• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

dahlia
alçıyı aldıktan sonra masaj değilde sağa sola kıvıryo falab burnu :)
bişeyde diyemiyosun gerçi fazla açımıyo ama korkuyuson biraz bişe olur diye
eliyle sağa sola falan bi kaç dakka bi şeyler yapmıştı :)
bence de başka bir doktor çıkarsın
alçının çıkmasında bişeycik yok ..

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır formun bu bölümü takip ediyorum, hemen hemen hepinizin ameliyat süreçlerine şahit oldum. Genel anlamda bir memnuniyet söz konusu Barış beyin ameliyat sonuçlarından izlediğim kadarıyla. Şimdi neden burdayıma gelirsem. Bende rhinoplastyi düşünen ama karar verememenin altında ezilip sıkıntılı günler gecirenlerdenim. Çevremdeki insanlara bakarsanız böyle bir operasyona ihtiyacım kesinlikle yok hatta burnumu güzel bulup beğenenlerde var. Bende bu haliyle yasayabilirim onunla aslında fena değil ama düzeltilebileceğini bildiğim bir iki noktanın varlığı ve bunu birkaç estetik uzmanının ağzından duymuş olmam daha iyi olacağına dair bir umut elimdekiyle yetinmeyip daha iyisini istememe neden ve buda bazı riskleri ve korkuları göze almama sebep olacak. En büyük korkum eskisini aratacak bir burunla yasamıma devam etmek zorunda kalmak. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz özellikle operasyon gecirmiş ve eskiyle yeniyi kıyaslayabilenler. Burunlarınız eskisiyle kıyaslandığında nasıl. Sizin ve birde cevrenizde sizi dışarıdan gören insanların yorumları neler. Operasyonu bilenlerin bilmeyenlerin olumlu yada olumsuz yorumlar yapanların dogal yada abartılı bulanların vs. Paylasırsanız sevinirim. İkna olmaya ihtiyacım var. Karar vermeye ihtiyacim var. Arafta olmak cok zor. Eğer karar verebilirsem bende en kısa zamanda muayene ve ameliyat için gün alacağım Barış beyden. Sevgiler

öncelikle hoşgeldin aramıza
biz kızların arasında bir bağ oluştu ,yani bana öyle geliyor.nerdeyse 4,5 ay olacak ameliyat olalı ve ameliyat olduktan sonra hiç aksatmadan bu forumu taki ediyorum :)
öncelilke

kaçakgirl

sana yanıt vermek istiyorum
bahsettiğinb şey o psikopat bakışlar yani :)
ben de olmadı
gülemiyordum ben ,gülünce çok komik oluyordu ama geçti
bir de elmacık kemiklerim ortaya çıkmıştı,kilo almış gibi duruyordum
onlarda yeni geçti yani resmen elmacık kemiklerim indi:) eskisi gibi oldum.düşün bak 4 ayın sonunda..
kaldı ki senin daha yeni sayılır,takma kafana ....

pembelale

benim burnumda kemer vardı ve gerçektende ihtiyacım vardı
açıkcası kötü duruyordu profilden
ve hiç düşünmedim bile eskisini arar mıyım diye :)
belki de çok sorunlu bir burnum olmasaydı bu ameliyatı olmazdım ama içimde uhte kalabilirdi daha iyi olsa keşke diye...
sen de bunu gerçekten istiyorsan yaptır,gerçekten istiyorsan ama...
barış beyin bir hastası olarak ameliyattan sonra yanıma gelip çok doğal bir burnun oldu,kimse anlamayacak demişti
zaten ona çok güvenerek gelmiştim
başka hiç bir doktoru düşünmedim bile
ve
kimse anlamıyor ayrıca bilenlerde çok doğal olmuş diyorlar
hiç kötü yorum almadım
ben de beğeniyorum burnumu
bi ara ödem oldu burnumda kemik alınan yerinde o da kendiliğinden geçti :)
sonuç olarak ;
sana öneriyorum canım ...
sevgiler..

peki alçıdan sonra masaj filan yapmıyor muydu barış bey? yani doktorun önemli olduğu herhangi bir kısım yok mu?

dahlia cnm barış beyin yaptıgı masajı sonuçta tum doktorlar yapıyor. bu barış beye has bir durum degil. ama yınede içinde bir kuşku varsa barış beyin sekreterine sor derim. seni en iyi o yönlendirir.

Merhaba kizlar.. solaryum hakkinda soru soranlar olmus, valla ben 1. aydan itibaren solaryuma girmeye basladim.. hiç bi sakincasi yok. Baris beye de ayriyetten sormustum bu olayi, 2 hafta sonra bile girebilirsin demisti.

Duffycim, sen nasilsin? Burnundaki sislikler artik iyice indimi? Burun ucumda hala sertlik var benim, halaa normal mi acaba bu? Bilir kisiden alalim bilgiyi. Valla artik yandin benden bi kaç ay önce ameliyat oldugunu biliyorum artik sorularimla baya bi agritirim basini :)

Benim 2 ay oldu.. burnum yandan çok süper görünüyor.. ama önden hala sis.. bu durum canimi sIksada bekliyorum bakalim.. zamanla daha iyi olacak insallah..

Merhaba kizlar.. solaryum hakkinda soru soranlar olmus, valla ben 1. aydan itibaren solaryuma girmeye basladim.. hiç bi sakincasi yok. Baris beye de ayriyetten sormustum bu olayi, 2 hafta sonra bile girebilirsin demisti.

Duffycim, sen nasilsin? Burnundaki sislikler artik iyice indimi? Burun ucumda hala sertlik var benim, halaa normal mi acaba bu? Bilir kisiden alalim bilgiyi. Valla artik yandin benden bi kaç ay önce ameliyat oldugunu biliyorum artik sorularimla baya bi agritirim basini :)

Benim 2 ay oldu.. burnum yandan çok süper görünüyor.. ama önden hala sis.. bu durum canimi sIksada bekliyorum bakalim.. zamanla daha iyi olacak insallah..

merhaba canım teşekkürler iyiyim sen nasılsın?
benim 4,5 ay oldu nerdeyse
ve hala şiş burun ucum
komple burnumun incelmesi de yani benim görmeye başlamam çok hızlı bir şekilde 2 aydan sonra başlamıştı.her sabah kalktığında burnun çok şiş gözükücek ,üzülme hiç..
sonra yavaş yavaş incelmeye başlıcak en yukardan aşağıya doğru..benim hala şiş düşün yani senin ki daha 2 aylık bebek:)
biraz sabırlı olman yeterli
benim sürecim böyle devam ediyor yani canım,daha şişliğim var.zaten doktorumda 1 seneye tam oturur demişti,bekleyip göricez artık:)

kızlar resım ekledım bakmak ıstersenız yalnız onden koymadım cunku benım goz ve kas kısmım halen cok sıs gozlerım cok tuaf duruyor ama onden begenıyorum burnumu yorumlarınızı beklıyorum ıyı kotu farketmez yeterkı yapmacık yalan olmasın cunku goruyorum cok kotu burunlara super oolmus dıe yorumlar yapan var ya burundan anlamıyorlar yada kısı uzulmesın dıe:()(((

öncelikle hoşgeldin aramıza
biz kızların arasında bir bağ oluştu ,yani bana öyle geliyor.nerdeyse 4,5 ay olacak ameliyat olalı ve ameliyat olduktan sonra hiç aksatmadan bu forumu taki ediyorum :)
öncelilke

kaçakgirl

sana yanıt vermek istiyorum
bahsettiğinb şey o psikopat bakışlar yani :)
ben de olmadı
gülemiyordum ben ,gülünce çok komik oluyordu ama geçti
bir de elmacık kemiklerim ortaya çıkmıştı,kilo almış gibi duruyordum
onlarda yeni geçti yani resmen elmacık kemiklerim indi:) eskisi gibi oldum.düşün bak 4 ayın sonunda..
kaldı ki senin daha yeni sayılır,takma kafana ....

pembelale

benim burnumda kemer vardı ve gerçektende ihtiyacım vardı
açıkcası kötü duruyordu profilden
ve hiç düşünmedim bile eskisini arar mıyım diye :)
belki de çok sorunlu bir burnum olmasaydı bu ameliyatı olmazdım ama içimde uhte kalabilirdi daha iyi olsa keşke diye...
sen de bunu gerçekten istiyorsan yaptır,gerçekten istiyorsan ama...
barış beyin bir hastası olarak ameliyattan sonra yanıma gelip çok doğal bir burnun oldu,kimse anlamayacak demişti
zaten ona çok güvenerek gelmiştim
başka hiç bir doktoru düşünmedim bile
ve
kimse anlamıyor ayrıca bilenlerde çok doğal olmuş diyorlar
hiç kötü yorum almadım
ben de beğeniyorum burnumu
bi ara ödem oldu burnumda kemik alınan yerinde o da kendiliğinden geçti :)
sonuç olarak ;
sana öneriyorum canım ...
sevgiler..

Sevgili duffy

Cevabın için çok teşekkür ediyorum. İlgili ve naziksin. İlk yüklediğin fotoğraflarını görmüştüm. Yeni fotograflarınla ben ve benim gibi kararsızların yoluna ışık tutarsan sevinirim :)

Ameliyat sürecini atlatmış diğer arkadaşlardan da birşeyler yazmalarını bekliyorum teredüt ettiğim noktalar hakkında. Paylaşımlarınız gerçekten çok önemli. Aynı zamanda bir teklifim var. Neden ameliyat olan arkadşlarla henüz karar verememiş olanlar bir araya gelmiyoruz. Hepinizi yakından görmek ve tanımak isterim. Öncesinde buna benzer bir teklif geçmişti yazışmalarda. Ameliyat olanların bir araya gelmesi şeklinde. Bir sonuca henüz varılmamıştı. Hem o plan gercekleşmiş olur aynı zamanda farklı bir boyut kazanır. Siz neler düşünüyorsunuz????

Merhaba Kızlar;
Bende daha önce belitmiştim ewet bir araya gelelim.
Belki bir pazar akşamüstü çayında görüşebiliriz.
Biz ameliyatlılar yeni durumlarımızı,yeni ameliyat olacaklarda sorularını tartışma imkanı bulur.
Bol bol fotoraf çekilir,Barış Bey ilede paylaşırız.
28 Haziran Pazar yada 5 Temmuz pazar ? Avrupa yakasında görüşme imkanı yaratalım.
Önerilerinizi bekliyorum.

kızlaar benim alçım çıktı şimdi bambaşka sorularla karşınızdayım :lepi:

barış bey yatmadan önce masaj yap dedi masajı gösterdi ama kaç dk yapacağımı sormayı unuttum.
bir de dün gece yatmadan takmam için verdiği bandı taktım ama burnumun başladığı yerde bıraktım. şimdi iki kaşımın altında bandın çizgisi var:) acaba kaşımın ortasına kadar bant mı yapıştırmalıydım?

bir de dikiş izlerine farklı nemlendirici kullanan var mı? ben her zamanki temizleme nemlendirmemi yaptım, tonik kullanmadım.

şimdilik bunlar var bende cevaplarsanız çok sevinirim a.s.

kızlaar benim alçım çıktı şimdi bambaşka sorularla karşınızdayım :lepi:

barış bey yatmadan önce masaj yap dedi masajı gösterdi ama kaç dk yapacağımı sormayı unuttum.
bir de dün gece yatmadan takmam için verdiği bandı taktım ama burnumun başladığı yerde bıraktım. şimdi iki kaşımın altında bandın çizgisi var:) acaba kaşımın ortasına kadar bant mı yapıştırmalıydım?

bir de dikiş izlerine farklı nemlendirici kullanan var mı? ben her zamanki temizleme nemlendirmemi yaptım, tonik kullanmadım.

şimdilik bunlar var bende cevaplarsanız çok sevinirim a.s.

bana dikiş izleri için bir jel önermişti barış bey. eczaneden aldım bayağı da para verdim küçücük şeye. ama hiç bir işe yaramadı... izlerim ilk günkü formunu koruyorkaydirigubbakcemile3

sinirden gülüyorum

kapalı veya açık olması hastanın burnuyla ilgili bir durum
iki türlü de yapıyor

o burunda yapacağı işlemler için hangisi uygunsa o tekniği kullanıyor

hmm anladım, benm de kapalı oldu burun deliklerim kücültüldü biliyorsun zaten dikisler de var burun deliklerimin alt kısmında ama ben bir sey sürmedim hicc, sürsemiydim acabaa

ben şimdi barış beyi aradım ama açmadı, bi ilaç söylerse ben de telefondan ne olduğunu anlarsam söylerim sana da:) kullanmak sana kalmış tabi

benim bir ay oldu artık yaa bilmem ki faydası olur mu artık, olan oldu ölen öldü hesabı :D

benim bir ay oldu artık yaa bilmem ki faydası olur mu artık, olan oldu ölen öldü hesabı :D
Merhaba herkese,
bende eylul ayinin ilk haftasi icin gorusme ve belki akabinde ameliyat tarihi alacaktim. yazdiklarinizi okuyunca biraz korktum. dikis izleri cok belirgin mi? ne kadar surede geciyor? sislik bir haftaya iniyor diye duymustum ve burnun seklini almasiyla 1-2 ay suruyormus sonra zaten en az bir sene sonrada iyilesme suresi tamamlaniyor falan denmisti ama bu dikis izi olayi beni korkuttu. Birde ameliyat ucretleri hala 4000TL civari mi yoksa yukseltildi mi? benim bu forumu okumadigim uzun sure oluyor. Cevaplarsaniz sevinirim. Tesekkurler.

yaa arkadaşlar annem aramış muayene için 24 hazirana gün vermişler.heralde 2-3 hafta sonrada amlyt için verir doktor.yaa bn muayene için bile çok heyecanlandım çok koruyorum ameliyatta napcm.yaa bişe söyleyinn :) şimdiden böyleysem...

yaa arkadaşlar annem aramış muayene için 24 hazirana gün vermişler.heralde 2-3 hafta sonrada amlyt için verir doktor.yaa bn muayene için bile çok heyecanlandım çok koruyorum ameliyatta napcm.yaa bişe söyleyinn :) şimdiden böyleysem...

mrvfb cnm bende ilk goruşmeye gittiğimde heyecanden ölecek gibiydim. ama içeriye girdikten 2 dk sonra heyecanımdan eser kalmamıştı. ameliyat olacagım gunde bir ara gitmekten vazgeçtim. sonra eşimin ve annemin destegıyle hastaneye gittim. anestezi uzmanı muayene ettiğinde çok heyecanlı old soyledi 2 dk sonra bana tadı çok tuhaf olan bir surup içirdiler ve inan ben gulerek ameliyathaneye gittim. anestezi uzmanıyla konuşuyordum hangi ara bayıldım ne zaman ameliyat oldum bir saat onbes dk geçmiş ve bir baktım burnum bandajlı. anla yanı hiçbirsey anlamıyorsun korkacak birsey yok. o yuzden fazla kafana takma derim ben deneyimli biri olarak.

Kizlarr ben baris beye isvicreden gittim ikinci amelyati olmayi düsünüyodum cunki burnum hosuma gitmyio..ama baris bey burnumun daha sis oldunu söyledi yani daha beklemem lazim..gögüs estetigini düsüyorum simdik aranizda gögüs silikonu yaptiran var mi?ve memnun kaldiniz mi?`tesekurler

Back