ameliyat oldunuz mu ??? Olduysanız memnun kaldınız mı
Pardon tenedeosa yazmistim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 nisanda Barış Bey'e ameliyat oldum.Ameliyatın başından sonuna kadar ne genel anestezi ,ne ağrı sızı,ne morarma ne de nefes alamama yüzünden sıkıntı yaşadım.Tamponlarım varken bile sadece ağır bir grip geçiriyormuş gibi azda olsa nefes alabildim.Görüntü itibarıyle de kaç yıldır gittiğim kuaförüm ben demeden anlamadı ameliyat olduğumu. Bir değişiklik var ama inceledikten sonra anlaşılıyor. Çok doğal ve düzgün bir burnum oldu.Ayrıca alına yağ enjeksiyonuda oldu ve onun sonucu gerçekten çok iyi.Hiçbir asimetri sorunu yok. Şuan hala şişlerim ve burun içi yaralarım mevcut tabik. Şişler tamamen inince bana önceden tasarlanan burnun aynısı olucak gibi görünüyor.Barış Bey'in hakkında ona ameliyat olan insanlar dışında değişik branşlarda birçok doktordan çok övgü dolu sözler duydum.Bu benim için büyük bir artıydı.Tabiki bu tür ameliyatlar kişinin bünyesine, dokularının vereceği tepkiye ve birtakım biyolojik özelliklerine de bağlıdır ama bence Barış Bey her hasta için büyük bir şanstır.Eğer burun ameliyatı düşünenler var ise bir gidip orda öncesi ve sonrası ameliyat fotoğraflarına bakılıp kendisi ile bir görüşülmelidir.
merhaba, olmadım ameliyat. Barış bey içime çok da sinmedi, benden sonra görüşmeye giden bazı arkadaşlarım oldu banae söylediklerine çok benzer şeyler söylemiş onlara da, sanki işleri fabrikasyona dönmüş gibi geldi bana. Erteledim şimdilik, ailem de çok baskı yaptı bu halimle çok iyi olduğumu ameliyatın gereksiz olduğunu söyleyip durdular. Belki daha kolay ameliyat teknikleri gelişirse bir gün, o zaman olabilirim...
Randevu almak için aradıktan ne kadar sonraya veriliyor ve randevudan ne kadar sonra ameliyat oldunuz? Eylülde okullar açılmadan önce ameliyat olmuş olur muyum onu merak ediyorum açıkçası. Bilgilendirirseniz sevinirim. :)
Ay arkadasim ne olur yardim et!!!! Biz iki kisiyiz baris beyi düsünüyoruz. Ama almanyada oldugumuz icin doktora gidip resim bakamiyoruz. Ne olur bize resmini yolla. Arkadas teklifi yolladim. Istersen özel yolla. Yada numerami yollayim. Nasil istersen söyle. Ama yardim et lütfen!!!!
Selam, ne yaptiniz ameliyat oldunuz mu bile?
Burada ameliyat olanlarin paylastigi fotolar var: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=683501821714847&set=o.109506702408001&type=1&theater
Burada da kendi paylastigi fotolar var: https://www.facebook.com/photo.php?...78456640.14119.109506702408001&type=1&theater
missions ekledim seni