• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

livali nasilsin? umarim hersey yolundadir? gecende nasil masaj uyguladigini sormusum, okumadin sanirsam. acaba anlata bilirmisin?

gulcum bana ucuna sadece masaj yapmamı soyledı ucundaki sertlıkden oturu,bu arada leylazım ameliyat olmus cok cok gecmıs olsun hersey ınsallah ıyı gıder şişmişdir şimdi o:))bol bol maydonoz yıyın arkadaslar sıslıgı alıyo aklınız da olsun

:kızgın::kızgın:

ilgilendigin icin tesekkür ederim. evet cok hakilisin paranin önemi yok tabiki, ama iste insanin kafasina takiliyor olurya herangi bi düzeltme olursa diye. cünkü bilioyrsun parasizda hic bisey olmuyor. tabiki ikinci ameliyat gerekmesin, hersey ilkinde güzel olsun.. sen neden agladin, memnun degilmisin, yoksa belki 2. ci ameliyat olma durumun varmi diye? canini SIkma baris beyle konus. varya ameliyat olana kadar bi stres olduktan sonra bin stres.:kızgın:

merhaba,
ben ikinci ameliyat gerkemesi durumunu konuştum barış bey ile ben hiç para almıyorum dedi. sadece hastane masraflarını veriosunuz dedi. oda ne kadar tam bilmiyorum. keislen faturaya bakın doktor ücretini çıkartın kalan para işte

merhaba,
ameliyat bitti. şimdi en başından anlatacağım herşeyi. sabah 10:00'da hastaneye gittim. yatış işlemreni yaptım parayı o anda verdim bu benim tercihimdi. çıkışta vermek istemedim. oda ayarlandı, odanın yerini sölediler çıktım. hemşire geldi kan aldı ve gitti.mondan sonra hemen anestezi uzmanı geldi sorular sordu ve gitti. birsaat sonra hemşire geldi kıyafetleri getirmişti. 12:00'de giyin dedi ve içinizde hiçbişe kalmasın dedi.saat 12:00 oldu ve giydim ameliyat kıyafetlerini. saat 13:00teydi ameliyatım normalde ama benden önceki ameliyatı baya uzadı. saat 14:30 oldu ve geldi Barış bey.beni ayağı kaldırdı yüzümü çizdi ve gitti. iki dakika sonra hemşire geldi. turuncu renkli bir ilaç içirdi bana. tadı çok kötüydü. doktor eldivenleri varya aynen onun gibi kokuyordu. mucize gibiydi, içtiğim anda sakinleştim. hemen sedye geldi, ben inanamadım hemen sakinleştiğime o yüzden durun ya ben daha sakinleşmedim deyip güldüm hep. resmen sarhoş gibiydim.sedyeyle inerken etrafıma gülücükler saçıyordum. ameliyathaneye girmeden önceki koridora aldılar beni bütün sevdiklerin dışarda kaldı. bende hala ilacın etkisiyle konuşuyorum tabi. yanıma kim gelse bişeler soruyorum. genelde hep sorduğum şey serumu kim takacak, ben ameliyathaneyi görmeseydim falan dedim hep. sonunda ameliyathaneye girdim. orada göğsüme kablolu bişeler taktılar. serumu taktılar. anesteziyi verecek kişi şimdi sana anesteziyi vericem dedi. ondan sonra barış bey geldi benimle konuşurken ben uyudum zaten. saniyelikti uyudum ve uyandım.kusma herhangi bişe olmadı. nasıl uyandırıldığımı hatırlamıyorum hatırladığım şey uyandığım anda ağzımdan tüplerin çıkartıldığı. sonra da ablamı yanıma istedim. ama şunu söleyebilirim. ameliyathaneye nasıl gittiğini hatırlamıosunuz diolar ya. bana göreo yanlış ben gayet iyi hatırlıyorum ama ilacın etkisiyle sakinsiniz yani. mesela ben ameliyathanede masada yatıyorum onlarda beni ameliyata hazırlıolar. oradakilere de dedim. bu ilac işe yarıo bence yoksa ben kendimde olsa bir hiçbir güç beni burada tutamazdı heralde dedim. odama nasıl çıkartıldım falan hatırlamıom onları. ama ilk çıktığımda yüüzmde şişlik falan yoktuç zamanla şişti ve morardı. aklıma gelenleri yazmaya çalıştım. sormak istedikleriniz olursa hepsini cevaplarım. hiç zor dğeildi benimki ama kişiden kişiye de değişiyor bunu unutmamak lazım. ameliyat sonrası zor oluo. nefes alamamak v.s.

leylazaim çok çok geçmiş olsun cnmmm.anlattıklarına göre ameliyatın çok zor geçmemiş sevindim senn adınaa.çokda güzel anlatmışsın valla ameliyat gününü.bnm gibi merk edenlere iyi oldu yazdklrn saoll=)) htta bana çok da korkutucu gelmedi cesaretlndm wlla =) yeniii burnnla sana mutlulklr.eminim çk güzel olmuştur ;))))

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

atlattın leylazim şimdi bekleme sürecine girdin hadi hayırlısı inşallah,yalnız o içilen ilaç varya sprey cesaret vermek ve rahatlatmak için bende hiçbir işe yaramadı gevşemedimde rahatlamadımda gayet titriyodum girdiğimde herşeyi çok net hatırlıyorum :))sıra sende yemen hadi bakalım

leylazaim çok çok geçmiş olsun cnmmm.anlattıklarına göre ameliyatın çok zor geçmemiş sevindim senn adınaa.çokda güzel anlatmışsın valla ameliyat gününü.bnm gibi merk edenlere iyi oldu yazdklrn saoll=)) htta bana çok da korkutucu gelmedi cesaretlndm wlla =) yeniii burnnla sana mutlulklr.eminim çk güzel olmuştur ;))))

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

merhaba,
ben ameliyat olmadan önce herkesten böyle bir yazı beklemdim ama kimse böle bir yazı yazmadı. hep içimden ben olduktan sonra en ince ayrıntısına kadar anlatacağım dedim. umarım güselce anlatabilmişimdir. şuan burnum alçılı nasl olduğu çok belli değil. çarşamba açılcak görcem ozaman.

slm leylazaim gecmis olsun. herseyin iyi gectigine sevindim. anlatdikarin ayni benim yasadiklarim gibi, okurken sanki benim yasadiklarim film gibi gözümün önünden gecti. acayib bisey yaa, umarim hersey güezl gelisir.

atlattın leylazim şimdi bekleme sürecine girdin hadi hayırlısı inşallah,yalnız o içilen ilaç varya sprey cesaret vermek ve rahatlatmak için bende hiçbir işe yaramadı gevşemedimde rahatlamadımda gayet titriyodum girdiğimde herşeyi çok net hatırlıyorum :))sıra sende yemen hadi bakalım

bende herşeyi çok iyi hatırlıyorum sadece sarhoş gibi yaptı. düşünsene şuan kendimi ameliyat masasıda beni ameliyata hazırlarlarken beklerken düşünemiyorum. öyle sakinleştirdi beni işte

slm leylazaim gecmis olsun. herseyin iyi gectigine sevindim. anlatdikarin ayni benim yasadiklarim gibi, okurken sanki benim yasadiklarim film gibi gözümün önünden gecti. acayib bisey yaa, umarim hersey güezl gelisir.

:-) seninkinin de benimki kadar kolay geçtiğine seivndim snein ne kadar oldu olalı. burnun şiş mi hala

evet benim açık oldu. derim ve cilt tipim çok uygunmuş benim.

gercektenmi? iyi sevindim senin adina, benimde tam tersi derim hic uygun degilmdi. ama dedi yinede elimden gelenin en iyisini yapacagim. benim burnum abartili degismedi, ama eskisine göre daha güzel. ameliyat oldugumu kimse anlamadi, buna sevindim. sen profilden burnunu beyendini? senin burnundaki sorun neydi?

merhaba,
ben ameliyat olmadan önce herkesten böyle bir yazı beklemdim ama kimse böle bir yazı yazmadı. hep içimden ben olduktan sonra en ince ayrıntısına kadar anlatacağım dedim. umarım güselce anlatabilmişimdir. şuan burnum alçılı nasl olduğu çok belli değil. çarşamba açılcak görcem ozaman.

leylazım aslında bende ahsenyarende her ayrıntısıyla anlattık ameliyatları hatta her ayrıntısının resmini bile koydumdaha napsaydım acaba dusunuyorumda bulamıyorum,CADIARZUneyse geçmiş olsun diyelin birkez daha

leylazaim,
Geçmiş olsun.Yaşadıklarını bizimle paylaştığın için çok teşekkürler.Her şeyin gönlünce olması dileğiyle.

leylazım aslında bende ahsenyarende her ayrıntısıyla anlattık ameliyatları hatta her ayrıntısının resmini bile koydumdaha napsaydım acaba dusunuyorumda bulamıyorum,CADIARZUneyse geçmiş olsun diyelin birkez daha

livali,
Ameliyat sürecini ve sonrasını bizimle adım adım paylaştın ve de paylaşmaya devam ediyorsun.Tekrar geçmiş olsun.

mrb bende kasım ayının ilk haftası ameliyat olucam ve gerginim aslında çok istediğim bir ameliyat fakat zaman yaklaştıkça insan bi garip oluyor:) beni biraz burun estetik ameliyatı ve tampon çıkarılışı konusunda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşk edrim...:))

bence tamponlardan hic korkmana gerek yokj, inan hic aci hissetmiyorsun. en kolay süreclerden bitanesi :-))

arkadaşlar çok korkuyorum narkozdan yaaaa hadi bişe olursa diye
yaaa napıcam yaaa

Back