• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

gizemcim o lekeler hakkında hiç bi bilgim yok benim :(

en iyisi bi doktora fln sormak herhalde, burda bilen yok galiba..

duffycim benim simdide eskiden kemer olan yerde hafif kemik çikmis gibi sanki.. yanlis hatirlamiyorsam sende benzer bi sorun yasamistim bi hayli zaman önce, öyle biseyler okumustum sanki bu baslikta.. o nooldu? geçti mi sende kendiliginden? Baris beyle bu konu hakkinda görüsmüsmüydun veya sordun mu nedir ne degildir diye?

en iyisi bi doktora fln sormak herhalde, burda bilen yok galiba..

duffycim benim simdide eskiden kemer olan yerde hafif kemik çikmis gibi sanki.. yanlis hatirlamiyorsam sende benzer bi sorun yasamistim bi hayli zaman önce, öyle biseyler okumustum sanki bu baslikta.. o nooldu? geçti mi sende kendiliginden? Baris beyle bu konu hakkinda görüsmüsmüydun veya sordun mu nedir ne degildir diye?

aynen benimde öyleydi başta çok korktum
2 hafta içinde yavaş yavaş kayboldu
ödemdi sanırım
barış beye soramadım geçince umursamadım
ağustos sonu gibi kontrole gidicem
ne kadar oldu senin ameliyatın ?benim 2 aydan sonra çıkmıştı bu kemik
endişelenme bence canım geçici..

Merhaba Kızlar;
Ben 54.gün komple cilt bakımı yaptırdım(Barış Bey istedi)çok da ii oldu,ondan sonra burun derisi dahada güzel oldu.Evde de buhar yapabilirsiniz.Temmuz ortası gibi Barış Beye 6.ay kontrolüne gidicem.Gitmeden kızmasın diye tekrar bakım yaptırıcam :)
2 kere tatile gittim,şapkalı gezdim ama ne sıcaktı anlatamam.Ben Sebamed 30 faktör kullandım.
Yüzümde burnumda çok güzel yandı,bronz oldum.Barış Bey sadece derin kurumasın demişti.Faktör istersen 5 olsun önemi yok dedi.
Rahat olun,deniz,havuz ve çok çok yakıcı güneşte tatil yaptım.Sorunum yok,zaten burnumu unuttum bile:)sizde bu günleri yaşayacaksınız,sabır sabır :)

Hayır Kızlar,hiç bir acı yok.Zaten durumu estetisyenlere izah ediyorum :) hassasiyemi belirtiyorum.
B.evlerde Nokta Güzellik Merkezinin müşterisiyim.Babor ile bakım yapılıyor bana,çok memnunum.

ben de babor bakım yaptırıyorum hiç bi sorun yok öneriyorum
ameliyat sonrasıda yaptırdım ayrıca sorun olmadı

Hayır Kızlar,hiç bir acı yok.Zaten durumu estetisyenlere izah ediyorum :) hassasiyemi belirtiyorum.
B.evlerde Nokta Güzellik Merkezinin müşterisiyim.Babor ile bakım yapılıyor bana,çok memnunum.

acı nasıl olmuyor anlamıyorum. ben de ameliyat öncesinde yaptırdım siyah noktaları sıkarken resmen gözlerimden yaşlar geldi. acaba cildim hassas diye buharı az tuttu o yüzden mi acıdı bu kadar mafoldumben

Ameliyat sonrası belki hissizlikten de olabilir hiç ama hiç hissetmedim..Korkmayın ciltlerinizide burnunuz gibi yenileyin derim bennn:teytey:

aynen benimde öyleydi başta çok korktum
2 hafta içinde yavaş yavaş kayboldu
ödemdi sanırım
barış beye soramadım geçince umursamadım
ağustos sonu gibi kontrole gidicem
ne kadar oldu senin ameliyatın ?benim 2 aydan sonra çıkmıştı bu kemik
endişelenme bence canım geçici..

benimde 2,5 ay oldu
ne yapalim birde bunun geçmesini beklicez artik
bekleye bekleye bi hal oldum zaten
fakat cidden 2. aydan sonra daha hizli gelisiyor hersey
yavas yavas artik öndende biseye benzemeye basladi burnum :)
dediklerin bir bir çikiyor cidden

kızlar ben bugun dermatologa gittim sonunda dayanamayıp, bana antibiyotikli krem verdi sivilcelerim icin ve bana yüz temizleyici ile günes korumalı nemlendirici önerdiler gittim aldım insallah ise yarar, bir de orada güzellik merkezine cilt bakımını sordum artık siyah noktalar canımı sıkıyordu, isterseniz iki ay sonra fln yapalım burnunuz biraz daha otursun dediler cünkü sıkacagız fln gibi biseyler dediler bende tamam dedim, yani ben parmagımı deyince canım yanıyor o siyah noktalar sıkılınca can yanmaması işten degil gibi sanki yaa :) ha bi de dermatologumun da burnu estetikliydi galiba :D göz altlarımın sarı olmasını sordum 1.5 ay oldu dedimm gecer fln dedi oda insallah gecer yaaanii :))) bi de siz cilt bakımını ne kadara yaptırıyorsunuz merak ettim, bu dediginiz babor ile bakım nooluyo kii ben cok cahilim bu konuda daa :D

ya barıs beye banada dedı cılt bakımı yap dedı sıyah noktaları sıktır ama ben korkarım ya burnum falan yamulur bastırcak sıyah nokta cıksın dıee of ya benım cıldım cok kalınlastı napcam ben yaaa ebrucum sarılık ve morlukların nasıl gectımı

gecmedi kacakgirl yaaa hala sarı sarıı :( hatta kahverengimsi bir kısmı da ayy kafayı yicem yaa gecsin artıkkk :(((
seninkiler ne oldu?

:)))))( sarılıkları bak herggun boz sur benım ole gectı valla ama kahve rengıler ole duruyor bır bakıyom cok belıgın bır bakıyom az belırgın:)

tamam öyle yapayımm, ayy gecer insallah seninki de benmki de, 2 ay olacak benm neredeyse

kıslar onden bır ıkı resım koydum ama yakın degıl ya bana cok buyuk gelıyor halenn bıde sısım ben yaaa bu kuculcekmı kısalcakmı bıde sankı halen uzun gelıyorr

kaçakgirl resimlerine baktım bazı hastaların şişlikleri daha geç iniyor, burun derisiyle alakalı sanırım. Burnun o yüzden sana büyük geliyor hiç merak etme. Ameliyat olan yakınlarımdan biliyorum zamanla incelip zarifleşip küçülüyor burun. Hem senin burnun çok da düzgün gözüküyor, hiç merak etme, beklemek gerekiyor, tabii insan bazen sabırsızlanıyor.

Kızlar bir sorum var daha önce konuşuldu mu emin değilim. Ben kendi burnumun bilgisayar tasarımını yapmak istiyorum enine boyuna, doktor görüşmesinden önce. Ama bu konuda zerre kadar fikrim yok hangi programı yüklemem lazım, yardımcı olursanız çoook mutlu oluruma.s.

kaçakgirl resimlerine baktım bazı hastaların şişlikleri daha geç iniyor, burun derisiyle alakalı sanırım. Burnun o yüzden sana büyük geliyor hiç merak etme. Ameliyat olan yakınlarımdan biliyorum zamanla incelip zarifleşip küçülüyor burun. Hem senin burnun çok da düzgün gözüküyor, hiç merak etme, beklemek gerekiyor, tabii insan bazen sabırsızlanıyor.

Kızlar bir sorum var daha önce konuşuldu mu emin değilim. Ben kendi burnumun bilgisayar tasarımını yapmak istiyorum enine boyuna, doktor görüşmesinden önce. Ama bu konuda zerre kadar fikrim yok hangi programı yüklemem lazım, yardımcı olursanız çoook mutlu oluruma.s.

photoshop cs2 diye bi prog var onu indr.

ben yardimci olabilirm istersn, ben bircok yaptim istersn msnde yapabilirz biseyler druna gosterirsin..bendeoyle yapicam, birde izmirdemi olacaksin cnm ameliyatini.?

kızlar ben bugun dermatologa gittim sonunda dayanamayıp, bana antibiyotikli krem verdi sivilcelerim icin ve bana yüz temizleyici ile günes korumalı nemlendirici önerdiler gittim aldım insallah ise yarar, bir de orada güzellik merkezine cilt bakımını sordum artık siyah noktalar canımı sıkıyordu, isterseniz iki ay sonra fln yapalım burnunuz biraz daha otursun dediler cünkü sıkacagız fln gibi biseyler dediler bende tamam dedim, yani ben parmagımı deyince canım yanıyor o siyah noktalar sıkılınca can yanmaması işten degil gibi sanki yaa :) ha bi de dermatologumun da burnu estetikliydi galiba :D göz altlarımın sarı olmasını sordum 1.5 ay oldu dedimm gecer fln dedi oda insallah gecer yaaanii :))) bi de siz cilt bakımını ne kadara yaptırıyorsunuz merak ettim, bu dediginiz babor ile bakım nooluyo kii ben cok cahilim bu konuda daa :D

cnm gunes kreminede dikkat et , gozenekleri oda tikayabilir!
ve daha cok siyah noktave sivilceyapar..
birdeevet onlari guzellik salonlarinda icindekini cikartiyorlar, bence bunu evdede yavasyavas kendin yapabilirsin.

gozenekleri acmak icin, bi kucuk liyen gibi biseyin icine sicak su.. ve icine tree oil de katabilirsin.. onun ustunde basini tut buharindan gozenekler acilir ve daha kolay icindekileri temizleyebilirsin.

sonra yuzune hergun bakim yap, yagli ciltler iicn olan jelli temizleme urunleri daha kullanisli yagli ve sivilceli ciltler icin, suyla yika.. bazn tonigi de oluyo onlar gozenekleri kapio,, ve yagli olmayan kremini sur cnm

cnm gunes kreminede dikkat et , gozenekleri oda tikayabilir!
ve daha cok siyah noktave sivilceyapar..
birdeevet onlari guzellik salonlarinda icindekini cikartiyorlar, bence bunu evdede yavasyavas kendin yapabilirsin.

gozenekleri acmak icin, bi kucuk liyen gibi biseyin icine sicak su.. ve icine tree oil de katabilirsin.. onun ustunde basini tut buharindan gozenekler acilir ve daha kolay icindekileri temizleyebilirsin.

sonra yuzune hergun bakim yap, yagli ciltler iicn olan jelli temizleme urunleri daha kullanisli yagli ve sivilceli ciltler icin, suyla yika.. bazn tonigi de oluyo onlar gozenekleri kapio,, ve yagli olmayan kremini sur cnm

tsk ederim, günes kremimi degistirdim doktorun önerdigi ya da kakaladıgı bi tane aldım :D onu da dısarı cıkarken sürüyorum bu aralar pek dısarı cıkmıyorum sorun olmuyor :D gözenekleri sıkmayı suan yapamam sanırım korkudan ama buhara tutup en azından gözenekler acıldıktan sonra yıkayabilirim belki o da ise yarar CADIARZU bu cilt problemim hallolmadan burnumu fln begenemeyecegim ben anlasılann benneyaptımki

Back