gizemcim o lekeler hakkında hiç bi bilgim yok benim
en iyisi bi doktora fln sormak herhalde, burda bilen yok galiba..
duffycim benim simdide eskiden kemer olan yerde hafif kemik çikmis gibi sanki.. yanlis hatirlamiyorsam sende benzer bi sorun yasamistim bi hayli zaman önce, öyle biseyler okumustum sanki bu baslikta.. o nooldu? geçti mi sende kendiliginden? Baris beyle bu konu hakkinda görüsmüsmüydun veya sordun mu nedir ne degildir diye?
Hayır Kızlar,hiç bir acı yok.Zaten durumu estetisyenlere izah ediyorum :) hassasiyemi belirtiyorum.
B.evlerde Nokta Güzellik Merkezinin müşterisiyim.Babor ile bakım yapılıyor bana,çok memnunum.
aynen benimde öyleydi başta çok korktum
2 hafta içinde yavaş yavaş kayboldu
ödemdi sanırım
barış beye soramadım geçince umursamadım
ağustos sonu gibi kontrole gidicem
ne kadar oldu senin ameliyatın ?benim 2 aydan sonra çıkmıştı bu kemik
endişelenme bence canım geçici..
kaçakgirl resimlerine baktım bazı hastaların şişlikleri daha geç iniyor, burun derisiyle alakalı sanırım. Burnun o yüzden sana büyük geliyor hiç merak etme. Ameliyat olan yakınlarımdan biliyorum zamanla incelip zarifleşip küçülüyor burun. Hem senin burnun çok da düzgün gözüküyor, hiç merak etme, beklemek gerekiyor, tabii insan bazen sabırsızlanıyor.
Kızlar bir sorum var daha önce konuşuldu mu emin değilim. Ben kendi burnumun bilgisayar tasarımını yapmak istiyorum enine boyuna, doktor görüşmesinden önce. Ama bu konuda zerre kadar fikrim yok hangi programı yüklemem lazım, yardımcı olursanız çoook mutlu oluruma.s.
kaçakgirl resimlerine baktım bazı hastaların şişlikleri daha geç iniyor, burun derisiyle alakalı sanırım. Burnun o yüzden sana büyük geliyor hiç merak etme. Ameliyat olan yakınlarımdan biliyorum zamanla incelip zarifleşip küçülüyor burun. Hem senin burnun çok da düzgün gözüküyor, hiç merak etme, beklemek gerekiyor, tabii insan bazen sabırsızlanıyor.
Kızlar bir sorum var daha önce konuşuldu mu emin değilim. Ben kendi burnumun bilgisayar tasarımını yapmak istiyorum enine boyuna, doktor görüşmesinden önce. Ama bu konuda zerre kadar fikrim yok hangi programı yüklemem lazım, yardımcı olursanız çoook mutlu oluruma.s.
kızlar ben bugun dermatologa gittim sonunda dayanamayıp, bana antibiyotikli krem verdi sivilcelerim icin ve bana yüz temizleyici ile günes korumalı nemlendirici önerdiler gittim aldım insallah ise yarar, bir de orada güzellik merkezine cilt bakımını sordum artık siyah noktalar canımı sıkıyordu, isterseniz iki ay sonra fln yapalım burnunuz biraz daha otursun dediler cünkü sıkacagız fln gibi biseyler dediler bende tamam dedim, yani ben parmagımı deyince canım yanıyor o siyah noktalar sıkılınca can yanmaması işten degil gibi sanki yaa :) ha bi de dermatologumun da burnu estetikliydi galibagöz altlarımın sarı olmasını sordum 1.5 ay oldu dedimm gecer fln dedi oda insallah gecer yaaanii :))) bi de siz cilt bakımını ne kadara yaptırıyorsunuz merak ettim, bu dediginiz babor ile bakım nooluyo kii ben cok cahilim bu konuda daa
cnm gunes kreminede dikkat et , gozenekleri oda tikayabilir!
ve daha cok siyah noktave sivilceyapar..
birdeevet onlari guzellik salonlarinda icindekini cikartiyorlar, bence bunu evdede yavasyavas kendin yapabilirsin.
gozenekleri acmak icin, bi kucuk liyen gibi biseyin icine sicak su.. ve icine tree oil de katabilirsin.. onun ustunde basini tut buharindan gozenekler acilir ve daha kolay icindekileri temizleyebilirsin.
sonra yuzune hergun bakim yap, yagli ciltler iicn olan jelli temizleme urunleri daha kullanisli yagli ve sivilceli ciltler icin, suyla yika.. bazn tonigi de oluyo onlar gozenekleri kapio,, ve yagli olmayan kremini sur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?