Arkadaşlar size bir sorum var. Barış bey bana da burun tasarım resmimi yolladı ama hiç te hayalimdeki burun değil.:çok üzgünüm: Aranızda da burun tasarımını beğenmeyenler olmuştur. O tasarım üzerinde ne kadar az ya da çok oynayabiliyor doktor daha sonra sizin de fikrinizi alınca? Ah moralim bozuldu:a015:
Canım, hiiiiç sıkma canını..
Bak ben görüşmeye gittiğimde bana 3-4 farklı tasarım yapmıştı.. Biri daha kalkık, diğeri daha kavisli, öbürü daha küçük falan filan..
Yaptıklarından sadece birini beğenmiştim ben.. Mail yoluyla o diğer tasarımlardan birini bana gönderseydi, kesin ben de senin gibi beğenmez,üzülürdüm.
Ama maille ancak o kadar oluyor işte.. Hem bizim evde çekip gönderdiğimiz resimlerle, onun muayenehanesinde çektiği resimler bir değil ki.
Bi de zaman meselesi de bu. Günde kimbilir kaç tasarım yapıyor mail üzerinden..
Randevu alıp kendisine gelen, yüzyüze görüştüğü hastalarına tasarım yaptığı kadar özenli olmaması da çok normal.
Ki, tüm bunlar da bir yana..
Garipsemişsindir sen o yeni burnu :)
İnsana bir tuhaf geliyor yani..Sırf burun olarak baktığında güzel gelen bir şey bile insanın kendi yüzünde bir tuhaf geliyor..
Tasarım üzerinde oynamaya gelince..
Valla bana yaptığı tasarımdan sonra, ben şurası şöyle olsa daha mı iyi olur ki falan diye ufak ufak fikrimi söylemiştim O da ona göre yapmıştı..Zaten Barış Bey'in en güzel yanı da bu. "En iyisini ben bilirim" gibi bir diretmesi yok, hastalarını dinliyor, onların beğenisini önemsiyor..
Sen de hiç bozma moralini. Fırsat bulup geldiğinde, yüzyüze görüştüğünüzde eminim çok daha farklı olacaktır..