Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Evet zaman akiyor cidden.. 2 hafta kaldi ve artik bekleyemez oldum.. senin gibi bende gün saymaya basladim bile :)

Cnm bu forumda daha öncede cilt uygun olmadigindan doktorlarin ameliyati yapmak istemedigi gibi seyler okumustum, o yüzden aklima bunlar geliyor iste.. cildim yagli dedigim gibi, ama o kadar da problem olacagini düsünmüyorum.. umuyorum desem daha dogru olur :) Allahtan ince bi cilt yapim var, buda ameliyati daha kolaylastirirmis diye okumustum.. eger yanlis hatirlamiyorsam..

Bu cilt bakimini tam olarak ne diye anlatiyoruz bakim yapacak olan kisilere? Siyah noktalarin temizlenmesi midir? yada baska islemler de yapiliyor mu..

Saol cnm güzel dileklerin için umarim dedigin gibi olur hepsi insallah :)

Senin burnundan memnun kalip kalmayacagini çok merak ediyorum :) neyse ki 2 gün sonra açiliyormus alçin.. fakat bunu deyince yine bir kusku düstü içime :) bu kadar pinpirikli oldugumu bilmiyordum, demekki bu ameliyat heyecani insani zivanadan çikariyomus.. merak ettigim nokta: senin alçin 2 gün sonra çikiyorsa 1 haftadan fazla kaldi heralde? benim TR de kalacagim süre bi hafta ile kisitli.. ve Sevin hanim olabilir demisti, yeterlidir fln.. :s bir haftalik süreden daha uzun kalmasi lazim ise, ben napicam buralarda alçiyla hiç bilmiyorum :d Ve alçin ciktiktan sonra bir ikincisi takilmicak mi cnm haberin var mi? Ya da destek amaçli bantlar vs vs??

Tirstim, simdide vakit yetmezse telasi sardi iyimi....... :)

Son düzenleme:
iki kedilicim nasılsın??
o tamponlar en dibe kadar sokulmuş vaziyette,sörf tahtası mübarek çık çık bitmiyor.tabi iki saniyede çıkıyo ama bana öle gelmişti :)
alçı çıktığında çoooooooooook rahatlıcaksın canım

ıki kedili ve Pınarcımm haklı olma ihtimaliniz çok yüksek..bu rüzgardan veya gerginlikten olabilir..çok uzun devam ederse arıycam doktoru.

ıki kedili çok az kalmış çıkmasına alçının..birazcık daha sabret..ben de heyecanla bekliyorum burnunun yeni halini..çok memnun kalıcaksın inşallah..benim de kaşıntı olmuştu biraz..ama dikkati başka yere çekmeye çalışınca unutuyorsun biraz..

Giz-m burada açılması uygun görülmezse Amerikada açtırırsın..zor bişey değil ama tabi orda da bu konuda bilinçli bir yer bulmak lazım tabi..gerçi ordakiler de kılı kırk yararlar biliyorum..ben hepatit aşısının ilk dozunu burda olmuştum, ikinci ve üçüncü dozu orda olmak için o kadar çok uğraştırdılar ki..gerçi sen şu anki uygulamayı daha iyi biliyorsundur ama barış beyden (mümkünse ingilizce) bir rapor alıp ne biliyim "açılmasında sakınca yoktur, normal bir burun estetik ameliyatıdır, gereken devam uygulamasının veya tedavisinin yapılması rica olunur" gibi hastane antetli ve ıslak imzalı bir yazı alsan mı acaba..benden eski aşıma ilişkin yazı vs. istemişlerdi 10 yıl kadar önce..türkiyeden fakslatmış mıydım öyle bişey..bunu isteyen gerçi bir üniversitenin sağlık birimiydi..onlar bile titizleniyordu..barış bey eğer sen açabilirsin derse sen açarsın zaten...ama inşallah sen burdayken açılır da hiçbir telaşa gerek kalmaz..

Cnm ben Hollandadayim.. heralde en mantiklisi dedigin gibi, kulak burun bogazcilar bunu kolaylikla halledebilirler sanirim? Ama dedigin gibi.. randevu ayarlamasi felan baya sürebiliyor burdada, canindan bezdirirler insani.. umarim bi hafta içinde açilir da bende alçisiz dönerim tekrar gerisin geriye :)

Pinarcimm, bilgi icin tsk.. sormakta bir fayda var evet

kizlar birsey sorucam bende mayis sonu gibi turkiyeye istanbula gelicem kismetse ve baris beyin ameliyat etmesini istiyorum bircok kisinin yazdigini okudum niyeyse baris bey icime sindi tabi yuz yuze gorusmek farkli o zamanda beni ikna ederse ona olucam sizlere sormak istedigim sey meme kucultme ameliyati olucam ama tek memem cunku meme asimetrisi var bende onu kucultturucem doktora ilk gittiginizde muayene ucreti aliyormu ve meme kucultme ameliyatini ne kadara yapiyor yardimci olursaniz sevinirim

Canım ben cilt bakımımı Memorial'daki güzellik merkezinde yaptırdığım için, bakımı anlatmak gibi bir şeyim olmadı. Koca burnumu görünce direkt anladılar zaten,"ameliyat öncesi bakım mı" diye kaydirigubbakcemile3
Ama yani başka bir yerde yapılan da aynı şeydir ne olacak ki başka ?
Buhar banyosu yapıp, kremler sürüp, siyah noktaları sıkıyorlar, içeriğini bilmediğim bir ampulü kırıp da bakımı bitiriyorlar..
Ay ama içinin rahat etmesi açısından, istersen bir ara sor Sevin Hanım'ı..
Ben cilt bakımına gidicem, özellikle dikkat etmeleri gereken, yapmaları/yapmamaları gereken bir şey var mı falan diye..

Benim alçı meseleme gelincee :)
Daha bir haftam dolmadı güzelim.Geçtiğimiz cuma oldum ben ameliyatımı, bugün altıncı günüm.Yani tam yedinci günümde çıkacak alçım...Ama alçısı beşinci gün çıkanları da duydum ben. İçin rahat olsun, vaktin bol bol yetecek, hiiiç stres yapma a.s.

Oyy..Sörf tahtası gibi miii..Dibe kadar mııı..Ay nasıl yaa..Acıyacak mı tamponları çıkartırken ?? Bi de dikiş meselesi de var..Dikişlerim de alınacak mı ?

Alçıyı çıkarttıktan sonra gene alçı yapacak mı? Yoksa bant mı yapıştıracak ? Burnum görünür hale gelecek mi yani ?

Ay nasıl merak ediyorum anlatamam..
Ya hiç beğenmezsem? Ya çok yadırgarsam? Ya bambaşka biri gibi gelirse aynada gördüğüm?

Şu ameliyatın en zorlu kısmı ilk bir haftaymış. Çok şükür yarın atlatıcam ben. Darısı tüm ameliyat olacakların başına...

Bu arada, ileride ameliyat olacaklar için...Altıncı günümdeki halimi yazayım dedim.

Gözlerimdeki şişler tamamen indi. Morluklar tamamen sarıya döndü. Onlar da belli belirsiz..
Yüzümdeki şişlerin yüzde doksanı indi. Normal bir insan görünüşüne kavuştum :)
Hiç ağrım yok. Sadece klostrofobimden ileri gelen bir daralma hissim var, ama o da yarın geçecek inşallah..

Velhasıl, iyiyim çok şükür.
Ben doktoruma o kadar güvenmişim, o kadar gözü kapalı kendimi emanet etmişim ki, ameliyat sonrası bir gün öncekinden farksız olacak sanmışım. Doktorumuz işinin ehli olsa da, sonuçta bu bir ameliyat.. Elbette zorlukları, sıkıntıları oluyor..Benim gibi "hiçbişiycik olmayacak" yanılgısından sıyrılır, ameliyat sonrası bazı şeylere karşı hazırlıklı olursanız; ameliyat sonrası şişince,daralınca "noldu böyle yaa" diye şok yaşamazsınız, günleri de daha kolay atlatırsınız...

yok canım korkma acımıcak 2 saniye de culuppp diye çıkıyo zaten,doktor zaten sen anlamadan çekiyo bitiyor 2 saniyede :)

dikiş almadı benden yani ben dikişle ilgili hiç birşey yaşamadım,ondanda rahat olabilirsin.ben dikiş ipide hiç görmedim burnumda , kendiliğnden düşüyor onlar,öyle demişti doktor canım

sana alçıyı çıkardıktan sonra yine alçı yapıcak ama bu sefer daha küçüğü olucak alçının.
genelde ilk alçıyı çıkardıktan sonra göstermiyor çünkü çok şiş olduğu için ikinci alçının sonunda baktırıyor canım
o ikinci alçı çıktığında sana bağlı yadırgamak ben sadece 5 saniye bakıp koltuğa oturup sohbet etmeye başladım,ben hemen kabullnenelerdenmişim mesela.zaten sürekli güzel bir burunu hayal edince o buruna alışıyorsun :sm_cool:

ikikedili geçmiş olsun atlattın sen de niyayet..tampon işi işin en eğlenceli yanı kaydirigubbakcemile3..seni okuduktan sonra dedim ki birtek ben değilmişim dehşet bi ameliyat sonrası yaşayan(yani ben öyle adlandırıyorum) hani hopladım zıpladım diyenleride gördük çarşı pazar gezenleride demek ki bünye canım bu senağlama..ben zaten burnumdan şapur şupur damlayan kanı gördükçe fenalaşıyodum..tam 1,5 gün gözümü kırpmadım uyumak ne demek..off neyse yine döndüm o geceye...
ama şimdi herşeye değdi kızlar gerisi boşşşş
yalnız bi sorunum var ki delirmemek mümkün değil..ben hala nefes alamıyorum..hatta öyle ki faranjit olabilirim,sürekli ağızdan nefes aldığım için boğazım kuruyor..yok yemek yerken tıkanıcam diye korkuyorum bi nefeste yemeye çalışmaktan yoruldum:)) sabah uyandığımda boğazımda ağrıyla uyanıyorum..54. günüm olmuş acaba bu normal mi?? aranızda nefes almada problem yaşayanınız var mı kızlar?? aradım Barış bey ameliyatta olduğu için görüşemedim,tekrar arıcam ama sizlerede sormak istedim.

aslında çok uzun zamandır sitenin bu bölümüne girmiyorum bile ama birşey çekti demek ki beni...kaydirigubbakcemile2

pınarcım yanlış hatırlamışsın canım... ben istanbuldayım.. aslında size yardımcı olabilmek için düşündüm durdum kim almanyadan gelip alçıları orada çıkarttırmıştı diye... acaba bulbeni olabilir mi.. o almanyadandı diye hatırlıyorum...

bu arada ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun diyorum... umarım hepiniz benim gibi mutlusunuzdur... birkaç haftaya kalmaz eski halinizi hatırlamaycaksınız bile emin olun... bir tek siz değil kimse hatırlamayacaktır zaten... kaydirigubbakcemile3

gizem yukarıdaki mesajını görünce cevap yazmak istedim. benim de cildim yağlı özellikle t bölgem.. burnumda siyah noktalar var. ben ameliyattan bir gün önce hastanenin estetik merkezinde (aynı binada) cilt bakımı yaptırdım... ertesi gün ameliyat oldum.. bunun için sıkma kendini.. eğer imkanın varsa bir kere de almanyada yaptır cilt bakımı bir kere de ameliyattan önceki gün hastanede yaptırırsın olur biter... ameliyat öncesi en önemli şey mutlu ve sakin olmak bence... ben o kadar mutluydum ki... umarım hepiniz öyle olursunuz

merhaba herkese, yeni resimlerimi ekledim bakabilirsiniz. bu aralar fazla resim çekilemiyorum elimden geldiğince size yardımcı olacak resimlere ekledim;9

herşey çok güzel... umarım hepiniz için de öyle olur... eski halimi hatırlamıyorum bile...

arkadaslar merhaba,bende bu siteye yeni uye oldum ve burun ameliyati olmak istiyorum.nisanin 7 sine dr naci celik ten randevu aldim.ama baris cakir da cok ovuluyor.cok kararsizim ve sonuclarindan cok korkuyorum bana yardimci olursaniz sevinirim.Bsris beye ameliyat olan varmi

evet ben varım
ve tavsiye ederim pişman olmazsın garanti veriyorum
ve bir çok daha arkadaş var barış çakıra ameliyat olan hepside önericektir :)

Merhaba kızlar..

Dün sabah erkenden hastaneye gittim. Alçım çıkacak da burnumu görücez diye büyük bir heyecanla, annem, eşim, fotoğraf makinamız, gayet hazır ve nazır biçimde gittik ama Barış Bey alçımı çıkartmadı yaa..
"Alçı gayet sağlam duruyor, bi beş gün daha dursun, iyi olur" dedi.Ben de kuzu gibi peki dedim n'apcam..
Ama tamponlarımı çıkarttı.
duffycim haklıymışsın, pek acımadı, zaten birkaç saniyede bitiverdi ama bayaa nahoş bir şeymiş bu tamponların çıkması ya :)
Özelden mesajlaştığım bir arkadaşıma da söyledim, buraya da yazayım, valla beynimin bir lobunu elektrik süpürgesiyle vuuuup diye çekiyorlarmış gibi hissettim :) Allah'tan fırt diye bitiveren bir işlem, yoksa çekilcek şey değil valla :)

Perşembe sabahı gidicem tekrar. O zaman alçım çıkacakmış, bakalım nasıl olacak :)

sem81 , canım, ben ameliyat olalı henüz bir hafta oldu.Burnumu göremedim, bundan sonra neler yaşayacağım bilmiyorum ama şu ana kadar yaşadıklarıma , Barış Bey'in ve hastane çalışanlarının ilgisine, ameliyat sonrası yaşadıklarıma istinaden, Barış Bey'i gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim sana.
Ama madem diğer doktordan randevu almışsın, git bir görüş. Sonra Barış Bey'le de konuş, bakalım hangisi içine sinecek...Bu işlerde en önemli faktör güven. ıçine tamamiyle sinen, emin olduğun birine yaptır ki sonrasında pişman olma..Hayırlısı olsun.

iki kedili deli alcın ılk cıkdıgında benim gıbı sende paniğe kapılma benim çok şişdi burnum alçım açıldıgında acaip üzülmüşdüm bayada söylenmişdim burda bile:)sonra yavaş yavaş indi halada ınmeye devam edıyo ,tamponda öyle sörf tahtası gibi falan değil korkutmayın birbirinizi 1-2 sn ye suruyo cıkması anlamıyosun bile cıkarken ,ya bu ameliyat gercekden bedensel anlamda acı cekdıren bı ameliyat degıl sadece ınsanın psıkolojısını zorluyo nasıl olucanı bilmemek ,guzelmı olucam yakısıcakmı vs onlar zorluyo ınsanı ama ben barıs beyı herkese tavsıye ederım,bu arada mulberry yasıyomuydun sen ameliyat oldukdan sonra kayboldun yardım etmek ıcın gırmene sasırdım ne guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…