• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

ıki kedilicim çok geçmiş olsun..sen de bizdensin demek ki..yani bu işibiraz zor atlatanlardan..gerçi seninki belki de şu anda bile daha iyidir..umarım öyledirç. o yorgunluk , gariplik hissi bende 4-5 gün bayağı belirgindi..sonra hafifledi ama 2 hafta kadar kendimi bıraksam yine yataktan çıkmak isteneyecek durumdaydım..ama bende kaburga kesiği vs. de vardı, o yüzden seninki daha çabuk geçicektir sanırım..

morluk vs. hepsi geçicek merak etme..nasılsa çalışmıyorsun da bu dönemde..evde sen dinlenirkenbakmışsın geçmiş bitmiş..boğaz ağrısı da çabuk geçiyor..nefes problemi tamamen burnunda ne kadar işlem yapıldığına bağlı..eğer ameliyat nefes açısından başarılı geçtiyse ama çok da işlem yapıldıysa biraz daha uzun sürüyor.. başarısız geçmesi tabi ki kimsenin istemediği bir durum ve barış beyden şimdiye kadar bu yönde bir şikayet duymadık burda..

kızlar bende bu gün moral olarak daha iyiydim..ilk defa makyaj yaptım, dışarı çıktım..burnum da gözüme daha hoş göründü..garip bir şekilde herkes burnuma mı bakıyor hissine kapılıyorsun..eskiden olsa "hoş bir günümdeyim, bakıyorlar işte" diyorsun ama bu günlerde paranoyakvari hislere kapılıyorsun...:) akşam hatta "güneşi gördüm " filmine gittim..önceterddüt ettim, motralim daha da bozlur diye..ama sonra hayatta daha büyük acılar ve sıkıntılar var ve film bunları görerek tekrar halime şükretmeme vesile olur belki diye düşündüm..gerçi öyle de oldu ama uzunca bir süre hüngürdeyerek ağladım..zaten bahane arıyor gibi bir durumda oluyosun, o bahane de hazırdı işte..

yalnız şu andakafama takılan daha önemli bişey var ve asıl beni bu korkutuyor şu anda..burnumun iki kanatında ve alt ortadaki iki burun deliği arasındaki dikişli yerde kaburga kıkırdakları eklendi..ve şimdi dudağıma doğru batan, değen bişeyler var..yani o kadar endişeliyim ki..kıkırdak kaymış ve batıyormuş gibi..nazım bey kayma çökme vs. olmaz demişti o kıkırdaklarda,,içerde yüzlerce dikiş varmış zaten..kendine çok güveniyor ama olduysa inanın şaşırmıycam artık..bana bu ameliyat sırasında dua etmeye çalışan, reiki gönderen kişiler oldu ve hepsi çok zorlandıklarını söyledi..yani baştan beri bir terslik mi var anlamadım ki..kaburgadaki dikişlerin kaynamaması gibi bir durum hiç duymadım, bende o bile kaynamadı..belki lokal anestezi ile tekrar dikilecek hala kaynamazsa..yani yıldızın çok düşük derler bana bende düşünmemeye çalışırdım bunu..ama inanın artık şüpheleniyorum,gerçekten öyle galiba..

bunları yazıyorum çünkü ben çok hazırlıksız yakalandım..sizler lütfen her tülü aksiliği de göze alarak girişin bu işe..inşallah kimse de olmaz ama benim gibi beklemezken de daha kötü hissediyor insan..

doktorumu cepten aramak istemiyorum..o yüzden biraz bekleyip pazartesi akşam kliniğinden arıycam..belki de kalk gel bakıyım der..valla ayaklarım gidemez o durumda..o bölgeye yakın zamanda tekrar operasyon falan da yapılamaz herhalde..ya da yapılırsa ne kadar tutar..sizlerin veya çevrenizdekilerin başına böyle bir durum geldi mi? ne oldu sonuçta? pınarcımmm dediğin gibi sen gittiğin gün senin yanında barış beye ben de giderim bakarsın..burnum hakkındaki fikrini çok merak ediyorum..güzellik anlayışımız benzediği ve güvenilir ve onun da başarılı bir doktor olduğunu düşündüğüm için onun yorumları da benim için önemli..ve benim burnuma neler yapılabilirdi, ne kadarı olmuş o konuda da yorum yapacaktır..çok iyi söyledin sen onu..gerçi biraz utanırım şimdi..adam demez mi bana yaptırmadın, şimdi ne diyosun diye...:) ama ben de derim ki ona siz de benim burnumun ameliyatına biraz tereddütle yaklaştınız başlangıçta, ben de sizi de kendimi de o kadar strese sokmak istemedim..benim burnum yerine zaten bazı doktorlar 4-5 tane ilk ameliyat yapmayı tercih ettiklerini söylediler..o kadardı yani!!!...:)

ben de doktora gidersem haberdar edicem sizi..burası barış çakırla ilgili bir site ve ben başkasına ameliyat oldum hep söylediğim gibi ama siz de benim sanal arkadaşlarım haline geldiniz..özellikle birkaç kişi (onlar kendini biliyor) olmasa ben bu günleri daha zor geçirirdim..o yüzden de kopamıyorum burdan ve ayrıca sizlere de tecrübelerimi aktarmak istiyorum..ayrıca dün dilemgize de söyledim varolan bir durumu aktarmazsam yalan söylüyor veya bişeyleri saklıyormuş gibi hissediyorum ve rahatsız oluyorum..

Neyse bu konuyu kapatıyorum...:)

Dahlia haklısın gidiş gelişler gözde büyüyor ama inan doktorundan eminsen herşeye değer..yeter ki herşey yolunda gitsin, o geliş gidişlere değecektir..sırf senin yakanda diye sakın çok da emin olmadığın bir doktora gitme..sana da şimdiden hayırlı kararlar..

Merhaba kızlar..

Ben bugün de aynıyım. Morluklarım artmadı ama yüzüm sürekli şişiyor. Yüzüm gözüm davul gibi oldu..Gözlerim japon çizgi filmlerindeki karakterler gibi düz çizgiler halinde... Gözümü açıp lensimi bile takamıyorum kör balık gibi dolanıyorum ortalarda.
Ağrım yok. Sadece şişlikten ötürü nahoş bir his var suratımda. Burnumdan az da olsa nefes alabiliyorum.. Kanamam yok ama hafif nezle olmuşum gibi bir sızıntı var burnumda.

Barış Bey evde durma dışarı çık dedi ama hem önümü göremiyorum, hem yüzüm gözüm davul gibi şiş, hem de çok halsiz hissediyorum. Hava da buz gibi. Ne yapsam, nereye gitsem ki ?
Çıkıp sitenin içinde mi bir tur atsam napsam bilemedim valla..

Ameliyat olanlar...Siz ne zaman çıkmıştınız dışarı?

Bir de buz koymaya ne kadar devam edicem ben? Ve ne sıklıkla koymalıyım? Acaba az mı koyuyorum da böyle şişip duruyorum?

Moonqueen..Moralinin daha iyi olmasına çok sevindim..ıyi düşün ki iyi şeyler olsun.Eminim çok çok güzel olacaktır burnun..Gün geçtikçe güzelleşiyorsundur, hiç şüphen olmasın bundan. Zor bir ameliyat geçirdin, bizden çok daha fazla şey çektin, şimdi tereddütlerinin, endişelerinin olması da çok normal ama tüm zorluklar geride kalacak inşallah.. Biraz daha zaman geçsin, aynada gördüklerin seni de tatmin edecek ,inan buna.
Fıstık gibi olacaksın, fıstık:)

iki kedili delicim ben ameliyat olduğum zamanda hava soğuktu,suratım şişti,ben 2 hafta boyunca,alçılıyken dışarı çıkmadım.sadece doktora gidip geldim
buz konusunda bir bilgim yok pek çünkü ben sadece hastane de buz koydum.eve geldiğimde hiç koymadım canım

iki kedili deli ve diğer tüm arkadaşlar merhabalar forumda eskiler bilir bende barış beyin hastasıyım:)merak etme yakın zamanda burnundan nefes almaya başlıcaksın rahatça arkadaşlar eve geldiğinizde buza devam edin ilk3 gün benim cilt tipimden dolayı yüzüm çok şişmişdi ,bide maydonoz yiyin şişliğin azalmasından yardımcı olur,burun spreyi ne devam etki nemli tutsun tamponloru çıkarken zorlukda yaşamassın hem spreyi sıkınca burnundan nefes almaya çalış iyice gider böylece içeri,bende öksürük gibi şeyler olmadı oyüzden okonuda yardımcı olamıycam çok geçmişler olsun ben oldum atlattım çok şükürler olsun darısı tüm olmak isteyenlerin başına

Merhaba kızlar..

Ben bugün de aynıyım. Morluklarım artmadı ama yüzüm sürekli şişiyor. Yüzüm gözüm davul gibi oldu..Gözlerim japon çizgi filmlerindeki karakterler gibi düz çizgiler halinde... Gözümü açıp lensimi bile takamıyorum kör balık gibi dolanıyorum ortalarda.
Ağrım yok. Sadece şişlikten ötürü nahoş bir his var suratımda. Burnumdan az da olsa nefes alabiliyorum.. Kanamam yok ama hafif nezle olmuşum gibi bir sızıntı var burnumda.

Barış Bey evde durma dışarı çık dedi ama hem önümü göremiyorum, hem yüzüm gözüm davul gibi şiş, hem de çok halsiz hissediyorum. Hava da buz gibi. Ne yapsam, nereye gitsem ki ?
Çıkıp sitenin içinde mi bir tur atsam napsam bilemedim valla..

Ameliyat olanlar...Siz ne zaman çıkmıştınız dışarı?

Bir de buz koymaya ne kadar devam edicem ben? Ve ne sıklıkla koymalıyım? Acaba az mı koyuyorum da böyle şişip duruyorum?

Moonqueen..Moralinin daha iyi olmasına çok sevindim..İyi düşün ki iyi şeyler olsun.Eminim çok çok güzel olacaktır burnun..Gün geçtikçe güzelleşiyorsundur, hiç şüphen olmasın bundan. Zor bir ameliyat geçirdin, bizden çok daha fazla şey çektin, şimdi tereddütlerinin, endişelerinin olması da çok normal ama tüm zorluklar geride kalacak inşallah.. Biraz daha zaman geçsin, aynada gördüklerin seni de tatmin edecek ,inan buna.
Fıstık gibi olacaksın, fıstık:)

Canım hiç durma cık dışarı, ben de önümü göremiyordum, daha 2. günün akşamı sitede küçük bir yürüyüş yaptım, nasıl iyi geldi anlatamam, daha sonra da her dışarı çıkışımda cok daha iyi hissettim kendimi,her seferinde sisliklerim indi ve morluklarımda gerileme oldu.. iyi gelecek sana, at kendini dışarı, tabiiki birinin koluna girerek.. önünü göremiyormussun, ben de öyleydim, babamla yürüyüşe cıktığımızda onunde basamak var, çukur var diye uyarıyordu hep beni ;) cok kısa zamanda geçiyor o, sende şaşıracaksın.. sen de benim gibi ince cilde sahipsin sanırım bu yüzden şiştin, morardın.
ben buz koymaya 4. günün sonuna kadar devam ettim, daha sonra sadece ev sıcak olduğunda ve gözlerim yandığında uyguladım, serin serin iyi geliyordu..
odanda camın açık yatıyorsun dimi? odanın soğuk olmasına dikkat et, ben 6 kat polar örtüp kafama da şapka takıyordum, sinüzit olmamak için...
boğaz kuruluğu için de bir nem makinesi satın aldık, o da iyi geliyor, yoksa ağzın acık uyudugun için sabah kalktıgında dudakların kurumuş çatlamış ve boğazın kurumus oluyor...
günlerin nasıl geçtiğine inanamayacaksın bgn benim 24. günüm, sanki daha dün, ameliyata 2 hafta var diye düşünüyordum, şimdi burnumun şişliği de belirgin şekilde indi, her gün daha küçük görünüyor gözüme... sen de gözlerine inanamayacaksın :D

Arkadaşlar burada barış beye ameliyat olanların güzel haberlerini okumak beni o kadar mutlu ediyor ki..Sizin adınıza gerçekten çok seviniyorum..Şu dünyada birileri sıkıntılarından kurtuldukça (fiziksel ve ruhsal), üzerlerinden kötü enerjileri attıkça ben rahatlıyorum..darısı (biraz zor ama) tüm dünyanın başına..:)

Livali ben de çok merak ediyorum seni..nasılsın? sende de umarım herşey yolundadır..

ıki kedili, Gedi'nin dediği gibi o morlu şişlikler nasıl geçmiş unutuyorsun..benim bir kısmı belli belirsiz hala duruyor gerçi ama onları hiç kafana takma..takmıyorsundur da zaten diye tahmin ediyorum..ben de 5.gün saçlarımı yıkatmak için çıkmıştım evden..anneme kalsa üşütücem diye beni o tüncük saçlarla bir 5 gün daha tutacaktı nerdeyse..:) alçım ve bantlarım çıkmadan ben çıkamadım açıkçası..ben buzları zaten hastanede kesmiştim..ordaki hemşire ilk 24 saat yeterli, ondan sonra koysanıoz da işe yaramaz zaten demişti..bilmiyorum, herkes farklı şey söylüyor o konuda..şimdi sen 3. günündesin..muhtemelen yarın da yanaklarının altına doğru, çeneye yakın yere inecek şişin..burdan bir arkadaş o halini tweety'ye benzetmişti, çok hoşuma gitti o benzetme..bak sen de benziyceksin ona, hazırlıklı ol!...:)

pınarcımm haklısın..şimdiki çocuklar (öyle derler ya!!..:)) çok şanslı! herşeyden önce internet var, mailleşmeler, cep telefonları ile pek çok kişiye kolay ulaşmalar, forum denilen şeyler var..insanlar daha cesur..ve de başarısız olan kişilerin ipliği pazara daha çok çıkıyor..mesela nazım durak ismi hakkında ben o kadar kötü şey okudum ve duydum ki...düşünsenize eski ününü duyup yaptırmak isteyen biri, internete ismini bir yazsa anında vazgeçer..gerçi hala başarısız işler yok mu, var ama en azından riski aza indiriyorsun..bizlerin zamanında ( anneanne söylemidir ama sadece 10-15 yıl bile inanılmaz açılımlar getirdi hayatımıza) ne kadar zordu bişeyleri araştırmak..birisi övse, diğeri de (belki de çekincesinden) öyledir diye tasdik etse hemen ameliyat olabilirdin..başka nerden araştıracaksın..ben bir de başka şehirdeydim..bana 12 yıl önceki doktorumu öven ve beni ona yönlendiren kız, ben ameliyat gününü alıp istanbula geldikten sonra, doktorum hakkında bu sefer de yaptığı bir burunda çökme olduğu gibi şeyler duyduğunu söylemişti..ben de o saatten, o kadar ayarlamadan sonra hem dönememiştim, hem de o olayın sanki sadece o kızın başına gelmiş bir talihsizlik olduğunu düşünmüştüm..ne kadar polyannacılıkmış..ah kafam..o kız olmadı muhtemelen aynı doktora..zaten ben olmıycam demişti..naptı acaba şimdi bak merak ettim..neyse, geçmiş geçti ve yapıcak bişey yok..biz önümüze bakalım!..(klasik futbolcu lafıdır ya!!hepsi sözleşmiş gibi bunu söyler!!....:))

moonqueen, iki gündür aynaya bakıp birine benziyorum birine benziyorum deyip duruyordum, şimdi mesajını okuyunca anlam kazandı her şey, tweety'e benziyorum ben yahu :))

Gerçi bu sabah gözlerimin şişi biraz daha iyi ama suratım felaket işte.
Neyse, daha bugün üçüncü günüm. Çok normal bu kadarı herhalde.

qedi ; dediğin gibi yapıp dün ben de bizim sitenin içinde bi yürüyüşe çıktım..Kat kat giyinip dolandım biraz, ve cidden iyi geldi açık hava. Ama sonra arabayla dışarı çıktık ve araba çok beter etti beni. Tümseklerden geçtikçe dikişlerim sızladı ve akşam mahfoldum acıdan. Daha arabaya falan binmem, ancak site içinde ufak yürüyüşlere çıkarım...

livali, eski sayfalarda yazdıklarını okuduğumu hatırlıyorum. Barış Bey senin burnunda da harika bir iş çıkartmış cidden.. Resimlerine bakmıştım, gerçekten çok güzel burnun..Aman nazar değmesin, sağlıkla sıhhatle uzun seneler keyfini sür inşallah..

Ahh..ve darısı da başıma tabii :)

Kızlar bu arada..
Ben dün burnumdan çok güzel ve rahat nefes alabiliyordum ama çöt dedi tıkandı bu sabah. Çok fena nezleymişim gibi...Sprey falan sıkıyorum ama direkt dışarı fışkırıyor şimdi.Normal mi bu tıkanma ?

Ayrıca sağ burun deliğim soldakinden belirgin şekilde daha büyük görünüyor. Bu da olağan bir şey mi ?

a.s. iki kedili deli çookk geçmiş olsun,çok şükür atlattın.ben 22 yaşındayım yaza düğün var düğünden sonra olacağım, ailem izin vermiyor ama nişanlım :) ok dedi o sorun çıkarmıyor =) burun delliklerindeki orantısızlık diğer arkadaşlarda da olmuştu yazmışlardı onlar ..ama sonra düzelmiş..yani için rahat olsun elbette onlar da yazarlar.Tekrar çok çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim..SEVGİLER =)

a.s. iki kedili deli çookk geçmiş olsun,çok şükür atlattın.ben 22 yaşındayım yaza düğün var düğünden sonra olacağım, ailem izin vermiyor ama nişanlım :) ok dedi o sorun çıkarmıyor =) burun delliklerindeki orantısızlık diğer arkadaşlarda da olmuştu yazmışlardı onlar ..ama sonra düzelmiş..yani için rahat olsun elbette onlar da yazarlar.Tekrar çok çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim..SEVGİLER =)

Canım .. Çok teşekkür ederim. Valla atlattım mı atlatamadım mı daha tam çözemedim ama çok şükür ameliyat faslı bitti. Bundan sonrası da iyi olur inşallah..

Senin karar vermene de çok sevindim :) İnsan bir kez bu ameliyatın niyetine girince, beklemek zulüm geliyor , eminim sen de sabırsızlanıyorsundur ama madem ailen pek taraftar değil, mecbur bekleyeceksin..Ne mutlu ki nişanlın destek oluyormuş..Düğün için de tebrik ederim :) Hayırlı olsun şimdiden a.s.

Kızlar bu arada..
Ben dün burnumdan çok güzel ve rahat nefes alabiliyordum ama çöt dedi tıkandı bu sabah. Çok fena nezleymişim gibi...Sprey falan sıkıyorum ama direkt dışarı fışkırıyor şimdi.Normal mi bu tıkanma ?

Ayrıca sağ burun deliğim soldakinden belirgin şekilde daha büyük görünüyor. Bu da olağan bir şey mi ?

benimde öleydi şimdi orantılandışiş olduğu için öle canım ...
bu arada ablamlar da bana ilk ameliyat olduğum zamanlarda domuz piggy e benzetiyorlardı.ağzımın genişliği kadar burun deliklerim kocamandı a.s :roflol:

iki kedili deli'cim herseyden once coooook gecmis olsun,ameliyati oldun ya bundan sonrasinin nasil gectigini hic anlamiycaksin bile,aman bugun sag gozum indi,aman yarin sol yanagim inse derken gunler carcabuk geciyo:)
ben daha 2.gun baslamistim disari cikmaya.ve ben ameliyat olduumda havalar buzzz gibiydi,aksamlari atkimi yuzume dolayip cikiodum yuruyuse,kucuk cocuklar gorduunde "anneeee" diye sariliyolardi annelerine,korkunc sismistim ilk bi kac gun:))bir haftaya hicbisey kalmio,gayet normal disari cikip,gezicek hale geliosun,ayrica bide ben cok tuhaf olmustum,balik gibi bakiodum burnumun yanlari sis oldugu icin,ama inan hepsi gecio,hiiic bisiy kalmio,ben ameliyat olali 38 gun oldu(artik gun saymiyorum simdi hesapladim:)),nerdeyse hicbi problemim kalmadi,ameliyat olduumu bile unuttum,umarim seninde herseyin yolunda gider,bian once istediin guzel burnuna kavusursun,tekrar gecmis olsun;))

duffy, ameliyatın ertesi sabahı , Barış Bey burnumdan bezleri ve nefes almamı sağlayan küçük boruları çıkarttığında ağzımdan çıkan ilk cümle "aaa miss piggy'e benzediiim" olmuştu :)) Cidden kocamandı burun deliklerim...Ama şimdi küçüldü, ay üstelik biri yok oldu adeta. Acayip orantısızlar, ama herhalde zamanla düzelecek..

eyluleylul, canım..Çok teşekkür ederim..Dediğin gibi işin zor kısmını atlattım sanırım.ılk üç günüm geçti.
Bu sabah gözümdeki şişlikler tamamen inmiş şekilde uyandım. Morlukların da rengi açılıyor, yavaş yavaş dağılıyor.. Gözümün altında, yanaklarımda ve dudaklarımda acayip şişlik var..Ama gün sayıyorum işte, zamanla hepsi geçecek inşallah.
Oturduğumuz sitenin içinde ben de ufak yürüyüşlere çıkıyorum, ama bir kez arabaya bindim, sarsıntıdan çok canım acıdı, cuma günü kontrole Barış Bey'e gidene kadar daha arabaya falan binmem dedim.Ama sitede ufak yürüyüşler iyi geliyor hakikaten.
Bir de dediğin gibi insanların tuhaf bakışları olmasa :)

Senin ameliyatının üzerinden de ne güzel onca gün geçmiş..Umarım halinden memnunsundur..Bikaç hafta sonra ben de senin gibi birilerine destek mesajları yazabilirim inşallah :)

Merhaba Masummasal;
Ben sigara kullanmıyorum,halende sigaralı ortamlardan uzak durmaya çalışıyorum.
60 günü devirdim.Burnum eskisi gibi çok şiş değil ama dahada inmesini diliyorum.
3 ay -6 ay sonra inş.dahada güzel olucak. Sabır.

Merhaba İki Kedili Deli;
Çok geçmiş olsun.İyi olmana sorunsuz ameliyatı atlatmana çok sevindim.
Ben bayağı ağır bir grip geçirdim yeni işbaşı yaptım :)Burnum tıkalı :(
Ben ameliyat sonrası 16-17 gün evden sadece dr.kontollerim için çıktım.
Barış Bey banada git gez demişti :) ama gezmedim.
Rüzgar bile etkiliyor bana göre.
Beni 23 ü itibarıyla 60 günü geride bıraktım,iyi sayılırım.Burnum bana göre halen şiş.
Ve sanırım sağa doğru haif yatık(alttan bakınca anlıyorum)Barış Bey beklicez demişti ama :( neyse Allah tan ümit kesilmez.Bu durumu kimse anlamıyor ama alttan bakınca görüyorum.
Sabırlı ol,şişlik morluk vs..herkesin bünyesine özel bir durum.Neden gazlı bez kondu burnuna zor olmuştur.
Bana sadace silikon tampon konmuştu.Sızıntım,ağrım vs.. hiç olmadı,kan bile görmedim.
Geçicek arkadaşım inan 30.gününle 50.günün bile farklı olacak.
Yazılarımı takip edenler beni bilir :) ben en sorunlu en takıntılı hasta modundaydım ben bile bu moddan çıktıysam herkes çıkar :)
Seni Çok öpüyorum,
Kendine ii bak,iyileş ve görüşelim hepimiz.

Bu arada ben avrupa yakasında oturuyorum,işyerim Güneşli de.Bu tarz bilgileride paylaşalım yakın olduklarımız burunlarımızı görmeye gidip geliriz diye düşünüyorum :)
Bizi bizden başkası anlamaz çünkü :)

Herkese merhabalar..ben isvicreden yaziyorum türkcem fazla iyi degil kusura bakmayin..yaaa lütfen bana yardimci olun ben tam 1 sene önce yani gecen sene dr fatih dagdelene amelyat oldum kemikli bi burnum yoktu sadece cok genisti..ve hic memnun degilim burnum hic degismedi ayni sadece ucunu biraz kaldirmis ve amleyat oldumdan beri burnumun bi tarafi sürekli akiyo hasta olmasam bile,,ve her aradimda bana daha sis bekle gecer diyo ama tam 1 sene oldu daha ne kadar beklicem ki..üstelik isvicrede kaliyorum simdiye kadar telefona verdim parayla burnumu bidaha yaptirridim herlade..lütfen bana yardimci olun yine amleyat olmayi düsünüyorum em son tam 6 ay doktor arastirdim ve yinede dr ünlü olmasina ragmen iyi cikmadi resmen gitim kesti gönderdi geri..hic amleyatan önce burnumu nasil istedimi bile sormadi..sadece asistani gelsi yüzüne güzel bi burun yapicaz dedi giti yani ben doktoru hic görmedim bile cok yogunmus...neyse dr baris beyi düsünüyorum bu sefer amelyat olanlar lütfen bana fotoraflarini göndere bilirlermi bakmam icin 1 ay sonra istanbula gidiyorum karar vermem lazim..cok tesekur ederim..

Kızlar içten geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Hepiniz çok tatlısınız.Ben daha iyiyim masaj yapıyorum düzenli iyi geldi gibi.O asimetri devam ediyor açıkçası ve de bir taraf daha şiş ama beklemedeyim.Eğer devam ederse cumartesi gitme niyetim var bakalım..
kaydirigubbakcemile4[/QUO$$

gecmis olsun hepsini okuyamadim ama burnundan memnun degilmisin?

Herkese merhabalar..ben isvicreden yaziyorum türkcem fazla iyi degil kusura bakmayin..yaaa lütfen bana yardimci olun ben tam 1 sene önce yani gecen sene dr fatih dagdelene amelyat oldum kemikli bi burnum yoktu sadece cok genisti..ve hic memnun degilim burnum hic degismedi ayni sadece ucunu biraz kaldirmis ve amleyat oldumdan beri burnumun bi tarafi sürekli akiyo hasta olmasam bile,,ve her aradimda bana daha sis bekle gecer diyo ama tam 1 sene oldu daha ne kadar beklicem ki..üstelik isvicrede kaliyorum simdiye kadar telefona verdim parayla burnumu bidaha yaptirridim herlade..lütfen bana yardimci olun yine amleyat olmayi düsünüyorum em son tam 6 ay doktor arastirdim ve yinede dr ünlü olmasina ragmen iyi cikmadi resmen gitim kesti gönderdi geri..hic amleyatan önce burnumu nasil istedimi bile sormadi..sadece asistani gelsi yüzüne güzel bi burun yapicaz dedi giti yani ben doktoru hic görmedim bile cok yogunmus...neyse dr baris beyi düsünüyorum bu sefer amelyat olanlar lütfen bana fotoraflarini göndere bilirlermi bakmam icin 1 ay sonra istanbula gidiyorum karar vermem lazim..cok tesekur ederim..

meraba barış beyi öneriyorum,ameliyat olan arkadaşlarımın hepside önericektir.melek gibi bir doktor,hastasıyla çok iyi bir iletişimi var ve çok ilgili.ben de ameliyat oldum kesinlikle tavsiye ediyorum canım.albümümde fotoğraflarım var bakabilirsin ama 15 günlük şiş halleri onlar.şimdi nerdeyse 2 ay olacak ,arada çok fark var ama yine fikir edinmen açısından bakabilirsin.

Iki kedili deli... geçmis olsunn, ameliyati atlatmana cok sevindim cnm..
Benim sana bi sorum olacakti.. cilt bakimini sadece bir sefer mi yaptirdin? Yanlis hatirlamiyorsam ameliyattan sadece 1 gün önce gidip bakim yaptirmistin dimi.. peki bu yeterli mi kizlar? Baris bey bana mail yoluyla en az bir hafta öncesinden bakim yaptirmami önermisti.. sizler ne kadar ve ne zaman yaptirdiniz? Birde evde ne uygulamami tavsiye edersiniz, cildin yumusamasi ve siyah noktalarin temizlenmesi için?

canım ben 2 kere yaptırdım cilt bakımı.cilde göre değişiyor.barış bey bana en az iki kere yaptır demişti.2 hafta kala hafta da bir yaptırdım ben

Back
X