• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Fulya Terrace'da biliyorum.
Fulya'da Selenium rezidanslarının yanında Acıbadem Fulya Hastanesi var hemen hastanenin karşısında Fulya Terrace , kiremit rengi bir bina (real in karşısı diye de sorabilirsiniz)

barış bey memorial dan ayrılıyor mu? ben randevu aldım ama. ayrılınca nereye geçiyor. sabit ameliyat ücreti değişiyor mu yani? Allahım bütçemi ona göre ayarlamıştım. ne olur biri sağlıklı bir bilgi versin bana. İstanbulda da değilim şimdi. gidip görüşemiyorum. ayrıntılı bilgi verebilecek arkadaşlara çok minnettar olurum.

kızlar barış çakırın yeni kliniği nerde olacak , vs vs bilgisi olan var mı ?

Sevgili Arkdaşlar,

Evet Barış Çakır Fulya da güzel bir yer açıyor kendisine geçen hafta aradı beni sizleri bu konu ile ilgili bilgilendirmek için barış beyi aradım bana döner dönmez ileticem size
henüz açılışı olmadı.

aaa bende bilmıiorum ya ayrılıo demek memorialden:S MUMU02 bilgilendirmelerını merakla bekılıoruz inşallahh ücrette falan bi değişme olmaz ya ..

:43:
Sevgili Arkdaşlar,

Evet Barış Çakır Fulya da güzel bir yer açıyor kendisine geçen hafta aradı beni sizleri bu konu ile ilgili bilgilendirmek için barış beyi aradım bana döner dönmez ileticem size
henüz açılışı olmadı.

mumu hanım özellikle fiyat değişimi konusunda bilgilendirirseniz bizleri çok çok memnun kalırım. malum o konu çoğu insan için çok önemli maalesef :43:
acaba sabit fiyatı olan 5 bin tl değişecek mi?. bütçemizi ayarladık. o yüzden ilk onu merak ettim doğal olarak. yoksa doktor beyin cerrahlığını çok beğeniyorum.

mekan değişikliği oluyor diye ücrete de yansıcağını sanmam zaten barış bey ticari kaygısı olan birisi değil

barış bey memorial dan ayrılıyor mu? ben randevu aldım ama. ayrılınca nereye geçiyor. sabit ameliyat ücreti değişiyor mu yani? Allahım bütçemi ona göre ayarlamıştım. ne olur biri sağlıklı bir bilgi versin bana. İstanbulda da değilim şimdi. gidip görüşemiyorum. ayrıntılı bilgi verebilecek arkadaşlara çok minnettar olurum.
Arkadaslar Baris bey ameliyat rqndevusu verdigi hastalrini aralik sonuna kadar memorial de ameliyqt etmeye devam edecek, yeni randevu alacaklar cep telinden arayip muayenehanesinde gorusyor ama fiyat degismexi dye biliyorum bende en saglikli bilgiyi
kendisi arayarak alabilirsiniz

kızlar merhaba,
ameliyatı düşünen biri olarak emre bey ve barış bey arasında karar vermeye çalışıyorum. ameliyat olmuş arkadaşlardan rica etsem beni ekleyebirler mi? fikir edinmeye çalışıyorum, tek tek ameliyat olanlarla irtibata geçmek çok zor, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaslar Baris bey ameliyat rqndevusu verdigi hastalrini aralik sonuna kadar memorial de ameliyqt etmeye devam edecek, yeni randevu alacaklar cep telinden arayip muayenehanesinde gorusyor ama fiyat degismexi dye biliyorum bende en saglikli bilgiyi
kendisi arayarak alabilirsiniz

canım asleciğim çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. içim rahatladı. benim ameliyat günüm tam aralık sonunda. randevuluyum :52:

ben yeni eklediğin resmi göremedim
hala 5 foto görünüyor bende =)

benim merak ettiğim şimdi senin 5. ayın ya, şişlikler ne kadar iniyor 1. aya göre? şekli değişiyor mu?
bu yüzden güncel foto soruyorum aslında =)
benim 4. ayım dolacak daha yeni şişlik neredeyse hiç kalmadı şekilsel bir değişiklik olmuyor ama nasıl ki bazen çok uyuyunca normalde de burun şişer aynı ööle şişiyor uyanınca

melek midir nedir bu adam anlayamadim gitti? e-maillerime bile bu kadar sabirla cevap verebilen bi insan gormedim. ama bisey sorucam, henuz kendisini gormeye gitmedim simdili verdigi tasarim sadece benim ona gonderdigim fotograftan ibaret ve cok fazla begenmedim tabi istedigim herseyi de harfi harfine anlatmadim sadece e-mail oldugu icin. sizce kendisini yuz yuze gormeye gittigimde ki tasarimi daha iyi olur mu? daha iyi anlatabilirim herseyi ve istedigimiz kadar tasarlariz heralde.

:43:

mumu hanım özellikle fiyat değişimi konusunda bilgilendirirseniz bizleri çok çok memnun kalırım. malum o konu çoğu insan için çok önemli maalesef :43:
acaba sabit fiyatı olan 5 bin tl değişecek mi?. bütçemizi ayarladık. o yüzden ilk onu merak ettim doğal olarak. yoksa doktor beyin cerrahlığını çok beğeniyorum.

ya kizlar ewt bilen yazabilir mi bu ucret konusunu?? ben de butcemi herkes gibi ona gore ayarlamistim:20:insallah degismemistir

benim burnumda eğik. hemde kemikten sonra başlayan kıkırdak doku baya kırık maalesef. sağa yatkın. size görüşmede öyle mi dedi gerçekten. eğiklik nasıl kalır ki ne saçma. kemiği kırıyor, kesiyor biçiyor, şekil veriyor eğiklik mi kalır artık? tam olarak ne dedi size. birde sizin sorununuz tam nasıl. benim kaş arası kemikten aşşağı inin ortadan sonra yumuşak kıkırdak dooku varya oradan itibaren kırık. burun canlı büyümeye devam eden bir uzuv değil ki eski haline gelsin. yumuşak bir yerde değil kemik, kıkırdak. kaynadıktan sonra kemik nasıl eski haline dönmeye çalışır Allah aşkına. ne dedi size tam. bana da açıklarsanız çok emmnuh olur. ben daha kasım sonu görüşmeye gideceğim çünkü.

ben_ava meraba,
tabiki amelıyat sonrası düzelecek. burun eskı halıne dönmek istermış, bunun için de eğik kısma amelıyattan sonra parmakla hafıf masaj yapılıyormuş. doktora gittiğinde sana daha iyi anlatır. bende de kırık var. kemıkten sonra sola doğru eğik gidiyor burnum. sen de doktora gidersen bana mutlaka yaz....:3:

yeni yıldamı gecicek yeni yerine aslee

Hayir sevgili miss bir hafta sonra hem memorialde hemde muayenehanede hasta gorecek araligin sonuna kadar daha onceden randevu almis hastalari memorialde yeni randevu alacaklari muayenehanede gorecek. Aralik sonundada tamemen yeni yerinde olacakmis .

Yaa yazdığınız yorumların altına msj yazamıyorum. Malum 100 tane msj yazmam gerekiyormuş. Burdan tşk ediyorum kızlar!

resmin altına da yazdım ama ben barış beyin tasarımını beğendim çok güzel olmuş sen hangisini beğendin

Son düzenleme:
Back