Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

hmm anladım pardon yaa benm bir ayı gecince senin de bir ay olmustur diye düsünmüstüm ben

valla garnier kullanıyorum da o da sivilce yaptı cilt cok hassas ya heralde ben bir dermatologa mı görünsem acaba, ya da sebameti mi alsam denesem off napcagımı bilemedimm

kıslarrrrr ahh kıslarrr neden baştan beri beni dinlemiyorsıunuz kiii =))) eğer beni dinleseydiniz 15 günde hale yola sokmuş şimdi daha iiydiniz bence.ebru_ebrucum avene in emulsion 50 spf yüz kremi var cnm.eczanelerde satılıyo.bunu bana doktor vermşti zamanında yazın kullanıyım diye.yağlı ciltlere özel,sivilce falan yapmaz.öyle her krem yüze kullanılmaz arkadaşlar.biraz pahalı gelebilir ama ben bir tüpü 2 sene kullandım çünkü azıcık sürmek yetiyo.cildine önem verene tavsiyem bu krem...

ebruucm buharı sadece gozenekler acılsın dıye yapıyorum sıkma falan yapmıyorum korkarımda hem sadece 15 dk falan buhar yapıyorum benımde bole kız pınarımdan asagıya dogru kahve rengı ız gıbı vala ıkısındede var bırınde az bırınde cok bakalım olmadı acab sımdı morluk kremı alsak ıse yaramı hane su arnıca morlukve odemler ıcın olan

kacakgirlcüm valla bilmiyorum ki ise yarar mı artık yaa bekliyorum böle napcagımı bilmedenn püff
chocochocolate cnm o dedigin krem günes kremi mi anlamadım benn normal yüz kremi mi yoksa?

kacakgirlcüm valla bilmiyorum ki ise yarar mı artık yaa bekliyorum böle napcagımı bilmedenn püff
chocochocolate cnm o dedigin krem günes kremi mi anlamadım benn normal yüz kremi mi yoksa?

cnm normal yüz kremi ama çok yüksek koruma faktörlü.dktor bana zamanında sivilce lekelerim var diye vermişti.ve normalde bi insanın yaşlanmayı geciktirmesi için yazın mutlaka kullanması gerektiğini anladım.ben 2 senedir kullanıyorum o yüzden.kendimiz güneşlensek bile yüzümüzü herzaman korumalıyız.ben artık onu süremeden dışarı çıkmıyorum yazın..

haa bi de bu dermokozmetik bir üründür,eczanelerde satılanlardan yanii.başka markalar da var ben bitane başka bişeyin tester ını da kullanmıştım ama o mesela yüzü açık renge boyuyodu pudra gibiydi tester ını bile bitirmedim.avene den çok memnuum ama başka başka markalar var.önemli olan cilt tipinize uygun,yüksek korumalı bir yüz kremi olması...

Kizlar ben Baris beyin söyledigi gibi bi ay bekledim sonra solaryuma girmeye basladim. Fakat ameliyat sonrasi göz çevremde olan morluklar bi iki haftaya geçmesine ragmen simdi günes isigindan sanirim göz çevremde kahverengi günes lekeleri olustu Bunun bi çaresi var mi yaa acaip takildim buna, günes lekelerini nasil yok ediyoruz bi ilaç, krem fln biseyler varmi buna iyi gelen.. solaryuma girerken genelde günes kremi sürmemeyi tavsiye ediyorlar, ama bunun tekrar etmemesi için sürmemmi gerek acaba?

kızlar ya ben masaj yaptıkca sankı daha sısıyor burnumbıde ucuna masaj yapan varmı

kızlar mrb ben uzun süredir yazılarınızı takip ediorum ve resimelrinize baktımburunların hepsi birbirnden güsel ve doğallar barış bey gerçekten doğallıktan yana galibaa:)) bende 13 temmuza muayene randevusu aldım bana muayenede neler oluo anlatabilir misinz biraz, tasarımı yapıo mu ilk muayenede ameliyat olmaya kararlıyım kesin ogün bana ameliyat için gün verir mi??cvplarsanız çok sevinirm teşşekkür ederim şimdiden:)))

ben ameliyat günüyle muayene gününü önceden almıştım. yani muayene gününde ameliyat tarihim 2 gün sonraydı:) o yüzden o kısmını bilmiyorum.

muayenede ise barış bey sana diğer hastaların fotoğraflarını gösteriyo senin burnuna uygun olanları genellikle ve senin tepkilerine bakıyo. fotoğraflarını çekiyo ve tasarım yapıyo sen de o tasarıma fikrini söylüyosun beraber karar veriyosunuz yerimseniben

şimdi nasılsın peki cnm memnun musun burnundan tam olarak ne zaman oldun sen??ve tavsiye edio muusn inoluur yardımcı ol bana iş ciddiye binince biraz korkmaya başladım bide raöamazandan önce olurum inş yaa:ecrin_bebek:

ben 3 haziranda oldum ameliyatı. burnumdan çok memnunum çok şiş henüz ama insanın bu şiş haliyle bile yürüyüşünü değiştirecek kadar güven veriyo :)

eğer kesin kararlıysan tavsiye ederim. çünkü kararlı halinle bile ameliyat sonrasında alçı burnundan çıkana kadar moral bozukluğu yaşayabilirsin, gerek var mıydı diye düşünebilirsin. hatta insanlar sana ameliyattan sonra burnunun yüzündeki en güzel şey olduğunu ve bunu estetikle bozduğunu söyleyebilirler, hatta bu insanlar senelerce burnunla dalga geçmiş insanlar da olabilir :1shok:

hatta ben alçı çıktığında eve geldiğimde biraz oturup ağladım. çocukluğumu, ergenliğimi, takılan isimleri düşündüm. kemik gitti kavga bitti dedim.

ben sana şimdi işin psikolojik kısmını anlatıyorum. sen aklına takılan şeyleri, korkularını her şeyi sorabilirsin. özelden de burdan da anlatırım yerimseniben

slm ben 24 haziranda muayeneye gititm. ilk barış bey muayene etti işte ne var ne yok sonra fotolarımı çekti.sonra tasarım yaptı tasarım ilk biraz değişik geliyo herlde kendi resmimiz diye.bana değişik geldi ama annemler beğendi mesela.sonra benim tarzımda olan burunları gösterdi.sonra dediki kafanıza yattımı ben brz tereddütlü yaklaşınca kafana takılanları sor dedi.sonra konuştuk sonra gün aldık.barış bey bana ilk demiştiki istersen şimdi ameliyat günü almayabilirsin istediğin zaman ara al demişti 20 güne kadar gün verilir demişti ama ben aldım 16 temmuzda olcm bende.istersen sonradan amlyt günü alabilirsin

kızlar yardımlarınız için teşekkür ederim:)) mrvfb cnm sende inş. isteğin burna kavuşursun hayırlısıyla..off ben dr konusunda teredütlüyüm biraz araştırıcak kadar vaktim olmadı burda ki yorumlardan barış beyi seçtiim umarım yanlış karar vermemişimdiir((

çok tşk ederim güzel dileklerin için.inş sende doğru karar verirsin ve burnun çk güzel olur :) doktorla görüştükten sonra yaz yine kararını bize :)

bende teşekkür ederim hem yardımın hem güsel dileğin için:)) tamam yasıcam ay gelmek bilmio ki 13 temmuzda ya:)))

:çok üzgünüm: :teselli: ne kadar güzel anlatmıssın durumu, bunların aynını bende yasadım, yıllarca benmle dalga gecen kuzenim burnumu farketmedi bile, babam eski burnun daha güzeldi cirkinlestin dedi, yıllarca insanlar dalga gectiler, lisede takmadıkları lakap kalmadı, simdi görseler belki burnumu farketmeyecekler bile, yazık insanların psikolojisini bozan bunca densiz insan var, önce dönüp kendilerine baksalar yaa klava:

gizemcim o lekeler hakkında hiç bi bilgim yok benim

kızlar şu burun konusunda ben de bi iki laf edim
ben de burunumu lisedeyken çok takardım.liseden sonra kabullendim artık yaşım ilerlediği için sonra yine başladı ben de .ben niye ameliyat olmuyorum dedim
benim çevremde de kimse bana burnun çirkin demiyordu ama yaptırdıktan sonra annem bana iyi ki yaptırdın iğrenç bir burnun vardı dedi :) trajikomik bi olay.
yaptırmadan önce çevremden değilde yolda giderken bir iki kişinin bana burnumla dalga geçtiğini hatırlıyorum sadece.o zaman da çok üzülmüştüm.insanları anlamıyorum.benim burnum değişti evet ama ben değişmedim hala aynı saygıyı gösterebiliyorum ve karşımdakini fizisel özellikleriyle yargılamıyorum
bana çevrem sadece günah olduğundan bassetti bi kısmı beni korkuttu daha kötü olur diye ..laflarını duymadım bile yani çünkü ben karar vermiştim artık

iyi ki yaptırmışım şimdi günah vs diyenler bile beğeniyo burnumu ve ben mutluyum
önemli olan bizim mutluluğumuz değil mi zaten..
sevgiler..

ameliyattan sonra düşündüm insanlar beğensin diye mi ameliyat oldum ki bu çok gurur kırıcı. hayır. günlük hayatta insan farketmiyo bile ama her makyaj yaptığımda burnum gözüme batıyosa, daha evden çıkarken moralim bozuluyosa sonrdan olmuş bir şeyse üstelik bunu saklamanın ne anlamı var.

bence ameliyatı insanın kendisinin istemesi çok önemli. etrafınızdakiler beğenmiyo dalga geçiyo diye ameliyat olmayın. hatta artık bunu aşmaya başladığında ameliyat olmak bana en doğru zaman gibi geliyo yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…