzel harika barış beye sorunca :roflol:

Daha ameliyat olmadim ama sanirim insan ameliyat olunca daha bir incelemeye başlıyor burnunu, belki o yüzden en ufak pürüzler noktalar bile dikkat çekiyor. Ben de belki ameliyattan sonra yoklamaya başlarım ince ayrıntıları ama eminim ki o ayrıntılar başka hiç kimsenin göremeyeceği şeylerdir. Kızlar vallahi keyfini çıkarın çok müthiş bir karar verdiniz, az biraz zamanla herşey istediğiniz gibi olacaktır eminim, inanın ben de 4 gözle bekliyorum sıranın bana gelmesini hihoyyyt

kendim söyleyip sonra kendimi teselli etmişim yahu :içelim:

kaydirigubbakcemile3
ben en iyisi ameliyata girmeden peşin peşin sorayım sonradan çıkar mı diye gerçi hoş adam he sonradan ordan geri kemik çıkacak mı dicek benimkide laf işte saçma soru şuan yazarken farkettim :kedi: en iyisi susup paşa paşa ameliyata girmek :delphin:

kaydirigubbakcemile3
ben en iyisi ameliyata girmeden peşin peşin sorayım sonradan çıkar mı diye gerçi hoş adam he sonradan ordan geri kemik çıkacak mı dicek benimkide laf işte saçma soru şuan yazarken farkettim :kedi: en iyisi susup paşa paşa ameliyata girmek :delphin:

mrvfb sen diğer doktorla ne zaman görüşeceksin?

mrvfb sen diğer doktorla ne zaman görüşeceksin?

bilemiyorum ya o kadar karasızım ki.bide bidaha istanbula git gel sonra tekrar git çok zor oluyo.barış bey aklımıza yattı ama işte bazı tereddütlerim var ameliyat olursam onunla bidaha konuşacam.sen kesin barış bey e mi olacaksın?

bilemiyorum ya o kadar karasızım ki.bide bidaha istanbula git gel sonra tekrar git çok zor oluyo.barış bey aklımıza yattı ama işte bazı tereddütlerim var ameliyat olursam onunla bidaha konuşacam.sen kesin barış bey e mi olacaksın?

evet benim baştan beri aklımda tek isim vardı olursam ona olurum.senin ne gibi tereddütlerin var?

merhaba peline ben de üniversite öğrencisiyim ve 18 gün önce ameliyat oldum.yardımcı olmak isterim sana.özelden mesaj atmaya çalıştım foto için falan ama başaramadım,linkin açık dğil şuanda.açarsan eğer ya da sen bana özelden mesaj atarsan,blgi vermek isterim.görüşmek üzere...

merhaba chocochocolate, ben anlayamadım şimdi, fotoğraflarda gördüğüm burun 18 gün önce ameliyat olmuş bir burun mu? inanmıyorum!! bu kadar çabuk geçiyor mu morluklar?ee o zaman ben morluklardan boşuna korkuyormuşum..çok güzel olmuş.
bir de merak ettiğim şey; 4-5 ay önce burnunu yaptırmış ve hâla şiş ve sert olduğunu söyleyen arkadaşlar, bu şişlikler dışarıdan görünebilecek kadar belirgin mi?

mrvfb canım tasarımı gordum cok guzel olmus bence barıstan vazgecme derım ama genede sen bılırısn ben cok begendım ve baska bıseyde dedı onu sana msnde solerım:))))

mrvfb canım tasarımı gordum cok guzel olmus bence barıstan vazgecme derım ama genede sen bılırısn ben cok begendım ve baska bıseyde dedı onu sana msnde solerım:))))

ne dedi kıızz bende merak ettim bana da özelden sölee :D ne meraklı melahatımm yaa :roflol:

:))))heheheh ya onun burnunun tam kendısıne gore oldugunu yanı yapcagı teknıge cok uydugunu falan soledı bu arada senın morluklar nasl oldu ay benım halen kahve rengı kaldı gecer bılmıyom bıde hane dedım burnum bır acayıp onden dokiciğim zamanla düzelcek dedi bıde benım gercekten cok gec ınıyor bakalım masaj yapıcam

:))))heheheh ya onun burnunun tam kendısıne gore oldugunu yanı yapcagı teknıge cok uydugunu falan soledı bu arada senın morluklar nasl oldu ay benım halen kahve rengı kaldı gecer bılmıyom bıde hane dedım burnum bır acayıp onden dokiciğim zamanla düzelcek dedi bıde benım gercekten cok gec ınıyor bakalım masaj yapıcam

yaa benm de kaldılar öle gecmediler dahaa korkmaya basladım, kahverengi gibiler benimki de sanki göz altlarım mormus gibi hani normalde de mordur daa bu öyle degil yanii, bir de benm de cok gec iniyor yüzüm gözüm hala garip ve sis yaa sıcaklar da olumsuz etkiliyor heraldee :(

senin beğenmen özellikle benim için çok önemliydi yerimseniben walla çok mutlu oldum beğenmene ve tekniklere açık bi burnum olmasına :) artık çok daha rahat gircem ameliyata walla saol opuyorumnanaktan

bu arada tasarım profilimde yok :)) kaçakgirl barış beyin yanında gördü.yinede arkadaşlık davetlerinizi seve seve kabul ediyorum.nasılsa ameliyattan sonra oluşturacağım albümü sadece arkadaşlarım göreceği için şimdiden halletmiş olduk :içelim:

Son düzenleme:
ebrucum arnıca diye bir krem onu mu alsak acaba keşke basta alsaydım şimdi sankı leke kalmıs gıbı ya benım mesala gunes gorunce hemen sısıyorum bakıslarım tuaf oluyor gercı hıc duzgun olmadı:))) bakalım belkı zamanlaa ıner gercı ınsınde

ebrucum arnıca diye bir krem onu mu alsak acaba keşke basta alsaydım şimdi sankı leke kalmıs gıbı ya benım mesala gunes gorunce hemen sısıyorum bakıslarım tuaf oluyor gercı hıc duzgun olmadı:))) bakalım belkı zamanlaa ıner gercı ınsınde

yaa bilmiyorum napcagımı bende, emu yagı ise yaradı mı bende onu almayı planlıyordum, sisme bende de kötü dısarı cıkınca sıcaktan anında suratim sisiyor burun etrafım da sis bir garip, bir gün düzgün görünüyor bir gün acayip sis, günes kremi kullan dedi doktor diye onu sürüyorum o da sivilce yaptıı, perisanları oynuyorum yanii :(

Back