• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

teşekkür ediyorum kızlar sizlerin sayesinde bu kadar kararlıyım ameliyat konusunda.. ayrıca hepinize tekrardan geçmiş olsun bildiğim kadarıyla ameliyattan hemen sonrası biraz sıkıntılı geçsede 1 seneden sonrası sefasını sürmekle geçiyor ömür boyu güzel bi buruna sahip oluyorsun inşallah bana ve diğer ameliyat olmak isteyenlerede güzel burunlar nasip olur.. sizin gibi burada resimlerini ve tecrübelerini paylaşan insanlar sayesinde biz birşeyler öğrenebiliyoruz resimleriniz sayesinde fikir sahibi oluyoruz ve ameliyat sonrası en ufak ayrıntıya kadar burada herşeyini paylaşan insanlar sayesinde önümüze çıkabilecek olumsuzluklara kendimizi hazırlayabiliyoruz çok sağolun=)))

teşekkür ediyorum kızlar sizlerin sayesinde bu kadar kararlıyım ameliyat konusunda.. ayrıca hepinize tekrardan geçmiş olsun bildiğim kadarıyla ameliyattan hemen sonrası biraz sıkıntılı geçsede 1 seneden sonrası sefasını sürmekle geçiyor ömür boyu güzel bi buruna sahip oluyorsun inşallah bana ve diğer ameliyat olmak isteyenlerede güzel burunlar nasip olur.. sizin gibi burada resimlerini ve tecrübelerini paylaşan insanlar sayesinde biz birşeyler öğrenebiliyoruz resimleriniz sayesinde fikir sahibi oluyoruz ve ameliyat sonrası en ufak ayrıntıya kadar burada herşeyini paylaşan insanlar sayesinde önümüze çıkabilecek olumsuzluklara kendimizi hazırlayabiliyoruz çok sağolun=)))

rica ederiz cnm.biz de kısa bir süre önce sizin konumunuzda olduğumuzdandır.herkese doğru doktorlarda başarılı ameliyatlar diliyorum. :içelim:

ulkuss cnm bana özelden msj atmışsın ama senin özelin kapalı heralde mesaj gitmedi sana.. ben barış çakırla henüz görüşmedim ameliyat konusunda telefonla gün verirmi hiç bilmiyorum ama ücret olarak 4000 veya 4500 olduğunu duydum..sen yinede telefonla yada mail yoluyla öğrenmeye çalış barış çakırın resmi sitesi var ordan ulaşabilirsin cnm...

slm burnun cok güzel olmusssssss.benim burnum senin eski burnuna cok benziyor ..güle güle kullan.resimlerde yüzünü özelliklemi göstermedin

merhaba doktorum adına çok teşekkür ederim.ewt resimlerde bilerek göstermedim yüzümü nolur nolmaz diye.burda kimlik deşifre etmek istemedim.ama güven veren konuştuğum bikaç kişiye bütün halini de göndermiştim.örnek mrvfb opuyorumnanaktan

merhaba doktorum adına çok teşekkür ederim.ewt resimlerde bilerek göstermedim yüzümü nolur nolmaz diye.burda kimlik deşifre etmek istemedim.ama güven veren konuştuğum bikaç kişiye bütün halini de göndermiştim.örnek mrvfb opuyorumnanaktan

kızlar yüzüyle birlikte burnu cook daha güzell hic merak etmeyinn yerimseniben

evet ben tam halini gördüm inanamadım.tek kelimeyle harika... :nazar: burada çok beğendiğim 2-3 burundan bi tanesi.tam yüzünü gördüm inanılmaz bi değişim şimdiki hali spr.maşşallah :))

barış beyin sitedeki bazı hastlarının fotolarını kendisiyle görüştüğümde görmüştüm şimdi yüzünün bir kısmını görünce daha net hatırlıyorum çoğunu :) bazen cok keskin hatlar yapıyro kendisi .. bir de şu alçı olayı korkutmuştur hep beni Barış Çakır'da :)

barış beyin sitedeki bazı hastlarının fotolarını kendisiyle görüştüğümde görmüştüm şimdi yüzünün bir kısmını görünce daha net hatırlıyorum çoğunu :) bazen cok keskin hatlar yapıyro kendisi .. bir de şu alçı olayı korkutmuştur hep beni Barış Çakır'da :)

bana mı diyorsun cnm yüzünün bir kısmını görünce hatırlıyorum diye? benim burnumu barış bey yapmadı da onun için yanii =))

Son düzenleme:
Arkadaşlar size bir sorum var. Barış bey bana da burun tasarım resmimi yolladı ama hiç te hayalimdeki burun değil.:çok üzgünüm: Aranızda da burun tasarımını beğenmeyenler olmuştur. O tasarım üzerinde ne kadar az ya da çok oynayabiliyor doktor daha sonra sizin de fikrinizi alınca? Ah moralim bozuldu:a015:

ayseall barıs beyin anladıgım kadarıyla tasarımları biraz özensiz oluyor belki de asistanları yapıyordur kendisi ugrasmıyordur ama yaptıgı ameliyatlar tasarımlardan daha basarılı ve muayenede yaptıgı tasarımlar cok daha güzel anladıgım kadarıyla

ebru canım sağol yaa içimi rahatlattın, valla işi gücü bıraktım kara kara düşünüyordum yani :uhm:

valla ben barış çakırın keskin hatlı ve doğal olmayan bi burnunu hiç görmedim.hep uyumlu burunlardı,benim doktorum değil kendisi ama doğruya doğru..

kıslar barıs beyın asıstanı falan tasarım yapamazz barıs bey herseyıyle bızzat kendısı ılgılenır ve amelıyatalrı tasarımdan daha eıı bıde begenmesen degıstırebılıyosun tasarımı sen nasıl ıstıyosan ole yapıyor barıs bey

ya barıs bey bana da tasarım yapmıstı bende begenmemistim, begenmedigimi ifade ettigimde de muayeneye gelirsek arzuma göre daha iyi bir tasarım yapabileceklerini söylemisti, ona istinaden belki asistanı fln yapıyordur dedim ama barıs beyin yaptıgı burunlar kesinlikle cok güzel yani o tasarım mail yoluyla tam özenli olmuyor anladıgım kadarıyla ve de gönderilen foto da tasarım iciin cok uygun olmuyor

Arkadaşlar size bir sorum var. Barış bey bana da burun tasarım resmimi yolladı ama hiç te hayalimdeki burun değil.:çok üzgünüm: Aranızda da burun tasarımını beğenmeyenler olmuştur. O tasarım üzerinde ne kadar az ya da çok oynayabiliyor doktor daha sonra sizin de fikrinizi alınca? Ah moralim bozuldu:a015:

Canım, hiiiiç sıkma canını..

Bak ben görüşmeye gittiğimde bana 3-4 farklı tasarım yapmıştı.. Biri daha kalkık, diğeri daha kavisli, öbürü daha küçük falan filan..
Yaptıklarından sadece birini beğenmiştim ben.. Mail yoluyla o diğer tasarımlardan birini bana gönderseydi, kesin ben de senin gibi beğenmez,üzülürdüm.

Ama maille ancak o kadar oluyor işte.. Hem bizim evde çekip gönderdiğimiz resimlerle, onun muayenehanesinde çektiği resimler bir değil ki.
Bi de zaman meselesi de bu. Günde kimbilir kaç tasarım yapıyor mail üzerinden..
Randevu alıp kendisine gelen, yüzyüze görüştüğü hastalarına tasarım yaptığı kadar özenli olmaması da çok normal.

Ki, tüm bunlar da bir yana..
Garipsemişsindir sen o yeni burnu :)
İnsana bir tuhaf geliyor yani..Sırf burun olarak baktığında güzel gelen bir şey bile insanın kendi yüzünde bir tuhaf geliyor..

Tasarım üzerinde oynamaya gelince..
Valla bana yaptığı tasarımdan sonra, ben şurası şöyle olsa daha mı iyi olur ki falan diye ufak ufak fikrimi söylemiştim O da ona göre yapmıştı..Zaten Barış Bey'in en güzel yanı da bu. "En iyisini ben bilirim" gibi bir diretmesi yok, hastalarını dinliyor, onların beğenisini önemsiyor..

Sen de hiç bozma moralini. Fırsat bulup geldiğinde, yüzyüze görüştüğünüzde eminim çok daha farklı olacaktır..

ikikedilicim, çok tatlısın çok moral verdin bana canım sağol. Birkaç tasarımdan seçmek tabii çok daha güzel o yüzden ben en iyisi yüzyüze görüşene kadar birşeyleri aklıma takıp yormayayım kendimi. Canım sen nasılsın herşey nasıl?a.s.

Back