• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Calma canım ya senin solunum problemin var mıydı? Düzeldi mi? Yardımcı olursan çook sevinirim

canım bende deviasyon vardı ama ben nefesimde bir problem olmadığını sanıyordum, ameliyattan sonra anladım ki aslında ameliyattan önce nefes problemim varmış,şimdi şiş olmasına rağmen eskisinden daha iyi nefes alıyorum.

canım bende deviasyon vardı ama ben nefesimde bir problem olmadığını sanıyordum, ameliyattan sonra anladım ki aslında ameliyattan önce nefes problemim varmış,şimdi şiş olmasına rağmen eskisinden daha iyi nefes alıyorum.

Calma tekrar geçmiş olsun. Bende ameliyat olucam inş. ama doktor konusunda çok kararsızım. Şuan için düşüncem Fatih Dağdelen ama buradan okuduklarım ile Barış Bey'i de düşünüyorum. Ameliyatın sana maliyeti ne kadar oldu. Ben öğrenciyim ve bu konu benim için önem taşıyor. Şimdiden Teşekkürler... Geçmiş olsun tekrar ve darısı başıma...

bende Barış beye ameliyat olanların doktor seçimini neye göre yaptıklarını merak ediyorum.sadece internet üzerindenmi araştırdınız yoksa birebir ameliyat olmuş kişilerdenmi tavsiye aldınız.benimde tercihim barış bey olucak gibi ama yinede insan daha fazla tecrübe duymak istiyor..

bugün görüştüm barışbeyle çok ii bir dr.fiyatları uygun..yapılacak işleme göre değişiyo ama abartılı diil..memoryıl hastanesinde yapıyo..ve doğal çalışıyo..tel var bende..bi görüş istersen..ama birde tuğrul turan var.. onunda muaynehanesi memorylda..kendine özgü bir meme küçültme tekniği gelişirmiş..inanılmaz güzel gögüsler yapıyo..bir saate yakın anlatıyo zaten..ve çok az iz kalıyo..göğüste hiçbir deformasyon yapmıyo..diğer doktorlardan biraz pahallı yapıyo ama ddiil türkiyede dünyada bile onun bulduğu teknikle yapan yok..ben yurtdışında yapılan göğüs ameliyatlarınıda izledim.hemen hemen aynı..ama bu tuğrul bey çok farklı..göğüsleri hem muhteşem küçültüm dikleştiriyo hemde çok az iz kalıyo..muaynehanesine gidiğp resimleri görmeniz lazım

cnım bende botoksla kaşlarımı biraz kaldırmak istiyorum.ama çevremdekiler zaten kalkık olduğunu ,gerek olmadığını söylüyolar.gözlerim de hafif çekik ama ben iyice çekik olsun istiyorum.japonlar gibisırnaşık şey.ne yapayım bilgi verirsen sevinirim.şimdiden teşekkürler......
kib byesss

Calma tekrar geçmiş olsun. Bende ameliyat olucam inş. ama doktor konusunda çok kararsızım. Şuan için düşüncem Fatih Dağdelen ama buradan okuduklarım ile Barış Bey'i de düşünüyorum. Ameliyatın sana maliyeti ne kadar oldu. Ben öğrenciyim ve bu konu benim için önem taşıyor. Şimdiden Teşekkürler... Geçmiş olsun tekrar ve darısı başıma...

sağol tatlım.herşey dahil 4000ytl cnm.

sinemcim burnun çok güzel olmuş. Ben de Barış Çakır a ameliyat olmak istiyorum.Sana sormak istediğim birkaç şey var yardımcı olursan sevinirim. Karar aşamasında tasarım yapmışsın sanırım ona göre ameliyat olmuşsun. Tasarım konusunda doktorun yaklaşımı ne oldu? Kendisi tasarım konusunda yardımcı oldu mu? Ayrıca benim ciddi bir solunum sorunum var.Bu kaonuda endişeliyim daha çook .Acaba KBB doktoru mu tercih etmeliyim diye zaten iki doktor arasında kaldım diğeri KBB doktoru Emre İlhan. Teşekkür ederim.

Kızlar selammm.Ben de Barış Bey i düşünüyorum.Gittim görüştüm ameliyat resimlerini de gördüm ama kısa dönemli sonuçlar bunlar.Barış Bey e ameliyat olanlar özelden bana fotolarını gönderirlerse çok sevinirim...Bir de burun ameliyatı olanlar ameliyattan sonra her gün kontrol gerekiyor mu? ne zamana kadar düzenli gitmek gerek?(Hastane bana uzak da..)Bir de tatil için başka ile gideceğim..

canım ya sanırım sen de barış çakır a ameliyat olacaksın. Solunum problemin var mı? Bu konuda konuştunuz mu?

Arkadaşlarr Barış Çakır'a meme büyütme ameliyatı olanlar,doktor ve yaptığı ameliyatlar hakkında beni bilgilendirebilirler mii . . . .fisfisfis
*Ameliyat sonucundan memnun musunuz?
*Barış Bey ameliyatlarını hep kas zarı altına yerleştirme yöntemi ile mi yapıyor?
*Ameliyat günü 1 gece hastanede kalmak gerekiyormuş sanırım.. Ameliyatın yapıldığı günün dışında belli biir süre kontroller için falan İstanbul'da kalmak gerekiyor mu?Ben İzmir'de oturuyorum İstanbul'da kalmak biraz sorun olabilir...
Çok soru sordumm,farkındayımm:utangac:Siz Barış Bey'in meme büyütme ameliyatları hakkında bütün bildiklerinizi yazınn ama:dance:..

calma senden birşey rica edebilir miyim. şu anki halinin fotosunu ekleyebilir misin.
benim iznim bir ay biliyorsun. bir ay sonra nasıl oluyor görüntü onu görmek istiyorum.
bu arada bugüne kadar olan yardımların ve desteğin için teşekkür ederim sana.

araştırmalarıma göre barış çakır hakkında bir tane bile kötü yorum görmedim.demek ki çok iyi yapıyor.

slm arkadasalr bu sitede yeniyim,dr arasirmasi icindeyim,tavsiyelerinizi bekliyorum,ozellikl baris caki,teoman dogan ve fatih dagdelen,fatih beyin fiyatlari biraz pahali ama konumunda iyi bir estetik cerrehi sanirim,,simdiden tesekkurler

slm calma bende burun ve gogus amaliyati olucam sana emeilimi atsam bana resmini yollayabilirmisin canim,bende bir kac drda takili kaldim,kara veremedim,bu baris cakirida bir kac hafta once buldum,biraz genc degilmi ama tabiki bence bi is el becerisine bakiyor oyle degilmi,beni biraz bilgilendirisen sevinirim...

slm sinem bende burun ve gogus amaliyati olmak itiyorum baris beyide yeni buldum,bu sitedede yeniyim,emeilime cevap yazmadi,acaba bana bu dr hakkinda biraz bilgi verebilirmiisn,senin burnun kemerlimiydi,onceki halini yada sonraki halinin resimlerini bana yollayabilirmiisn canim,tesekkurler simdiden...

ayşem barış çakır genç ama çok başarılı bir doktor. bende aynı şeyi düşünmüştüm görüşmeden önce o yüzden sana cevap yazmak istedim. ben henüz ameliyat olmadım ama barış çakır aklımdaki isimlerden biri. bence tekrar mail at ve burnunun fotoğrafını da gönder. mutlaka cevap yazacaktır. ben kendisine sürekli sorularımla ilgili mail atıyorum sağolsun cevapsız bırakmıyor. görüşürsen eğer çok sıcak ve ilgili olduğunu anlayacaksın zaten. iyi şanslar.

6.5 ay önce baris cakir a amelyat olan arkadsmz suanki resmini koyabilirmsn ? birde nefes problemin varmi??

Son düzenleme:
Back