• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Merhaba arkadaslar !

Önümüzdeki Eylül ayına Barış çakırla bir randevum var...eger uygun görürse tekrar bir burun ameliyatı (revizyon) olacağım ...ama revizyon konusunda ne kadar basarili olduğunu bilmiyorum...bu konuda bana yardımcı olacak biri varmi

Merhaba sanatsanat bende revizyon düşünüyorum lütfen Eylül ayında barış beyle görüştükten sonra banada bilgi verirmisin? Revizyon fiyatı ne kadar barış beyin biliyor musun ayrıca ?

Merhabalar ben de araştırma/öneriler neticesinde Barış Bey'de karar kıldım (başka dr.la da görüşmedim açıkçası) ve 1 defa görüşüp ameliyat için gün aldım. Çok yorgundu benimle görüştüğünde, öyle üstün bir ilgi görmedim. 15 dk. sürdü görüşmemiz, burnumu çok sorunlu bulmadı, burnun kötü değil; biraz kemik törpüleyip ucunu hafif kaldırabiliriz, bu seni daha genç gösterir dedi, açıkçası görüşmede kafam netleşeceğine daha tereddütlü bir şekilde çıktım.1 ay sonrası için gün aldım ama değer mi değmez mi emin olamadım. Özellikle buradaki olumsuz yorumlar beni çok korkuttu. Barış Bey'in de burun ameliyatlarından bunalmış bir hali vardı, daha beter bir hale gelmekten korkuyorum, nefes almada da problemim yok aslında.

Sevgiler,

goz altindaki cukurluga mi yag enjekte etmeyi onerdi?

Merhaba,
burnunuzu çok beğendim. Umarım benimki de böyle güzel olur. Ekimde ben de Barış Bey'e ameliyat olacağım kısmetse. Başka dr'la görüşmedim, görüşmeyi de düşünmüyorum.

Teşekkür ederim, ben de baska doktorla görüsmemistim hic bir sıkıntı yasamadim Barıs Bey ile ameliyat sonrasi cok rahat gecti acı, morarma, sisme olmadı eminim senin de öyle olur simdiden gecmis olsun ☺

canım barıs beyı tabıkı onerırım cunku ortaya cıkan sorunlar cok basıt sorunlar aman aman sorun degıl ama bız kusursuzu ıstedımızden en ufak bısey bıze kusurmus gıbı gelıyor sadece nasıl bır burun ısteıdgımız ıyı anlatmak lazım ayrıca amelıyatta sans cok onemlı..

rfrrtyijgfggggggggg

merhaba, fotoğrafları görebilmek adına birkaç arkadaşı ekledim aranızdan. malesef özel msj atıp soramıyorum suan da msj sayım dolmamış.. eklerseniz memnun olurum zira 2 doktor arasındayım biri Barış bey, biri Yakup bey Fikir vermesi açısından fotolarınızı görürsem bana yardımcı olacak çok. iyi geceler

Canım mesajlarını yanlış anlamadım,hatta bana o soruyu sorman iyi oldu içimi dökmüş oldum :) rahatladım biraz,aynı şeyleri hissetmemiz yanlız olmadığımızı gösteriyor..ben de seni çook iyi anlıyorum sanırım,çook fazla kafama takıyorum buaralar şu göğüs meselesini..senin de canıgönülden biranönce atlatmanı diliyorum bu dönemi,inşaallah herşey gönlümüzce olur arkadaşım kaydirigubbakcemile5
Birde ben koltuk altı yönteminde ısrarcı değilim,Barış Çakır'da takılı kaldım,ama kas zarı ve damla protez olması da beni baya bi düşündürüyor..Neyse daha zamanıu var zaten :) o zamana kim öle kim kala :)zamanla karar verririzyerimseniben
Duygularını paylaşıp bana fikir verdiğin için teşekkür ederima.s.

amaaaaaannn kızlar boşuna dert ediyosunuz evlendikten sonra cinsellikti çocuktu zaten büyüyecek. Benim göğüsler tam kıvamındaydı fakat hamile olmamla birlikte ki daha 4 aylık aldı başını gidiyo. şimdi bende küçülttürmeyi mi düşüneyimm. hayatta ağlanması gereken çok daha farklı şeyler var. Allah onlarla karşılaştırmasın tek derdiniz bu olsun

Kızlaar benim ameliyatımın üzerinden 5 ay geçti ve hala memnunum burnumdan.Çok doğal oldu kimseye söylemiyorum estetik olduğumukaydirigubbakcemile3
Foto istiyosunuz biliyorum ama malesef foto koyamıyorum.Ama eminim görüşmeye gittiğinizde barış bey benim burnumu da gösteriyordur çünkü kendisi de çok beğendi:utangac:

ne kadara yaptırdın canım burnunu

Baris bey nekadar a yapiyor ameliyati fiyat konusununda bilgilendirirseniz sevinirim

kızlar hersey ıyı güzeldee ya burun estetıgı ıcın ıstenılen ucret ?? 9 bin az para deyıl 1 sene ıcınde 3 kere fıyat çıktı ben sımdı 9bını bır ev hanımı olarak nasıl biriktercegım ılk bunu düşünüyorum ve ödemede nasıl kolaylıklar sunuyolar bılen varmı acaba ???

Back