• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

ayseall cım memorial da bana onlardan yapmadılar.sadece kan aldılar bi de tansiyonumu nabzımı filan ölçtüler toplam 10dk sürdü sanırım kaydirigubbakcemile4

pony cim sağol canım bu arada çok geçmiş olsun, sadece aklıma geldi hani acaba onlar da yapılsa daha iyi olmaz mı diye:uhm: belki de ne tip ameliyat olduğuna göre değişiyordur yapılan testler..

ben izledim birazını.revizyondan bahsetti yüzde beş gibi bi oran revizyona ihtiyaç duyuyomuş yav korktummafoldumben

pony cim yüzde beş çok düşük bir oran aslında çünkü pekçok doktor yüzde 10 revizyon yapar. Bir de revizyon genellikle çok çabuk yapılan bir işlem ama tabii ki Allah kimseye vermesin. Korkma canım sen

Son düzenleme:
kızlar ameliyat olalı 1 seneye yakın oldu barış beye çok memnunum,korkarak kendinize eziyet etmeyin ben ettim boşuna siz etmeyin hiç ağrısı olmayan bir süre. psikolojik olarak biraz zor ama atlatılabılıcek bi süreç,barış çakır bu işde en iyilerden biri kesinliklede tavsiye ederim,herkesin umarım hayallerınden daha guzel bı burnu daha onemlısı yüzü olur ,bızler burna odaklanıyoruz ama yuzunuze bakıldıgında yuzun genelının guzel durması önemli güzel burun çirkin insan çok buyüzden doktorunuzu dinleyin derim,herkes bol şans

livali senin 1 yılın dolmuş ne güzel darısı başımızakaydirigubbakcemile2 ayseall moral verdiğin için sağol ama cidden Allah korusun ikinci işleme gitmekten :sinifsinif:

bağyanlar profilime bir iki tane resim koydum daha çok yeni üstünde küçük alçısı da var ama olsun ameliyat olmayı düşünenler için fikir olur buyrunnnnnnnnn

taze bır kac foto ekledım 4 ay oldu ama halen bu burun bana buyuk gelıyorr sıslerde nıye gec ınıyor yaw benım

slm benim bugün 10. günüm cumartesi günü büyük alçı çıktı küçük alçı konuldu. burnumu gördüm ve çok yadırgadım.mafoldumben yüzüme hiç yakışmamıştı ama düzelir diyorlar.

ama asıl sormak istediğim iki konu var. benim dikişlerim hala duruyor ve barış bey izinde olduğu için ancak 14 eylülde alınabilirmiş. sizin dikişleriniz kaçıncı gün alındı? ayrıca masaja ne zaman başladınız? 14 eylülü beklersem 1 ay dolmuş olacak.:bbo:

ayrıca benim burun deliklerimdeki asimetri devam ediyor. benzer durum yaşayan ve sonra geçen var mı yoksa kalıcı mı??senağlama

Son düzenleme:
herkese selamlar,
bugün küçük alçımı da çıkardım. yani nasıl desem bilmiyorum ama maalesef eğer elimde sihirli bir değnek olsa hiç düşünmeden eski halime dönmeyi isterdim. senağlama

burada yazılanların çoğunu okudum ve bir sürü resim gördüm. çoğunluk yeni burnunu gördüğünde şişliklere rağmen beğeniyor. ama ben michael jackson' a benzedim. yüzümün zayıflığından ve üst dudağımın inceliğinden dolayı yüzüme hiç gitmedi.

ameliyattan önce bana birisi pişman olacağımı söylese çok gülerdim. o kadar emindim ki beni güzelleştireceğine. çünkü çevremde hep benim burnumun estetiğe ihtiyacı olduğunu söyleyenler vardı. hatta ben hiç bu konuyu açmasam bile sen burnunu yaptırsan çok yakışır diyorlardı. ben de dik bir burnum olmasını çok istiyordum. ama dik bir burnun bana hiç yakışmayacağını, güzelleşmek isterken çok çirkinleşip michael jacksona benzeyeceğimi hiç düşünmezdim. :oklava:

inanın bunları yazanın ben olduğuma inanamıyorum. umarım fikrim değişir, ama tahminen en fazla gözüm alışır ve o kadar da çirkin olmadığını düşünürüm ama güzelleşmek hayalim ebediyen suya düştü. zaten öyle şişlik falan da olmadı derim ince olduğu için. yani aman aman bir değişim olmaz artık.

eğer burnunuzu parmağınızla kaldırdığınızda tipiniz garip geliyorsa önermem çünkü şu an tam burnumu parmağımla kaldırdığım zamanlardaki görünümdeyim. ve en önemlisi bunun geri dönüşü yok!!! bunu düşününce çok garip geliyor çünkü artık daha çirkin bir kız oldum. tabii ki bunda barış beyin fazla kabahati yok çünkü benim tipime yakışmadı ama yakışanları gördüm. kısacası geri dönüşü olmayan bu yolun sonunda sizi pişmanlık da bekliyor olabilir tıpkı benim gibi..:a015:

canım geçmiş olsun..o kadar üzülme ya sen şişlik yok desende burnunun ucu şu an şiştir mutlaka ve bu görünüm son hali değil.ameliyat sonrası iyileşme sürecinin doğal bi parçası olarak burun ucu, şişi indikçe aşağıya doğru iner bi miktar.yani eğer sen burnunun ucunu kaldırtmak istediysen, ameliyat sonucunda burnun biraz yukarda olucaksa şu an burun deliklerinin görünecek kadar yukarda olması normal, o inince tasarlanan şekline döner canım

burnumun ucunda hiç şişlik yok hem de hiç sadece çok azıcık burnumun gövde kısmında var ama o da çok az yani o ihtimaller yok. keşke ödemli ve şiş olsaydı da avunurdum nasılsa düzelir diye

Back