• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

yakinlarda baris beyle gorusen biri var mi acaba randevuyu kac gun onceden almali ameliyat tarih nasil belirleniyor. mail yolladim ama henuz cevap gelmedi. yardimci olabilecek biri var mi acaba.

yakinlarda baris beyle gorusen biri var mi acaba randevuyu kac gun onceden almali ameliyat tarih nasil belirleniyor. mail yolladim ama henuz cevap gelmedi. yardimci olabilecek biri var mi acaba.

biraz önce aradım.taksitlendirme yapmıyorlarmış.parayı ameliyat gününde peşin alıyorlarmış.24 aralığa gün vermek istediler.ama okadar param yok peşin de.başka zaman inş.

merhaba burda aktif birisi diğilim ama barış beyi epeydir takip ettiğimden okuyorum arada bu siteyi...ben şubatta ikinci bi görüşme yapıp şubat sonunda ameliyata giriyorum acaip heyecanlıyım..fiyat 8 bin arkadaşlar helal olsun o sihirli ellere ilk görüşmemde ne mucizeler yaptığını gördüm ^.^ ikinci kez görüşme sebebim ise kafamda hiç soru işareti kalmaması için çünkü o gün çok heyecanlıydım yapılan tasarımı nerdeyse zor hatırlıyorum :))

Herhangi bi hastanede çalışıyor mu acaba? Özel sağlık sigortasından bşiler karşılansa bile çok. Hayallerim suya düştü.

acıbadem hastanesinde yapıyo ameliyatlarını başka bilmiyorum ama ben bi senedir para biriktiriyorum tam denkleştirdim derken zam oldu çok moralim bozuldu :( ailemden tek kuruş almadan olcaktım çünkü şimdi tamamlamak için kırk takla atıcam :(((

ben de barış çakıra ameliyat olan hastaların fotoğraflarını görmek istiyorum ama msj sayısından dolayı sanırım göremiyorum.
bir de kişilerin fotolarını görebilmek için eklemek gerekiyor anladığım.
barış çakıra ameliyat olan arkadaslar bilgi verebilirse cok sevinirim.
24/02ta görüşme randevum.

albümlerde var sanırım demiş bir üye başka bir forumda.kastedilen kişinin albümü mü yoksa
barı beyin ve emre beyin hastalarının olusturdugu bir albüm platformu mu var:)

Barış beye burun estetiği olanlar memnun musunuz?

ben 2011 yılında bir kbb uzmanına ameliyat oldum. sonuç çok kötü.

ciddi şekilde toparlanması gerek burnumun...

REVİZYON OLUP MEMNUN KALANLAR BANA YAZAR MISINIZ LÜTFEN...

AYRICA REVİZYON FİYATI NE KADAR?

TEŞEKKÜRLER

Ayni sorunu bende yasiyorum, sana özel mesaj yazdim

merhabalar ben de araştırma/öneriler neticesinde barış bey'de karar kıldım (başka dr.la da görüşmedim açıkçası) ve 1 defa görüşüp ameliyat için gün aldım. çok yorgundu benimle görüştüğünde, öyle üstün bir ilgi görmedim. 15 dk. Sürdü görüşmemiz, burnumu çok sorunlu bulmadı, burnun kötü değil; biraz kemik törpüleyip ucunu hafif kaldırabiliriz, bu seni daha genç gösterir dedi, açıkçası görüşmede kafam netleşeceğine daha tereddütlü bir şekilde çıktım.1 ay sonrası için gün aldım ama değer mi değmez mi emin olamadım. özellikle buradaki olumsuz yorumlar beni çok korkuttu. Barış bey'in de burun ameliyatlarından bunalmış bir hali vardı, daha beter bir hale gelmekten korkuyorum, nefes almada da problemim yok aslında.

Sevgiler,

ameliyat oldunuz mu ??? Olduysanız memnun kaldınız mı

Back