• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Sağol duffy'cim. Ama büyük çekiçler mi dedin ?korktum:) Ben yine araştırırım bu konuyu ameliyattan önce.

cekıcmı :)))) valla ben amelıyata gırerken hıc bısey gormedım hatta makas bıle gormedım yanı benım amelıyat nasıl oldu bıttı anlamadım gırdım yattım kalktım amelıyata gırerken korkulacak hıc bısey yok onu soylum zaten surup senı bır dünya yapıyor ben normalde cok heyecanlı ve panık atak hastasıyım surup benı uysal bır kedı yaptı galıba etrafıma saf saf bakıyodum:))))

insallah hersey senin için cok güzel olur ben daha henüz karar veremedim barıs beye attığım maillerin cevabını bekliyorum

amin hepimiz için herşey güzel olur:1rolleyes:bence barış beyse hiç düşünme derim ameliyatım çok ii geçti tamponum bile yokkaydirigubbakcemile4şişliğim var tabii ne ağrı ne sızıııı süprizzzzz

ulkuss barıs bey cok yogun amelıyat yapmaz olurmu amelıyattn fırsat bulamamıstır bıraz bekle atar cevap merak etme .....

Ameliyatinin üzernden baya süre geçmis olanlar.. kizlarr 1. ay ile 2. 3. 4. aylar cidden fark ediyor mu? Yani gözle görülür bir fark var mi? Ameliyatimin üzerinden 5 hafta geçti nerdeyse.. fakat hala önden burun sis gibi sanki, özelliklede ucu.. buda hala yüzüme göre biraz büyük duruyormus hissi veriyor.. tecrübesi olanlar???

Bende hala burun deliklerinde orantisizlik var.. bu normal mi? Bi gün biri, öteki gün öbürü ya daha küçük ya daha büyük duruyor, yani degisken.. bu durum ucunda hala inmemis olan sislikten olsa gerek?

Ameliyatinin üzernden baya süre geçmis olanlar.. kizlarr 1. ay ile 2. 3. 4. aylar cidden fark ediyor mu? Yani gözle görülür bir fark var mi? Ameliyatimin üzerinden 5 hafta geçti nerdeyse.. fakat hala önden burun sis gibi sanki, özelliklede ucu.. buda hala yüzüme göre biraz büyük duruyormus hissi veriyor.. tecrübesi olanlar???

Bende hala burun deliklerinde orantisizlik var.. bu normal mi? Bi gün biri, öteki gün öbürü ya daha küçük ya daha büyük duruyor, yani degisken.. bu durum ucunda hala inmemis olan sislikten olsa gerek?

canım benim bu ay sonunda 4 ay olucak ve hala şiş burun ucum
merak etme biraz sabırlı olmanı tavsiye ederim
aylar geçtikçe çok farkediyor
ilk başlarda boru gibi bir burun görüyorsun :)
yavaş yavaş inceliyor
son olarakta burun ucu inceliyor
benimki hala burun ucum taş gibi şiş ama yukarısı ip ince oldu
merak etme yani canım daha çok var incelmesine daha yeni sayılır senin ki

sağolun kızlar bende bekleyeceğim bakalım mystery86 bana özelden resimlerini öncesi ve sonrası gösterirsen cokkkkk mutlu olurum tabi göstermek istemeyebilirsin seni anlayısla karsılarım...ama benim için karar verme asamasında süper olur

sağolun kızlar bende bekleyeceğim bakalım mystery86 bana özelden resimlerini öncesi ve sonrası gösterirsen cokkkkk mutlu olurum tabi göstermek istemeyebilirsin seni anlayısla karsılarım...ama benim için karar verme asamasında süper olur

canım daha ameliyat olalı 3 gün oldu alçılıyım:) oyüzden alçı çıktıktan sonra artık memnuniyetle koyaraımsüprizzzzz

arkadaşlar ameliyattan sonra ne kadar sıklıkla ve ne kadar süre kontrol oluyor. şehir dışındakiler için bu değişiyor mu

ya kıslar benım 25gun oldu ama halen goz ve kas arasındakı bolge cok sıs ya sankı hıc ınmıcek gıbı şaşı bakıyor gıbıyım bıde halen gulemıyom acaba bu dudak burun arasındakı sıslık ne zaman gecer acaba eskı gulusume kavuscakmıyım ayy ıns guluusm degısmemıtır sımdı yamuk yumuk guluyom ... amelıyattan sonra gulusu degısen oldumu yoksa yıne eskısı gıbı.....

su-denizcim... Beni anımsayıp hatrımı sorduğun için teşekkür ederim.. Çok öpüyorum, uzun bir tatilden dün döndüm, o yüzden yoktum ortalarda :)

Eee, hepiniz nasılsınız kızlar ?
Ben süp-p-per-im! Bu ameliyat hayatımı, kişiliğimi, a'dan z'ye herşeyimi değiştirdi...Bu tatilde bunu daha da iyi anladım.
Harika vakit geçirdim, bol bol dinlendim, yüzdüm, güneşlendim..

Tatile gidecek olanlarınız da varsa, çekinmeyin hiç :)
Yüksek koruma faktörlü bir krem kullandım, onun dışında denize de atladım, daldım da, su kaydıraklarından da kaydım, zıpladım, hopladım, dans ettim :)
Ben ve burnum hala çok iyiyiz :) :nazar:

Eskiden fotoğraf çektirmekten nefret ederdim, şu iki haftada, toplam bin fotoğraf çektirmişimdir herhalde :) Envai çeşit açıda burnumun resmine sahibim artık :)

Burnumda da gözle görülür bir incelme var..Küçülmüyor ama sanki hatları daha bi inceliyor, zarifleşiyor... Bugün ayın 20'si. Yani tam iki ayım doldu... Şu an burnumda hiç bir şişlik, sorun hissetmiyorum. Yani "burun şeklini bir sene sonunda alır" diyorlar ya, şundan daha fazla ne değişebilir ki?
Burun ucumda bir hissizlik yok, aşırı bir şişlik, yamukluk da hissetmiyorum.. Ay acaba ben mi çok gamsızım kızlar ya ?! Ben mi farketmiyorum hiç ?
Oldu da bitti modundayım valla :)
Barış Bey bana hep "unut ameliyatı, geride bırak" diyordu..Artık cidden unuttum gitti... Sanki hiç olmamışım, hep böyleymişim gibi....

Sizler nasılsınız ??
kacakgirl ve mystery, sizler yeni ameliyat olmuşsunuz. Ne alemdesiniz ? Umarım her şey yolundadır...

iki kedılı delıcım ıyı olmana ve burnunun ıyı olmasına cok sevındım ıns bızde senın gbı olurz benımde 25 gun olcak burnum halen cok sıs ama yınede guzel benım en cok rahatsız eden kas ıle goz arasındakı mesafenın sıs olmadı onun harıcınde ıyı sayılırımbıde eskısı gule bılsem dıslerımı gormeye ozledım valla:))) canım yenı resımlerını beklıyoruz bende bu hafta tatıle gıdıyorum ama denıze gıremıcem artık 15 hazırandan sonra gırerım denızee 1,5 ay olcak ozaman ....umarım bende senın gıbı rahat olurm ben acayıp paranoyak oldum bu burun yuzunden:)))

iki kedılı delıcım ıyı olmana ve burnunun ıyı olmasına cok sevındım ıns bızde senın gbı olurz benımde 25 gun olcak burnum halen cok sıs ama yınede guzel benım en cok rahatsız eden kas ıle goz arasındakı mesafenın sıs olmadı onun harıcınde ıyı sayılırımbıde eskısı gule bılsem dıslerımı gormeye ozledım valla:))) canım yenı resımlerını beklıyoruz bende bu hafta tatıle gıdıyorum ama denıze gıremıcem artık 15 hazırandan sonra gırerım denızee 1,5 ay olcak ozaman ....umarım bende senın gıbı rahat olurm ben acayıp paranoyak oldum bu burun yuzunden:)))

İlk bir ay zor geçiyor be güzelim..Burun emanetmiş de en ufak yanlışta gidiverecekmiş gibi hissediyor insan. Ama göreceksin zamanla alışacaksın..
Ben ilk başta hapşurmaya, burnumu buruşturmaya, en ufak bir mimik yapmaya, burnumu kaşımaya, doyasıya gülmeye bile korkuyordum. Ama şu an hissettiklerin kısa sürede kaybolacak göreceksin.

İlk bir ayda benim de iki gözümün arası çok açıktı.. Tuhaf bir ifadem vardı valla, Barış Bey ödem yüzünden olduğunu söylemişti ve hakikatan gözlerimdeki, kaşlarımın arasındaki o tuhaf şişlik birkaç haftada indi..Senin de 25 günün dolmuş..İki hafta sonra çok farklı olacak her şey göreceksin.

Burnunun şeklinden memnun olmana da çok sevindim. Genel hatlarıyla ne olduğunu görüyorsundur şu an, ama zaman içinde daha da değişecek göreceksin. Ben ilk günkü, ikinci haftaki resimlerime falan baktığımda farkı görebiliyorum...Daha iki ay oldu, belki iki ay sonra da şu anki halimden farklı olucam, onu da kestiremiyorum :)

Gülümsemeye gelinceee..Ay gül yahu ! Şişler falan ne kadar engel olabilir ki :)
Ameliyat süper geçti, burnun güzel, sen güzel, gülmeyip ne yapacaksın :)
a.s.

ikikedilideli cim çoook sevindim mutlu olmana.na kadar güzel geçirmişsin günlerini süper.herşeyin gönlünce olması okurken yüzümü güldürdü inan ki.çokk öpüyorum seni.a.s.

akadaşlar ameliyat öncesi yapılması ya da yapılmaması gereken şeyler var mı? Benim muayeneyle ameliyat arasında iki gün var o yüzden şimdiden öğreneyim istedim

Back