Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeker, yukarıda suzanna34 kullanıcısının üzerine tıkla, açılan sayfanın sağ tarafında alt kısımda albüm var. Orayı da tıklarsan görebilirsin. Şimdiden geçmiş olsun...yerimseniben
ImageShack - Hosting :: ggmp8.jpg
Perşembeye randevu aldım cnm ben.İstediğin göğüs büyüklüğünü Barış Bey'e iyi bi şekilde anlattığına emin ol çünkü burdan BlackAngel'la konuşmuştum,şişken tam istediği gibi olduklarını,şişlikler indikten sonra iyice küçüldüklerini,daha büyük istediğini söylemişti. Daha sonra pişman olmamak için doktora büyüklük konusunda isteklerimizi en iyi şekilde anlatmalıyız,doğallıktan yana olmasına rağmen ısrar etmeliyiz istediğiimiz boyuttafashionstar selammmm
yeni okudum yazdığını burada kimse yazmıyor diye ben göğüs büyütme ile ilgili tecrübeleriniz kısmına yazıyorum :)
evet ben Barış bey e muayene oldum, çok tatlı, çok pozitif bir doktor, ondan zaten onu seçtim, yaptığı göğüsleri de gösterdi hepsi muhteşem, tabii benim tipitipler o hale bile gelir mi inanamıyorum ama!!??!! Bu arada haklısın biraz doğallıktan ve minimalistlikten yana kendisi :) yani ben de büyük istiyorum çünkü %100 biliyorum yaptıran herkes aynı şeyi söylüyor, göğüsler yıllar geçtikçe küçülüyor, o yüzden o acıları çekiyorsam neden bir zerre daha büyük olsunlar ki? Dolgun olsunlar, elbette kossskocaman istemem ama dolgun olsunlar işte :) Ama bilmiyorum, bana 170 cc önerdi mesela, hiç duymamıştım 170 cc yaptıran 250 lerden bahsediyorlar, ama ona da güveneceğim, deneyecek ameliyatta birkaç boy birden , ben yine istediğimi açıkça söyleyeceğim, gerisi ona kalmış tabii, neyse dediğn gibi HEPİMİZ MUTLU OLALIM!!!! Bu arada hangi güne randevu aldın?
herkeze merhaba yeni üye oldum ama bu siteyi nezamandır takip ediyorum barış beye ameliyat olanlar sonuçtan memnunlarmı resim koyarsanız çok mutlu olurum