• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

kızlar ya sevgılı doktorumuz barıscgım sınan yılmaza benzıyor hane su kolbastıcı olan:=))) ama barıscıgım daha yakısklı yoksa banamı ole gelıyor sızce benzıyor:))bıraz burun dısında bır konu ama

kızlar ya sevgılı doktorumuz barıscgım sınan yılmaza benzıyor hane su kolbastıcı olan:=))) ama barıscıgım daha yakısklı yoksa banamı ole gelıyor sızce benzıyor:))bıraz burun dısında bır konu ama

kime benzedigini bilemem ama ben onu 3'ü bir arada nescafe'ye benzetiyorum kaydirigubbakcemile3 1.genc 2. basarılı 3. yakısıklı yerimseniben

hepimizin burunları onun elinden gecti.. düsününce ilginc geldi. Hepimiz onun yaptıgı burunlarla yasıyoruz:)

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.ameliyat sabahı doktorla tekrar bir görüşme yapıyor musunuz? sabah 7 de hastanede olmam söylendi bana o saatten sonra tam olarak nasıl bir işlem başlıyor? daha 3 haftam var ama aklıma her gün başka bir şey takılıyorkafamçokkarıştı

mrvdnz ameliyat sabahı doktor odaya gelip hastasını görüyor, yüzüne bi takım çizimler yapıyor, hatrını soruyor... doktor gelmeden önce hemşire geldi bana tansiyon ölçtü, kan aldı sonra anestezi uzmanı geldi bazı sorular sordu.doktor çıkarken aşağıda görüşürüz dedi yani ameliyathanede ama odadan çıktıktan sonra bi daha göremedim kendisini ameliyat bitimine kadar, çünkü o ameliyathaneye gelmeden ben anestezinin etkisine girmiştim.yani aklında son gün dahi bişey kalmış olsa ameliyattan önce doktora söyleyebilirsin.biraz karışık yazdım sanırım kusura bakma canım umarım işine yararopuyorumnanaktan

evt ya kızlar o hayranlık herkeste var galiba :))) bende barış beyi cengiz abazoğluna benzettim geçenlerde tv de izledim biran barış bey sandım giyim tarzı falan ama barış bey daha yakışıklı tabi doktorumuza maşallah diyelimde aman nazar değmesin :))))

mrvdnz ameliyat sabahı doktor odaya gelip hastasını görüyor, yüzüne bi takım çizimler yapıyor, hatrını soruyor... doktor gelmeden önce hemşire geldi bana tansiyon ölçtü, kan aldı sonra anestezi uzmanı geldi bazı sorular sordu.doktor çıkarken aşağıda görüşürüz dedi yani ameliyathanede ama odadan çıktıktan sonra bi daha göremedim kendisini ameliyat bitimine kadar, çünkü o ameliyathaneye gelmeden ben anestezinin etkisine girmiştim.yani aklında son gün dahi bişey kalmış olsa ameliyattan önce doktora söyleyebilirsin.biraz karışık yazdım sanırım kusura bakma canım umarım işine yararopuyorumnanaktan

sağol canım yaradı bile :-)

arkadaşlar bir sorum daha olacak. yapılan burunlarla tasarımlar arasında nasıl farklar var? bana yapılan tasarımda burun uzunluğum eski burnumla aynı görünüyordu ama ben ameliyatta daha uzun olur diye korkuyorum. hiç böyle bir şey yaşayan var mı?

kime benzedigini bilemem ama ben onu 3'ü bir arada nescafe'ye benzetiyorum kaydirigubbakcemile3 1.genc 2. basarılı 3. yakısıklı yerimseniben

hepimizin burunları onun elinden gecti.. düsününce ilginc geldi. Hepimiz onun yaptıgı burunlarla yasıyoruz:)

kaydirigubbakcemile3 aynen yaa o bızım 3u bır aradamız:)))) ah ah analar ne evlatlar doguruyorr:)))

Kızlar yeniden merhaba. Barış beyle gecenlerde randevum vardı. Güzel bir görüşmeydi ama tasarımı konusunda sanırım terddütlerim var. Kesin olarak karar verdiğimde bunu kendisine belirteceğim. Aranızda istanbulda oturup kısa bir görüşme için bana randevu vermek isteyenler var mı? Bunu gruba teklif etmiştim iki ay kadar önce herkesin bir araya geldiği bir buluşma ayarlayalım diye. Sanırım olmayacak. Bende birebir görüşmenin iyi bir fikir olduğuna karar verdim. Barış beyin tasarladığı ve ameliyatını yaptığı bir burnun ne kadar doğal olduğunu görmek istiyorum. Fotograflar bu konuda cok aydınlatıcı. Fotograflarını paylasmış arkadaşlara kendi adıma teşekkür ediyorum hemde defalarca. Yinede birebir canlı görme taraftarıyım. Büyük zamanlar istemiyorum yalnızca bir kahve içimi süre. Ve ardından bulusmamızı ve izlenimlerimizi buradan paylasırız. Yeni bir açılım olur :) Ne dersiniz. Bir an önce kara verip ameliyat olmak istiyorum. Bu bekleme Süreci beni cok rahatsız ediyor. Cevaplarınızı heyecanla bekliyorum. Bu arada ben bir bayanım :)

kızlar bugn barış beyle görüştüm ve tasarım yaptı bana eğer ameliyat olursam bu tasarım üzerinden olucm o yüzden yorumlarınızı bekliyorummm albüme koydum resmii=))))))))))))))))

Kızlar yeniden merhaba. Barış beyle gecenlerde randevum vardı. Güzel bir görüşmeydi ama tasarımı konusunda sanırım terddütlerim var. Kesin olarak karar verdiğimde bunu kendisine belirteceğim. Aranızda istanbulda oturup kısa bir görüşme için bana randevu vermek isteyenler var mı? Bunu gruba teklif etmiştim iki ay kadar önce herkesin bir araya geldiği bir buluşma ayarlayalım diye. Sanırım olmayacak. Bende birebir görüşmenin iyi bir fikir olduğuna karar verdim. Barış beyin tasarladığı ve ameliyatını yaptığı bir burnun ne kadar doğal olduğunu görmek istiyorum. Fotograflar bu konuda cok aydınlatıcı. Fotograflarını paylasmış arkadaşlara kendi adıma teşekkür ediyorum hemde defalarca. Yinede birebir canlı görme taraftarıyım. Büyük zamanlar istemiyorum yalnızca bir kahve içimi süre. Ve ardından bulusmamızı ve izlenimlerimizi buradan paylasırız. Yeni bir açılım olur :) Ne dersiniz. Bir an önce kara verip ameliyat olmak istiyorum. Bu bekleme Süreci beni cok rahatsız ediyor. Cevaplarınızı heyecanla bekliyorum. Bu arada ben bir bayanım :)

sen ne gibi tereddütler duyuyorsun pembelale? eğer sen de tasarımını buraya koyabilirsen çok sevinirim.

kızlar bugn barış beyle görüştüm ve tasarım yaptı bana eğer ameliyat olursam bu tasarım üzerinden olucm o yüzden yorumlarınızı bekliyorummm albüme koydum resmii=))))))))))))))))

canım tasarımın çok güzel olmuş

hadi hayırlısı :1hug:

peline bence bıraz daha kavıslı kısa bır tasarım yaptır zaten burun zamanla kendını asagı bırakıyor:)

arkadaşlar ben de ekte bir kaç fotoğraf ve açıklama yaptım. Bir kaç pic daha ekleyecektim ama neyazık ki sitede bir sorun var ve ekleyemedim. Sonuç olarak, asla burnum hakkında bir yorum yapmadım 1 ay süre içinde biraz bekleyip nasıl gelişeceğini görmek istedim. Ameliyattan önce de belli bir beklentiyle girmedim, sadece tek düşündügüm sey eski burnumdan biraz olsun güzel olacağına inanarak girmemdi. Doktor seçimi konusunda ise bir çok doktor gezdim ama barış beyde karar verme nedenim bana bir hasta olarak bakmasıydı.. diğer ismini vermek istemediğim doktorlar öncelikle yüksek miktarda muayene parası alıp 15 dakika ilgilendiklerini gördüm.. Ameliyattan çıktıktan 3 gün sonra günde minimum iki saat yürüdüm, şişliklerimin inmesi için.. ve yürüdükçe indiğini fark ettim. Ameliyattan 4 gün sonra işimin başına döndüm ve burnumdaki tamponlarla çalışmaya başladım:) Yani ameliyat olmamış ve hasta değilmişim gibi davrandım kendime.. Sonuç, şu anda bir ay oldu ameliyat olalı ve tatile çıkıp denize bile girdim.. Burnumun şişliği ne zaman inecek diye düşünerek yaşamamaya çalışıyorum her gün biraz değişen burnumla yaşıyorum ve buda değişik bir tecrübe.. normal şartlarda insanın başına gelmez;) bence 6 ayı keyifle yaşayın her gün farklı bir insanla karşılaşıyormuş gibi olmak hayatınıza heyecan katabilir.. bu durumda alçılı arkadaşlara bu şekilde düşünürlerse belki geçen sürece daha keyifle bakabilirler... yerimseniben

sen ne gibi tereddütler duyuyorsun pembelale? eğer sen de tasarımını buraya koyabilirsen çok sevinirim.

Canım aslında resim eklemeyi düşünmüyordum. Teklifinden sonra neden olmasın dedim :)
Resimlerime bakıp düşüncelerinizi yazmanız benim çok iyi olacak. Birincisi tereddüt ettiğim ve nasıl olacağı konusunda emin olamadığım noktaları tasarımların altına açıklama olarak yazacağım. Sizlerde bir göz atın. İkincisi Barış beye ameliyat olmuş birileriyle yüzyüze görüşme isteğim ise, bu operasyonu geçirmiş ve resimlerinde burunları hiç de fena durmayan bircok insanın onlarla yan yana geldiğimde burunlarının estetik olduğunu farkediyor olmam. Simdiye kadar Barış beye ameliyat olan hiç kimseyle karsılasmadım. Ve Barış beyin doğala yakın burunlar yaptığını biliyorum. Ne kadar doğal olduğunu gözlerimle görmek istiyorum. Bana yardımcı olamak isteyen randevu verecek birileri olacaktır mutlaka umut ediyorum:)

Back