Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kemik çıkması gibi değil benimki ama tırtık tırtık bişeyler var sanki kemiğim dümdüz törpülenmemiş gibi. barış beye sorduğumda yok bişey dümdüz çok güzel yaptım kemiğini dedi. ben de dinledim kuzu gibi
ya bir de barış bey hafif bi eğrilik var dedi. dedim neresinde var. yok yok kontrole gel diye eğrilik var dedim diyo :roflol: allahım yaa burnumda eğrilik var neresinde onu bile bilmiyorum. çok çabuk kafayı yicek bi tipim var galiba saklıyo benden senağlama
kızlar sivilce dediğiniz böyle pütür pütür olması mı yoksa nokta şeklinde kırmızı sivilce mi. yani bildiğimiz sivilce:)
bende pütür pütür bi hal var ama bir tane sivilce vardı geçti o da. burda isim yazmak yasak değilse ki siz yazıyosunuz:) güneş kremi için innova, nemlendirici de olay kullanıyorum ben
kızlar güneş görünce burun şişiyor mu
ben daha tatile çıkmadım
bunu şimdi öğreniyorum?
kacakgirlcüm bir de sabamet deniiyim artık napiim deneye deneye denek oldumsiyah noktalar konusunda da aynı dertten müzdaribim belli ki cilt tiplerimiz birbirine cok benziyor her seyimiz aynı gidiyor iyilesme sürecimiz aynıı, bana bu kadar benzeyen baska kimse yok forumda , bizim kadar gec iyilesenini hic görmedim
![]()
canım siyah noktalar konusunda ben de muzdaribim. barış bey 1 ay sonra buhara tutabilirsin dedi. hatta ben sormamıştım bile :roflol: o kadar kötü yani :dilcikar:
ben 2 gun buhara tuttum barıs bey tut dedı her gıttıımde kızyor bunlar ne dıye sonra kendı temızlıyor:)))aynen ya ebrucum bırtek bız bole gec ıyılesıyoz allahtan tek degılsın :)))sımdı kolonya ıle sılıyom belkı eıı gelır hem sıslıklerıde alıyormus yanlıs okumadıysam bır yerde:)))
ee şimdi sadece buhara tutup bırakıyor musun o haldee???