• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Ben de mesaj sayımı doldurmadığım için fotografları göremiyorum? Bana çzelden ösj atabilir msiniz? Merak ediyorum burunları:)

Merhaba ,

Barış bey ameliyattan önce kbb ciler gibi film cekımıyor mu? Ben Naci Çelikle görüştüm bu hafta açık yaptıgı için cekmesine gerek kalmadıgını söyledi :44:

Merhaba ,

Barış bey ameliyattan önce kbb ciler gibi film cekımıyor mu? Ben Naci Çelikle görüştüm bu hafta açık yaptıgı için cekmesine gerek kalmadıgını söyledi :44:

Ben açık ameliyat oldum doktorum hem tomografi çekti hemde solunum testi yaptı bence film gerekli bişey bakıp sağlık sorunun var mı onu söylüyo ve ona göre ameliyat ediyo

Sevgili PAPRİCA,
Özelden mesaj atmışsın fakat daha yeni üye olduğum için ben mesaj gönderemiyorum.Yine özewlden bana mail adresini yollarsan yardımcı olabilirim.
Görüşmek üzere...

Emre ilhan mı baris cakir mı kararsızım. Sinizin burun eti küçültmek ve estetik olamam lazım. Sizce kbb uzmanımı daha iyi olur

Baris Cakirin ameliyatlarina kbb cide giriyo eger onluk bisey varsa. Ben 1 ay once Baris Cakira ameliyat oldum cokkk dogru bi secim yapmisim gercekten.. eger estetik yaptircaksaniz kesinlikle estetiysen olmali bu benim sahsi fikrim :) Diger doktorlarida arastirin tabi

arkadaşlar ben barış beyin yaptığı burunları merak ediyorum. albümü olan arkadaşlarımız beni eklerse çoook sevinirim. :) şimdiden teşekkürler.

Merhabalar ben de araştırma/öneriler neticesinde Barış Bey'de karar kıldım (başka dr.la da görüşmedim açıkçası) ve 1 defa görüşüp ameliyat için gün aldım. Çok yorgundu benimle görüştüğünde, öyle üstün bir ilgi görmedim. 15 dk. sürdü görüşmemiz, burnumu çok sorunlu bulmadı, burnun kötü değil; biraz kemik törpüleyip ucunu hafif kaldırabiliriz, bu seni daha genç gösterir dedi, açıkçası görüşmede kafam netleşeceğine daha tereddütlü bir şekilde çıktım.1 ay sonrası için gün aldım ama değer mi değmez mi emin olamadım. Özellikle buradaki olumsuz yorumlar beni çok korkuttu. Barış Bey'in de burun ameliyatlarından bunalmış bir hali vardı, daha beter bir hale gelmekten korkuyorum, nefes almada da problemim yok aslında.

Sevgiler,

Merhabalar ben de araştırma/öneriler neticesinde Barış Bey'de karar kıldım (başka dr.la da görüşmedim açıkçası) ve 1 defa görüşüp ameliyat için gün aldım. Çok yorgundu benimle görüştüğünde, öyle üstün bir ilgi görmedim. 15 dk. sürdü görüşmemiz, burnumu çok sorunlu bulmadı, burnun kötü değil; biraz kemik törpüleyip ucunu hafif kaldırabiliriz, bu seni daha genç gösterir dedi, açıkçası görüşmede kafam netleşeceğine daha tereddütlü bir şekilde çıktım.1 ay sonrası için gün aldım ama değer mi değmez mi emin olamadım. Özellikle buradaki olumsuz yorumlar beni çok korkuttu. Barış Bey'in de burun ameliyatlarından bunalmış bir hali vardı, daha beter bir hale gelmekten korkuyorum, nefes almada da problemim yok aslında.

Sevgiler,

sevgili arkadaşım ve arkadaşlar :)9 benim de kemerli bir burnum var yuzüme yakısıyor bence ama sag tarafında kemik egriliği varmış ve konkalarım asırı büyümüş bi dr beni hemen ameliyat edecekti nerdeyse ama bu şler zor bence yüzünüzü iyi tanımanız lazım mesela bır cok burunu ben ılk bakısta anlıyorum estetik oldugunu ben ce bırcok gereksız estetik yapılıyo herkes hokka burunlu ol-cak yakında zaten bız farklı kalcaz bu gidisle ha cok buyukse fonsiyonel bozukluklar varsa o ayrı ......ben de kemik eğriliği için olayı dusunuyorum ama dr cok guvenmem lazım ıcınıze sınmıyorsa hıc yaptırmayı benım nefes sorunum olamsına rağmen cok güvenemiyorum sevgiler...

ben 2 hafta önce Baris Cakira burun ameliyat oldum. album ekledim bakabilirsiniz. cok memnunum tam istedigim gibi dogal bi burnum oldu ki daha cok yeni olmasina ragmen bu sis haliyle bile cok begeniyorum. uzun zamandir istedigim biseydi ama cok korkuyodum kuzenim 3 kere oldu onu ameliyat sonrasi sis ve morarik gordüm o goruntulerden sonra zaten ameliyat olmam soz konusu bile degildi. Ama Baris beyin yaptigi burunlari ve ameliyat sonrasi surecleri gordum o sekilde karar verdim suan cok mutluyum kesinlikle degdi. Ne morardim nede sistim cok kolay gecti daha 2. haftam cok memnunum

siin burnunuz cok guzel olmusbaya gençleşmişsiniz zaten gencsiniz de oteki burnunuz yas veriyormus size demek ki kapalı rinoplastı ne demek ve ne kadara oldunuz acaba cavaplarsanız cok memnun olurum sevgiler...

sevgili arkadaşım ve arkadaşlar :)9 benim de kemerli bir burnum var yuzüme yakısıyor bence ama sag tarafında kemik egriliği varmış ve konkalarım asırı büyümüş bi dr beni hemen ameliyat edecekti nerdeyse ama bu şler zor bence yüzünüzü iyi tanımanız lazım mesela bır cok burunu ben ılk bakısta anlıyorum estetik oldugunu ben ce bırcok gereksız estetik yapılıyo herkes hokka burunlu ol-cak yakında zaten bız farklı kalcaz bu gidisle ha cok buyukse fonsiyonel bozukluklar varsa o ayrı ......ben de kemik eğriliği için olayı dusunuyorum ama dr cok guvenmem lazım ıcınıze sınmıyorsa hıc yaptırmayı benım nefes sorunum olamsına rağmen cok güvenemiyorum sevgiler...
Cevap için teşekkürler. Dr.'a burnumu beğenmiyorum bunun için geldim dediğimde, bu kadar mı diye cevap verdi :) Bunu iyi anlamda mı kötü anlamda mı dedi anlamadım, burun dışında göz altına da yağ enjekte edelim diye önerdi kendisi, burnumu kötü bulmamış öyle dedi benim aklıma girdi bir kere bu iş bu nedenle gün aldım ama şimdi çoook tereddütlüyüm, iptal ettirmekle ettirmemek arasında gidip geliyorum. Benim eşim de doktor ve o boşuna narkoz alma diyor başka da birşey demiyor :(

Son düzenleme:
arkadaşlar bende burnumdan estetik olmak istiyorum ama birkaç isim arasında kaldım biri de barış çakır.fotograflarnızı gormek isityorum ama mesaj hakkım yeterli diil o yuzden barış çakıra ameliyat olanlara arkadaşlık isteği gönderiyorum kabul ederseniz sevinirim:)

Merhaba arkadaslar !

Önümüzdeki Eylül ayına Barış çakırla bir randevum var...eger uygun görürse tekrar bir burun ameliyatı (revizyon) olacağım ...ama revizyon konusunda ne kadar basarili olduğunu bilmiyorum...bu konuda bana yardımcı olacak biri varmi

Back