Canım Sevin Hanım'ın bana verdiği adrese mail attım bu konuyla ilgili, cevap gelir gelmez paylaşacağım bilgilendireceğim.
tamam canım teşekkürler haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Sevin Hanım'ın bana verdiği adrese mail attım bu konuyla ilgili, cevap gelir gelmez paylaşacağım bilgilendireceğim.
Zzynp bence barış çakırın tasarımı sanki daha doğal durmuş ben barış beyinkini beğendim..
ya kızlar bu arada barış bey'in memorial dan ayrılacağını burdan duydum..bende ameliyatımı ocak sonu gibi düşünüyorum oyüzden şimdi barış beye mail atıcam detaylı bilgi almak istiyorum çünkü..
fulya da olucaksa bana yakın baya:)) çok sevindim bunaa..
Tşk ederim, zaten Barış Bey'e ameliyat olucam, bi aksilik çıkmazsa..Genelde herkes daha kalkık olan burnu beğenmiş, Barış Bey'de daha kalkık olanı önerdi ama bana çok kalkık gelio :44: sanki çok sırıtır ve çok belli olur estetik olduğu... Sonuç olarak ikisinin ortasını isticem sanırım..
Doğru söylüyosun cnm, sonuçta adam bu işi yapıo yıllardır, tecrübelerine güvenmek lazım.. Benim şimdi aklıma bir sürü soru gelmeye başladı, tecrübeli arkadaşlar cvp verirse sevinirim.
1) Ameliyata girerken ameliyat elbisesinin altından iç çamaşır giyinilio mu?
Sadece alt iç çamaşırı giyilebiliyor
2)Ameliyattan ne kadar süre sonra burun rahatsız etmeden normal bir şekilde yemek yenilebilio?
Ben ilk gün yani hastanedeyken çorba ve püre yemiştim, 2. gün yine yumuşak şeyler yedim, yine çorba içtim ağırlıklı olarak, sonrasında da çok sert olmamak kaydıyla katı gıdalara başladım, bence alçılıyken çokça çiğneme gerektirmeyen gıdalar tüketilmeli her ihtimale karşı
3)1 gece hastanede kalınıo yaa 5000'ne dahil mi konaklama, ekstra ödemeler çıkıo mu?
Hem hastanın hem 1 refakatçisinin konaklama, yemek ücreti 5000TLnin içinde, extra ödeme sadece yanında 2. bir refakatçi istersen yapılıyor
4)ameliyat sonrası kontrollere ayrıca ödeme yapılıo mu?
Yapılmıyor =)
5)refakatçi kalabilio mu ve kaç kişiyle sınırlı?
1 refakatçi ücretsiz kalabiliyor, eğer 2. refakatçin varsa gece 12 den sonra onun için extra ücret kesiliyor
6)ameliyat sonrası için evde buz stoğu yapmalımıyım?
kızlar peki fiyatta değişiklik olucakmıymış bu konuda bilgisi olan varmı?
Buza hiçbir aşamada gerek olacağını düşünmüyorum, ameliyattan çıktığımda da , eve gittiğimde de bana buz önermemişti barış bey, [/B]
oraletçim sana da çok tşk ederim cnm, kafamda artık soru işareti kalmadı. Haftaya cuma ameliyat olucam, sorun çıkmazsa..
oraletcim sen şu iç çamaşırı olayını sağlam bir kaynaktan mı öğrendin.
çünkü hemşire bana o kıyafeti getirdiklerinde "alt iç çamaşırınız kalacak şekilde üzerinizde herhangi birşey kalmasın) demişti, ameliyatta çıkartacak olsalar neden öyle desinler, direkt herşeyi çıkarın demezler mi, değişik geldi yahu, yani öyle birşey yapılıyorsa biraaz mantıksız bir hareketmiş bu
işte mantıksızlık o zaman
yani hemşirenin gelip kendi kendine alt iç çamaşırı kalabilir demesi mantıksızlık
takılmak değil
sadece mantıksız olduğunu düşünüyorum
bu burada sorulmuş bir soru ve ortada farklı cevaplar var
insanların aklında soru işareti kalmasın diye mantıksız olduğunu söyledim
Tamam yahu hemen gardını alıyorsun. :)