• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

ayseall ve eminemir çok teşekkür ederim...ameliyata girmek çok kolaydı, gayet sakin gittim anestezi uzmanıya konuşurken uyudum gittim halbuki ben daha konuşçaktım çenem açılmıştı :) sonracığıma bi uyandım burnumda alçı var, biraz baş dönmesi oluyor ilk ayıldığında. asıl mesele ameliyat sonrası süreç sanırım, dün ameliyat oldum bugün ilk günüm ve gözaltlarım çok şişti morardı-yatmamama rağmen- ve burnum acayip akıyor bu da tahrişe yol açıyor.bi ara fena oldum ağlıycak gibi ama sonra toparladım sonuca odaklandım.yüzüm patlıycak gibi şu an ama herşey güzel olucak inşallah kaydirigubbakcemile2

canım bence burnun çok dogal estetik oldugu belli olmuyor.en azından burun deliklerin ben burdayım die bagırmıyor.daha fazla kavisli olsa dogal durmazdı.fakat doktorun fazla küçülmemiş gibi geldi.zaten gördügüm kadarıyla öyle çok küçük yapmıyor.dogal olsun die.ama şunuda unutma bence burun insanın fiziki özelliklerinide yansıtır.yani sen uzun boylu ve yapalı bir kızsın(yani fizigin güzel)buna küçücük burun gitmez.fakat miyontipli ufak tefek olsaydın küçük burun daha hoş dururdu.bence güzel takma okadar kafana...
saol canım yazdıklrın ıcın evet barıs bey burnu fazla kucultmuyor belkıde bundan bu kadar kafama taktım yanı daha kucuk olmasını ıstıyordum bakalım belkı zamanla bıraz daha kuculur aslında kendısı bana havalı bır burun yapmak ıstedı ama ben korktum dogal olmaz dıye sımdı pısmanım keske yapsaydı:)))sımdıde cok dogal olmus kımse anlamıyor sevınsemmı uzulsemmı bu duruma anlamadım ama neysekı cok kotu estetıklı buurunlar olmasında ıyıdır bu halım ıns ılerde sorun yasamam tek temınnım bu:)))opuyorumnanaktanzemuszemus:asigim:

saol canım yazdıklrın ıcın evet barıs bey burnu fazla kucultmuyor belkıde bundan bu kadar kafama taktım yanı daha kucuk olmasını ıstıyordum bakalım belkı zamanla bıraz daha kuculur aslında kendısı bana havalı bır burun yapmak ıstedı ama ben korktum dogal olmaz dıye sımdı pısmanım keske yapsaydı:)))sımdıde cok dogal olmus kımse anlamıyor sevınsemmı uzulsemmı bu duruma anlamadım ama neysekı cok kotu estetıklı buurunlar olmasında ıyıdır bu halım ıns ılerde sorun yasamam tek temınnım bu:)))opuyorumnanaktanzemuszemus:asigim:

canım sana bişey söyleyeyim tabi küçük olması önemli benim burnumda büyük die ameliyat olmak istiyorum yoksa kemer falan yok.ama emin ol estetik oldugunun belli olmaması süper.bikaç gün önce arabada yanıma bir kız oturdu direk dikkatimi çekti cidden güzel kız ama burnunu çok kötü yapmışlar.burun ben estetiğim alllloooo die bagırıyordu.acayip kalkık kavisli oılmustu.bu yuzden ucu parlıyordu ve burun delıklerı cok bellı oluyodu.aynı oyuncak bebek burnu gibiydi.küçük ama hiç hoş durmuyordu.oyuzden dogal olması birinci koşul.ve şişler inince daha memnun kalırsın.gerçi birkaç arkadasın burun resimlerini gördüm gerçekten küçük ve dogal duruyor.oda ayrı bir konu.ama senin şişler inince daha hoş olur ve dedigim gibi fizigin burnunu kaldırıyor.miyon tipli biri olsan belki abes durabilirdi..

kacakgirl ben burnunu çok çok beğendim. gayet başarılı doğal bi burun olmuş. bugün benimde burnum öyle olcak deseler hiç düşünmem ameliyat olurum. bence sen biraz fazla ilgileniyosun bu ara burnunla. bunun yerine güzel burnunla hayatın keyfini çıkar.

kacakgirl bence de burnun burda gördüğüm en iyi burunlardan. arkadaşlar haklılar önemli olan doğal bir burun olması ve seninki kesinlikle öyle bilmeyen kesinlikle anlamaz en güzeli bu bence çünkü herkeste klonlanmış gibi olan o küçük kuş burunları hiç hoş durmuyor inan.

selam arkadaşlar.ilk öncelikle ameliyat olanlara şunu sormak istiyorum.ben ilerde barış beye ameliyat olacağım ama yüzümün heykelini yapmasını ve o heykelde bir tasarım yapmasını istiyorum.yani önden yandan her açıdan burnun nasıl gözükeceğini ve sonucunda nasıl olacağını görmek istiyorum.bunu istersem barış bey yapar mı yaparsa da ek ücret alır mı ? alsada sorun değil ödemeye razıyım açıkçası.

birde en beğendiğim ameliyatlar BULBENı VE DıLEMGıZ di.ancak onların fotoğraflarında dikkat ettiniz mi bilmiyorum KAŞ ORTALARI sırıtmıyor.yani zaten doğal küçük burunlu insanların burnu gibi duruyor burunları.bu kaş ortasına herhangi bir müdahale yaplıyor mu ameliyatta?çünkü aşağı doğru inik ama kaş ortası kaba duran burunlar hoş gözükmüyor ve bağırıyor ameliyatlıyım diye.fikriniz nedir?
teşekkür ederim.

su_deniz'cim Barış Bey benim kaş ortasına müdahale etti orası çok oyuktu biraz ekleme yaptı.nasıl oldu dersen bişey diyemem şu an çünkü burnum alçıda hala ama bence güzel oldu tasarımı hoştu çünkü;) aslında herkesin ihtiyacına göre müdahale ediyor Barış Bey sanırım, tabi hastanın isteklerini de göz önünde bulunduruyor sen rahat olkaydirigubbakcemile4

pony 89 canım çok teşekkür ederim.bunu bilmiyordum genelde insanların oyuk değilde dışarı doğru kaba olur ama demekki senin ki farklıymış.ama bazı ameliyatlarını görüyorum hiçte o kaba olan kaş ortasını oymuş gibi durmuyor :s acaba o şiş olmasından mı kaynaklanıyor ? ama ben bir dr. ile görüşmüştüm dr. bana 1 ay demişti 1 ay sonra burnun şeklini kesin alır tabikiii ileri doğru daha iner ama 1 ay sonunda burun o burundur demişti.

reca ederim canım;) önemli olan senin isteğin zaten ilk tasarımı yapıp gösterdi çok yüksek oldu kaç ortası dedim biraz indirdi baya hoş göründü..Barış Bey genel estetik duygusuna hakim bir insan, hastaların da katkılarını alır yine de.ona öyle hoş görünüyodur mesela ama sen dersin ki burayı daha oyuk istiyorum kaba olmasın o zaman olurunda anlaşabilirsiniz bence:lepi: bir de bir ay içinde burnun kendini gösterdiğini bilmiyordum, valla benimki çok yeni bir aya şişliklerim tamamen gider mi onu düşünüyodum daha =)

kaydirigubbakcemile5süprizzzzz
kacakgirl bence de burnun burda gördüğüm en iyi burunlardan. arkadaşlar haklılar önemli olan doğal bir burun olması ve seninki kesinlikle öyle bilmeyen kesinlikle anlamaz en güzeli bu bence çünkü herkeste klonlanmış gibi olan o küçük kuş burunları hiç hoş durmuyor inan.
saol tatlım ya ıcımı bırazda olsun rahatlattınız aama ıste benımkı cok sıs ozellıkle kas arası cunku benım kemık oraya yakındı ve gec ınıyor ınmese ıgne yapacak barıs bey orası ınsede burun seklı daha bellı eder belkı:)))ama eskıye gore cok cok ındı benım...

kızlar daha yeni olmasına rağmen dayanamadım resim ekledim yine yorumlarınız ihtiyacım var :))) off ama hala şiş büyük gibi duruo resimlerde bide bazılarını kendim çektim beceremedim galiba :((

Son düzenleme:
eminemir burnun yandan çok hoş keşke önden de koysan

ayrıca benim ameliyat günüm yarın!!!!! offfffff inşallah pişman olmam aranızda pişman olan var mı bana kıkırdak eklemiycem dedi ama sonra kıkırdaksız burun ucum sarkar diye korkuyorumm.

Son düzenleme:
yok barış bey in bi bildiği vardır çökmez bnce.pişman olan kimseyi görmedim şimdiye kadar sende olmazsn umarım şimdiden çok geçmiş olsun a.s.

day cnm teşekkürler önden bende koymak isterdim ama hala şiş burnumun üst kısmı:(( inince koyucam hemen:)) sana yarın ki ameliaytında başarılar dilerim cnm ama korkma barış beye güven bende uzun zamandır burayı takip ediorum kimsenin pişman olduğunu duymadım için rahat olsun ve şimdiden geçmiş olsun:)))

çok teşekkür ederim mrvfb,eminemir
burun üzerindeki sargı, tampon vs. kaç gün sonra çıkar? bir de morluklar kaç gün sonra geçti?

annemın super estetıksız burnunun resmını koydum kısa surelıgıne bende aynısı ıstedım ama olmadı:))) hatta ablamınkı zannedersınız estetıklı ama degıl onunda cok guzel nıye onlara cekmedıysem:))

annemın super estetıksız burnunun resmını koydum kısa surelıgıne bende aynısı ıstedım ama olmadı:))) hatta ablamınkı zannedersınız estetıklı ama degıl onunda cok guzel nıye onlara cekmedıysem:))

valla süper canım ya
annenin burnu çok güzel küçük va kalkık :nazar:

kızlar daha yeni olmasına rağmen dayanamadım resim ekledim yine yorumlarınız ihtiyacım var :))) off ama hala şiş büyük gibi duruo resimlerde bide bazılarını kendim çektim beceremedim galiba :((

canım henüz yeni olmasına rağmen öyle çok şişliği yok
çok doğal güzel olmuş :nazar:
yüzünle uyumlu

kızlar başka cvp yazan var mı bu konuyla ilgili..

selam arkadaşlar.ilk öncelikle ameliyat olanlara şunu sormak istiyorum.ben ilerde barış beye ameliyat olacağım ama yüzümün heykelini yapmasını ve o heykelde bir tasarım yapmasını istiyorum.yani önden yandan her açıdan burnun nasıl gözükeceğini ve sonucunda nasıl olacağını görmek istiyorum.bunu istersem barış bey yapar mı yaparsa da ek ücret alır mı ? alsada sorun değil ödemeye razıyım açıkçası.

Back