Merhaba kızlar..
Ben bugün de aynıyım. Morluklarım artmadı ama yüzüm sürekli şişiyor. Yüzüm gözüm davul gibi oldu..Gözlerim japon çizgi filmlerindeki karakterler gibi düz çizgiler halinde... Gözümü açıp lensimi bile takamıyorum kör balık gibi dolanıyorum ortalarda.
Ağrım yok. Sadece şişlikten ötürü nahoş bir his var suratımda. Burnumdan az da olsa nefes alabiliyorum.. Kanamam yok ama hafif nezle olmuşum gibi bir sızıntı var burnumda.
Barış Bey evde durma dışarı çık dedi ama hem önümü göremiyorum, hem yüzüm gözüm davul gibi şiş, hem de çok halsiz hissediyorum. Hava da buz gibi. Ne yapsam, nereye gitsem ki ?
Çıkıp sitenin içinde mi bir tur atsam napsam bilemedim valla..
Ameliyat olanlar...Siz ne zaman çıkmıştınız dışarı?
Bir de buz koymaya ne kadar devam edicem ben? Ve ne sıklıkla koymalıyım? Acaba az mı koyuyorum da böyle şişip duruyorum?
Moonqueen..Moralinin daha iyi olmasına çok sevindim..İyi düşün ki iyi şeyler olsun.Eminim çok çok güzel olacaktır burnun..Gün geçtikçe güzelleşiyorsundur, hiç şüphen olmasın bundan. Zor bir ameliyat geçirdin, bizden çok daha fazla şey çektin, şimdi tereddütlerinin, endişelerinin olması da çok normal ama tüm zorluklar geride kalacak inşallah.. Biraz daha zaman geçsin, aynada gördüklerin seni de tatmin edecek ,inan buna.
Fıstık gibi olacaksın, fıstık:)
a.s. iki kedili deli çookk geçmiş olsun,çok şükür atlattın.ben 22 yaşındayım yaza düğün var düğünden sonra olacağım, ailem izin vermiyor ama nişanlım :) ok dedi o sorun çıkarmıyor =) burun delliklerindeki orantısızlık diğer arkadaşlarda da olmuştu yazmışlardı onlar ..ama sonra düzelmiş..yani için rahat olsun elbette onlar da yazarlar.Tekrar çok çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim..SEVGİLER =)
Kızlar bu arada..
Ben dün burnumdan çok güzel ve rahat nefes alabiliyordum ama çöt dedi tıkandı bu sabah. Çok fena nezleymişim gibi...Sprey falan sıkıyorum ama direkt dışarı fışkırıyor şimdi.Normal mi bu tıkanma ?
Ayrıca sağ burun deliğim soldakinden belirgin şekilde daha büyük görünüyor. Bu da olağan bir şey mi ?
Kızlar içten geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Hepiniz çok tatlısınız.Ben daha iyiyim masaj yapıyorum düzenli iyi geldi gibi.O asimetri devam ediyor açıkçası ve de bir taraf daha şiş ama beklemedeyim.Eğer devam ederse cumartesi gitme niyetim var bakalım..
[/QUO$$
gecmis olsun hepsini okuyamadim ama burnundan memnun degilmisin?
Herkese merhabalar..ben isvicreden yaziyorum türkcem fazla iyi degil kusura bakmayin..yaaa lütfen bana yardimci olun ben tam 1 sene önce yani gecen sene dr fatih dagdelene amelyat oldum kemikli bi burnum yoktu sadece cok genisti..ve hic memnun degilim burnum hic degismedi ayni sadece ucunu biraz kaldirmis ve amleyat oldumdan beri burnumun bi tarafi sürekli akiyo hasta olmasam bile,,ve her aradimda bana daha sis bekle gecer diyo ama tam 1 sene oldu daha ne kadar beklicem ki..üstelik isvicrede kaliyorum simdiye kadar telefona verdim parayla burnumu bidaha yaptirridim herlade..lütfen bana yardimci olun yine amleyat olmayi düsünüyorum em son tam 6 ay doktor arastirdim ve yinede dr ünlü olmasina ragmen iyi cikmadi resmen gitim kesti gönderdi geri..hic amleyatan önce burnumu nasil istedimi bile sormadi..sadece asistani gelsi yüzüne güzel bi burun yapicaz dedi giti yani ben doktoru hic görmedim bile cok yogunmus...neyse dr baris beyi düsünüyorum bu sefer amelyat olanlar lütfen bana fotoraflarini göndere bilirlermi bakmam icin 1 ay sonra istanbula gidiyorum karar vermem lazim..cok tesekur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?