ama yukarıda "şiştiği için 2. ameliyatı düşünüyordun" yazmışsın
ben hiç öyle birşey demedim ki kaydirigubbakcemile3
sen sanırım benim alçım çıkmadan önceki yazdıklarımı hatırlıyorsun
alçılıyken burnum çok aşırı kalkıktı ama alçı çıkmadan birkaç gün öncesinde normale döndü , sen o kısımları kaçırmışsın demek ki =)
ben memnunum burnumdan =) ucu şişti baya ama inecek inşallah =))
evet cnm ben yanlış yazmışım=)) baya moralin bozuk gibiydi ozamanlar çokk sevindim tatlım inş istediğin gibi süper bir buruna kavuşursun ama bence bu haliyle bile süperr
kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler öncelikle...sabahtan beri internetim olmadığı için ancak girebildim...çarşamba günü öğleden sonra oldu ameliyatım saat 2:30 gibi girdim 6:30da çıktım ameliyattan...ağrım sızım hiç olmadı desem yeridir...sadece şişlik oldu,ama şu an iyce şişmiş durumdayım gözlerim küçüldü hatta:)ameliyatımdan bigün önce barış beyle tekrar foto çekip tasarım yaptık...ben ısrarla kalkık olmayan doğal bi burun istediğimi söyledim en son yaptığımız tasarımda barış bey burun ucunu düz bıraktı bu iyi dedim,ama bu erkek burnu ben bunu erkeklere yapıyorum dedi:)))bende daha fazla müdahale etmedim size bırakıyorum dedim barış beye,doğal bi kalkıklık olabilir dedim...ameliyattan çıktıktan sonra tabiki alçılar ve şişlikle çok kalkık gibi görünüyo,insan yadırgıyo başlangıçta...ama tam bunları düşünürken bi baktım kafayı yemiş düşler ve oralet karşımda:)))barış beyden önce geldiler yanıma onları gördüğüme o kadar mutlu oldum ki anlatamam....ve direk burunlarına baktım ikisininde süperdi fotolardan çok daha iyi,o zamn rahatladım zaten:)sonra barış beyde geldi zaten...burdan yine çok teşekkür ediyorum oralet ve kafayı yemiş düşlere ameliyata hazırlık aşamasında ve sonrasında yanımda oldular...şimdi heyecanlı bi bekleyiş var tabi,10 gün sonra açılacak alçılar,ve şuan gözüme çok kalkık görünüo ama moralimi bozmuyorum ve barış beye güveniyorum...benimle beraber sabah ameliyat olan bi kız daha vardı kızlar bilir onuda görmeye gittiler morali çok bozuktu çok kalkık diyodu bu halimle onu bile teselli ettim merak etme çok güzel olucak diye...:))))
oraletin burnunu ben görmedım resmimi var
Off ben de bekle babam bekle.... Sizi duydukca cok heyecanlaniyorum :) Hemen olmak istiyorum. Puf. daha iki ay filan var. Ben de dusundukce, havali burun istedigime karar kiliyorum.
Off ben de bekle babam bekle.... Sizi duydukca cok heyecanlaniyorum :) Hemen olmak istiyorum. Puf. daha iki ay filan var. Ben de dusundukce, havali burun istedigime karar kiliyorum.
herkes havalı burun istesin :lepi:
Nisancim cok gecmis olsunnnn :) Soylemeyi unuttumm. Aci yok di mi hic?
saol canım...acı ve ağrı yok hiç çok şükür...:)sadece şiştim baya o da normal sanırım...senin daha varmış bilirim o bekleme aşaması çok sıkıntılı insan karar verince biran evvel olup kuryulmak istiyo...ama bi bakıcaksın ki zamanı gelmiş...barış bey zaten artık dümdüz burun yapmıo rahat ol...ben çünkü burun ucunu dümdüz bırakalım 0 kalkıklık olsun dedim,güldü öyle yapmam,bana erkek burnumu yaptırcaksın dedi...herkesin yüz yapısı ve burun şekli farklı tabi ortaya çıkcak sonuçta buda önemli,tek tip çalışmıyo sana gidecek olanı yapıyo...o yüzden herkese tavsiyem olmayı düşünen arkadaşlar barış beye muayene olup görüşüp ona göre karar versinler....
Dayanağı olmayan yorumlar derken geçmişte yazdığınız yazılara bakabilirsiniz bu 1.
Bu kadar şüpheyle yaklaşmamın sebebini neden anlayamadığınızı anlamadım bu 2.
Daha önce profilinizi kapatmıştınız /kapatılmıştınız yeniden açmışsınız bu 3.
Sebeplerini birlikte sıralayalım isterseniz bu 4.
Sizi koyduğum kefe bizzat dürüst olmadığınız burada bir doktor hakkında bilgi edinme amacıyla bulunmadığınızdandır.
Bu amaçla bulunmayan kişilerin ne amaca hizmet ettiği de aşikardır.
Merhabalar,
Uzun zaman sonra yeniden yazıyorum. Çünkü revizyon ameliyatımı oldum ve çok mutluyum, mutsuz olduğumda belirttiğim gibi şimdi de bunları paylaşmalıyım diye düşünüyorum.
Burnumda kalan ufak bir şişlik sebebiyle 1 ekim de ameliyatımı oldum. Başka bir burunda belki belli bile olmayacak bir şişlik benim burun yapım sebebiyle görünür hale geldi. İlk ameliyatım üzerinden bir buçuk seneye yakın zaman geçti ve bu süre içerisinde Barış bey gerçekten çok ilgiliydi. Ameliyatım 3 saat sürdü çünkü Barış bey beni rahatsız eden bir iki şeyi halledip kapatmak yerine, daha kusursuz bir burun yapmak için 3 saat çalıştı.
Cuma günü kontrolüm vardı uzun uzun konuştuk yine, burda bir arkadaşta da gördüğüm diamond (elmas) tekniğinden, nasıl yaptığından, sonuçlarından, ve beni en çok şaşırtan ameliyat videosundan bahsettik. Ayrıca değişimin psikolojik etkisinden de bahsettik ve barış bey belki farkında değil ama benim hayatımdaki önemli konuşmalaran biriydi, dönüm noktası diyebilirim. İnsanın doktoruyla bunları da konuşabilmesi çok etkileyici açıkçası. Neyse şimdi ameliyat videolarına dönelim.
Ben ameliyat öncesinde korkarım diye video izlemedim, ameliyat sonrasında baktığımdaysa içim kaldırmadı kapattım. Barış beyin ameliyat kaydının o izlemeye çalıştığım görüntülerle hiiiç alakası yok. Yani Barış beyin hastalarının neden hiç morarmadığını şimdi çok daha iyi anlayabiliyorum. Elleri o kadar ustaca hareket ediyor ki hepinizin o görüntüleri görmesini isterim, ve usta olmayan ellerde burun ameliyatının neden bu kadar kötü sonuçlar doğurabildiğini de anlamış oldum.
Morarmamamızın başka sebebi de kemik kırmak için kullandığı teknik, kendi tasarladığı ve şekillendirdiği aletle, detaylarını burda yazmam doğru mu bilemiyorum, gerçekten çok nazikçe hareket ediyor. Burun deliğinden girip dan dun kemik kırmaya çalışmıyor. Kapalı teknikte bu kadar usta olmak için de sadece doktor olmak yetmiyor tabi barış bey gibi artı yeteneklere sahip olmak lazım.
Şimdilik böyle. Ben çok memnunum burnumdan, çoğu şeyi ameliyatta barış beyin karar vermesini istememle beraber, burun deliklerinin boyutu gibi, barış bey benim için yapılabilecek en güzel burnu yaptı. Sorularınız olursa cevaplayabilirim. Fotoğrafları albüme koyacağım ancak kesmek durumundayım çünkü listemde niyetini bildiği bilmediğim herkes ekli.
Bu arada bu yazıda revizyon kelimesi geçiyor. Jacalyn sen yine Barış beyden vazgeç.
Sevgiler...
Sevdalinka87, bugün Barış Bey'le görüştüm. Önce burnuma baktı,içinde et olup olmadığını kontrol etti. Sonra fotoğraflar çekti, bilgisayarında photoshop programıyla tasarım yaptı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?