Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm, kizlar muayene sirasinda direk fotolar mi çekiyor Baris bey, aninda tasarim yapmak için? Bizde fikrimizi söyleyip tasarimda oynama yaptirabiliyormuyuz? Valla ben tam olarak istedigimi anlatamama derdindeyim.. bakalim nasil geçecek.
Foto götürüp söyle olsun böyle olsun diye de denmiyor artik çogu doktorlara bildigim kadariyla
esin68 ve ikikedilideli fotolarınızı çok merak ediyorum
ikinizde çok memnunsunuz
allah nazardan saklasın
umarım bi problemle karşılaşmazsınız![]()
Canım.. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..
Amin...Dediğin gibi inşallah hiç bir sorun yaşamayız. Sen de ameliyat olmayı düşünüyor musun bilmiyorum ama öyleyse, şimdiden hayırlısı olsun diyeyim. Her şey güzel olur inşallah..
Bana gelince... Birkaç hafta daha geçsin öyle koyucam resimlerimi. Şimdi biraz şişim, yüzüm gözüm azcık daha düzelsin, o zaman ekleyeceğim bol bol resim :)
evet elime geliyo o kemik kafaya takmamaya çalışıyrm canım,daha barış beyi aramadım ben direkt kontrole gitmeyi düşünüyrm
şekilde bir bozukluk yok o yüzden biraz rahatım ama korkularımda var ,inceldikçe daha belli olucak diye,çünkü 2 ay sonra ortaya çıktı ve hala şiş burnum,umarım kötü birşey değildir
canım burun özellikle benim burnum için söylim 2 ay sonra gözle görülür bir şekilde inceliyor,biraz sabretceksin yani.benimde bir brun deliğim diğerine göre biraz daha küçük ama ben takmıyorum çünkü belli olmuyor,sadece ben görüyorum o da başımı kaldırıp incelediğimde
şunu da sölim açıkcası burnumdaki kemik yada artık her neyse niye çıktı,ben böyle bir şey beklemiyordum,ummazdım yani,çok üzüldüm,umarım daha fazla üzülmem ve pişman olmam..