Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilgilendigin icin tesekkür ederim. evet cok hakilisin paranin önemi yok tabiki, ama iste insanin kafasina takiliyor olurya herangi bi düzeltme olursa diye. cünkü bilioyrsun parasizda hic bisey olmuyor. tabiki ikinci ameliyat gerekmesin, hersey ilkinde güzel olsun.. sen neden agladin, memnun degilmisin, yoksa belki 2. ci ameliyat olma durumun varmi diye? canini SIkma baris beyle konus. varya ameliyat olana kadar bi stres olduktan sonra bin stres.![]()
leylazaim çok çok geçmiş olsun cnmmm.anlattıklarına göre ameliyatın çok zor geçmemiş sevindim senn adınaa.çokda güzel anlatmışsın valla ameliyat gününü.bnm gibi merk edenlere iyi oldu yazdklrn saoll=)) htta bana çok da korkutucu gelmedi cesaretlndm wlla =) yeniii burnnla sana mutlulklr.eminim çk güzel olmuştur)))
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
atlattın leylazim şimdi bekleme sürecine girdin hadi hayırlısı inşallah,yalnız o içilen ilaç varya sprey cesaret vermek ve rahatlatmak için bende hiçbir işe yaramadı gevşemedimde rahatlamadımda gayet titriyodum girdiğimde herşeyi çok net hatırlıyorum :))sıra sende yemen hadi bakalım
slm leylazaim gecmis olsun. herseyin iyi gectigine sevindim. anlatdikarin ayni benim yasadiklarim gibi, okurken sanki benim yasadiklarim film gibi gözümün önünden gecti. acayib bisey yaa, umarim hersey güezl gelisir.
seninkinin de benimki kadar kolay geçtiğine seivndim snein ne kadar oldu olalı. burnun şiş mi hala
benim yarin tam 3 hafta oldu. evet canim benim burnum hala sis, benim burnumun derisi kalin ve o yüzden kapali ameliyat yapti. seninki acikmi oldu?
evet benim açık oldu. derim ve cilt tipim çok uygunmuş benim.
merhaba,
ben ameliyat olmadan önce herkesten böyle bir yazı beklemdim ama kimse böle bir yazı yazmadı. hep içimden ben olduktan sonra en ince ayrıntısına kadar anlatacağım dedim. umarım güselce anlatabilmişimdir. şuan burnum alçılı nasl olduğu çok belli değil. çarşamba açılcak görcem ozaman.
leylazım aslında bende ahsenyarende her ayrıntısıyla anlattık ameliyatları hatta her ayrıntısının resmini bile koydumdaha napsaydım acaba dusunuyorumda bulamıyorum,CADIARZUneyse geçmiş olsun diyelin birkez daha
mrb bende kasım ayının ilk haftası ameliyat olucam ve gerginim aslında çok istediğim bir ameliyat fakat zaman yaklaştıkça insan bi garip oluyor:) beni biraz burun estetik ameliyatı ve tampon çıkarılışı konusunda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşk edrim...:))