• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Arkadaslar merhaba, Baris Bey'e ameliyat olanlarin son durumlari nedir acaba? Herhangi bir sikayetiniz oldu mu? Bu zorlu surecte 1 dakikanizi ayirip cevap verebilirseniz cok cok mutlu olurum... Simdiden olumlu yada olumsuz yanit veren herkese tesekkur ederim...

merhabalar arkadaşlar ben ameliyatımı 2012 yılında oldum ve sonuçtan çok memnum ve mutluyum özelden de çok yazan arkadaşlar var burdanda sölemiş olayım:) benimde şöyle bir sorum olucak daha önceki yıllarda ameliyat olmuş arkadaşlara burun ucunuz ne durumda sertmi yoksa ameliyat olmadan önceki kıvamında mı benim burun ucumdaki sertlik malesef ilk aylardaki gibi duruyor sanırım bu geçmeyecek bir durum.

Jennifer merhaba, cevabin icin tesekkuler umarim ameliyat olanlar bu topic i gorup sana da bir fikir verir, ben yeni olacagim icin yorum yapamiyorum...

merhabalar arkadaşlar ben ameliyatımı 2012 yılında oldum ve sonuçtan çok memnum ve mutluyum özelden de çok yazan arkadaşlar var burdanda sölemiş olayım:) benimde şöyle bir sorum olucak daha önceki yıllarda ameliyat olmuş arkadaşlara burun ucunuz ne durumda sertmi yoksa ameliyat olmadan önceki kıvamında mı benim burun ucumdaki sertlik malesef ilk aylardaki gibi duruyor sanırım bu geçmeyecek bir durum.

Merhaba, benim 3 ayi gecti burnum neredeyse eskisi gibi bayagi yumusadi, sizin neden boyle birsey oldu acaba? Baris beyle gorustumuz mu bu durumu?

Merhaba, benim 3 ayi gecti burnum neredeyse eskisi gibi bayagi yumusadi, sizin neden boyle birsey oldu acaba? Baris beyle gorustumuz mu bu durumu?

hayır sormadım herkeste böledir diye düşünüyodum şaşırdım şuan kaçsene geçti sanırım artık yapılcak bir durumyoktur diye düşünüyorum:(

sinem ben barış çakırla görüştüm zaten. daha önce de yazmıştım sanıyorum. ama beni ameliyat etmeyi pek istemedi gibi. çok fazla değişiklik beklemeyin falan dedi. siyah nokta problemim var biraz. onu bayağı bir söyledi. olmaz böyle ameliyat falan dedi.
bende sonunda açık açık sordum yani ameliyat olsan da görüntün düzelmez o yüzden hiç ümitlenme mi demek istiyorsunuz dedim. acayip moralim bozuldu üzüldüm çünkü. cildim yağlı olduğu için ve ameliyat olmayı düşündüğüm tarihe daha çok zaman olduğu için önce bunu hallet sonra konuşalım tekrar dedi. ben her zaman önce kötüsünü düşünmeyi tercih ederim dedi. olabilecek bütün kötü ihtimalleri düşünüp öyle karar vermeni istiyorum dedi. ama sana söylediklerine bakıyorum da demek ki cidden beni ameliyat etmek istemedi. yanlış hissetmemişim yani.

senden rica etsem bana eski fotoğraflarından önden bir fotoğraf gönderebilir misin. benim için gerçekten çok önemli. kendimi burun ucunun genişliğinin de düzeltilebileceği konusunda ikna etmek istiyorum. gönderirsen gerçekten çok sevinirim.

merhaba ameliyat olmayı başabildiniz mi acaba barış çakır'a..bende malesef yağlı ve siyah noktamsı şeyli burna sahibim ondan soruyorum:(

bana da cildimde sıkıntı oldugundan geçir öyle gel demişti geçen seneydi yağlı kalın derili burunlar ameliyatı uzun süre göstermiyor uzun süre beklemen gerekiyor şişliklerin inmesi için ben de bu durum çok saçma geldiği için ameliyatı oldum ama gerçektende şişlerin inmesi uzun sürdü önce tedavimi olsaymışım daha mantıklı olucakmış ameliyattan sonra uzun süre sivilce problemim tekrar başıma bela oldu

bende yeni üye oldum yaklaşık olara 5 ay önce farklı bir doktorda burun estetiği oldum fakat sonuçtan memnun olmadım hatta hiç :( daha önceden barış çakır'ı istiyordum ama fiyat fazla geldi malesef :( 15 bin dedi aslında bire bir görüşmek lazım internet ortamından genel fiyatları söylüyor o konuda hata yaptım instagramdan yazdım :( bugün kendisiyle tekrar iletişime geçtim 1 yıl geçtikten sonra düzeltme ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum bu konuda fiyat bilgisi henüz cevap gelmedi ama ne olursa olsun kesinlikle burnumu düzltmesini istediğim tek doktor barış çakır :))

Merhaba, çok üzüldüm begenmemenize,tam olarak istenilenimi yapamadı yoksa karar verilen sekil olmasına rağmen mi yapılınca beğenmediniz.tam olarak bilgi verirseniz çok sevinirim.

Bende 30 Eylül'de ameliyat olucam inşallah Bekir sivriye. Sizin doktorunuz kimdi?

Teşekkürler şimdiden

bende yeni üye oldum yaklaşık olara 5 ay önce farklı bir doktorda burun estetiği oldum fakat sonuçtan memnun olmadım hatta hiç :KK43: daha önceden barış çakır'ı istiyordum ama fiyat fazla geldi malesef :KK43: 15 bin dedi aslında bire bir görüşmek lazım internet ortamından genel fiyatları söylüyor o konuda hata yaptım instagramdan yazdım :KK43: bugün kendisiyle tekrar iletişime geçtim 1 yıl geçtikten sonra düzeltme ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum bu konuda fiyat bilgisi henüz cevap gelmedi ama ne olursa olsun kesinlikle burnumu düzltmesini istediğim tek doktor barış çakır :))[/Q

biraz geç oldu ama kusuruma bakmayın işlerimin yoğunluğundan şimdi bakma fırsatım oldu:( bekir sivri iyi diye biliyorum hatta e çevremde burununu ona yaptıranlar oldu ve sonuçtan memnunlar :) bana gelirsek ben yüzüme yakışan doğal bir burun istedim cidden çok doğal oldu öyle ki esteti olduğu belli değil :( burnumda yamukluk var fazla uğraşılmamış sadece yan profili hoş görünüyor ama önden çok kaba ve kemik var bu yüzden mayıs gibi tekrar olmayı düşünüyorum . bülent koç'un yaptığı burunları beğeniyorum bakalım

biraz geç oldu ama kusuruma bakmayın işlerimin yoğunluğundan şimdi bakma fırsatım oldu:KK43: bekir sivri iyi diye biliyorum hatta e çevremde burununu ona yaptıranlar oldu ve sonuçtan memnunlar :) bana gelirsek ben yüzüme yakışan doğal bir burun istedim cidden çok doğal oldu öyle ki esteti olduğu belli değil :KK43: burnumda yamukluk var fazla uğraşılmamış sadece yan profili hoş görünüyor ama önden çok kaba ve kemik var bu yüzden mayıs gibi tekrar olmayı düşünüyorum . bülent koç'un yaptığı burunları beğeniyorum bakalım
Çok geçmiş olsun ancak düzelmeyecek bir durum değil.. çanınızı sıkmayın.. bu sabah 5 de yola çıkacağım ameliyat günüm geldi biraz heyecanlıyım. Sizin doktorunuz kimdi

Zaten şimdiki hali ilkine nazaran daha iyi benim doktorumun adı ersin ülkür senem bi dolsun eğer memnun kalmazsam revizyon düşünüyorum tabii ersin beyden değil :)

Çok geçmiş olsun şimdiden ameliyat sonrası duygularını merak ediyorum yazarsan sevinirim :)

Barış Hoca, hazırlanan bir listede İstanbul'un en iyi 3 estetik doktoru arasında gösterilmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok tsk ederim yazin için :) ben burun ameliyati olucam ins. gerçekten içimi rahatlattin.. umarim iyi geçer hersey..

aklima getirdin, kendi merak ettigim sorularimi sordum fakat resimleri görmedim henüz.. mail yoluyla isteyince yollar mi ki?
Barış Bey e ameliyat oldunuz mu acaba ?

Back