Giz-mcim... Ben ameliyattan iki gün önce yaptırmıştım cilt bakımımı. Pek problemli değildir cildim, o yüzden Barış Bey de bir kez kafidir demişti , sanırım cilt tipine göre değişiyor onun tavsiyesi.
Ama senin düşündüğün en iyisi bence. Sen orada bir hafta kala yaptırırsın , Barış Bey gerekli görürse ameliyattan bi gün önce de hastanede yaptırtmanı önerir.
Şaka maka senin gelişine de az kalmış :) Her şey su gibi akar, çok kolay bir ameliyat geçirirsin inşallah..
Kötü şeyler düşünüp "cilt tipim yüzünden ameliyat ertelenir" falan deme hiç..Nasıl bir cildin var bilmiyorum ama ameliyatın iptaline sebep olacak kadar ne olabilir ki ?
ınsan ameliyat öncesi karamsar olup vesvese yapmaya müsait oluyor ama sen kov kötü düşünceleri aklından. Her şey iyi olacak inşallah a.s.
Bir de , evde ne yapmamı tavsiye edersiniz demişsin..
Ben bir hafta öncesinden makyajı bırakmıştım, her gün duş aldım ve normalde kullandığım tonik ve nemlendiriciyi aksatmadan kullanmaya devam ettim.
İki kedili ve Pınarcımm haklı olma ihtimaliniz çok yüksek..bu rüzgardan veya gerginlikten olabilir..çok uzun devam ederse arıycam doktoru.
İki kedili çok az kalmış çıkmasına alçının..birazcık daha sabret..ben de heyecanla bekliyorum burnunun yeni halini..çok memnun kalıcaksın inşallah..benim de kaşıntı olmuştu biraz..ama dikkati başka yere çekmeye çalışınca unutuyorsun biraz..
Giz-m burada açılması uygun görülmezse Amerikada açtırırsın..zor bişey değil ama tabi orda da bu konuda bilinçli bir yer bulmak lazım tabi..gerçi ordakiler de kılı kırk yararlar biliyorum..ben hepatit aşısının ilk dozunu burda olmuştum, ikinci ve üçüncü dozu orda olmak için o kadar çok uğraştırdılar ki..gerçi sen şu anki uygulamayı daha iyi biliyorsundur ama barış beyden (mümkünse ingilizce) bir rapor alıp ne biliyim "açılmasında sakınca yoktur, normal bir burun estetik ameliyatıdır, gereken devam uygulamasının veya tedavisinin yapılması rica olunur" gibi hastane antetli ve ıslak imzalı bir yazı alsan mı acaba..benden eski aşıma ilişkin yazı vs. istemişlerdi 10 yıl kadar önce..türkiyeden fakslatmış mıydım öyle bişey..bunu isteyen gerçi bir üniversitenin sağlık birimiydi..onlar bile titizleniyordu..barış bey eğer sen açabilirsin derse sen açarsın zaten...ama inşallah sen burdayken açılır da hiçbir telaşa gerek kalmaz..
Evet zaman akiyor cidden.. 2 hafta kaldi ve artik bekleyemez oldum.. senin gibi bende gün saymaya basladim bile :)
Cnm bu forumda daha öncede cilt uygun olmadigindan doktorlarin ameliyati yapmak istemedigi gibi seyler okumustum, o yüzden aklima bunlar geliyor iste.. cildim yagli dedigim gibi, ama o kadar da problem olacagini düsünmüyorum.. umuyorum desem daha dogru olur :) Allahtan ince bi cilt yapim var, buda ameliyati daha kolaylastirirmis diye okumustum.. eger yanlis hatirlamiyorsam..
Bu cilt bakimini tam olarak ne diye anlatiyoruz bakim yapacak olan kisilere? Siyah noktalarin temizlenmesi midir? yada baska islemler de yapiliyor mu..
Saol cnm güzel dileklerin için umarim dedigin gibi olur hepsi insallah :)
Senin burnundan memnun kalip kalmayacagini çok merak ediyorum :) neyse ki 2 gün sonra açiliyormus alçin.. fakat bunu deyince yine bir kusku düstü içime :) bu kadar pinpirikli oldugumu bilmiyordum, demekki bu ameliyat heyecani insani zivanadan çikariyomus.. merak ettigim nokta: senin alçin 2 gün sonra çikiyorsa 1 haftadan fazla kaldi heralde? benim TR de kalacagim süre bi hafta ile kisitli.. ve Sevin hanim olabilir demisti, yeterlidir fln.. :s bir haftalik süreden daha uzun kalmasi lazim ise, ben napicam buralarda alçiyla hiç bilmiyorum :d Ve alçin ciktiktan sonra bir ikincisi takilmicak mi cnm haberin var mi? Ya da destek amaçli bantlar vs vs??
Tirstim, simdide vakit yetmezse telasi sardi iyimi....... :)
iki kedilicim nasılsın??
o tamponlar en dibe kadar sokulmuş vaziyette,sörf tahtası mübarek çık çık bitmiyor.tabi iki saniyede çıkıyo ama bana öle gelmişti :)
alçı çıktığında çoooooooooook rahatlıcaksın canım
Oyy..Sörf tahtası gibi miii..Dibe kadar mııı..Ay nasıl yaa..Acıyacak mı tamponları çıkartırken ?? Bi de dikiş meselesi de var..Dikişlerim de alınacak mı ?
Alçıyı çıkarttıktan sonra gene alçı yapacak mı? Yoksa bant mı yapıştıracak ? Burnum görünür hale gelecek mi yani ?
Ay nasıl merak ediyorum anlatamam..
Ya hiç beğenmezsem? Ya çok yadırgarsam? Ya bambaşka biri gibi gelirse aynada gördüğüm?
Şu ameliyatın en zorlu kısmı ilk bir haftaymış. Çok şükür yarın atlatıcam ben. Darısı tüm ameliyat olacakların başına...
giz-m mulbery nicli arkadaş vardı.yurtdışından gelmişti.almanyaydı sanırım.alçısını dönünce kendisi çıkarmıştı sanırım.öyle hatırlıyorum.özelden mesaj at istersen.epeydir yok buralarda.o sana daha detaylı bilgi verir..
iki kedilicim evet bekliyorum işte..koşuşturma arasında geçiyor günler.ama kafaya takınca insan bir an önce olsun bitsin de istiyor.beni en iyi sen anlarsın:))
yurtdisinda oldugum için ön görüsme imkanim yok maalesef. 2 hafta sora TR ye ucuyorum, o gün muayene/ gorusme olucak.. ve olursa bi sonraki günde ameliyat cnm
evet karma bi cildim var, ve ozellikle burun bolgesinde siyah nokta sorunu yasiyorum malesef.. ben isimi saglama aliyim, burda en azindan 1 defa yaptiririm, olmazsa Istanbuldayken hastanede bir 2. sini yaptirirz artik ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?