Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim Baris beyle gorustugumde burun icin 10bin tl demislerdi Eylul ayinda. Ettafindakilere gelince, anlasalar dahi onemli olan senin kendini nasil hissettigin sonucta konusmak isteyen burnun icin olmazsa baska bi sebepten konusmaya ortam bulur. Onlari fazla onemseme bence.Ya ben de burun ameliyati dusunmek istiyorum. Ama etrafimdaki insanlar anlar mi arkamdan konusur mu diye cok endiseliyim ; ( sizin dusunceleriniz neler? Bir de yakin zamanda Baris Beye giden var mi acaba?
2 bin diye biliyorum. başlangıç fiyatı sanırım. buruna göre de değişiyordur büyük ihtimalle.kızlar barış bey in yaptığı ameliyatlarla ilgili güncel ücretleri biliyomusunuz?
12 bin ya. 2 bin yazmışım :/1
2 bin diye biliyorum. başlangıç fiyatı sanırım. buruna göre de değişiyordur büyük ihtimalle.
2 bin i görünce önce şaşırdım bu kadar uygun mu diye göbek atacaktım ama sonra 12 bin i görünce içime ağırlık çöktü12 bin ya. 2 bin yazmışım :/
arkadaşlar dr.ali değirmenci bursa medikal parkta rinoplastide 1 numara2 bin i görünce önce şaşırdım bu kadar uygun mu diye göbek atacaktım ama sonra 12 bin i görünce içime ağırlık çöktü
Arkadaşlar yarın hasan fındıkta rinoplasti olacaktım ama burada okuduklarımdan sonra barış beye yönelik bir kararım oluştu hatta acele karar verip gün aldığımı düşünmeye başladım sabah 9 da ameliyatım gerçekleşecek ama şu an itibarı ile vazgeçmişdurumdayım ne yapayım bilemedim
içine sinmicek bişey yapma ek müddet iste o arada barış beyle de görüş istersenArkadaşlar yarın hasan fındıkta rinoplasti olacaktım ama burada okuduklarımdan sonra barış beye yönelik bir kararım oluştu hatta acele karar verip gün aldığımı düşünmeye başladım sabah 9 da ameliyatım gerçekleşecek ama şu an itibarı ile vazgeçmişdurumdayım ne yapayım bilemedim
ilk görüşme ücretli mi bilen var mı?Ben randevu aldım gidecem ön görüşme için ama randevu alırsam ameliyat için acaba bir kapora talep ediliyor mu