Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

merhabalar bende barış beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama anadolu yakasında oturuyorum. barış bey sadece avrupa yakasında mı çalışıyor bu tarafta da ameliyat yaptığı hastane var mı? bir de ameliyattan sonra ilk günler kaç sefer kontrole gidiliyor? yani karşıdan gelmek zor olur mu onu merak ediyorum?

iki kedili deli; geçmis olsunn.. umarim çok çok iyi geçmistir ameliyatin.. kadinlar kulubu degisik bir otam vesselam, tanimadigim halde insanlarin durumunu merak eder oldum :)

eminim çok güzel bir buruna kavusmussundur

kızlar...yazdıklarınızı okudum.. hepinize teşekkür ederim...
12:30 gibi girdim 17:00 de odadaydım. Ben ameliyat olacağımın heyecanını o kdar çok yaşamışım ki ameliyat sonrasında olacakları düşünmeye fırsatım olmamış.
sandığımdan zormuş...hiç bulantım falan olmadı ama ağrım var. boğazım çok acıyor..

yarın sabah 10:00 gibi çıkabileceğimi söylediler eve gittiğimde detaylı yazarım.... dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizi öpüyorum...

iki kedili delicim,ameliyatı atlatmana çok sevindim,herşey gönlünce olur inşallah, çok ama çok geçmiş olsun

ikikedili deli çok geçmiş olsun bak atlattın canııııııııııımmmmhihoyyytdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5

canım ben de anadolu yakasındaydım 7-8 kere gittim,alçıydı,kontroldü derken baya gidiyorsun yani.

iki kedili deli geçmiş olsun canıma.s. sağlıklı nefesler,,ilk günlerim geldi aklıma,atel alınana kadar günler geçmeyecek gibi geliyor ama sonrasında ohh iyiki olmuşum geçti bile diyosun

peki ilk günler yol bunalttı mı seni? özel arabam yok taksiyle gidicem en iyi ihtimalle. yani sırf bu yüzden anadolu yakasındaki doktorları da düşünmeye başladım ama barış çakıra ameliyat olmak istiyorummm

Merhaba kızlar...
Eve geldim.. Uykusuzum, halsizim, nefes alamıyorum ama nasılsa başka şey yapamıyorum, bari oturup size yazayım dedim.
Ben ameliyat olmadan evvel , ameliyat olanların yazdıklarını takip ediyordum hep.. Belki şimdi benim yazacaklarım da ameliyat olmayı düşünenlere yardımcı olur..

Dün sabah 9.30 gibi hastanedeydim.. Önce kayıt işlemlerim yapıldı, odama çıktım. Tansiyonumu ölçtüler, kanımı aldılar..Tıbbi geçmişim ile alakalı sorular soruldu..Sonra anestezi uzmanı geldi, onunla görüştük. Boyum, kilom, sürekli kullandığım ilaçlar falan...

12'ye doğru odama Barış Bey geldi...Suratıma çizim gibi bir şeyler yaptı. Barış Bey çıkınca, bir hemşire gelip bir şurup içirdi.. Çok heyecanlı değildim, ama o şurubu da içince iyice bi rehavet çöktü üstüme...Leyla oldum resmen :)
Şuruptan onbeş dakika kadar sonra da odama bir hemşire ile bir hasta bakıcı gelip beni bir sedyeye aldılar, asansöre binip ameliyathaneye gittik.. Ameliyathanenin girişine kadar eşim de yanımdaydı ama sonrasına sokmadılar tabii.
Ameliyathanede 5-6 kişi vardı...Barış Bey'le de konuştuk bir şeyler ama şimdi tam hatırlamıyorum.. Ben narkozu vermeden evvel bana söylerler sanıyordum ama ne ara verdiler, ne ara bayıldım hiç bilmiyorum.
Gözümü açtığımda bekleme odası gibi bir yerdeydim.. Yanımdaki sedyede de bir bey vardı, başımızda iki hemşire..
"Ölmedim di miiiiii" diye ayıldım :) Öncesinde de "kocam kapıda bekliyor" falan demişim :) ehehe

Ameliyat bayaa sürmüş ama bana beş dakika gibi geldi tüm bunlar.

Ayılınca beni odama götürdüler...Gayet kendimdeydim. Mide bulantım, ağrım, sızım hiçbir şeyim yoktu..
Burnumda gazlı bezler ve bezin içinde, nefes almamı sağlaması için ufak boru gibi şeyler vardı...Ve gayet de iyi nefes alıyordum yani..Ben sadece estetik için değil, kemik eğriliğim ve nefes problemim için de ameliyat oldum ve diyebilirim ki ameliyattan ilk çıktığım anda, burnumdaki bezlere ve ödeme rağmen, daha önce hiç almadığım kadar rahat nefes alıyordum.

Ama saatler ilerledikçe, burnumdaki akıntı ve sızıntı arttı..Burnum tamamen kapandı. Hiç nefes alamaz hale geldim.. Ameliyatta boğazıma sokulan boru yüzünden de, boğazımda inanılmaz bir ağrı ve gıcık vardı..Burnum tıkanınca, ağzımdan nefes almak zorunda kaldım.Böyle olunca da boğazım iyice gıcıklandı.. Öksürüp durdum. Öksürdükçe burnum acıdı...
Gece gözümü bile kırpmadım. Toplamda yarım saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır.. Beklediğimden çok daha zor ve sancılı bir geceydi.Ben ameliyat olacağımın heyecanına ve mutluluğuna öyle çok kaptırmışım ki, ameliyat sonrasını enine boyuna düşünmemişim hiç. Hem ilk ameliyatım olması, hem beklediğimden zor geçmiş olması , hem de nefes alamaz halde sırt üstü yatmak zorunda olmak bayaa berbat bir gece geçirmeme sebep oldu..

Sabah 8.45 gibi Barış Bey odama geldi, burnumdaki bezleri ve küçük boruları çıkarttı. ılaçlarımı yazdı, neler yapacağımı anlattı ve çıkabileceğimi söyledi...
Öyle daralmışım ki , o gider gitmez attım kendimi sokağa.

Velhasıl saat şimdi 12'yi geçiyor ve evdeyim...
Yüzümde anormal bir şişlik yok ama gözlerim ve çevresi bayaa morardı.. Çok ağrım yok, ama burnum zonkluyor ve sızlıyor...Boğazım ise düne nazaran çok daha iyi. Umarım bu gece daha rahat geçer..

Barış Bey'in ve hastane çalışanlarının ilgisinden , kaldığım kattaki nöbetçi hemşireden, ve hastaneyle ilgili her şeyden son derece memnun kaldım. Memorial'da ameliyat olmayı düşünenlere içtenlikle tavsiye ederim...

Ameliyat olan, benden daha tecrübeli olan arkadaşlarıma da birkaç şey sormak isterim.
1 ) Kaç gün sonra bu kamyon çarpmış gibi hissim ortadan kalkar ?
2 ) Burun spreyini sıkıyorum, ama burnum tıkalı olduğundan cart diye dışarı akıyor, bu normal mi?
3 ) Sizde de böyle boğaz gıcıklanması ve öksürük olmuş muydu? Olduysa, ne zaman geçmişti?
4 ) Burnumdan ne zaman nefes alabilecek hale gelicem?

ıyi dilekleriniz, dualarınız, desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... :)
Hiçbirinizle tanışmamış da olsak, ilginizi iliklerime kadar hissetim.. Çok sağolun.

Hepinizi öpüyorum.

Fırsat buldukça yazarım
Siz de beni unutmayın :) Mucckk!!

karar verilmesi ve gerçekleştirilmesi cesaret isteyen en zor bir şeyi başardın ve bundan sonrası daha hızlı ve güzel geçecek bence. ınsanın elinde küçücük bir kesik olduğunda bile canı acıyor, sonuçta sen kemiklere şekil verilen bir ameliyat geçirdin,bence bu kadar ağrın olması doğal. Umarım bir kaç güne kadar ağrıların da azalır. çok geçmiş olsun kendine iyi bak,güzel haberlerini bekliyoruz

canım tekrar çook geçmiş olsun...
kamyon çarpmış hissini bir ay yaşıcaksın canım :)
aynen sprey dışarı fışkırıyo çok komik bi görüntü oluyor :))) çok normal
benim boğazımla ilgili bir sorunum olmadı ama o da normal bir şey olduğunu biliyorum
burnundan o sörf tahtası gibi koskocaman tamponlar alındığında nefez almaya başlıcaksın.benim geceleri çok zor oluyordu nefessiz kalıyordum ağızımdan nefes aldığım içinde bütün ağızım,boğazım kuruyordu.yanımda su ile uyuyordum,hemen suyu içiyordum..

ikikedili delicim tamponların çıkınca(benimkini 5.gün almıştı Barış bey) rahatça nefes alabiliyorsun.Bende şöyle olmuştu tamponlar çıktı hiç almadığım kadar derin bir nefes aldım sanki normalin 3 katı oksijen gitti ciğerlerime ama aradan bi iki saat geçti ve burun içi hafif şişti tekrar kapandı yaklaşık bir hafta içinde de o ödemler geçti.
O gece nasıl bi sıkıntılıdır tahmin edebiliyorum ama her geçen gün o his azalacak.Bende inanılmaz halsizlik oluşmuştu odamdan salona gidince koltuğa yayılıyordum ama beslenmene dikkat eder bolca dinlenirsen hemen toparlıyorsun.Ayrıca ılık bol sıvı tüket çünkü hem narkozdan oluşan gıcık için hem de ağzından nefes aldığın için oluşacak kuruma için boğazına baya iyi gelir..
Spreyi sıkarken etrafını peçeteyle hafif sarıyordum ben böylece yüzüm ve ayna ıslanmıyordu =)) spreyden sonra kulak çöpüyle içerdeki ıslaklığı hafifçe alırsan daha bi rahatlıyor sanki.artık geri sayım başladı sabır sabır ya sabır =)) çook geçmiş olsun tekrar.

Çok sağolun kızlar..Umarım dediğiniz gibi zamanla azalır sıkıntılarım.Şu an felaket hissediyorum ama artık bu kadarı da olacak herhalde :)

Yüzüm gözüm acayip şişti...Sabahki halimle alakam yok.Sürekli buz koymama rağmen , dudaklarımla burnumun arasında kalan yer, gözlerim ve gözlerimin altı davul gibi oldu..

Ay bi de hapşuracak gibi hissediyorum ya!
Hapşurursam bir şey olur mu ?

Ay bu arada pınarcımmm'ın dediği gibi , darısı ameliyat olmayı düşünenlere, gün alıp bekleyenlere....
Çok şikayet eder gibi yazdım mesajlarımı ama daha ilk günüm. Bu kadar sıkıntımın olması normal herhalde..Ameliyat olacakların da gözü korkmasın :) Ben mızmız bi tipimdir :) Bi de demek cildim mi hassastı neydi , bayaa şiştim, onun da rahatsızlığı var...

Sizler için de hayırlısı olur inşallah.

iki kedili delicimm cook gecmiss olsunn, darısı basımıza insallahh

iki kedili delii canım çok geçmiş olsunnn sonuçta bi operasyon geçiriliyor olacak o kadar şikayett darısı benim ve tum ameliyat olmak isteyenlerin başına :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…