Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

resmin altına da yazdım ama ben barış beyin tasarımını beğendim çok güzel olmuş sen hangisini beğendin

msjını görmüştüm tşk ederim cnm. Aslında net bir kararım yok ama Yakup Bey'in tasarımı daha sıcak geliyor bana, gerçi onunla yüzyüze görüşmedik; gönderdiğim resim üzerinden tasarım yaptı.Ama bi aksilik çıkmazsa Barış Bey'e olucam :))

iki tasarımda güzel ama kıyaslayınca barış beyinki daha güzel geliyor bence göze buarada tarih aldınmı nezaman olucaksın

iki tasarımda güzel ama kıyaslayınca barış beyinki daha güzel geliyor bence göze buarada tarih aldınmı nezaman olucaksın

yrn kesinleşecek tarihim, iş yerimle görüşücem.. Bu arada sanırım Barış Bey'in 2 tasarımının ortasını isticem :) ne çok kalkık olsun ne de inik..

"kafayı yemiş düşler" merak ettim burnunu şimdi :) demek bnm tasarımla aynı! Nasıl görebilirim fotonu? Sen memnun musun ve tavsiye eder misin? Bu arada diğer arkadaşların paylaştığı resimlerde de tasarımlar aynı gibi gelio bana..

özel mesaj atıyorum canım şimdi sana =)
bu arada ben baya memnunum
tavsiyemi soracak olursan şu an doğru sayfadasın derim
yakup avşarı beğenmiyorum

Son düzenleme:
baya indi şişler
ucu kaldı sadece, aslında ucundaki şişlikler de iniyor
burnum tam oturunca yeniden resim koyucam =)

Son düzenleme:
özel mesaj atıyorum canım şimdi sana =)
bu arada ben baya memnunum
tavsiyemi soracak olursan şu an doğru sayfadasın derim
yakup avşarı beğenmiyorum

Fotoğrafını görünce wuuuuuv dedim, kesinlikle süpeer! İnşallah bnmki de seninki kadar başarılı olur. Bi daaki görüşmeye gittiğimde bn de bundan istiyorum dicem! :) Cnmm çok tşk ederim resim paylaştığın için.. Bu arada ameliyat sonrası korkutmaya başladı beni, tabi öncesi de Çabuk toparlanılabilio mu?

teşekkür ederim canım
senin ortadaki tasarımına benziyodu benim tasarımım da
umarım çok başarılı bir sonuç elde edersin
ameliyatta korkulacak hiçbir şey yok, ben de çok korkuyordum
korkudan ateşim çıktı o sabah, tansiyonum düştü
ama uyudum , uyandım , hiçbir şey hissetmedim
hiç de acı çekmedim, tek sorun burnuma bişey olmasın diye kalabalık ortamlara girememem =)

Son düzenleme:

sabrı konusunda melek olduğuna bende inanıyorum

Zzynp bence barış çakırın tasarımı sanki daha doğal durmuş ben barış beyinkini beğendim..
ya kızlar bu arada barış bey'in memorial dan ayrılacağını burdan duydum..bende ameliyatımı ocak sonu gibi düşünüyorum oyüzden şimdi barış beye mail atıcam detaylı bilgi almak istiyorum çünkü..
fulya da olucaksa bana yakın baya:)) çok sevindim bunaa..

ben bu akşam barış beyin yeni muayenehanesini gördüm
çok büyük, çok ferah ve çok huzurlu =)
çok da nezih bir iş merkezi
ben çok beğendim
ama ameliyatlara memorialda devam edecekmiş şimdilik
görüşmeleri de nerede yapar bilmiyorum
henüz hazır değil ofis
içi tamamen yerleştirilince ev kadar huzurlu olacak bence
barış bey boş zamanlarınızda gelin , toplanın burada, isterseniz de yemek yapın dedi hatta

canım tam olarak nerde barış beyin muayenehanesi?? bende gidip görmek istiyorum :))
bide barış bey sabah mailime cevap göndermiş..sevin hanımdan gerekli bilgileri alabilirsiniz diye.
sevin hanıma nasıl ulaşabilirim? bende artık tarih konusunda netleştim onları konuşmak istiyorum detaylı bi şekilde..
bu arada toplanıp gitme olayı süperr:)))bence yapalım öyle bişiyy

beşiktaş evlendirme dairesini geçince real alışveriş merkezi var
onun karşısında kahverengi bir bina

ama şu an kimse yok orada sevin hanım da dahil
yani henüz hazır değil, daha düzenlenmemiş
ilk giden hasta da benmişim hatta
umarım uğurlu gelirim
ben dün mecburen gittim , aslında hastaneye gidecektim , son anda arayıp fulyaya gel dedi barış bey
sevin hanımın iletişim bilgileri bende yok , istersen onu da barış beye sor canım
ya da bilen biri varsa buradan yazsın =)

Son düzenleme:

kızlar cidden ya şu toplanma fikri bencede çok güzel. Barış beye amelıyat olanlar, olmayı dusununler bigun toplansak hem tanıssak hem o güzelim burunları canlı canlı görsek kaynassak çok tatlı olur yaaa yapalım böle bişi:79:

Sevgili rise.. :))

Sevin Hanım'ın iletişim bilgilerini ben sana vereyim fakat bugün kendisine ulaşamayabilirsin. 0212 - 314 66 66 /7511 Sevin Hanım. Ama mail bilgisini vereyim direkt kendisine gidiyor ve daha hızlı ve kolay irtibata geçebilirsin. randevu.bariscakir@gmail.com

Önümüzdeki haftadan sonra yeni yerinde hastaları kabul edecekmiş :)

kızlar peki fiyatta değişiklik olucakmıymış bu konuda bilgisi olan varmı?

bence de güzel fikir bende katılmak istiyorum:))yeni yere hayırlı olsun toplantısı:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…