• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Ya ben de burun ameliyati dusunmek istiyorum. Ama etrafimdaki insanlar anlar mi arkamdan konusur mu diye cok endiseliyim ; ( sizin dusunceleriniz neler? Bir de yakin zamanda Baris Beye giden var mi acaba?

Ya ben de burun ameliyati dusunmek istiyorum. Ama etrafimdaki insanlar anlar mi arkamdan konusur mu diye cok endiseliyim ; ( sizin dusunceleriniz neler? Bir de yakin zamanda Baris Beye giden var mi acaba?
Canim Baris beyle gorustugumde burun icin 10bin tl demislerdi Eylul ayinda. Ettafindakilere gelince, anlasalar dahi onemli olan senin kendini nasil hissettigin sonucta konusmak isteyen burnun icin olmazsa baska bi sebepten konusmaya ortam bulur. Onlari fazla onemseme bence.

herkez ayri fiyat yazmis ya 7000-10000 TL e kadar
bende Mail attim resimle fiyati ögrenmek icin. Cevap gelmedi. 10000TL cok para yaaaa

arkadaşlar barış beye ameliyat olanlar beni izleyebilir mi bir de ameliyattan sonra sorun yaşayan oldu mu?

Evet bende instagramdan sayfasnı inceledim sana katılıyorum gercektende cok güzel burun yapıyo, hc aklmda olmamasına ragmen burun iiin görüşsem mi demedim degl :))

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğen
Reactions: Oof
her fırsatta siyasi paylaşan birisi, suriyeleri taksimden çıkarın diye yazı yazınca altına birşeyler yazıca beni uğraşmış, instagramdan twitterdan oradan buradan engellemiş bir zavallı
doktorluğunu bilmem ama insanlıktan sınıfta kalmış birisi tercih kişinin kendisinde tabi ki.

sonuç olarak antidemokratik birisi olduğunu biliyorum

Son düzenleme:
Ben randevu aldım gidecem ön görüşme için ama randevu alırsam ameliyat için acaba bir kapora talep ediliyor mu

Arkadaşlar yarın hasan fındıkta rinoplasti olacaktım ama burada okuduklarımdan sonra barış beye yönelik bir kararım oluştu hatta acele karar verip gün aldığımı düşünmeye başladım :(sabah 9 da ameliyatım gerçekleşecek ama şu an itibarı ile vazgeçmişdurumdayım ne yapayım bilemedim :(

Ü
Arkadaşlar yarın hasan fındıkta rinoplasti olacaktım ama burada okuduklarımdan sonra barış beye yönelik bir kararım oluştu hatta acele karar verip gün aldığımı düşünmeye başladım :KK43:sabah 9 da ameliyatım gerçekleşecek ama şu an itibarı ile vazgeçmişdurumdayım ne yapayım bilemedim :KK43:

Üstelik fiyat beklediğimden fazla yani :(

Arkadaşlar yarın hasan fındıkta rinoplasti olacaktım ama burada okuduklarımdan sonra barış beye yönelik bir kararım oluştu hatta acele karar verip gün aldığımı düşünmeye başladım :KK43:sabah 9 da ameliyatım gerçekleşecek ama şu an itibarı ile vazgeçmişdurumdayım ne yapayım bilemedim :KK43:
içine sinmicek bişey yapma ek müddet iste o arada barış beyle de görüş istersen

Back