Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah hersey senin için cok güzel olur ben daha henüz karar veremedim barıs beye attığım maillerin cevabını bekliyorumkızlar sonunda ben de cuma günü ameliya oldumsüprizzzzz
insallah hersey senin için cok güzel olur ben daha henüz karar veremedim barıs beye attığım maillerin cevabını bekliyorum
size barıs bey mail gönderdimi gönderdiyse nekadar süre sonra
Ameliyatinin üzernden baya süre geçmis olanlar.. kizlarr 1. ay ile 2. 3. 4. aylar cidden fark ediyor mu? Yani gözle görülür bir fark var mi? Ameliyatimin üzerinden 5 hafta geçti nerdeyse.. fakat hala önden burun sis gibi sanki, özelliklede ucu.. buda hala yüzüme göre biraz büyük duruyormus hissi veriyor.. tecrübesi olanlar???
Bende hala burun deliklerinde orantisizlik var.. bu normal mi? Bi gün biri, öteki gün öbürü ya daha küçük ya daha büyük duruyor, yani degisken.. bu durum ucunda hala inmemis olan sislikten olsa gerek?
sağolun kızlar bende bekleyeceğim bakalım mystery86 bana özelden resimlerini öncesi ve sonrası gösterirsen cokkkkk mutlu olurum tabi göstermek istemeyebilirsin seni anlayısla karsılarım...ama benim için karar verme asamasında süper olur
iki kedılı delıcım ıyı olmana ve burnunun ıyı olmasına cok sevındım ıns bızde senın gbı olurz benımde 25 gun olcak burnum halen cok sıs ama yınede guzel benım en cok rahatsız eden kas ıle goz arasındakı mesafenın sıs olmadı onun harıcınde ıyı sayılırımbıde eskısı gule bılsem dıslerımı gormeye ozledım valla:))) canım yenı resımlerını beklıyoruz bende bu hafta tatıle gıdıyorum ama denıze gıremıcem artık 15 hazırandan sonra gırerım denızee 1,5 ay olcak ozaman ....umarım bende senın gıbı rahat olurm ben acayıp paranoyak oldum bu burun yuzunden:)))