• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

leylazaim, çok teşekkür ederim cevabın için :)
Umarım dediğin gibidir... Yarın hastaneyi arayıp randevu alacağım , aramışken bunu da sorarım.
İnşallah yakın zamana randevu verirler...

Ve umarım benim ameliyat sonucum da seninki kadar başarılı olur :)
Nazar değmesin , gerçekten kusursuz bir burun olmuş..
Kırkbir kere maşalllaahhh :)

Benim gibi "şimdi arasam ne zamana randevu verirler" diye düşünen arkadaşlar olabileceği için ; yazayım istedim..
Biraz önce hastaneyi aradım ,
2 marta ara randevu verebileceklerini , ancak Barış Bey'in ameliyatları yoğun olduğu için , o gün kendisiyle görüşmek için ne kadar beklemem gerekeceğinin belli olmayacağını söylediler.
Normal randevu istiyorsam en yakın 9 martın müsait olduğunu söylediler, ben de beklemek istemediğim ve rahat rahat görüşmek istediğimden , o tarihe randevu aldım.

İnanılmaz heyecanlıyım !
Günler nasıl geçecek bilmiyorum !
Yalnız heyecandan şunu sormayı unuttum , acaba bir kez daha arayıp , ameliyat için de gün alsam mı ? Gerçi forumda, muayene olmadan ameliyat için gün ayırmadıklarını okumuştum ama denemeye değer mi ?
9 marttan sonra bir ay daha beklemek istemiyorum , bir an önce günüm belli olsun istiyorum.
Arasam mı sizce ?

canım ben ameliyat olmamış biri olarak derim ki muayeneden sonra al ameliyat tarihini.görüştükten sonra daha sağlıklı olur bence.evet biliyoruz görüyoruzda Barış Bey in başarılarını ki bende düğünümden sonra barış beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama ben senin yerinde olsam acele etmez (acele işe şeytan karışır neme lazım) sabırla beklerdim şuan beklediğim gibi.Ama canım yine de sen bilirsin tabii.

Çok teşekkür ederim kızlar , sanırım siz haklısınız . Acele etmeyip, görüşmeden sonra randevu almam daha sağlıklı olacak...

Peki sizce 9 martta gittiğimde , ne zamana randevu verirler bana ???
Ne tuhaf bir haldeyim şu an bilemezsiniz ! Şu yaşıma kadar bu burunla oturdum , çok kısa sürede karar verdim ve şimdi resmen yerimde duramıyorum sabırsızlıktan...Forumu okuduktan , memnun kalanların yazdıklarını ve resimlerini gördükten sonra, inanılmaz heyecanlanıyorum.

PINARCIMM , yaşadığın şeyi yaşamamak için ben aklımdakileri bi kağıda yazıp gitmeyi düşünüyorum görüşmeye :) Çünkü çok panik bi tipim , kesin aklımdakilerin yarısını sormayı unutur öyle çıkarım , sonra içim içimi yer..Bu arada, sana bir şey sorabilir miyim .... Görüşme için çok bekledim demişsin, seninki ara randevu muydu , yoksa normal randevu muydu ? Yani normal randevu almama rağmen gidip beklemekten , senin gibi arkada çok bekleyen var diye gerilip rahat edememekten çekiniyorum.

Narkozla ilgili anlattıkların için de çok teşekkür ederim.. Umarım dediğin gibi kilom bir engel teşkil etmez..Gerçi doktor bey önce zayıflamamı önerirse, elbette onun dediği olacak ama benim içimden bir an önce olması geçiyor işte.

Ah... hepimiz için hayırlısı olsun ya :)

pınarcımm o senin yaşadığın bi talihsizlik olmuş, dediğin gibi sanırım karışık bir gündü anlayış göstermek lazım..ben görüşmek için randevu aldığım gün bana saat 4 dediler ama bursadan geleceğimi ve feribot saatlerinin bu saat için uygun olmadığını söylediğimde sevin hn. beni sabah 10 da görüştürdü barış beyle ve uzun süre konuştuk..tamponlarım alınırken ve alçılarım alınırkende bi sorun yaşamadım ama günler önce aldığım randevuyu gitmeden önce muhakkak teyit ettim ne olur ne olmaz diye,sonuçta orası bir hastane ve her an doktor beyin acil bir işi çıkabilir..diye düşünüyorum ben naçizane fikrim:))) dün akşam barış beyi cepten aradım kafama takılan birşey için ve uzun süre konuştum sağlığımı sordu ilgilendi bence kıymetini bilelim kızlar..tabiki bu benim insan yönünü sevdiğim barış çakır birde doktor olarak yüzde yüz tavsiye edebilmem için sanıyorum biraz daha beklemem lazım çünkü daha çok yeni.. ben aşırı şiştiğim için benim biraz uzun sürecek sonuç almam..ödemlerim inmeye başladı, yüz hatlarım yumuşadı burun artık şeklini alıyor ..burnum oldukça küçüldü eskiye nazaran ama şu ödemlerim umarım bir ana önce inerde güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle..sevgiyle kalın kızlar :))))

İki kedili deli, benimki ara randevuydu, 1hafta sonraya vermişlerdi, ama hiç beklemedim, hiç bir an önce gidelim havası olmadı, gayet rahat 1 saate yakın konustuk Barış Bey ile..

PINARCIMM ben bu narkozdan uyanma işinden çok korkuyorum çooookk ! Ya da tam tersi uyanmama olayından, 43 kiloyum ya ağır gelirse diye de geçirmiyor değilim aklımdan. Doktoruma güvenim tam, hastaneye de aynı sekilde, anestezistin de iyi olduğunu söylemişti Barış Bey, ama insanın içinde bir kuşku oluyor işte...
.
haftaya tam bu saatte ameliyatım başlamış olacak inşallah ...

Son düzenleme:
Ay hepimizin derdi ayrı valla..

qedi , ben de senin kilonun iki katında bir insan olarak , bu koca bünyemde narkoz nasıl tesir edecek diye panik içindeyim...Ama sanırım içimizin rahat olması lazım , doktor bey bir engel görse mutlaka söyler.. Kaldı ki İstanbul'un en iyi hastanelerinden birinde olacağız ameliyatımızı..Daha önce de söylendiği gibi , insanın başına bir iş geleceği varsa da, o hastanede, Barış Bey'in gözetiminde gelsin..

Bu arada senin bir hafta sonraya randevu alıp hemen girmen de güzel olmuş .. Ben taa 20 gün sonraya aldım işte. İnşallah PINARCIMM'ın yaşadığı gibi bir aksilik de yaşamam....

9 Martta görüşmeye gidip en geç mart sonu gibi ameliyatımı olmak istiyorum ama çok mu uçuk bir istek bu sizce ? Yoğun mudur programı ?

PINARCIMM benim tabiki hepimiz gibi her türlü korkum mevcut kaydirigubbakcemile :D
bana anlatılmaması gereken neler anlattı vicdansız tanıdıklarım :1no2: napalım, yenicez korkularımızı, ama en cok senin basına gelen seyden korkuyorum, uyanmak veya hissetmek..
Bişiler daha duyarsam anesteziyle ilgili, paranoyak olucam !!!
Desteğin için teşekkür ederim canım . . .
.
İki kedili deli isteğin tabiiki uçuk değil, ama programına bağlı olarak değişir tabiiki, en iyisi arayıp konuşmak, Sevin Hn. da çok anlayışlı, acelen falan varsa yardımcı oluyor, benim martta katılmak zorunda oldugum bir seminerim var ve izin tarihimi de baska türlü ayarlayamıyorum, rica ettim kendisinden erken tarihi, yaptı bi güzellik :D

Son düzenleme:
narkozdan uyanmak gibi çok az görülen şeyleri bence kafanıza takmayın. mesela anestezi diye bir film vardı aranızda izleyenler olmuştur. orada çocuğa narkoz veriliyor aslında herkesin gördüğü çocuk uyuyor gözleri kapalı yani, ama aslında çocuk uymuyor yapılan herşeyi görüyor ve hissediyor. mesela bu da bir milyonda bir de olsa görülen birşey, film deyip geçmemek lazım;). ben bu filmi izledikten sonra hatta ya o ihtimal ben olursam ya bende uyanık olursam demiştim. narkozu verdikleri anda uyumaya başladığım anda saliselik olarak aklımdan ne yani ben uyuyacak mıyım şimdi yapılan hiçbirşeyi duymayak mıyım nasıl olacak ya uyumadıydam gibi saçma şeyler geçirdim aklımdan:)))))

Şimdi sizin narkoz ve ameliyathane korkularınızdan sonra benim söylediğim bir tuhaf kaçacak ama , ben de giydirecekleri önlükten korkuyorum biliyo musunuz ! :)
Ay halime güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum :)

İçimize hiç bir şey giydirmeden direkt o tuhaf önlüğü mü giydirecekler cidden ?
Burun ameliyatı olacakken neden cıbıl cıbıl giriyoruz ameliyata en azından steril bi pijama falan giydirseler :)

qedi ; bu arada bir şey sormak istiyorum..
Bahsettiğin Sevin Hanım , Barış Bey'in sekreteri falan mı ?
Şimdiden arayıp durumu izah edip bir gün alsam mı ?
Yoksa 9 martta gittiğimde mi konuşup rica ederim ?
Mayıs başında iki senedir ilk kez tatile gideceğiz eşimle , o yüzden ameliyatım nisana sarkmasın istiyorum :( Sarkmasın ki bir an önce iyileşebileyim..

Kızlaar bu kadar korkmayın yahu narkozdan =) O hikayeler binde bir olan şeyler.Neyden korkarsan onu çekersin hayatına.Benim babam kadın doğum doktoru ve narkoz olayına çook önem veriyor hep çalıştığı ve çok güvendiği anestezi uzmanı var ama düşünün o bile güvendi memorial sağlık ekibine.Zaten bu alanda Türkiye'nin sayılı sağlık kuruluşlarından.İçiniz rahat olsun.Barış bey bu konuda sizden daha hassas emin olun.Ben kendisine sormuştum ve bana bu konuya çok önem verdiğini ve arkasındaki hastane ekibinin çok sağlam olduğunu söylemişti.

Ya ben amelliyat olmak istiyorum 28 de randevu alıp hemen en yakın tarihte estetik olucaktım. Ama aksilik bu ya şirketin krize yakalanıcağı tuttu ve personel çıkartıcaklar. Yani benim amelliyat nisana sarktı anırım Kafam karıştı rissk alıp martta amelliyat olsammı ( git gelme deme ihtimali var :( ) yoksa nisana mı sarksam. Ama çok istiyorum ya çokta hazırlamıştım. Çok heveslenmemek lazım demekki bişeye bi sorun çıkıyo şu hayatta. OFFFF OFFF Şirkettede bi sorun yoktu bea karar verdik bu olay çıktı. Of ya çok dertlendim paylaşmak istedim senağlama:çok üzgünüm:

Ya bide biz bu işe arkadaşla karar verdik. Diğer arkadaşım amelliyat olmaya niyeti yoktu. Gazı verdim. Başka doktora amelliyat oldu. Ben kaldım ortada ya güliyimmi ağlıyımmı şaşırdım offfffff :çok üzgünüm:

Oda aklıma geldi benim. Haklısın niyetleri varsa bahane olur. Ay kafam karıştı ya :( offffffffff işimi seviyorum ama bakalım yarn ne olucak :) herkes diken üstünde :)) yok ya görüşiyim nisan sonuna gün alırım artık inceldiği yerden kopsun ya...

kızlar nasılsınız
hastanede randevu saatinin geçikmesinden bahsetmişsiniz,benim de bir kere başıma geldi.sanırım bi 4 saat bekledim ve bütün günüm karıştı birbirine.sonuçta randevu saatine göre ayarlamıştım işlerimi.barış bey gerçekten çok yoğun bir ameliyattan çıkıp diğerine giriyor.benim yaşadığım durum yine aksaklıklarla alakalıydı.her beyse önemli olan bu süreci atlatmamdı bence.önümüz hafta tam bir ay olcak ameliyat olalı.her gün burnumun inceldiğini farkedebiliyorum.hala şişlikler var.bu şişlikler tam olarak ne zaman geçicek bilmiyorum.burnumuzun şişlikler inince küçülcek mi kızlar.ben büyüklüğünü beğeniyorum ,onu merak ettim??

duffy bende ameliyat olalı 4,5 ay oldu. burun büyüklüğü gitmiyor sadece burnun üzerindeki kemik inceliyor o da şişliklerin yok olmasından kaynaklanıyor.

Back