Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya sevgılı doktorumuz barıscgım sınan yılmaza benzıyor hane su kolbastıcı olan:=))) ama barıscıgım daha yakısklı yoksa banamı ole gelıyor sızce benzıyor:))bıraz burun dısında bır konu ama
alla alla ya ben de bi tek ben etkilendim doktor civanımdan sanıyodum :kedi:
mrvdnz ameliyat sabahı doktor odaya gelip hastasını görüyor, yüzüne bi takım çizimler yapıyor, hatrını soruyor... doktor gelmeden önce hemşire geldi bana tansiyon ölçtü, kan aldı sonra anestezi uzmanı geldi bazı sorular sordu.doktor çıkarken aşağıda görüşürüz dedi yani ameliyathanede ama odadan çıktıktan sonra bi daha göremedim kendisini ameliyat bitimine kadar, çünkü o ameliyathaneye gelmeden ben anestezinin etkisine girmiştim.yani aklında son gün dahi bişey kalmış olsa ameliyattan önce doktora söyleyebilirsin.biraz karışık yazdım sanırım kusura bakma canım umarım işine yararopuyorumnanaktan
kime benzedigini bilemem ama ben onu 3'ü bir arada nescafe'ye benzetiyorum kaydirigubbakcemile3 1.genc 2. basarılı 3. yakısıklı yerimseniben
hepimizin burunları onun elinden gecti.. düsününce ilginc geldi. Hepimiz onun yaptıgı burunlarla yasıyoruz:)
kaydirigubbakcemile3 aynen yaa o bızım 3u bır aradamız:)))) ah ah analar ne evlatlar doguruyorr:)))
Kızlar yeniden merhaba. Barış beyle gecenlerde randevum vardı. Güzel bir görüşmeydi ama tasarımı konusunda sanırım terddütlerim var. Kesin olarak karar verdiğimde bunu kendisine belirteceğim. Aranızda istanbulda oturup kısa bir görüşme için bana randevu vermek isteyenler var mı? Bunu gruba teklif etmiştim iki ay kadar önce herkesin bir araya geldiği bir buluşma ayarlayalım diye. Sanırım olmayacak. Bende birebir görüşmenin iyi bir fikir olduğuna karar verdim. Barış beyin tasarladığı ve ameliyatını yaptığı bir burnun ne kadar doğal olduğunu görmek istiyorum. Fotograflar bu konuda cok aydınlatıcı. Fotograflarını paylasmış arkadaşlara kendi adıma teşekkür ediyorum hemde defalarca. Yinede birebir canlı görme taraftarıyım. Büyük zamanlar istemiyorum yalnızca bir kahve içimi süre. Ve ardından bulusmamızı ve izlenimlerimizi buradan paylasırız. Yeni bir açılım olur :) Ne dersiniz. Bir an önce kara verip ameliyat olmak istiyorum. Bu bekleme Süreci beni cok rahatsız ediyor. Cevaplarınızı heyecanla bekliyorum. Bu arada ben bir bayanım :)
kızlar bugn barış beyle görüştüm ve tasarım yaptı bana eğer ameliyat olursam bu tasarım üzerinden olucm o yüzden yorumlarınızı bekliyorummm albüme koydum resmii=))))))))))))))))
sen ne gibi tereddütler duyuyorsun pembelale? eğer sen de tasarımını buraya koyabilirsen çok sevinirim.