Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

arkadaşlar şu sitede daha kötü bir burun görmedim ama yine de korkuyorum. en korktuğum şey de burun deliklerinin farklı büyüklükte olması.ilk bir iki ay belki normal bir durum ama kalıcı bir şey olur diye korkuyorum ve bu kadar korktuğum için de başıma gelir diye içinizde böyle bir durumla karşılaşan var mı? geçen gün televizyonda tuba özerki gördüm deliklerinin biri diğerinden büyüktü ece erknde de aynı durum var sanki. bu arada manyak oldum herkesin burnuna bakıyorumkafamçokkarıştı

tatlım zaten burun delıklerı bırebır aynı olmaz mesala benım delıklere mudahale edılmedı ama aynı degıller ama cok farkta yok ole bır korkun olmasın ece erkenı sormaya acaba farkında degılmı cok belırgın o delıklerı farklı oldugu bır kalkık dıgerı normal duruyor:))yandan guzel ama

sımdıden gecmıs olsun canım ıns kolay rahat bır amelıyat gecırırsın:))) ıns ıstedıgın burna kavusursun

day cnm ilk büyük alçın oluo alnına ve hafif yanaklarına doğru ve tamponun oluo benim tamponumu barış bey 5 gün sonra aldı ( hiç acımadı benim korkma ) daha sonra ameliyatımın 10. günümde büyük alçı yerine daha küçük bi alçım oldu sadece burun üstümde bi alçıyıdı onuda tam 15. gün olunca aldı yani beşer gün arayla tampon ve alçılar alındı :))) bende morlukyok denecek kadar azdı sadece gözlerimin çok hafif kenarlarında oldu onlarda tampondan sonra geçti gitti 5-6 günde şişlik biraz oldu 10gün içinde normale dönmeye başladım korkmana gerek yook herşey sen farketmeden hızlı bi şekilde geçioo ben öle hissettim seninde geçer inş. cnm umarım yardımcı olabilmşimdir :)))

mrvfb hayırdır seni hiç göremiyoruz.resimlerinide eklemedin.umarım bir sorun yoktur iyisindir.sadece merak ettim...

burdym :))) eklicem resim biraz inmesini bekliyorum ucu hala şiş bana geniş geliyo.azck daha geçsn eklicem sözz

herkese selamlaaar:teytey:
cuma günü ameliyat oldum şu an sol deliğimde tampon var ve tabii ki alçı da var. sağ gözümün altı morardı ve şişti öbür göz idare eder.

ameliyattan sonra biz odanın klimasını açmayı unuttuk bir de göze buzu koyan hemşireler çok kalın bir şeyin üstüne koydukları için buzun etkisi hiç olmadı. allahtan gece gelen yeni hemşire iki durumu da düzellti ama ilk 4-5 saat yapılması gerekenler düzgün yapılmadı ondan biraz sinirlerim bozuldu. bir de ilk gece hiç uyuyamamak saniyeleri saymak çok fenaydı bence en kötüsü oydu.

ağrı kesiciler acıyı azaltıyo ama almassam dayanamam. bir de sol deliğim diğerinden büyük kalıcak , çok hafif sağa doğru duran bir burun olucak gibi geliyor. bilmiyorum ilk günler olduğu için acının etkisiyle karamsarlık yapıyo olabilirim. gerçi öyle de olsa eskisinden daha kötü olması mümkün değil her halükarda daha güzel bir burun olucaktır.

neyse salı günü tampon çıkıcak 9 gün sonra da alçı çıkıcak dediler. o zamana kadar nasıl sabredicem hiç bilmiyorum. ameliyat olan arkadaşlardan burun deliklerinin asimetrisi veya burnun bir tarafa doğru eğimli olduğunu düşünenler var mı?

bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

day çok geçmiş olsun canım. ben de pazartesi günü oldum ameliyatımı cumartesi de tamponlarım alındı.en büyük sıkıntı tampon alınana kadar olandı.tamponlar alındığından beri herşey daha güzel sanki :) merak etme ben de nasıl geçicek zaman diyodum ama geçiyo gayet kolay bi şekilde.
burun delikleriyle ilgili bi sorunum yok benim ameliyattan önce de delikleri küçüktü zaten ondan sanırım .senin sadece sol burun deliğinde mi tampon var onu anlamadım ben canım?

evet pony89 sol trafımda tampon var öbüründe yok belki de o yüzden asimetrik görüyorumdur ama yine de birazcık asimetri kalır gibi geliyo umarım yanılıoyorumdur.
tamponlardan sonra işlerin kolaylaşacağı haberine sevindim sana da geçmiş olsun dilerim istediğin gibi olmuştur burnun
bu arada 4.500 tutu fiyatı paket fiyatmış gece memorialda kaldım o da dahil.

Son düzenleme:
tek tarafında tampon olduğu için asimetri olabilir belki dediğin gibi day'cim :)bence asimetri kalmaz kalsa bile dikkat çekici boyutlarda olucağını sanmıyorum...

day geçmiş olsun, neden saga doğru duracak bir burun olacak dedin? Bir de alçı çıktıktan sonraki gördüğüm çoğu fotoda genelde burun bir tarafa doğru daha şiş gibi duruyor, bu da sanki burunda br eğiklik varmiş gibi gösteriyor burnu ama bu daha çok yeni burunlarda normal olan şeyler. Bir iki haftada düzeliyor herşey, burun delikleri de öyle. Senin şimdiden böyle şeyler düşünmen için çok erken, burnunun alçısı bir çıksın, iki üç hafta geçsin bir hele, ama ben eminim çok guzel olacak merak etme canım, güzel şeyler düşün.

Son düzenleme:
ayseall çok saol yazdıkların moralimi çok düzeltti. ben genelde karamsarımdır hep kötü ihtimale kendimi hazırlarım ki hayal kırıklığı yaşamayayım diye . umarım dediğin gibi zamanla o asimetriler düzeliyordur.:1rolleyes:

Son düzenleme:
day cim demişsin ya burnumun bir deliği büyük olacak bir de burnum bir tarafa eğik duracak diye, ben de dedim ayy noldu ki yaa bir dakika daha yeni ameliyat olmamışmıydı, ee alçısı var ama daha.. gibi sorular soruyordum bir daha okudum mesajını, daha alçın var, doğru okumuşum. Ama alemsin sen de day cim yaniopuyorumnanaktan. Ben bir yıla yakın zamandır okuyorum bu sitede, başka doktorların sayfalarına da baktım aslında hemen hemen her yazılanı okudum burun konusunda desem yalan olmaz. Artık ezberledim neler oluyor sırasıyla diyebilirim. Yeni alçısı alınmışlarda burun asimetrisi çok bilinen birşey çook mesajlar okudum bununla ilgili, çok fotolar da gördüm sitede, hatta dediğim gibi alçı çıkar çıkmaz burnum yamuk eyvah diyenler oldu, burun deliklerim çok orantısız diyenler de çok oldu ama dediğim gibi burun şişliği insanı aldatıyor, bunların hepsi geçici. Sitede fotolarını koyan çok arkadaş oldu, onların deneyimleri sayesinde çok ögrendik, ben de bilmesem senin gibi panik olurdum tabii. Ameliyat olmuşlara da sorabilirsin aynısını söyliyeceklerdir sana. Kendini böyle şeylerle boşuna üzme canım sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…