resmin altına da yazdım ama ben barış beyin tasarımını beğendim çok güzel olmuş sen hangisini beğendin
iki tasarımda güzel ama kıyaslayınca barış beyinki daha güzel geliyor bence göze buarada tarih aldınmı nezaman olucaksın
"kafayı yemiş düşler" merak ettim burnunu şimdi :) demek bnm tasarımla aynı! Nasıl görebilirim fotonu? Sen memnun musun ve tavsiye eder misin? Bu arada diğer arkadaşların paylaştığı resimlerde de tasarımlar aynı gibi gelio bana..
özel mesaj atıyorum canım şimdi sana =)
bu arada ben baya memnunum
tavsiyemi soracak olursan şu an doğru sayfadasın derim
yakup avşarı beğenmiyorum
Fotoğrafını görünce wuuuuuv dedim, kesinlikle süpeer! İnşallah bnmki de seninki kadar başarılı olur. Bi daaki görüşmeye gittiğimde bn de bundan istiyorum dicem! :) Cnmm çok tşk ederim resim paylaştığın için.. Bu arada ameliyat sonrası korkutmaya başladı beni, tabi öncesi deÇabuk toparlanılabilio mu?
melek midir nedir bu adam anlayamadim gitti? e-maillerime bile bu kadar sabirla cevap verebilen bi insan gormedim. ama bisey sorucam, henuz kendisini gormeye gitmedim simdili verdigi tasarim sadece benim ona gonderdigim fotograftan ibaret ve cok fazla begenmedim tabi istedigim herseyi de harfi harfine anlatmadim sadece e-mail oldugu icin. sizce kendisini yuz yuze gormeye gittigimde ki tasarimi daha iyi olur mu? daha iyi anlatabilirim herseyi ve istedigimiz kadar tasarlariz heralde.
Zzynp bence barış çakırın tasarımı sanki daha doğal durmuş ben barış beyinkini beğendim..
ya kızlar bu arada barış bey'in memorial dan ayrılacağını burdan duydum..bende ameliyatımı ocak sonu gibi düşünüyorum oyüzden şimdi barış beye mail atıcam detaylı bilgi almak istiyorum çünkü..
fulya da olucaksa bana yakın baya:)) çok sevindim bunaa..
canım tam olarak nerde barış beyin muayenehanesi?? bende gidip görmek istiyorum :))
bide barış bey sabah mailime cevap göndermiş..sevin hanımdan gerekli bilgileri alabilirsiniz diye.
sevin hanıma nasıl ulaşabilirim? bende artık tarih konusunda netleştim onları konuşmak istiyorum detaylı bi şekilde..
bu arada toplanıp gitme olayı süperr:)))bence yapalım öyle bişiyy
ben bu akşam barış beyin yeni muayenehanesini gördüm
çok büyük, çok ferah ve çok huzurlu =)
çok da nezih bir iş merkezi
ben çok beğendim
ama ameliyatlara memorialda devam edecekmiş şimdilik
görüşmeleri de nerede yapar bilmiyorum
henüz hazır değil ofis
içi tamamen yerleştirilince ev kadar huzurlu olacak bence
barış bey boş zamanlarınızda gelin , toplanın burada, isterseniz de yemek yapın dedi hatta
canım tam olarak nerde barış beyin muayenehanesi?? bende gidip görmek istiyorum :))
bide barış bey sabah mailime cevap göndermiş..sevin hanımdan gerekli bilgileri alabilirsiniz diye.
sevin hanıma nasıl ulaşabilirim? bende artık tarih konusunda netleştim onları konuşmak istiyorum detaylı bi şekilde..
bu arada toplanıp gitme olayı süperr:)))bence yapalım öyle bişiyy
kızlar cidden ya şu toplanma fikri bencede çok güzel. Barış beye amelıyat olanlar, olmayı dusununler bigun toplansak hem tanıssak hem o güzelim burunları canlı canlı görsek kaynassak çok tatlı olur yaaa yapalım böle bişi:79:
kızlar peki fiyatta değişiklik olucakmıymış bu konuda bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?