Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meme fiyatları hakkıbnda bilgis
i olan varmıııı
inanamiyorum 8000 ytl bu nasil bir fiyat.
yakinlarda baris beyle gorusen biri var mi acaba randevuyu kac gun onceden almali ameliyat tarih nasil belirleniyor. mail yolladim ama henuz cevap gelmedi. yardimci olabilecek biri var mi acaba.
yakinlarda baris beyle gorusen biri var mi acaba randevuyu kac gun onceden almali ameliyat tarih nasil belirleniyor. mail yolladim ama henuz cevap gelmedi. yardimci olabilecek biri var mi acaba.
biraz önce aradım.taksitlendirme yapmıyorlarmış.parayı ameliyat gününde peşin alıyorlarmış.24 aralığa gün vermek istediler.ama okadar param yok peşin de.başka zaman inş.
Herhangi bi hastanede çalışıyor mu acaba? Özel sağlık sigortasından bşiler karşılansa bile çok. Hayallerim suya düştü.9 bin olmuş ((((
Herhangi bi hastanede çalışıyor mu acaba? Özel sağlık sigortasından bşiler karşılansa bile çok. Hayallerim suya düştü.
Barış beye burun estetiği olanlar memnun musunuz?
ben 2011 yılında bir kbb uzmanına ameliyat oldum. sonuç çok kötü.
ciddi şekilde toparlanması gerek burnumun...
REVİZYON OLUP MEMNUN KALANLAR BANA YAZAR MISINIZ LÜTFEN...
AYRICA REVİZYON FİYATI NE KADAR?
TEŞEKKÜRLER
merhabalar ben de araştırma/öneriler neticesinde barış bey'de karar kıldım (başka dr.la da görüşmedim açıkçası) ve 1 defa görüşüp ameliyat için gün aldım. çok yorgundu benimle görüştüğünde, öyle üstün bir ilgi görmedim. 15 dk. Sürdü görüşmemiz, burnumu çok sorunlu bulmadı, burnun kötü değil; biraz kemik törpüleyip ucunu hafif kaldırabiliriz, bu seni daha genç gösterir dedi, açıkçası görüşmede kafam netleşeceğine daha tereddütlü bir şekilde çıktım.1 ay sonrası için gün aldım ama değer mi değmez mi emin olamadım. özellikle buradaki olumsuz yorumlar beni çok korkuttu. Barış bey'in de burun ameliyatlarından bunalmış bir hali vardı, daha beter bir hale gelmekten korkuyorum, nefes almada da problemim yok aslında.
Sevgiler,
bence kararli ameliyata gidin, iyi düsünün, Bende reviziyon olucagim, baris beyin orada hastalarini gördünüzmü? Veya önceki ve sonraki burun resimleri? Basarlimi ?ameliyat oldunuz mu ??? Olduysanız memnun kaldınız mı