• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Slm, kizlar muayene sirasinda direk fotolar mi çekiyor Baris bey, aninda tasarim yapmak için? Bizde fikrimizi söyleyip tasarimda oynama yaptirabiliyormuyuz? Valla ben tam olarak istedigimi anlatamama derdindeyim.. bakalim nasil geçecek.

Foto götürüp söyle olsun böyle olsun diye de denmiyor artik çogu doktorlara bildigim kadariyla

Slm, kizlar muayene sirasinda direk fotolar mi çekiyor Baris bey, aninda tasarim yapmak için? Bizde fikrimizi söyleyip tasarimda oynama yaptirabiliyormuyuz? Valla ben tam olarak istedigimi anlatamama derdindeyim.. bakalim nasil geçecek.

Foto götürüp söyle olsun böyle olsun diye de denmiyor artik çogu doktorlara bildigim kadariyla

Canım..
Muayene esnasında resimlerini çekecek Barış Bey.. Her iki profilinden, önden ve hatta burun deliklerin görünecek şekilde, alttan. Sonra onları bilgisayarına aktaracak ve üzerinde oynayacak..Birkaç farklı tasarım yapacak.

İstersen elbette Barış Bey'i yönlendirip nasıl bir şey istediğini anlatabilirsin. İçine sinecekse, beğendiğin birinin burnunu da götürüp gösterebilirsin yani. Birebir sana aynısını yapmaz elbette ama ne istediğin hakkında bir fikir sahibi olmuş olur.

Ben sadece kalkık ve küçük bir burun istemediğimi söylemiştim.. Bence sen de ne istediğinden ziyade, ne istemediğini izah etmelisin..İnan Barış Bey yüzüne en uygun olacak, en doğal duracak burnu yapacaktır.. Zerre kadar şüphen olmasın.

Çok güzel olacak her şey :)

Bu arada, ben yanımda flash disk götürmüştüm. Yaptığı tasarımları benim flash diskime de yükledi, eve gelince bol bol inceledim, belki sen de flash disk/mp3 player falan götürmek istersin diye söyleyeyim dedim :)

esin68 ve ikikedilideli fotolarınızı çok merak ediyorum :nazar:
ikinizde çok memnunsunuz :nazar:
allah nazardan saklasın :nazar:
umarım bi problemle karşılaşmazsınız :nazar:

esin68 ve ikikedilideli fotolarınızı çok merak ediyorum :nazar:
ikinizde çok memnunsunuz :nazar:
allah nazardan saklasın :nazar:
umarım bi problemle karşılaşmazsınız :nazar:

Canım.. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..
Amin...Dediğin gibi inşallah hiç bir sorun yaşamayız. Sen de ameliyat olmayı düşünüyor musun bilmiyorum ama öyleyse, şimdiden hayırlısı olsun diyeyim. Her şey güzel olur inşallah..

Bana gelince... Birkaç hafta daha geçsin öyle koyucam resimlerimi. Şimdi biraz şişim, yüzüm gözüm azcık daha düzelsin, o zaman ekleyeceğim bol bol resim :)

Esin68,
Nefes problemini Barış Bey ile görüş mesela bende sigaralı,kilimalı ortamlarda zorluk çekiyorum.Yada ıslak saç yattığımda,rüzgarda kaldığımda...
İki Kedili Delicim,
20 günü devirdin demek,nasılda geçiyor zaman...
Benim burnumun ucu hala şiş gibi topaç gibi...Ama eskisi kadar takmıyorum,inş oda düzelir.
Ben ameliyatıma ait hiçbir detayı bilmiyorum.Nereden ne kesildi ne takıldı :)
Tek bildiğim doku gevşekliği rahatsızlığımdan dolayı Barış Bey çok uğraşmış.
Görüşmek üzere...

Canım.. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..
Amin...Dediğin gibi inşallah hiç bir sorun yaşamayız. Sen de ameliyat olmayı düşünüyor musun bilmiyorum ama öyleyse, şimdiden hayırlısı olsun diyeyim. Her şey güzel olur inşallah..

Bana gelince... Birkaç hafta daha geçsin öyle koyucam resimlerimi. Şimdi biraz şişim, yüzüm gözüm azcık daha düzelsin, o zaman ekleyeceğim bol bol resim :)

inş. canım :nazar:
ben bu sene sonuna doğru düşünüyorum ameliyatı
şimdilik burdaki tecrübeleri takip ediyorum
umarım bende sizler gibi şanslı olurum da istediğim bi burna sahip olurum :Saruboceq:

Ben burnuma alışmaya çalışıyorum hâlâ :)
Bir de şişler insin, burnum azcık incelsin, burun deliklerimdeki şu orantısızlık da düzelsin istiyorum :(

Sen nasılsın asıl ??
Eline gelen o kemik rahatsız ediyor mu seni hâlâ ? Barış Bey'e sordun mu ?

evet elime geliyo o kemik kafaya takmamaya çalışıyrm canım,daha barış beyi aramadım ben direkt kontrole gitmeyi düşünüyrm
şekilde bir bozukluk yok o yüzden biraz rahatım ama korkularımda var ,inceldikçe daha belli olucak diye,çünkü 2 ay sonra ortaya çıktı ve hala şiş burnum,umarım kötü birşey değildir
canım burun özellikle benim burnum için söylim 2 ay sonra gözle görülür bir şekilde inceliyor,biraz sabretceksin yani.benimde bir brun deliğim diğerine göre biraz daha küçük ama ben takmıyorum çünkü belli olmuyor,sadece ben görüyorum o da başımı kaldırıp incelediğimde
şunu da sölim açıkcası burnumdaki kemik yada artık her neyse niye çıktı,ben böyle bir şey beklemiyordum,ummazdım yani,çok üzüldüm,umarım daha fazla üzülmem ve pişman olmam..

evet elime geliyo o kemik kafaya takmamaya çalışıyrm canım,daha barış beyi aramadım ben direkt kontrole gitmeyi düşünüyrm
şekilde bir bozukluk yok o yüzden biraz rahatım ama korkularımda var ,inceldikçe daha belli olucak diye,çünkü 2 ay sonra ortaya çıktı ve hala şiş burnum,umarım kötü birşey değildir
canım burun özellikle benim burnum için söylim 2 ay sonra gözle görülür bir şekilde inceliyor,biraz sabretceksin yani.benimde bir brun deliğim diğerine göre biraz daha küçük ama ben takmıyorum çünkü belli olmuyor,sadece ben görüyorum o da başımı kaldırıp incelediğimde
şunu da sölim açıkcası burnumdaki kemik yada artık her neyse niye çıktı,ben böyle bir şey beklemiyordum,ummazdım yani,çok üzüldüm,umarım daha fazla üzülmem ve pişman olmam..

Hay Allah ya :( Valla çok üzüldüm..
Anlam da veremedim yani. Burun inceldikçe hatları mutlaka daha iyi çıkıyordur ortaya, ama yok yere çöt diye kemik nasıl çıkar ki birden ?
Bir darbe falan aldın mı burnuna ? Yoksa direkt inceldikçe mi oldu ?

Dışardan bakıldığında belli oluyor mu bilmiyorum ama kimsenin senin kadar farketmediğine eminim. Biz acayip inceliyoruz burnumuzu, her milimini ezberliyoruz resmen. O yüzden şimdi gözünde büyütüyorsundur ama canını sıkmamaya çalış lütfen.

Ennn kötü senaryoyu düşünelim..Ufak bir müdahalede bulunur Barış Bey. Ameliyat gibi falan olmuyormuş , çok kolay hallediliyormuş ufak sorunlar. Ki ben işin oraya geleceğini düşünmüyorum kesinlikle. Vakit kaybetmeden bir git görüş bari, ne diyecek bakalım Barış Bey...Ama üzülüp pişman olma sakın..Şeklinde bozukluk yok diyorsun, gayet güzel oldu burnun :) Üzerinde durmamaya çalış.. Dönemsel bir şeydir ya da tıbbi bir açıklaması vardır ve zamanla geçecektir inşallah..a.s.

Duffycim benim de dokununca o hafif pürüz hissediliyor hatta dikkatli bakınca görülüyor hafif gölgeli o pürüzler ama seninki ne oranda bilemem o nedenle de takma diyemem direkt git konuş ve rahatla en önemlisi senin iç huzurun dıştan hiç belli olmasa bile sen aynada ilk onu görüyorsan bu önemli bir şey.
Esincim benim de ara ara nefes sıkıntım var ve neyle ilgili hiç bilmiyorum.En son kontrolümde barış beye söylemiştim burun deliklerime baktı gayet açık harika durumda dedi.Ben de psikosomatik mi acaba diye düşündüm ameliyat sonrası =) şu sıralar ara ara oluyor belki de çok hassas bünyemiz duş,klima,sigara,rüzgar vs diğerlerinden daha fazla etkileniyor olabiliriz.
Bu iki konuyu da 3.ay kontrolünde sormayı düşünüyorum ama benim için ikisinin de acelesi yok.onun dışında herşey yolunda kızlar.:nazar:çok mutluyum yeni burnumla.kaydirigubbakcemile2

slm kizlar. bende bundan 6 ay önce baris beye burun ameliyati oldum.
genel olarak memnunum,yani eskisine göre cok daha güzel. ama ufak bi sorun var. benim burun ucunda solda hafif bi kikirdak belirli. yani elledigim zaman cok sert ve hissediyorum icten ve disdan. günes vurdugu zaman, belirgin oluyor. acaba sizde de öyle bi sorun varmi? ben almanyada yasadigim icin her an baris beye gitme gibi sansim yok. resimlerimi mail yoluyla kontrol olarak yolladim ama resimde anlasilmiyor, ve baris beye tam olarak ne demek istedigimi anlatamadim.
mesela düzeltme ameliyati olursa, insallah gerekmez, acaba tekrardan bi ücret ödeniyorumu? bana yardimci olursaniz sevinirim.

Selam kızlar! Burun ameliyatı olmak isteyenlere önerim KBB uzmanına ameliyat olsunlar özellikle solunum vs problemi yaşıyorsanız. Verebileceğim en önemli tavsiye budur ve de burun etlerini sakın aldırmayın, küçültülmesi daha mantıklı çünkü burnun klimasını yok edersiniz burun etlerinizi aldırırsanız!

Kepçe kulak düzelten, yağ alan, göz altı geren, botox yapan kişi benim burnumun iç yapısından ne kadar anlar? mantığı ile ben KBB uzmanına giderek bu ameliytı oldum, ne şişti yüzüm, ne morardım ne de en ufak bir sorun yaşadım, 14 ay geçti üzerinden ve de hayatımda vermiş olduğum en iyi karardı diye düşünüyorum.

Fiyat konusunda takılıp kalmayın, herşeyin bir bedeli var, yüzünüzün tam ortasında herkesin ilk dikkatini çeken bir organ burun. O yüzden çok iyi araştırıp, tecrübeli, estetik anlayışı gelişmiş, yurtdışında da bu konularda eğitim almış, kendini yenileyen, teknolojiyi takip eden doktorlar bulmanız...

Sağlıklı günler dilerim...

iki kedili ve dilemgizkızlar desteğiniz için teşekkürler
burnumu korudum hep iki kedili delicim yani burnumu çarpmadım o yüzden ondan kaynaklancağını sanmıyorum.inceldikçe ortaya çıktı bu kemik ya da her neyse.
dilemgizcim bende gölge değil de böyle bıçak çiziği gibi bi görüntü var önden
yandan belli değil allahtan ama şöle çarprazdan bakınca çok haifi bir tümsek dikkatimi çekiyor
nerden çıktı bu ya kafama takmıcam ama kesinlikle,gelişmleri yazarım ...

doei sana katılmıyorum ben bu zamana kadar kbb lerden uzak dur gibilerinden yaklaşımlar aldım ki bunu doktorlarda diyor.işinde uzmanlaşmışbr plastik cerrah her zaman en iyisidir bence ...

bencede estetik ise konu kesinlikle estetik cerrah ama tabii ki işinin ehli olması gerekiyor.duffy87 umarım sonunda herşey yoluna girer ki girecektir..bence en kısa zamanda sen barış bey e bir görün..çok geçmiş olsun canım.

Barış Bey'in e mail adresini internetten buldum memorialdan. Kendi durumumdan bahsetmek istedim ve ancak gelecek kış Türkiyede olacağımı anlatıp bir iki sorumu ilettim. Ama bir cevap alamadım. Biliyorum çok meşgul bir doktor, acaba en iyi iletişim yolu nedir arkadaşlar paylaşırsanız çoook sevinirim.:a015: Diğer bir sorum, aranızda Barış bey'e liposuction yaptıran var mı? Ah ameliyata karar verip te beklemek çok zor iş......

Son düzenleme:
Günaydın ve Mutlu Haftalar Güzel Bayanlar,
Benim bugün ameliyatımın 80.günü,23 Nisanda 3.ayımı kutlayacağım.
Sabahları şiş uyanmak canımı sıksada alıştım kendime,ama aynaya bakıp farklı boyutlar düşünmedende duramıyorum...
Deniz tedavisinden sonrada bakıcam durumuma,eğer bütün bunlar tedaviye bir fayda sağlıyorsa grçekten iyileşme ve burun oturma...dedikleri şey uzun bir süreç diyebileceğim.
sengözlerimebaksanab

Back