• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

ehhehe aynen benımde ole gunes gorunce sısıyom emu yagını daha 2 defa kullandım bıraz kullanıyom sana soylucem canım gunes kremı sebamet kullan dıgerlerı sıvılce yapar yada garnıer kullan

valla garnier kullanıyorum da o da sivilce yaptı cilt cok hassas ya heralde ben bir dermatologa mı görünsem acaba, ya da sebameti mi alsam denesem off napcagımı bilemedimm

kızlar sivilce dediğiniz böyle pütür pütür olması mı yoksa nokta şeklinde kırmızı sivilce mi. yani bildiğimiz sivilce:)

bende pütür pütür bi hal var ama bir tane sivilce vardı geçti o da. burda isim yazmak yasak değilse ki siz yazıyosunuz:) güneş kremi için innova, nemlendirici de olay kullanıyorum ben

dahila sen kemik çıktı diodun noldu o?sordun mu barış bey e

canım kemik çıkması gibi değil benimki ama tırtık tırtık bişeyler var sanki kemiğim dümdüz törpülenmemiş gibi. barış beye sorduğumda yok bişey dümdüz çok güzel yaptım kemiğini dedi. ben de dinledim kuzu gibi

ya bir de barış bey hafif bi eğrilik var dedi. dedim neresinde var. yok yok kontrole gel diye eğrilik var dedim diyo :roflol: allahım yaa burnumda eğrilik var neresinde onu bile bilmiyorum. çok çabuk kafayı yicek bi tipim var galiba saklıyo benden senağlama

canım kemik çıkması gibi değil benimki ama tırtık tırtık bişeyler var sanki kemiğim dümdüz törpülenmemiş gibi. barış beye sorduğumda yok bişey dümdüz çok güzel yaptım kemiğini dedi. ben de dinledim kuzu gibi

ya bir de barış bey hafif bi eğrilik var dedi. dedim neresinde var. yok yok kontrole gel diye eğrilik var dedim diyo :roflol: allahım yaa burnumda eğrilik var neresinde onu bile bilmiyorum. çok çabuk kafayı yicek bi tipim var galiba saklıyo benden senağlama

hadi yaa benneyaptımki eğer gerçekten varsa ısrar et söylesin yoksa diğer türlü daha çok aklına takılmaz mı? :çok üzgünüm:

benim yapabileceğim bir şey olmadığı için bu hali daha iyi sanırım. göremedim de zaten neresinde eğrilik var. hiç böyle eğrilik var dediği kimse var mı burda acaba??

kızlar sivilce dediğiniz böyle pütür pütür olması mı yoksa nokta şeklinde kırmızı sivilce mi. yani bildiğimiz sivilce:)

bende pütür pütür bi hal var ama bir tane sivilce vardı geçti o da. burda isim yazmak yasak değilse ki siz yazıyosunuz:) güneş kremi için innova, nemlendirici de olay kullanıyorum ben

cnm bende o pütür pütür deri var daa, asıl sivilce bildigimiz sivilce cıktı yüzümde burnumun üstünde de böle isilik tarzı minik sivilceler oluyo ya öyle oldu üff bu burun beni psikopat yapacakkk

evt canım sısıyor guneste ama tabı senın uzun zaman oldu kısıden kısıye degısıyor ebrucum sebamet ıyı kullan bendede bole kırmızı seklınde kucuk sıvılceler var burnumun ustunde bakalım ne olcak kızlar ya sıyah nokta bandı kullanan yokmu bıde ben kolonya ıle burnumu sılıcem bısey olmaz herhalde yaglı cunku burnumun ustu cok hep parlıyuor

Son düzenleme:
kacakgirlcüm bir de sabamet deniiyim artık napiim deneye deneye denek oldum :D siyah noktalar konusunda da aynı dertten müzdaribim belli ki cilt tiplerimiz birbirine cok benziyor her seyimiz aynı gidiyor iyilesme sürecimiz aynıı, bana bu kadar benzeyen baska kimse yok forumda , bizim kadar gec iyilesenini hic görmedim :D

kacakgirlcüm bir de sabamet deniiyim artık napiim deneye deneye denek oldum :D siyah noktalar konusunda da aynı dertten müzdaribim belli ki cilt tiplerimiz birbirine cok benziyor her seyimiz aynı gidiyor iyilesme sürecimiz aynıı, bana bu kadar benzeyen baska kimse yok forumda , bizim kadar gec iyilesenini hic görmedim :D

canım siyah noktalar konusunda ben de muzdaribim. barış bey 1 ay sonra buhara tutabilirsin dedi. hatta ben sormamıştım bile :roflol: o kadar kötü yani :dilcikar:

canım siyah noktalar konusunda ben de muzdaribim. barış bey 1 ay sonra buhara tutabilirsin dedi. hatta ben sormamıştım bile :roflol: o kadar kötü yani :dilcikar:

buhara tutabilirsin derken nasıl yapacagını annattı mı cnm, ben de yapiim barii üff artık napcagımı da sasırdımm kafamçokkarıştı

ben 2 gun buhara tuttum barıs bey tut dedı her gıttıımde kızyor bunlar ne dıye sonra kendı temızlıyor:)))aynen ya ebrucum bırtek bız bole gec ıyılesıyoz allahtan tek degılsın :)))sımdı kolonya ıle sılıyom belkı eıı gelır hem sıslıklerıde alıyormus yanlıs okumadıysam bır yerde:)))

ya 2 hafta kaldı.günler bi çabuk geçiyo bi geçmiyo bi korkuyorum bi çok sakinim.nası bişey bu ya bi an önce olup kurtulmak istiyorum kafamçokkarıştı

ben 2 gun buhara tuttum barıs bey tut dedı her gıttıımde kızyor bunlar ne dıye sonra kendı temızlıyor:)))aynen ya ebrucum bırtek bız bole gec ıyılesıyoz allahtan tek degılsın :)))sımdı kolonya ıle sılıyom belkı eıı gelır hem sıslıklerıde alıyormus yanlıs okumadıysam bır yerde:)))

iyiki varsın cnmm dicem ama keske sende aynı problemler olmasaydıı :1hug: göz altlarım böle hani göz pınarlarından yanaga dogru kamuflaj icin siyaj boya cekerler ya aynen o sekilde kahverengilik kaldı silik bir sekilde tabii ki :D bu buhara tutma isini sadece su buharına tutup bırakıyor musunuz yoksa siyah noktalara ardından bir müdahalede bulunuyor musunuz? yani sadece buhara mı tutuyorsunuz yüzünüzü o ise yarıyor mu bende tutayım ise yarıyor mademm :)

ben ameilyattan önce cilt bakımı yaptırmıştım, orda önce buhara tutup (cildim hassas diye az tutmuştu) sonra siyah noktaları sıkmıştı. gayet acı vericiydi, zaten burnumu öyle sıkamam şu anda :1shok:

Back