• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

arkadaslar ben geldim.ameliyatım iyi gecti yalnız cok üsüdüm.burnumun yanları şiş yandan iyi duruyorda önden alısamadım .benım ameliyatım uzun sürdü.7 saat kadar.benım nefes problemımde vardı arkadaslar.işte biraz takıntılarım var .benı dr. baska k.b.b. yönlendirdi sebebi ise genız etının yanında yabancı kitle varmıs ameliyat sırasında görmüs bir parca almıs arastırmak için işte bunun için benı k.b.b yönlendidi cok üzgünüm.bilmiyorum birde burnumun bir tarafını fazla daraltmadı.livalı görüselimmi

slm yemen öcelikle gecmis olsun. nasilsin? canim burnunun bi tarafi belki daha dar gelebilir sana, cünkü basda banada öyle geliyordu. zamanla formu dahda güzel olacaktir. bak benimde 1 bucuk ay oldu hala sislik var. umarim hersey diledigin gibi gelisir canim.

yemen cım gıremıyorum nete işler yogunlasıdıgı ıcın ,konusalım tabıkı canım bu zamanlar zor gecıyor ben cok ıyı bılıyorum ama hersey guzel olcak dıyedusun gercekden oyle olucak cunkı bısıkıntın oldumu karsılasamadıgımız da email at okuyorum onları hergun cunkı,uzun uzun konusalım zaten ,cok gecmıs olsun bıttı artık sımdı sabredıceksın

slm yemen öcelikle gecmis olsun. nasilsin? canim burnunun bi tarafi belki daha dar gelebilir sana, cünkü basda banada öyle geliyordu. zamanla formu dahda güzel olacaktir. bak benimde 1 bucuk ay oldu hala sislik var. umarim hersey diledigin gibi gelisir canim.

yok canım bana barış beyin kendi söledi bi tarafını fazla sıkmadım diye yani kendisi sıkmamış.işte o sıkılmayan taraf daha kaba duruyo senınıle msnde görüselimmi canım :Saruboceq::Saruboceq::

Çok üzgünüm çoook
yok canım bana barış beyin kendi söledi bi tarafını fazla sıkmadım diye yani kendisi sıkmamış.işte o sıkılmayan taraf daha kaba duruyo senınıle msnde görüselimmi canım :Saruboceq::Saruboceq::

hmmm canim tabiki o öyle dediyse öyledir. ama neden öyle yapmis yani bi tarafini sIkmamis sordunmu, yani mutlaka bi sebebi vardir. tabi görüselim canim, insallah en yakin zamanda denk geliriz.

yemen dun barıs beyın yanındaydım ben resımlerınıde gordum bak cok guzel olmus burnun ınceleyıpde kafayı onunla bozma lutfen ben suan cok pısmanım kendımı daralttıgım ıcın,kımse kımsenın burnunu bızım ınceledıgımız gıbı ıncelemıyo bu psıkolojık bı surec ve gecıyo kızlar oyle asırı bısorun olmadıggı muddetce sorun etmeyın yanı derim,yemen senın burnun coık guzel olmus bence haberın olsunn....

livali canım burnum önden bakınca sağa doğru yan biraz .işte bekliom 1ay sonra gidicem bakalım.barış bey demişti zaten sol tarafını fazla daraltmadım diye daraltmadığ taraf kemikli ve sağa dğru eğik o da canımı sıkıyor. yandan sorun yok

livalı bişe sorucam canım.senın burnunun uucu hala sertmı benım cok sert ve hiç bişe hissetmıyom ordan senınde ölemı yoksa hep ölemı kalıcak canım hemen yaz

Livali mrb, senin kaç gün oldu ameliyat olalı. İlk resimlere göre bayağı fark etmiş. Güle güle kullan. Benim 3 hafta oldu, önden hala şişlik var..

Ben Emre İlhan'a oldum. 17 Kasımda. Uç kısmı evet sert, ama ilk günlere göre daha hisli. En az 2-3 ay geçmesi gerektiğini biliyorum. Uç kısmım çok yuvarlak, önceden de genişdi. Gerçi ben çok küçük ve kalkık istememiştim. Doğal olsun istedim. Senin ne kadar oldu ve resim koyabilirmisin.

Pardon ya 17 Ekim de oldum ameliyatı :)

selam suzanna34,gecmis olsun canim,bende persembe gunu baris beye amaliyat olucagim,ama yurt diiznda yasadigim icin yarin yola cikciam ve sanirim 3 hafta kadar internete giremiycem,bana bugun resmini yollayabilirmisin ozelime,yada buraya koyabilirmisin resmini??tesekkurler.a.s.

livalı bişe sorucam canım.senın burnunun uucu hala sertmı benım cok sert ve hiç bişe hissetmıyom ordan senınde ölemı yoksa hep ölemı kalıcak canım hemen yaz

yemencım canım ufak seylerı takıntı halıne getırme kusursuz burunun estetık oldugu cok ortada oluyo zaten,o kusursuz gozuken kucuk burunlarıda cok daralttıkları ıcın nefes problemı yasıyolar ılerde,benım boyle cok tanıdıgım var cunkı.ben yandan resımlerıne bakdım gayet guzel olmus bence,burun ucu sertlıgı zamanla gecıyo ucunda hafıf bı hıssıslık olutyo bıde ,sen barıs beye soyle benım resımlerımı gostersın sana nekadar yuzum sısmış ınanamazsın sen bana gore hıc sısmemıssınbılehihoyyytbalon gıbıymısım valla ben,halada şişsin dedi bana.şakkıdıburun ucun zamanla once ıncek sonra hıs kazancak kafana takma baska seylerle oyalan ben kendıme yapdım bu işkenceyı sen kendıne yapma lutfen olurmu canım ,kımse burnuma bakmıyo yuzune yakısıyosa burun sorun yok demekdır:1hug:

slm ben 8 ayönce kbb doktoruna konkadaki problemden dolayı ameliyat oldum.burun kemerinide düzeltti ama burun orta hattındaki kemik çöktü.3 hafta önce 2.ameliyatımı oldum plastik cerraha ve benim kaburgadan kıkırdak dokuda alındı çökük yer tamamlandı .burnum şimdi ii ama 2.ameliyat hiçde korkutucu diil doktorun iiyse hiç sorun yaşamadım.şimdi iim hiç anlaşılmıo ameliyat olduğum üstelik benim burun kanatları daraltıdı çok detaylı oldu yani 5 saat sürdü ama çok iim bendede sola doğru bi eğiklik var şişlik indikçe dahada ele gelio ama 3.olmasın isterim olursada korkmam.çokta ayrıntılara takılma bence genel görüntün önemli.çok geçmiş olsun

Albümümde önceki ve sonraki resmim var ama yandan çekilmiş hali. Ön kısımdan hala şiş olduğu için koymadım resim. 3 hafta oldu. Umarım önden iner. Gerçi ben küçük ve kalkık burun istemediğimden çok doğal şu an. Kimse anlamıyor...

Arkadaslar Barıs Cakıra Labioplasti yani uzun ve sarkık vajina iç dudaklarını küçülttürme ameliyatı olan varmı aranızda. Varsa deneyimlerinizi paylasırmısın lütfen.Yada bu konuda bildiğiniz güvenilir bir doktor varmı

Albümümde önceki ve sonraki resmim var ama yandan çekilmiş hali. Ön kısımdan hala şiş olduğu için koymadım resim. 3 hafta oldu. Umarım önden iner. Gerçi ben küçük ve kalkık burun istemediğimden çok doğal şu an. Kimse anlamıyor...

canım resimlerini göremedim kacıncı sırada :uhm::uhm:

Back