sana şunu söyleyebilirim ki gerçekte yaptığı burun bundan daha da güzel oluyor, sen işi ona bırak ben de acaba olur mu olmaz mı demiştim ama alçı çıktığı anda bile gözlerime inanamadım
saol cnm...iyiyim...ilk 2.gün çok şiştim sonra zamanla indim şuan gayet iyiyim...bende merakla bekliyorum,daha çıkmadı alçılar,bakalım nasıl olucak...yeni halime alışabilirsem belki koyarım foto bakalım:)merak eden ilgilenen herkese birkez daha teşekkürler...:)_nisan_ sen nasılsın buarda canım amelıyattan sonra ıyımısın nasıl gıdıo şişikler vs nasıl hıssedıosun kendını? foto koymadın daha sanırım resımlerını beklıoruz merakla
saol cnm...iyiyim...ilk 2.gün çok şiştim sonra zamanla indim şuan gayet iyiyim...bende merakla bekliyorum,daha çıkmadı alçılar,bakalım nasıl olucak...yeni halime alışabilirsem belki koyarım foto bakalım:)merak eden ilgilenen herkese birkez daha teşekkürler...:)
kızlar barış beyin geçen görüşmede bana yaptığı tasarım albumde haberınız olsun yorumlarınızı beklıorumm..
tmm şimdi oldu galiba :))
hadı bakalım hayırlısı canım açılınca inşallh senı mutlu edecek güzel bı burunla karsılasırsın ve darısı da bizlerın başına olur inşaalhhh
ya arkadaşlar kırık sonucunda yada başka sebeple burnu eğik olup da ameliyat olan var mı. resimlere bakıyorum da genelde kemer problemınden amelıyat olunmuş eğri burnu düzelen yok mu? ameliyat sonrası nasıl düzelme olmuş merak ediyorum. barış bey ameliyat sonrası çok hafıf bır eğiklik yıne kalabilir dedi.çunku burun eskı halıne dönmeye çalışırmış falan..bilmiyorumkismile
albüme 1 resim daha ekledim ama çok belli olmuyor tabiNanikatakcım burnun gerçekten kusursuz görünüyor
nazar değmesin
bu resimler 1 aylık sanırım
yeni resimlerin de var mı?
albüme 1 resim daha ekledim ama çok belli olmuyor tabi
sanırım o resimler3 hafta filan oldu sizin için bi kaç fotooraf çekerim
kızlar barış çakırın yeni kliniği nerde olacak , vs vs bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?