Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla garnier kullanıyorum da o da sivilce yaptı cilt cok hassas ya heralde ben bir dermatologa mı görünsem acaba, ya da sebameti mi alsam denesem off napcagımı bilemedimm
kacakgirlcüm valla bilmiyorum ki ise yarar mı artık yaabekliyorum böle napcagımı bilmedenn püff
chocochocolate cnm o dedigin krem günes kremi mi anlamadım benn normal yüz kremi mi yoksa?
kızlar mrb ben uzun süredir yazılarınızı takip ediorum ve resimelrinize baktımburunların hepsi birbirnden güsel ve doğallar barış bey gerçekten doğallıktan yana galibaa:)) bende 13 temmuza muayene randevusu aldım bana muayenede neler oluo anlatabilir misinz biraz, tasarımı yapıo mu ilk muayenede ameliyat olmaya kararlıyım kesin ogün bana ameliyat için gün verir mi??cvplarsanız çok sevinirm teşşekkür ederim şimdiden:)))
kızlar mrb ben uzun süredir yazılarınızı takip ediorum ve resimelrinize baktımburunların hepsi birbirnden güsel ve doğallar barış bey gerçekten doğallıktan yana galibaa:)) bende 13 temmuza muayene randevusu aldım bana muayenede neler oluo anlatabilir misinz biraz, tasarımı yapıo mu ilk muayenede ameliyat olmaya kararlıyım kesin ogün bana ameliyat için gün verir mi??cvplarsanız çok sevinirm teşşekkür ederim şimdiden:)))
kızlar yardımlarınız için teşekkür ederim:)) mrvfb cnm sende inş. isteğin burna kavuşursun hayırlısıyla..off ben dr konusunda teredütlüyüm biraz araştırıcak kadar vaktim olmadı burda ki yorumlardan barış beyi seçtiim umarım yanlış karar vermemişimdiir((
hatta insanlar sana ameliyattan sonra burnunun yüzündeki en güzel şey olduğunu ve bunu estetikle bozduğunu söyleyebilirler, hatta bu insanlar senelerce burnunla dalga geçmiş insanlar da olabilir :1shok:
hatta ben alçı çıktığında eve geldiğimde biraz oturup ağladım. çocukluğumu, ergenliğimi, takılan isimleri düşündüm. kemik gitti kavga bitti dedim.