• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Şeker, yukarıda suzanna34 kullanıcısının üzerine tıkla, açılan sayfanın sağ tarafında alt kısımda albüm var. Orayı da tıklarsan görebilirsin. Şimdiden geçmiş olsun...yerimseniben

canım tıkladım ama albüm yazmıyomirmirmirmir

Arkadaslar Barıs Cakıra Labioplasti yani uzun ve sarkık vajina iç dudaklarını küçülttürme ameliyatı olan varmı aranızda. Varsa deneyimlerinizi paylasırmısın lütfen.Yada bu konuda bildiğiniz güvenilir bir doktor varmı.varsa özele mesaj yollayabilirmisiniz

slm kızlar bende barış beye ameliyat olmayı düsünüyorum henüz görüşme ımkanım olmadı ve karrsızım doktor secımınde burun estetiği yaptıran arkadaşlar bana yarduımcı olabilirmi

ImageShack - Hosting :: ggmp8.jpg

Selam sinemmm
burnunu kim yapmisti? cok güzel olmus. ön profildende ekleye bilirisin?
Bu arada hala istanbulda konaklaya bilecegim bir yer bulamadim.
bana fikir verebilirseniz sevinirim kizlar. temiz, uygun bir otel var mi bildiginiz?:çok üzgünüm:

Selam kızlarrrrr,
Ben de yeni üyeyim ve uzun zamandır yazılanları okuyorum, ...Barış Bey' e Haftaya göğüs büyütme ameliyatı olacağım...Heyecan dorukta tabii, ameliyat olanlar bunu atlattıkları için çok şanslı, ama benim gibi gün sayanlar için zaman geçmek bilmiyor... Ben sezeryan oldum 2 yıl önce, acıya çok dayanıklı bir insan olduğumu sanırdım ama RESMEN HAYATIM KAYDI ameliyattan sonra :) Umarım bunu daha kolay atlatırım...Benim gibi göğüs büyütme olacak olan ve olmak isteyenler yazın lütfenn!!!!!! Sevgiler

loLLyPoP'cum merhabaa :):) Ben de Allah izin verirse Barış Bey'e haftaya muayene olucam,eğer anlaşabilirsek göğüs büyütme ameliyatı olucam. Barış Bey'le yüz yüze hiç görüştün mü? Ben daha görüşmedim ama hakkında baya araştrma yaptım..çok titiz ve ilgili bir doktor oluşu beni etkiledi.Ameliyatlarında istediği görüntüye ulaşmak için diğer doktorlara oranla daha fazla uğraştığını biliyorum..örneğin çoğu doktor 1,5 saatte yapıyosa bir göğüs büyütme ameliyatını,o 2,5 saat uğraşıyormuş.Birde kas zarı olayı var,araştırdığım kadarıyla söyliyim,protezin kas zarına koyulması diğer iki yöntemin ikisinin de avantajlarını taşıyor;yani daha az ağrı,daha doğal görünüm.Endişelendiğim konuysa protez büyüklüğü...Barış Bey doğallıktan yana ve küçük protezler kullanmayı seviyo anladığım kadaryla,bunca zaman göğüssüz dolaştıktan sonra küçük olsun istemiyorum,tek kaygım bu canım,onun dışında bir kaygım yok...kaydirigubbakcemile3

amann olmasın da zatennyasakkelime bunca zaman didindim kendimi yedim araştrcam etcem derken...başka şeyle uğraşmak istemiyorum.inşaallah büyüklük konusu da istediğim gibi olur ve içime siner ve mutlu olurumma.s:Saruboceq: sen de inşaallah mutlu olursun...hepimiz mutlu olalım yaaaaaaaaaa
:Saruboceq:
herkesin herşei istediği gibi olsun naniknanik:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
fashionstar selammmm
yeni okudum yazdığını burada kimse yazmıyor diye ben göğüs büyütme ile ilgili tecrübeleriniz kısmına yazıyorum :)
evet ben Barış bey e muayene oldum, çok tatlı, çok pozitif bir doktor, ondan zaten onu seçtim, yaptığı göğüsleri de gösterdi hepsi muhteşem, tabii benim tipitipler o hale bile gelir mi inanamıyorum ama!!??!! Bu arada haklısın biraz doğallıktan ve minimalistlikten yana kendisi :) yani ben de büyük istiyorum çünkü %100 biliyorum yaptıran herkes aynı şeyi söylüyor, göğüsler yıllar geçtikçe küçülüyor, o yüzden o acıları çekiyorsam neden bir zerre daha büyük olsunlar ki? Dolgun olsunlar, elbette kossskocaman istemem ama dolgun olsunlar işte :) Ama bilmiyorum, bana 170 cc önerdi mesela, hiç duymamıştım 170 cc yaptıran 250 lerden bahsediyorlar, ama ona da güveneceğim, deneyecek ameliyatta birkaç boy birden , ben yine istediğimi açıkça söyleyeceğim, gerisi ona kalmış tabii, neyse dediğn gibi HEPİMİZ MUTLU OLALIM!!!! Bu arada hangi güne randevu aldın?

fashionstar selammmm
yeni okudum yazdığını burada kimse yazmıyor diye ben göğüs büyütme ile ilgili tecrübeleriniz kısmına yazıyorum :)
evet ben Barış bey e muayene oldum, çok tatlı, çok pozitif bir doktor, ondan zaten onu seçtim, yaptığı göğüsleri de gösterdi hepsi muhteşem, tabii benim tipitipler o hale bile gelir mi inanamıyorum ama!!??!! Bu arada haklısın biraz doğallıktan ve minimalistlikten yana kendisi :) yani ben de büyük istiyorum çünkü %100 biliyorum yaptıran herkes aynı şeyi söylüyor, göğüsler yıllar geçtikçe küçülüyor, o yüzden o acıları çekiyorsam neden bir zerre daha büyük olsunlar ki? Dolgun olsunlar, elbette kossskocaman istemem ama dolgun olsunlar işte :) Ama bilmiyorum, bana 170 cc önerdi mesela, hiç duymamıştım 170 cc yaptıran 250 lerden bahsediyorlar, ama ona da güveneceğim, deneyecek ameliyatta birkaç boy birden , ben yine istediğimi açıkça söyleyeceğim, gerisi ona kalmış tabii, neyse dediğn gibi HEPİMİZ MUTLU OLALIM!!!! Bu arada hangi güne randevu aldın?
Perşembeye randevu aldım cnm ben.İstediğin göğüs büyüklüğünü Barış Bey'e iyi bi şekilde anlattığına emin ol çünkü burdan BlackAngel'la konuşmuştum,şişken tam istediği gibi olduklarını,şişlikler indikten sonra iyice küçüldüklerini,daha büyük istediğini söylemişti. Daha sonra pişman olmamak için doktora büyüklük konusunda isteklerimizi en iyi şekilde anlatmalıyız,doğallıktan yana olmasına rağmen ısrar etmeliyiz istediğiimiz boyutta :(:( off yine cnm sıkıldı,ya istediğim boyutta olmassa diye..valla ben bu büyüklük konusuna fena takığım! nasıl anlaşcaz bu doktorla bilmemm........
:mymeka: :uhm: :sm_confused:

kızlar merhaba büyük protezlerle sorun yaşama riskinizin daha fazla olduğunu unutmayın bence çok büyük olmayan dik ve diri göğüsleri tercih edin sevgiler.......

merhaba

bende yurtdisinda kaliyorum ve dr baris cakir ve dr nebil bozdogan hakkinda bilgi edindim bana dr baris cakir daha uygun geldi ameliyatlari daha basarili

konaklama hakkinda sizden bilgi alacaktim hangi otelde kaldiniz fiyat konusunda bana bilgi verirseniz sevinirim

tskler

Merhaba,
bende hala uygun bir otel ariyorum. Ucuz olanlar cok kötü görünüyor, kalina bilir dediklerimde 40€ dan basliyor geceligi. Internet den bakindim.
Ya kizlar..bu arada Baris Cakir bey bana dediki "cildiniz yagli ve kalin degilse sizi ameliyat edebiliriz" bu ne demek simdi?
Cildim karisik bir cild. kalin mi ince mi ben karar veremedim. Simdi ben berlinden istanbula ucacagim ve görüsmede bana diyecek ki "yok sizin cildiniz yagli ben bu ameliyati yapamam" ee? o zaman ne olacak? birde aranizda Baris beye Liposuction olan var mi? Nasil görünüyor ve kaca yapiyor?

bulbeni slm bende almanyada kaliyorum duisburgda. bende baris beye ameliyat oldum 9. ayda
sen burun ameliyatimi olacaksin? cünkü bende baris beye burun ameliyati oldum, benim burun derim kalin, benim ön görüsemem ve ameliyatim ayni gün oldu, ve bana dedi burnun ameliyata aslinda uygun degil dedi kalin derili oldugu icin, ve o yüzden cok abartili sonus bekleme dedi. elinden gelenin en iyisini yapti, cok fazla abartili deysiklik olmasada eskisinden cok daha iyi oldu. yani yagli ve kalin derken burun derini diyodur, egerki burun ameliyati olacaksan.

Kizlaaaaaaarr!!!
Baris beye Liposuction olan var mi hic? Memnun mu ve kaca yapiyor hangi bölgeyi?
Yardiminiza ihtiyacim var! Tesekkürler..

kendisine sorsana mailleşiyormuşsun da.. bir de üstteki arkadaş sana cevap yazmış, teşekkür etmen gerekir sanırım.

herkeze merhaba yeni üye oldum ama bu siteyi nezamandır takip ediyorum barış beye ameliyat olanlar sonuçtan memnunlarmı resim koyarsanız çok mutlu olurum

herkeze merhaba yeni üye oldum ama bu siteyi nezamandır takip ediyorum barış beye ameliyat olanlar sonuçtan memnunlarmı resim koyarsanız çok mutlu olurum

Selam ba bu,
livali adli bir arkadas var baris beye ameliyat olan ve fotolarida var profilinde istersen bir bak.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
kaydirigubbakcemile5

evet cnm livali arkadaşımızın profiline baktım fotolarını çok beyendim sonuç gerçekten güzel olmuş ama dier ameliyat olan arkadaşlarında görüntülerini merak ediyorum açıkcası:) onlarda sonuçtan memnunlarmıııı

Back