- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
Evet 200 tl. di en son.ilk görüşme ücretli mi bilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 200 tl. di en son.ilk görüşme ücretli mi bilen var mı?
merhabalar arkadaşlar ben ameliyatımı 2012 yılında oldum ve sonuçtan çok memnum ve mutluyum özelden de çok yazan arkadaşlar var burdanda sölemiş olayım:) benimde şöyle bir sorum olucak daha önceki yıllarda ameliyat olmuş arkadaşlara burun ucunuz ne durumda sertmi yoksa ameliyat olmadan önceki kıvamında mı benim burun ucumdaki sertlik malesef ilk aylardaki gibi duruyor sanırım bu geçmeyecek bir durum.
Merhaba, benim 3 ayi gecti burnum neredeyse eskisi gibi bayagi yumusadi, sizin neden boyle birsey oldu acaba? Baris beyle gorustumuz mu bu durumu?
sinem ben barış çakırla görüştüm zaten. daha önce de yazmıştım sanıyorum. ama beni ameliyat etmeyi pek istemedi gibi. çok fazla değişiklik beklemeyin falan dedi. siyah nokta problemim var biraz. onu bayağı bir söyledi. olmaz böyle ameliyat falan dedi.
bende sonunda açık açık sordum yani ameliyat olsan da görüntün düzelmez o yüzden hiç ümitlenme mi demek istiyorsunuz dedim. acayip moralim bozuldu üzüldüm çünkü. cildim yağlı olduğu için ve ameliyat olmayı düşündüğüm tarihe daha çok zaman olduğu için önce bunu hallet sonra konuşalım tekrar dedi. ben her zaman önce kötüsünü düşünmeyi tercih ederim dedi. olabilecek bütün kötü ihtimalleri düşünüp öyle karar vermeni istiyorum dedi. ama sana söylediklerine bakıyorum da demek ki cidden beni ameliyat etmek istemedi. yanlış hissetmemişim yani.
senden rica etsem bana eski fotoğraflarından önden bir fotoğraf gönderebilir misin. benim için gerçekten çok önemli. kendimi burun ucunun genişliğinin de düzeltilebileceği konusunda ikna etmek istiyorum. gönderirsen gerçekten çok sevinirim.
bende yeni üye oldum yaklaşık olara 5 ay önce farklı bir doktorda burun estetiği oldum fakat sonuçtan memnun olmadım hatta hiç daha önceden barış çakır'ı istiyordum ama fiyat fazla geldi malesef 15 bin dedi aslında bire bir görüşmek lazım internet ortamından genel fiyatları söylüyor o konuda hata yaptım instagramdan yazdım bugün kendisiyle tekrar iletişime geçtim 1 yıl geçtikten sonra düzeltme ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum bu konuda fiyat bilgisi henüz cevap gelmedi ama ne olursa olsun kesinlikle burnumu düzltmesini istediğim tek doktor barış çakır :))[/Q
Çok geçmiş olsun ancak düzelmeyecek bir durum değil.. çanınızı sıkmayın.. bu sabah 5 de yola çıkacağım ameliyat günüm geldi biraz heyecanlıyım. Sizin doktorunuz kimdibiraz geç oldu ama kusuruma bakmayın işlerimin yoğunluğundan şimdi bakma fırsatım oldu bekir sivri iyi diye biliyorum hatta e çevremde burununu ona yaptıranlar oldu ve sonuçtan memnunlar :) bana gelirsek ben yüzüme yakışan doğal bir burun istedim cidden çok doğal oldu öyle ki esteti olduğu belli değil burnumda yamukluk var fazla uğraşılmamış sadece yan profili hoş görünüyor ama önden çok kaba ve kemik var bu yüzden mayıs gibi tekrar olmayı düşünüyorum . bülent koç'un yaptığı burunları beğeniyorum bakalım
Çok geçmiş olsun ancak düzelmeyecek bir durum değil.. çanınızı sıkmayın.. bu sabah 5 de yola çıkacağım ameliyat günüm geldi biraz heyecanlıyım. Sizin doktorunuz kimdi
Barış Bey e ameliyat oldunuz mu acaba ?çok tsk ederim yazin için :) ben burun ameliyati olucam ins. gerçekten içimi rahatlattin.. umarim iyi geçer hersey..
aklima getirdin, kendi merak ettigim sorularimi sordum fakat resimleri görmedim henüz.. mail yoluyla isteyince yollar mi ki?